Follow:

Maaliskuun meikkilookit

Maaliskuussa jatkoin meikkailuja Instagramin stooreissa, ja jokunen meikkilook syntyi myös kameran ulkopuolella illan ratoksi. Nämä näyttävämmät lookit ovat lähes poikkeuksetta kotipäivien tuotosta, töihin meikkaan edelleen melko nopealla kaavalla. Jos aamu-unisuuteni ei painaisi niin pahasti, meikkaisin kyllä päivittäin vähän jännemmin!

Tehdään tänään katsaus kaikkiin maaliskuun lookeihin. Helmikuun meikit olivat hyvin pinkkivoittoisia, ja maaliskuun tavoitteeksi asetinkin värien vaihtelevuuden. Siinä jopa melkein onnistuttiin, jos ignoorataan kaikki kuukauden sinivihreät kokonaisuudet 😀

auringonlasku kukka meikki

1. Auringonlaskun tunnelmaa kukkameikkihaasteessa

Be Beauty or Creepy -blogista tuttu Nani käynnisti kukkameikkihaasteen Instagramissa. Haaste starttasi 1.3. ja otin siihen osaa tällä auringonlaskun sävymaailmaa peilaavalla kokonaisuudella. Haasteen ideana oli terästää meikkiä kukkasilla – joko maalatuilla, irtokoristeilla tai vaikka luonnonkukilla. Itse tartuin pensseliin, ja sudin molemmille poskille kukka-asetelman luomivärejä ja eyelineria käyttäen. Tästä tuli ihan kiva, mutta huomaan, että kaipaan kunnollisia vesivärejä vastaavaan taiteiluun.

turkoosi halo silmämeikki

2. Turkoosi halo kasariviboilla

Tämä meikki syntyi sunnuntaistooreissa, samalla, kun esittelin työkäyttöön saamaani KotiSalonki -luomiväripalettia. Yhdistin turkoosin halo-silmämeikin vahingossa vähän liian pinkkeihin huuliin, minkä vuoksi en liiemmin pitänyt lopputuloksesta. Tästä tuli vähän turhan vahvat kasarivibat, ja luulen, että nudehuulilla olisin tykännyt meikistä paljon enemmän.

pinkki vihreä meikki

3. Helppoa & nopeaa kevätväreissä

Seuraavakin meikki syntyi stooreissa, kun testailin PR-toimistolta saamiani Rimmelin bestsellereitä. Tämä on yksi lempilookeistani pitkästä aikaa, eikä vähiten edes siksi, että se syntyi niin sujuvasti. Vastaavan ehtisin tehdä jopa työaamuna, ja värivalinnatkin ovat mielestäni varsin onnistuneet! Vihreä ja pinkki sopivat niin kivasti yhteen, en tajua, miksi en käytä niitä useammin.

Mintunvihreä half cut crease silmämeikki

4. Mintunvihreä half cut crease

Mintunvihreää ja ruskean sävyjä yhdistelin myös eräässä stoorissa. Tähän meikkiin käytin Jeffree Starin Conspiracy -palettia, jota olenkin käyttänyt runsaasti. Siinä on hirveän kivat, toisiaan täydentävät sävyt jotka sopivat hyvin arkisiin sekä näyttäviin meikkeihin. Tästäkin meikistä tuli mielestäni oikein sievä, vaikka jälkikäteen harmittaa, etten lisännyt irtoripsiä. Näin näyttävä silmämeikki jää vähän orvon näköiseksi pelkällä ripsivärillä, vai mitä olette mieltä?

helppo juhlameikki

5. Vahinkojuhlameikki

Tämä meikki syntyi ajan kuluksi eräänä lauantai-iltana. Halusin kokeilla jotain erilaista, helppoa ja nopeaa meikkiä jota voisin hyödyntää arjessa. Kevyen meikkipohjan kaveriksi syntyi nopea silmämeikki yhdellä luomivärillä ja rajauskynällä. Jostain syystä valitsin sen verran tumman huulipunan, että meikki tuntui lopulta yllättävän juhlavalta ja talviselta. Kevään arkimeikkeihin kaipaan enemmän raikkautta, muuten voisin kopioida tämän lookin töihinkin.

vaaleanvioletti silmämeikki

6. Simppeliä lilaa ja pääsiäisen pisamat

Maaliskuun viimeisen meikkilookin tein palmusunnuntaina Instagramin stooreissa. Lähestyvän pääsiäisen kunniaksi valitsin meikkiin kepeitä sävyjä, ja yhdistin lilat luomivärit pääsiäisnoitamaisiin feikkipisamiin. Kyseiset pisamat tein muuten kulmatussilla, joka suoriutui tehtävästä loistavasti! Suosittelen tosin valitsemaan vähän vaaleamman sävyn, oma tussini oli niin tumma, että pisamia piti piirtää hyvin varovaisin ottein.

Mistä meikeistä te piditte eniten? ♥

Seuraa blogia Facebookissa, Instagramissa tai Blogit.fi:ssä ♥

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

4 Comments

 • Reply Katri

  Kauniita meikkejä, pidin kasarihalosta ja half cut creasesta kaikista eniten! Siniset meikit ehkä just nyt mun silmään kivoimmat! 🙂

  9.4.2021 at 09:19
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos ihanuus! <3 Siniset meikit iskee kyllä muhunkin tällä hetkellä, jotenkin niistä tulee tosi kesäinen fiilis 🙂

   11.4.2021 at 11:37
 • Reply JonnaH.

  Kolmonen iskee ja lujaa, tykkään myös vitosesta. 🙂

  11.4.2021 at 10:13
  • Reply Nena Sofia

   Ihana kuulla, kiitos! Kolmonen oli kyllä yksi omistakin suosikeista, värikkyydestä huolimatta siitä tuli kivan kepeä kokonaisuus 🙂

   11.4.2021 at 11:38

  Leave a Reply