Follow:

O.P.I New Orleans: I Manicure for Beads

Huomenta ihanat! Tänään minulla on esiteltävänä teille yksi O.P.I:n uuden kevät/kesä 2016 -kokoelman upeus, ensimmäinen kolmesta jotka sain Kauneudenkaupalta testattavaksi. Kokoelmahan on nimeltänsä New Orleans, ja se on nimensä mukaisesti saanut inspiraationsa kyseisen kaupungin tunnelmasta, arkkitehtuurista ja kulttuurista. 
Ensimmäisenä esittelyyn pääsee siis I Manicure for Beads*. Jos joku ei huokaissut kuvaa katsoessaan, ihmettelen kyllä miksi. Itse en ole violettien sävyjen ystävä, mutta tämä on niin kirkas, intensiivinen ja keväisen leikkisä sävy että se suorastaan vie jalat alta! Itselleni tuli tätä lakatessa mieleen Essien Flowerista jonka olen suunnitellut hankkivani, mutta swatcheja katsellessani totesin tämän olevan huomattavasti sinisempi tapaus. Oikeastaan pidän tästä enemmän. Ja mitä koostumukseen tulee, on se juuri niin hyvä kuin toivoa voisi: kaksi helppoa kerrosta ja se oli siinä. Kuvissa lisäksi kerros päällyslakkaa. 

Koristeluja en meinannut uskaltaa tehdä ollenkaan, sillä pelkäsin että pilaan upean lakan jollain mauttomilla riipusteluilla. Loppujen lopuksi niin siinä sitten kävikin, enkä tiedä onko tarkoituksenmukaista edes näyttää kuvaa koristelluista kynsistä, mutta tapani mukaan näytän kuitenkin. 
Koristelut tein siis Wet n Wildin Mirror Girlillä sekä Gina Tricotin Sparkling Silverillä. Ensimmäistä käytin aksenttikynsien quatrefoil -koristeluihin, ja jälkimmäinen päätyi sitten muita koristamaan.  Sen verran yksinkertainen yhdistelmä ettei uskoisi lopputuloksen edes voivan olla epäonnistunut, mutta mielestäni hopea ei nyt kuitenkaan sopinut tämän lakan kanssa ollenkaan. Se jotenkin söi lakan ihanaa raikkautta ja keväisyyttä, tehden lopputuloksesta tunkkaisen. Vai mitä?
Viikonloppuna näytän teille vielä kaksi lakkaa New Orleans -kokoelmasta, mutta jos jo nyt alkoi ostosjalka vipattamaan niin näitähän saa näppärästi tilattua Kauneudenkaupan verkkokaupasta täältä.
Rentouttavaa viikonloppua kaikille! ♥

*** O.P.I:n lakka saatu testattavaksi, linkkien klikkailusta en hyödy
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

10 Comments

 • Reply Sissi

  Voihan vimpula, että se näyttää kivalta. Miksi mä en ostanut tätä??

  8.4.2016 at 07:25
 • Reply Tintti

  Tää on hirveen kivanvärinen lakka ja koristelut sopii mun mielestä hyvin tän lakan kanssa :). Kivaa viikonloppua myös sulle!

  8.4.2016 at 12:04
 • Reply Belegwen

  Oi miten kivan näköinen lakka! Ja kauniit kynnetkin tietty! :3

  8.4.2016 at 17:31
 • Reply Enail

  Voi miten kaunis lakka 🙂 hopeiset koristelut sopii siihen tosi hyvin!

  9.4.2016 at 12:30
 • Reply Paula

  Tämä on AIVAN upean värinen lakka! Haluan tämän! Gyvää viikonloppua, vaikka nyt onkin jo sunnuntai =)

  10.4.2016 at 09:04
 • Reply Nena Sofia

  No eikö näytäkin! Tää kyllä kannattaa lisätä listalle 🙂

  12.4.2016 at 03:41
 • Reply Nena Sofia

  Voii kiitos Tintti <3 :')

  12.4.2016 at 03:44
 • Reply Nena Sofia

  No eikö! Kiitos kehuista Belegwen <3

  12.4.2016 at 03:45
 • Reply Nena Sofia

  Eikä, kiitos Enail! Musta just tuntui ettei hopea toiminut ollenkaan näissä 😀

  12.4.2016 at 03:46
 • Reply Nena Sofia

  Oi, niin tää kyllä on! Kannattaa laittaa ostoslistalle 🙂 Kiitos Paula <3

  12.4.2016 at 03:54
 • Leave a Reply