Follow:

Shades of Jade

Ablecs15 -haasteessa ollaan saavuttu jo viikkoon kahdeksan, ja iloisin mielin voin todeta pysyneeni melko mallikkaasti matkassa mukana mitä en välttämättä olisi heti haasteen alkaessa uskonut. Tämän viikon aiheina onkin “Monochromatic” ja “Easter” joista perehdyin ensimmäisenä Monochromaticiin. Aiheeseen on siis tarkoitus tehdä kynnet yhden värisävyn monella tummuusasteella, ja koska sinivihreitä lakkoja kokoelmastani löytyy enemmän kuin mitään muita sävyjä, päädyin valitsemaan sävyksi jaden. 
Näissä kynsissä tapahtuu oikeasti paljon enemmän, kuin ensivilkaisulta huomaakaan. Pohjalle nimittäin lakkasin kaksi kerrosta Makeup Revolutionin vaalean minttuista lakkaa nimeltänsä Cool Days, ja niinkuin tarkkasilmäisimmät ehkä huomaavat, tein vaalealle pohjalle kuivan sudin tekniikalla pientä eläväisyyttä käyttäen Rimmelin Peppermintiä sekä Yes Loven lakkaa K032. Tähän päälle lätkin uutukaista glitterihanuuttani, piCture pOlishin Ariel’s talea yhden kerroksen per kynsi, mikä oli ehkä huono valinta sillä tämän alta distressed -kuviot eivät kovin hyvin näy. Luonnossa ne kuitenkin erottuivat selkeämmin kuin kuvissa. Ariel’s talen päälle tein vielä nimettömiin ja peukaloihin pikkuiset kukkaset Yes Loven tummalla jadelakalla, ja lisäsin kukkien kestustoihin kirkkaat strassit. Kynnet viimeistelin kerroksella HK Girliä. 
Ariel’s tale on muuten myöskin juuri käsiini saamasta paketista jonka tilasin Norway Nailsiltä, ja kyseessä on lakan alkuperäinen versio vuodelta 2012. Tästähän on julkaistu myöhemmin Reborn -versio, joka on ainakin paljon runsaampi ja peittävämpi kuin tämä. Tykkään tästä lakasta kovasti, ja se oli pakko tilata yksisävyisten, sinivihreiden glittereidensä takia sillä vastaavaa ei kokoelmastani löydy. Tämän kanssa oli kyllä hitusen verran ongelmaakin, ja levittäessä piti olla tarkka, ettei glitterit pakkaudu keskelle kynttä.
Kynsistä tuli ihan kivat, mutta jotenkin kuitenkin tylsähkön puoleiset joten lakkaukset tulikin poistettua heti seuraavana päivänä niiden tekemisestä, sillä kaipuu pirteisiin pääsiäiskynsiin oli kova näin loman kynnyksellä. Palataan siihen asiaan kuitenkin myöhemmin, nyt haluaisin vielä toivottaa aivan ihastuttavan riemuisaa pääsiäistä kaikille!

// Wow! It’s already 8th week of Finnish(able) nail art challenge spring 2015, and I’ve kept up with it so far. This weeks first theme is called Monochromatic and it means one color’s different shades. I choose jade green to be my color and started with light mint polish from Makeup revolution, called Cool days. 

I applied two coats of Cool days to be my base color, and then I made some distressed design onto my nails with Rimmel’s Peppermint and Yes Love’s dark jade polish K032. After that I applied one coat of my new, beautiful glitter polish from piCture pOlish called Ariel’s tale. It’s really unique polish in my collection even thought it’s pretty simple. There are two sizes teal green hexagon glitters in clear base and really anything amazing but it still is the prettiest thing in the world for me right now! Only thing I was little bit disappointed was the thing that most of the glitters did try to stay at the middle of my nails and you need to be careful with applying it to get your nails look nice and smooth. 

At last I made some flowers on my accent nails and added some plastic rhinestones on them and of course applied my top coat on all the nails.

I think these are kinda pretty but also boring nails so I removed this design the next day I had made it because I really wanted to get doing some Easter themed nails. But about those I’ll tell you later, now I just want to wish you all the greatest Easter you can even have!

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

18 Comments

 • Reply eekku

  Nätit

  3.4.2015 at 08:28
 • Reply annieveliina

  WOU 😀 Tuollaset voisin ottaa itsellekin! Mulla on kyllä aina vaan omat kynnet kun nekin kasvaa niin pitkiksi ja pysyy hyvinä. Harvoin on mitään tuonsävyistä lakkaa, mutta ehkä pitäis uskaltautua kokeilemaan 😀

  3.4.2015 at 08:45
 • Reply E-S

  Turkoosi ja glitter = nam! <3

  3.4.2015 at 09:38
 • Reply Katarooma

  Ihan ku sulla ois vettä kynsillä. Hauskan näköset.

  3.4.2015 at 10:06
 • Reply Emmi

  Ihanat! <3

  3.4.2015 at 11:21
 • Reply Bunnytailnails

  Turkoosi <3. Ei kai tähän tarvii muuta sanoa :). No ehkä voi vielä toivottaa hyvät pääsiäiset!

  3.4.2015 at 14:40
 • Reply Fani

  Oijoi.<3 Mä niin rakastuin näihin kynsiin!<3

  4.4.2015 at 06:25
 • Reply Satsuli

  Voih miten kaunokaiset! <3 Ihanaa pääsiäistä sinnekkin! 🙂

  4.4.2015 at 07:03
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Eekku! 🙂

  4.4.2015 at 09:11
 • Reply Nena Sofia

  Hui mikä kommentti! Kiitos kovasti kehuista! <3 Ja nämähän tosiaan on ihan kynsilakkaukset omalle kynnelle, rakennekynsistä itselläni luovuin jo jokin aika sitten 🙂

  4.4.2015 at 09:13
 • Reply Nena Sofia

  Hih no niinhän se menee! 🙂

  4.4.2015 at 09:13
 • Reply Nena Sofia

  Totta, siltähän tuo vähän näyttää! Hauskaa, kun en itse tullut ajatelleeksi 🙂 Kiitos kehusta 🙂

  4.4.2015 at 09:14
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Emmi! <3

  4.4.2015 at 09:15
 • Reply Nena Sofia

  No ei tosiaan tarvitse 😀 🙂 Kiitoksia, ja hyvää pääsiäistä sullekin Malle! <3

  4.4.2015 at 09:15
 • Reply Nena Sofia

  Oi että Fani, ihanaa kuulla <3

  4.4.2015 at 09:16
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos Satsuli! <3 Kiitos, ja huippua pääsiäistä vielä kerran sullekin 🙂

  4.4.2015 at 09:17
 • Reply Tinkerbell

  Kauniit! (:

  4.4.2015 at 10:57
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Tinkerbell! 🙂

  5.4.2015 at 20:25
 • Leave a Reply