Follow:

Joulukuun lakkaukset

Huhhuh, taas on yksi vuosi vaihtunut! Tuntuupa hassulta taas opetella uuden vuosiluvun kirjoittamista. Onko teillä tätä ongelmaa? Itse mokailen vuosiluvun kanssa usein vielä loppukeväästä. Sama homma muuten osoitteiden kanssa, viimeksi kun kävin Suomalaisessa Kirjakaupassa ja minulta kyseltiin tietojani liittyen kanta-asiakkuuteeni, meinasin antaa parin muuton takaisen, ensimmäisen oman kotini osoitteen. Seuraavaksi muistin edellisen osoitteeni, ja lopulta vasta tajusin korjata tämän viimeisimmän eli nykyisen kotiosoitteeni heille. Siinä oli jo vähän naurussa pidättelemistä, kun meinasi tulla isänikin osoite ennemmin mieleen, kuin oma kotiosoitteeni!

 

Minun oli muuten tarkoitus kirjoitella teille pikaisesti vielä uuden vuoden aattona ja esitellä juhlakynteni, mutta kävikin niin hassusti että samana aamuna kynsiä tuunatessa mikään ei oikein meinannut mennä putkeen. Niinpä otin uuden vuoden vastaan todella yksinkertaisella, kokokynnen siirtokuvilla ja glitterillä koristellulla lakkauksella. Vastoinkäymiset ärsyttivät sen verran, että edes kuvia en kynsistä napannut. No mutta, onneksi joulukuussa syntyi monen monituiset nätit lakkaukset joita voi nyt jälkikäteen katsella ja unohtaa mielipahan!

 

Omat suosikkini ovat ehdottomasti violetit kaunokirjoitus-kynnet, tuota koristelutyyliä pitäisi kokeilla useamminkin. Tykkäsin myös kaikista jouluteemaisista lakkauksista, niiden tekeminen saatteli mukavasti tonttuisiin tunnelmiin! “Inhokkini” viime kuun tuotannosta taitavat olla nuo aivan ensimmäiset talviset kynnet, jotka etenkin näin jälkikäteen katseltuna näyttävät todella kömpelösti toteutetuilta. Mitkä kollaasin lakkauksista on teidän suosikkejanne? Jäikö jotkut niistä erityisesti mieleen?

 

Tämä alkuvuosi tulee muuten olemaan aika kynsipainotteinen, minulla on nimittäin monta ihanaa uutuutta teille esiteltävänä. Lisäksi mielessä on paljon jänniä koristeluideoita, joten värikkäitä ja monimutkaisia lakkauksia olisi luvassa! Lauantaina jatkuu myös akryylikynsikoulutukseni seuraavalla lähipäivällä, joten siihenkin harrastukseen liittyviä kuulumisia ajattelin kirjoitella teille piakkoin lisää.

Oikein ihanaa alkanutta vuotta 2018 kaikille!

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

10 Comments

 • Reply Emmi

  Niin upeita lakkauksia <3 Mun suosikit on varmaankin nuo viimeiset joulukynnet, niin upeat! 🙂

  2.1.2018 at 08:16
  • Reply Nena Sofia

   Oi että, paljon kiitoksia Emmi! <3

   5.1.2018 at 15:44
 • Reply Belegwen

  No kaikkihan nämä on upeita, vaikea valita sitä lempparia! 🙂

  2.1.2018 at 09:52
  • Reply Nena Sofia

   Voi eikä, kiitos! <3

   5.1.2018 at 15:44
 • Reply Linda

  Toi on muuten aina yhtä iso ongelma opetella kirjoittamaan se uusi vuosiluku 😀 Onneksi siihenkin tottuu ajan kanssa! Upeita kynsiä kaikki, ei noista voi mitenkään valita suosikkia<3 Oot sä vaan hurjan taitava 🙂

  2.1.2018 at 14:40
  • Reply Nena Sofia

   No onneksi! 😀 Kiitos ihanista kehuista höpsö <3

   5.1.2018 at 15:45
 • Reply emzi

  ihania oot taas tehny! en mä pysty valitsee lemppari! ehkä 3 tai 7 vie voiton.

  3.1.2018 at 00:50
  • Reply Nena Sofia

   Voii kiitos emzi! <3

   5.1.2018 at 15:46
 • Reply Heli / Tinkerbell's nail diary

  Niin hienoja kaikki! Upeimmat on noi kultaset yläriviltä <3 Mun piti kans tehdä jotku tosi hienot juhlakynnet uudeks vuodeks, mut olinkin vaan ihan yksivärisillä kynsillä ja eilen vasta sain senkin kynsiltä pois :DD

  10.1.2018 at 07:15
  • Reply Nena Sofia

   Jes, en ollut ainoa! 😀 Kiitos ihanista kehuista <3

   11.1.2018 at 16:37

  Leave a Reply