Follow:

Vastavärejä

Olen hehkuttanut teille useasti BunnyTailNailsin Mallen kynsitaiteesta, jota ihailen päivittäin huokaillen. Hän on erittäin taitava keksimään mielenkiintoisia ja monimutkaisia kynsikoristeluja, ja hänen tapansa yhdistellä värejä on suorastaan mieletön. Erityisesti olen pysähtynyt tuijottelemaan useita hänen toteuttamiaan lakkauksia  joissa on käytetty rohkeasti vastavärejä, kuten näitä kelta-violetteja upeuksia. Niitä pari päivää sitten taas ihasteltuani sainkin kamalan inspiraation lainata kyseistä väriyhdistelmää omillekin kynsille.
Homma alkoi sillä, että kasasin pöydälle kaikki kirkkaat keltaiset ja säihkyvät violetit yksilöt lakkakaapistani. En osannut päättää mitä niistä käyttäisin, joten päädyin käyttämään kaikkia, ja toteutinkin lakkausten pohjan kuivan sudin tekniikalla. Kynsillä on siis ensin yksi kerros Essencen valkoista Wild white waysia, ja tämän päälle olen tehnyt distressed-koristelut seuraavilla lakoilla: Gina Tricot – Lemon, Avon – Limoncello, Flormar – Bright Yellow, China Glaze – Sunshine & Grape Pop, O.P.I – Purple with a Purpose, Lumene – Party On, piCture pOlish – Lollipop, Mavala – Violet Diamond.

Koristeluja ei tarvinnut kauaa miettiä, sillä pohja suorastaan huusi päälleen mustia kiekuroita tasapainottamaan kynsien sekavahkoa tunnelmaa. Sain äidiltäni osana joululahjaa kaksi uutta Roulott -merkkistä koristelusivellintä, joita halusinkin heti vähän testata. Aluksi testiin pääsi suurempi, eli 1-koon sivellin joka on valmistettu Kolinskyn karvoista (näätäeläin jonka karvoja käytetään usein laadukkaampien siveltimien valmistuksessa). Siveltimestä en hoksannut ottaa kuvaa, mutta kun en nyt muutenkaan löytänyt näistä mitään tietoa netistä (edes ostopaikkaa) taidan jättääkin kuvat ottamatta. Äiti oli kuitenkin Venäjältä jostain liikkeestä ne ostanut, sen tarkemmin en ikävä kyllä tiedä.
Joka tapauksessa sivellin oli ihanan helposti hallittavissa ja kiekuroita oli mukavaa maalata. Sivellin on siis kärkeä kohti kapenevaa mallia, joten sitä pystyi käyttämään paljon kynämäisemmin kuin tasaisen ohuita siveltimiä jollaisia yleensä käytän. Tykkäsin kyllä! Kuviot maalasin siis Nfu Oh:n mustalla lakalla joka kantaa numeroa 132 ja kokonaisuuden viimeistelin Nail Pattern Boldnessin Digital Flash -pikakuivattajalla.
Kynsistä tuli ihanan erilaiset tavallisiin lakkauksiini verrattuna, kiitos siis Malle inspiraatiosta! Tykästyin näihin ihan hirveästi, ja varmasti kokeilen jatkossakin yhdistää enemmän vastavärejä ja muita voimakkaita väripareja keskenään. 
Olettekos te käyttäneet vastavärejä kynsillä?


*** Nail Pattern Boldnessin Digital Flash -pikakuivattaja saatu testattavaksi Mi Nailsilta, linkkien klikkailusta en hyödy mitenkään

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

24 Comments

 • Reply Diana A

  Nää on tosi kivat! =)

  7.1.2016 at 05:31
 • Reply Katarooma

  Upeat!

  7.1.2016 at 06:37
 • Reply Bunnytailnails

  Ihan järjettömän hienot :). Kyllä näistä aistii BTN-inspiksen. Mikään ei ole niin hienoa, kuin nähdä kynsiä, joita ei takuulla ole koskaan kukaan vielä toteuttanut. Nää on just sellaiset. Rakastuin <3.

  7.1.2016 at 08:03
 • Reply heidi

  Vau, todella upeat kynnet!

  elamanikuvina.blogspot.com

  7.1.2016 at 08:35
 • Reply Emmi

  Oii, mielettömän upeat! <3

  7.1.2016 at 08:52
 • Reply Marina

  Näyttääpäs kivoilta 🙂

  7.1.2016 at 09:30
 • Reply Anni

  Todella kauniit! Ihan kuin jokin maalattu taulu. 😀

  7.1.2016 at 12:52
 • Reply Neilikka

  Ihanat kynnet! Nuo kiekurat on tosi kauniisti maalattu! Itse en ole kovin rohkea värienkäyttäjä 🙂

  7.1.2016 at 13:51
 • Reply kahden tytön kynnet

  tosi söpöt, tykkään 🙂

  7.1.2016 at 14:14
 • Reply Enail

  Ihanat 🙂 Itsekin aina ihastelen vastavärien yhdistelyä ja etenkin violetti keltainen -yhdistelmä on todella kaunis! Tuo pohja on aivan ihana, tosi elävä ja mielenkiintoinen kun siinä on noin paljon lakkoja.

  Voi vitsi tota lollipoppia, miksi piCture pOlishin pitää tehdä niin paljon niin ihania lakkoja. Menisin varmaan vararikkoon jos hankkisin kaikki mitä niiltä himoitsen..

  7.1.2016 at 18:16
 • Reply Tintti

  Täällä kanssa toinen Mallen lakkausten ihailija :). Joskus oon itsekin testaillut, miltä vastavärit näyttää kynsillä ja ne tosiaan toimii hienosti! Ihan huikea tuo kuivalla siveltimellä tehty pohja ja koristelu toimii pohjan päällä kuin nakutettu :). Kerrassaan upea lopputulos!

  8.1.2016 at 12:26
 • Reply Nanne

  Vitsit, että nää on siistit! ^.^
  Mie en oikein osaa leikkiä vastaväreillä 😀

  8.1.2016 at 13:24
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  8.1.2016 at 22:35
 • Reply Nena Sofia

  Oih kiitos! ♥

  8.1.2016 at 22:36
 • Reply Nena Sofia

  Voih että, kiitos kiitos kiitos! ♥♥ Tää kommentti nosti kyllä tunnelman kattoon, kiitos monen päivän piristyksestä 🙂

  8.1.2016 at 22:38
 • Reply Nena Sofia

  Oih kiitos! 🙂

  8.1.2016 at 22:39
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Emmi! <3 🙂

  8.1.2016 at 22:40
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos paljon! 🙂

  8.1.2016 at 22:40
 • Reply Nena Sofia

  Ooh kiitoksia! ♥ Ihana vertauskuva, nyt kyllä tykkään näistä vielä enemmän itsekin 😀

  8.1.2016 at 22:41
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia kehuista Neilikka! 🙂 Värien käyttö on ainakin itselleni sellainen osa-alue, mihin pitää vain tönäistä itsensä heittäytymään. Useimmiten turvaudun edelleen yksinkertaisiin väreihin ja väriyhdistelmiin, mutta nykyään huomaan kuitenkin kaipaavani enemmän monimutkaisuutta kynsien värimaailmaan kuin aikaisemmin 🙂

  8.1.2016 at 22:43
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia! 🙂

  8.1.2016 at 22:44
 • Reply Nena Sofia

  Suuret kiitokset Enail! ♥ 🙂 Ja älä kuule muuta sano, PP on ihan mieletön merkki! 😀

  8.1.2016 at 22:50
 • Reply Nena Sofia

  Hurjan paljon kiitoksia ihanista kehuista! ♥ Nää onnistui ihan yllättävän hyvin ottaen huomioon, että inspis lähti noinkin taidokkaalta bloggaajalta kuin Mallelta. Yleensä siinä kohtaa kun koittaa lakata kynsiä jonkun mestarin tuotokset mielessään, menee lähinnä sormi suuhun ja syntyy suttua 😀

  8.1.2016 at 22:51
 • Reply Nena Sofia

  Voih eikä, kiitos kiitos Nanne! ♥ Ja kyllä mä uskon että sä osaisit, rohkenet vaan testaamaan 🙂

  8.1.2016 at 22:53
 • Leave a Reply