Follow:

Kevään parhaat pastellit: CND Vinylux Chic Shock

*Lakat saatu maahantuojalta

Olette varmasti huomanneet, etten ole jakanut blogissa lakkauksia ollenkaan samaan tahtiin, kuin mitä minulla on aikaisemmin ollut tapana. Kevät on ollut touhua täynnä, minkä lisäksi sain huhtikuun alussa kiusakseni pitkittyneen kuumepöpön. Näin ollen aikani niin näppiksen kuin lakkapullojenkin ääressä on ollut tavallista rajatumpaa, eikä uusia lakkauksia ole yksinkertaisesti kovin usein syntynyt. Koska kaikesta huolimatta arvostan kauniita kynsiä ja virheetöntä lakkapintaa, olen tarttunut viime aikoina lähes aina kynsiä lakatessani Vinyluxeihin. Nämä kestävät kynsilläni takuusiisteinä viikon päivät, mitä olen alkanut kovasti arvostamaan tässä aikapulan keskellä!

 

Viime kuussa sarja kasvoi uudella, keväisellä Chic Shock -kokoelmalla. Neljän lakan kokoelmasta löytyy cremepastelleja – mikäpä sen paremmin kevääseen ja alkukesään sopisikaan! Juonipaljastuksena kerrottakoon, että ensi kerran näillä lakkaillessani leukani saattoi hipaista lattiaa. Laatu on siis hyvin lähellä aiemmin esittelemäni The Nude -kokoelman tasoa. Mutta asiasta kukkapurkkiin, tänään kurkataan näiden swatchit ja tarkastellaan, miten ne selvisivät vesimarmoroinnista.

Lakkasin kaikki lakat puhtaille kynsille ilman aluslakkaa, ja päällyslakkana käytin Vinyluxin omaa Weekly Top Coatia*. Vesimarmoroinnin pohjalle lakkasin kerroksen vaaleanpunaista Candiedia.

 

Gummi

Tämä oli ensimmäinen pullo, johon tästä kokoelmasta tartuin ja voi veljet! Olisitte nähneet ilmeeni! Gummi peitti kynnet noin vain yhdellä kerroksella. Okei, pari kynttä vetäisin todella ohuella kerroksella ihan testimielessä, ja silloin jälki oli paikoin läpikuultavaa. Mutta sellainen peruskerros peitti täydellisesti. Niin, ja sävyhän tässä on herkullinen etenkin kaikkien violetin ystävien silmissä, vai mitä sanotte?

Jellied

Jellied ei ollut aivan yhtä priimaa kuin Gummy peittävyydeltään, mutta pastellikeltaiseksi ihan omaa luokkaansa. Kaksi kerrosta takasi tasaisen peittävän lopputuloksen. Sitruunaisen pastellinen sävy miellyttää ainakin omaa silmääni kovasti, eikä vastaavaa edes löydy kokoelmastani ennestään. Tälle keksin myös heti monia eri koristeluideoita, joten todennäköisesti Jelliediä tullaan vielä tässä blogissa näkemään!

Taffy

No nyt ollaan kesän jäljillä! Minttuun taittava, raikkaan sininen pastellilakka kruunannee minkä tahansa manikyyrin rantahietikolla. Loistokoostumus tässäkin, kaksi kerrosta peitti juuri eikä melkein.

Candied

Candied on nimensäkin mukaisesti hyvin karkkinen sävy. Tälle löytyi ainakin yksi lähesdupe kokoelmastani, nimittäin O.P.I:n Small + Cute = ♥ on vain inan verran tummempi tapaus. Se kyllä lähtee ehdottomasti kiertoon, sillä laadun puolesta näistä kahdesta ei voida puhua edes samassa lauseessa. Candied peittää vaivattomasti kahdella kerroksella, kun tuo aiemmin mainittu tapaus vaatii ainakin kolme.

Niin, ja mitenkäs nämä sitten pelittivät vesimarmoroinnissa? No, kuten arvata saattaa, en löytänyt moittimisen varaa. Ehkä nämä kuivuivat hippusen verran ideaalia nopeammin, mutta siitäkin huolimatta aikaa kuvioiden piirtelyyn jäi yllin kyllin. En muuten ole vähään aikaan saanut livekehuja kynsistäni, mutta tätä lakkausta sitten kehuttiin pariinkin otteeseen. Eikä siinä, itsekin tykkäsin näistä pastellimarmoreista kovasti!

 

Yhteenveto

Ollaan saavuttu pitkälle niistä ajoista, kun lakkojen swatchaaminen oli hikoiluttavaa hommaa ja lähes joka pullosta löytyi jotakin sanomisen varaa. Kynsilakat ovat kehittyneet nykypäivänä niin laadukkaiksi, että merkistä huolimatta uudet julkaisut ovat lähes poikkeuksetta hyvin käyttäytyviä. Siltikin nämä CND:n Vinyluxit ovat nousseet todella edukseen esille, ja kun otan huomioon niiden peittävyyden, monipuoliset sävyt, kestävyyden sekä 7-free koostumuksen, sijoittuvat ne ehdottomasti omaan lakkamerkkien kärkikolmikkooni. Jos nyt voisin valita, korvaisin saman tein ihan jokaikisen cremelakkani Vinyluxeilla, ja jättäisin muilta merkeiltä itselleni enää erikoisempia sävyjä jäljelle. Se kertonee jo aika paljon arvostuksestani näitä lakkoja kohtaan.

 

CND Vinylux on 7-free lakkasarja, jolle luvataan seitsemän päivän kesto kynsillä. Sarjan lakkojen suositushinta on 15,90€/15ml. Niitä voi tilata suoraan CND:n omasta verkkokaupasta täältä, tai jälleenmyyjien kautta. Lista kaikista CND-jälleenmyyjistä löytyy tämän linkin takaa. 

 

Oletteko te lakkailleet jo pastellisävyillä tänä keväänä?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

8 Comments

 • Reply Mirva/My Rockin Nails

  Justiinsa oltiin kuvailemassa kokoelmaa studiossa, on kyllä niiiiiin karkkia, ai että. ? ihana lueskella pitkästä aikaa sun juttuja, kevät on kyllä ollut tosi kiireistä aikaa ?

  29.4.2018 at 18:55
  • Reply Nena Sofia

   No eikös! Nää on älyttömän herkullisia <3

   Ja hei, sanopa muuta. Ihan nolottaa taas, kun blogi pysyttelee niin hiljaisena 🙁 Intoa olisi kyllä kirjoittamiseen, mutta mistäs sitä aikaa taas repisi. Huoh, ehkä tämä sitten kesää kohti helpottaa.

   4.5.2018 at 22:26
 • Reply Charming Nails

  Nämä ovat yhtä laadukkaita kuin totesitkin, oikeita karkkilakkoja kevätkynsiin! Jos kaipaa hyviä pastellilakkoja niin nämä, laatu on kyllä niin hyvä ja helposti lakattava 🙂

  30.4.2018 at 15:45
  • Reply Nena Sofia

   Kiva kuulla, että oot samaa mieltä! Mähän innostuin näistä aivan vallan, niin älyttömän laadukkaita <3

   4.5.2018 at 22:27
 • Reply Katri / More or Less Katri

  Omasta mielestäni todella onnistunut tuo vesilakka. Ja kaikki värit todella ihania!

  2.5.2018 at 20:01
  • Reply Nena Sofia

   Oi kiitos! <3 Nää värit on kyllä herkullisia 🙂

   4.5.2018 at 22:27
 • Reply Marppa

  Ihania sävyjä ja hienot vesimarmoroinnit! Ai vitsi kun jaksais tupeltaa jotkut tällaiset.. 🙂

  4.5.2018 at 07:33
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos Marppa! <3 Mä ihan yllätin itseni, kun totesin, että vesimarmorointi oli pitkästä aikaakin tehtynä mukavan helppoa. Ei mennyt ollenkaan niin pitkää aikaa, kuin muihin lakkauksiin lähiaikoina. Mulla on kauheita vaikeuksia koristeluja tehdessä nykyään, kun en ollenkaan osaa päättää, että mitä tekisin millekin kynnelle. Huoh 😀 Mutta marmorointi oli helppoa, siinä ei ole paljoa miettimisen varaa 😀

   4.5.2018 at 22:29

  Leave a Reply