Follow:

Roskiin meni! || Helmikuu

*Tähdellä merkityt tuotteet saatu

Viimeisen parin viikon aikana blogi on päivittynyt melko verkkaiseen tahtiin. Olen ollut kiinni kesätyönhaussa, koulutehtävissä ja ensi syksyn harjoittelupaikan hakemisessa (onnistuin muuten saamaan unelmieni harkkapaikan syksylle, jee! Palaan tähän tarkemmin vielä myöhemmin, mutta paljastan jo nyt, että harjoittelu liittyy kirjoittamiseen ja kauneuteen ♥). 

 

Koska kiirettä on pitänyt, on muun muassa näiden helmikuun loppuneiden postaaminen päässyt venähtämään. Rohkenen kuitenkin epäillä, ettei kukaan teistä ole menettänyt yöuniaan minun roskakasan penkomista odotellessaan, ja jos on, niin suuret pahoitteluni! Koska uskon kliseisiin sanontoihin, aion pyyhkiä pöydän puhtaaksi toteamalla, että parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Eli eiköhän nosteta kissa pöydälle ja kipitetä aasinsiltaa pitkin kukkaruukkuun. Eikun siis, asiaan.

Vartalon hoito ja hygienia:

1. Rexona Motionsense Tropical -antiperspirantti: Helmikuun roskista ensimmäisenä arvioitavaksi pääsee Rexonan trooppinen antiperspirantti. Nappasin tämän hätäpäissäni eräällä markettireissulla, kun suosikkiani Herbinan Soft Cashmerea ei ollut saatavilla. Ikävä kyllä Rexona petti ja kainalot kostuivat. Se myös sotki vaatteet ja tuoksui pistävältä. 0/5

2. Laboratoire Du Haut-Ségala Organic Argan Oil: Perinteinen, luomulaatuinen arganöljy, jota käytin niin kasvojen, käsien kuin vartalonkin hoidossa. En varsinaisesti pidä arganöljyn ominaistuoksusta, mutta yritin olla häiriintymättä siitä (vähän oliiviöljymäinen, hapan tuoksu). Sen sijaan arvostan arganöljyn ohutta koostumusta ja nopeaa imeytymistä. Pumppupullo oli mielestäni näppärä. 4/5

3. l´Erboristica Argan Oil Shower Gel: Arganöljyä sisältävä suihkugeeli, joka jättää ihon puhtaaksi mutta ei kuivan kiristäväksi. Vaahtoaa aika huonosti, tuoksuu hyvältä. Olen käyttänyt tätä ennenkin, ja voisin käyttää jatkossakin. 3,5/5

4. Gillette Venus Satin Care Shave Gel: Ihon pehmeäksi jättävä ihokarvanajogeeli, jonka päällä terä liukuu kevyesti. Olen luottanut tähän kyseiseen geeliin vuosia, ja varmaan ostan sitä jatkossakin. 5/5

Hiustuotteet:

1. KC Professional Biosystem 4 Shampoo: Rasvoittuville hiuksille suunniteltu shampoo, joka lupaa muun muassa tasapainottaa talirauhasten toimintaa ja rauhoittaa ärsyyntynyttä hiuspohjaa. Tässä on todella hyvät pesutehot ja päänahkaa viilentävä vaikutus, joista pidin. Toisaalta en kokenut, että talirauhasten toiminta olisi mitenkään tasapainottunut tuotteen käytön aikana. 3/5

2. Cultivator’s Organic Herbal Hair Colour Red: Ehkä kamalin kasviväri ikinä. Haisee todella voimakkaasti lannoitteelta, varisee joka puolelle eikä tartu hiuksiin kunnolla. Kahdella erillisellä kokeilukerralla minulle kävi niin, että tyvikasvu jäi selkeästi kuultamaan värin läpi, ja muutamassa pesussa väri kului kokonaan pois. En missään nimessä ostaisi tätä uudestaan. 0/5

3. Batiste Dry Shampoo XXL Volume: Batisten kuivashampoot ovat lemppareitani, ja tämä on suosikkini niistä. Tuote antaa hiuksille tuuheutta ja rakennetta, sekä tekee niistä selkeästi puhtaamman näköiset. 5/5

Kasvojen hoito:

1. Mario Badescu Aloe, Herbs & Rosewater Facial Spray: Ihanan raikastava ja virkistävä kasvosuihke, joka tuntuu myös kosteuttavan ihoa riittävästi. Raikkaan ruusuinen tuoksu ihastuttaa, ja hienojakoinen suihke tuntuu miellyttävältä. 5/5

2. Mádara Brightening AHA Peel Mask*: Aiempi postaus täällä. AHA-happoihin perustuva kasvokuorinta, joka pehmentää ja kirkastaa ihoa tehokkaasti. En erityisemmin pidä tämän yrttisestä tuoksusta, mutta en koe sitä hirveän häiritsevänäkään. 4,5/5

3. Ziaja Natural Olive Cream Light: Mielestäni tämän tuotteen nimeen liitetty sana “light” on todella harhaanjohtava. Tämä kun ei missään nimessä ole sellainen kasvovoide, jota nimittäisin erityisen kevyeksi. Koostumus on mielestäni jopa rasvaisenpuoleinen, vähän niillä rajoilla, että käyttäisinkö edes meikinalusvoiteena. Tuoksu on Ziajan muidenkin tuotteiden tapaan melko parfyyminen ja voimakas. Voisin kuvitella pitäväni tästä yövoiteena kesäkäytössä, nyt talvella en meinannut löytää voiteelle sopivaa koloa ihonhoitorutiinistani. 3/5

4. Cien Q10 Eye Contour Cream: Silmänympärysvoide, jota monet hehkuttivat viime vuonna ja josta olisin niin halunnut tykätä! Valitettavasti tämä aiheutti silmänympäryksilleni vain pieniä, punaisia näppyjä, ja jouduin lopettamaan käytön. En tiedä, tukkiko koostumus ihoni vai oliko tuotteessa jokin ainesosa, jota silmänympärysihoni ei sietänyt. -/5

Meikit:

1. Urban Decay Troublemaker Mascara*: Odotin tältä ripsiväriltä paljon, mutta ikävä kyllä jouduin pettymään. Se ei tehnyt ripsilleni oikeastaan yhtään mitään, vaikka pakkaus lupailikin huimaa tuuheutta, pituutta ja taivutusta.  0/5

2. Rimmel Apocalips, Across The Universe: Tämä huulilakka ei ole ollut koskaan mikään suosikkini, sillä se tuntuu huulilla ikävän tahmaiselta. Nyt se oli ilmeisesti mennyt vanhaksikin, ainakin tuoksu oli kummallinen. Joutaa siis roskiin. 0/5

3. L’Oréal Paris Infallible Lip Paint / Matte, Stripped Brown: Tilasin tämän ruskean Lip Paintin itse, sillä ihastuin blogin kautta saamieni Lip Paintien koostumukseen ja ruskea sävy vaikutti lupaavalta. Kuitenkin tämä on todella läpikuultavaa eikä huulista saa tasaisen ruskeita millään. Annoin tälle aika monta mahdollisuutta, mutta nyt lienee korkea aika hankkiutua mokomasta eroon. 0/5

4. L’Oréal Paris Infallible Lip Paint / Matte, Red Actually*: Tämä taas on ollut pitkään suosikkipunani, jota käytän erittäin usein arkimeikissä. Koostumus on vähän samanlainen, kuin Nyxin Soft Matte Lip Creameissa ja pigmenttiä on runsaasti. Uuden nappasinkin jo Prisman alelaarista, josta sattumalta tällaisen bongasin. Jes! 5/5

 

Oliko tässä teille tuttuja tuotteita?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

12 Comments

 • Reply Maija / Kivipuuteri-blogi

  Hah en tiedä miksi tykkäsin niin paljon näistä 0/5 arvosteluista, ehkä siksi että tuotteita yleensä kehutaan. Olen aikonut tuota Cien silmänympärysvoidetta kokeilla, vaikka sinulla se ei toiminutkaan 🙂

  19.3.2019 at 12:09
  • Reply Nena Sofia

   Nyt tuli tosiaan vastaan aika monta tuotetta, joihin en vain ollut mitenkään tyytyväinen :/ tuo silmänympärysvoide vaikutti kyllä aluksi lupaavalta, mutta näpyt esti käytön. Toivottavasti toimii sinulla! 🙂

   19.3.2019 at 12:40
 • Reply Milla

  Tuota Cienin silmänympärysvoidetta olen miekin meinannut testata, paljon olen kuullut hyvää siitä. Mukava kuitenkin kuulla, että ei välttämättä kaikille sovi – kokeilemallahan ne oikeat tuotteet löytää. 🙂 Mielenkiintoinen postaus!

  19.3.2019 at 17:00
  • Reply Nena Sofia

   Se on kyllä saanut osakseen paljon kehuja, ja varmasti onkin monen käyttöön loistava tuote! Itselleni se ei valitettavasti sopinut, mutta en ole kuullut vastaavasta kokemuksesta aiemmin. Kaikki ihonhoitotuotteet ja niiden sopiminen omalle iholle on aina yksilöllisiä juttuja, vain kokeilemalla voi tietää varmaksi toimiiko joku tuote omilla kasvoilla vai ei 🙂

   19.3.2019 at 22:29
 • Reply Linda

  Samaa mieltä tosta Ziajan oliivisarjan kevyemmästä voiteesta, kun se ei tosiaan mitään ihan kevyttä ole 😀 Siihen “alkuperäiseen” versioon verrattuna toi on kyllä huomattavastikin kevyempää, sillä se vasta paksua ja rasvaista onkin. En kuitenkaan itse pysty käyttämään edes tota meikinalusvoiteena, kun se ei imeydy tarpeeksi nopeasti!

  Täysin samaa mieltä oon myös tosta UD:n ripsarista. Halusin niin tykätä siitä, mutta joo, se ei tehnyt yhtään mitään munkaan ripsilleni 😀 Pakkaushan tossa on ihan supernätti, mutta harmi ettei itse tuote toiminut :/

  19.3.2019 at 18:43
  • Reply Nena Sofia

   Joo, ajattelinkin, että voisiko tuo light viitata johonkin Ziajan toiseen voiteeseen. Silti mielestäni vähän hämäävä osa nimeä 😀

   Ja siis niinpä! Ihan tylsää, ettei noin nättillä pakkauksella varustettu ripsari toimi 🙁

   19.3.2019 at 22:32
 • Reply Mimosa

  Kaikki oli ihan uusia tuotteita, tosin UD:n ripsarin omistan minikoossa, mutta en ole sitä korkannut, sama juttu Lorkun punissa (nappasin niitä CM:n alelaarista) 😀

  19.3.2019 at 19:04
  • Reply Nena Sofia

   Ai ne on nyt muuallakin alessa! Pitäisiköhän hamstrata tuota punaista, jos ei enää myöhemmin löydy… 😀

   19.3.2019 at 23:28
 • Reply Emma / WL

  Mullahan loppui helmikuussa peräti KOLME tuotetta, joten suosiolla lykkäsin omien roskien analyysit maaliskuulle…jospa saisin maaliskuun aikana vähän enemmän kirjoitettavaa siihen postaukseen 😀

  Tuota kyseistä UD:n ripsaria en ole koskaan kokeillut, mutta UD:n Perversion on ihan todella hyvä! Anna sille mahdollisuus, jos uuden ripsarin tarve tulee ja UD kiinnostaa 🙂

  Mulla odottaa Madaran Peel (minikoossa) korkkaamistaan, mutta olen vähän arkaillut sen kokeilemista, kun mulla on niin herkkä iho. Oliko se susta kovin tuju? Mun kannattaa varmaan alottaa jollain parin minuutin vaikutusajalla, ettei käy köpelösti 🙂

  19.3.2019 at 19:46
  • Reply Nena Sofia

   Ohoh, sähän olet lätrännyt menemään! 😀 Noita kuukausia tulee kyllä väkisinkin välillä vastaan, vaikka onhan se tylsää.

   Pitääpä pistää Perversion korvan taakse. Siitä olen kyllä lukenut aiemminkin hyvää palautetta, ja olen miettinytkin sen kokeilua 🙂

   Madaran Peelistä sanoisin, että varovaisella testailulla selviää 🙂 En itse koe sitä mahdottoman tymäkkänä, mutta toisaalta, ihoni ei ole mitenkään erityisen herkkä. Jos AHA-hapot on aiemmin aiheuttaneet ongelmia, olisin erityisen varovainen.

   19.3.2019 at 23:31
 • Reply Katri

  Itse rakastuin tähän Ziajan kasvorasvaan ja otin jo samaa itselleni, mutta toki oikeasti paksu ja käyttelen sitä yö-aikaan ja kevyempää meikin alle. Mulla Cienin toinen sy voide oli hyvä eikä tullut tommosia reaktioita, niitäkin oli 2 erilaista purkkia hyllyssä joten kävi ihan tuuri että siinä mun tuotteessa ei ollut samanlaista pettymystä?

  19.3.2019 at 21:12
  • Reply Nena Sofia

   Joo, ja näähän on tosi yksilöllisiä juttuja! Kaikki tuotteet ei vaan sovi kaikille. Jokin ainesosa tuossa varmaan oli, mistä herkkä sy-ihoni ei tykännyt. Pitää säilyttää inci, niin osaa vertailla, jos tulee jonkun toisen tuotteen kanssa samaa 🙂

   19.3.2019 at 23:35

  Leave a Reply