Follow:

Pikkujoulukynnet

  
Olin jo aikaa sitten päättänyt, että seuraavissa akryyleissäni on erilaisia punaisen sävyjä. Mielessäni oli hieman toisenlainen lopputulos, mutta ei tämäkään nyt ihan fiasko ole. 
Olen ihan joulufiiliksissä jo, olen suunnitellut päässäni joululahjoja, maanantaina menen niitä shoppailemaan ja joulukoristeetkin olen jo aikeissa levitellä ympäri kotia. Siksi kynnetkin huusi punaista, vaikka kultaiset glitterit päätin vielä säästää lähemmäksi joulua! 😀 Strasseja/muita kolmiulotteisia koristeitakaan en näihin tunkenut vaikka olenkin aivan addiktoitunut niihin, mutta nyt halusin, että voisin sitten myöhemmin lakkaillakin näiden päälle 🙂 Kaikki akryylijauheet näihin sekoittelin eri sävyistä, ja glitterpöly on tilattu Ebaysta kun taas nuo nimettömän glitterflaket on Ndedistä. Aivan mahdottoman upeita!
Alla vielä lähikuvaa nimettömästä, ja jotenkin jälkikäteen harmittaa etten tehnyt kaikkiin kynsiin vastaavaa kärkeä, sillä juuri tuota yhtä kynttä voisin vain tuijottaa koko päivän! 😀
Eilen muuten tilasin Cesarssilta uusia leimalaattoja, pari Konadin leimalakkaa, water decaleja ja ihka ensimmäisen OPINI! 😀 Myös aivan ensimmäinen Essieni on kohta tulossa postissa, kun iskin kynteni kiinni Kynsinauhatanssi -blogin kirppispostaukseen tänään, kun kaupan oli 34 kynsilakkaa kolmella kympillä postikuluineen. Kaksi herkullista pakettia ovat siis kohta hyppysissäni, tuntuu todellakin jo aivan joululta!
Oletteko muuten huomanneet, että olen alkanut laittamaan kuvia isommassa koossa? Näihin en nyt muokannut noita valkoisia epätasaisia reunuksiakaan, voisittekin heittää mielipidettä, että haluatteko kuvat jatkossa näin, vai reunuksen kanssa?Jouluisin mielin,

Nena


Ps. Nyt olisi hyvä tilaisuus saada mainostusta blogillesi linkkaamalla se edelliseen postaukseeni, sillä olen luvannut jo, että teen postauksen kolmesta sinne sunnuntaihin mennessä linkatusta blogista, eikä linkkejä ole vielä kuin kaksi! 😀Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

9 Comments

 • Reply Sini Sofia

  Ihanat kynnet! Varsinkin tuon nimettömän kynsi on kerrassaan upea!:)

  7.11.2014 at 19:09
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  7.11.2014 at 19:13
 • Reply Iina E

  Tosi kauniit!

  7.11.2014 at 22:45
 • Reply Enail

  Sievät ja jouluiset 🙂 Tuosta stilettimallista saa muuten halutessaa myös mielenyhtymän tonttulakkeihin, mikä tuo lisää jouluisuutta 😀 Toi nimettömän kärki on tosi hieno.

  Suuremmat kuvat on mun mielestä hyvä juttu. Itse tykkään enemmän ilman reunuksia.

  8.11.2014 at 08:07
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  8.11.2014 at 15:33
 • Reply Nena Sofia

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  8.11.2014 at 15:35
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos kun jaksoit kommentoida kattavasti, tämän huomatessani ilahduin 🙂 kiitos myös kehuista, tonttulakkikynsiä olenkin ajatellut joskus tekeväni! 🙂

  9.11.2014 at 12:00
 • Reply Kynsille /(kynsille.wordpress.com)

  Tuo nimetön<3

  9.11.2014 at 12:35
 • Reply Nena Sofia

  Hih! <3

  9.11.2014 at 15:50
 • Leave a Reply