Follow:

Glitter is my Best Friend

Mikroglitter, tikkuglitter, hexagon, palloglitter, iso glitter, pieni glitter… Kaikkien kanssa tulen mainiosti toimeen, ainakin kynsillä. Montaa lakkausta en ole toteuttanut ilman kimalteen kimalletta, sillä mielestäni pieni ripaus glamouria voi pelastaa huonoimmankin kynsipäivän.

Hirveästi ei nyt runosuoni kuitenkaan syki, mutta kun kaikki taitavat olla ymmärtäneet mieltymykseni kimalteleviin lakkauksiin, voidaan siirtyä tarinoimaan näiden kynsien historiasta. Tämän ransiksenhan toteutin siis sunnuntaina, ja se jäi kovin lyhytikäiseksi kahdesta syystä.
Ensinnäkin, toteutin kynnet siten että glitterin alle tuputtelin kauniin persikkaista Sally Hansenin Tahitian Sunsetia*, mutta glitterin lisäyksen jälkeen kynnet eivät näyttäneetkään hienostuneesti liukuvärjätyiltä, vaan alla oleva oranssi antoi lopulta sellaisen vaikutelman, että kynteni olisivat todella keltaiset. Tällaista mielikuvaa ei kuitenkaan halua lakkauksella tuoda, joten se oli jo yksi hyvä syy poistaa nämä äkkiä. 

Toinen syy olikin sitten se, että auton ovi nappasi parin kynnen kulmista palaset maanantaina (juuri, kun täällä kommenttiboksin puolella oli kehuttu kynsieni pituutta ja hyvänä pysymistä….) joten lakat piti poistaa että pääsisi viilailemaan. Itseasiassa pituutta en joutunut kuitenkaan paljoa vähentämään, vaan tuli vain mukautettua kynnen mallia hieman. Siitä lisää seuraavassa postauksessa!
Kynsillä tosiaan (taas) pohjalla Trindin CC 107, en oikein osaa enää tehdä ranskista ilman sitä, vaikka muitakin ranskislakkoja löytyisi. Jotenkin sitä aina tarttuu tuohon. Trindin jälkeen tuputtelin tosiaan kynsien kärkiin Sally Hansenin Tahitian Sunsetia*, jonka päälle pääsi Perfect Nail Polishin nimetön ja numeroton glitterlakka. Päälle top coatia, ja kynnet olivat siinä. Välillä on kiva toteuttaa vähän yksinkertaisempiakin lakkauksia!
// Have you noticed, that almost every design that I make onto my nails, includes a lots of glitter? Well yeah, I’m a little bit addicted to everything sparkly when it comes to my nails. But I personally really think, that little sparkle can save even the worst nail art day ever.

On these nails I used as a base color Trind’s polish CC107. After that I applied Sally Hansen’s Tahitian Sunset* onto my nail tips with a moist makeup sponge. Then I added my glitter onto that, and sadly I didn’t like what I saw. Well mostly the nails were pretty, but I couldn’t help the feeling that Tahitian Sunset – that beautiful peachy polish made my nails look like they were really yellow themselves!  

Because of that, and the fact that my nails did get brutally beaten by our car’s door (more of that in the next post!) I had to remove this design pretty soon. 
Näyttääkö lakkapullokuva mukavammalta nyt vai aikaisemmin? // Does the picture of my used polishes look better now or in my earlier posts? 
* Lakka saatu testattavaksi maahantuojalta / polish were sent for review
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

26 Comments

 • Reply Nanikaroliina

  Musta nää on oikein nätit ! <3 Tosin kaikki glitteri on aina kivaa .. :3

  26.2.2015 at 11:07
 • Reply Johanna

  Kivat kynnet 🙂 kyllä glitter kynsillä on ihan parasta poistohetkeen asti… 😀 se vähän rajottaa omaa glitterholismiani. Musta pullokuva on nyt parempi, turhan valkoisen osan voisi vielä leikata reunoista pois 🙂

  26.2.2015 at 11:21
 • Reply Charming Nails

  Millainen tuote tuo Trind on? Aivan mielettömät glitterkynnet, ihanat!!

  26.2.2015 at 11:23
 • Reply Peppi

  Vau upeet kynnet! Ihana kun laitat noista lakoistakin kuvan, ettei pelkässä tekstissä lue mitä oot käyttänyt 🙂

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

  26.2.2015 at 11:36
 • Reply Patricia Ström

  Niin upeat ! <3 glitter is my best friend too 😉

  26.2.2015 at 11:42
 • Reply eekku

  Nätit

  26.2.2015 at 13:46
 • Reply Daniela

  Onpas nätit kynnet! Mä tykkään kans lisätä glitteriä aina edes pikkuisen, tai sitten käyttää aksenttikynsissä kimaltelevaa tekstuurilakkaa, koska se tosiaan tuo pientä glamouria elämään ;D varsinkin tuollaista glamouria arvostaa nyt viimeisillään raskaana kun olo on kaikkea muuta kuin hehkeä – onpahan ainakin kynnet nättinä! 😀

  26.2.2015 at 15:49
 • Reply Bunnytailnails

  Silkkisukkahousut glitterillä <3. Tykkään :).

  26.2.2015 at 16:11
 • Reply Tiina

  Nää on oikein kauniit kynnet. 🙂

  26.2.2015 at 19:39
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Nani! 🙂 <3 Ja niinhän se on 🙂

  26.2.2015 at 20:21
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂 Ja heh, ihan totta, glitterien poisto voi kyllä olla yhtä painajaista :'D Ja joo, seuraavan kerran teen tuon läpinäkyvälle pohjalle niin ei pitäisi puhelimellakaan näyttää häiritsevältä 🙂

  26.2.2015 at 20:22
 • Reply Nena Sofia

  Kyseessä on siis hoitava kynsilakka, jota voi käyttää sellaisenaan ilman aluslakkaa, mutta suositellaan käytettävän Trindin oman Nail Balsamin kanssa. Itse käytän tätä kyllä ihan oman aluslakkani päällä, vanhasta tottumuksesta 🙂 Ja hei, suuren suuri kiitos kehusta! 🙂 <3

  26.2.2015 at 20:28
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos paljon! 🙂 <3 Ja joo, tykkään laittaa lakkapullojen kuvat kun itsekin tykkään lukea kynsiblogeja joissa sellaiset on 🙂

  26.2.2015 at 20:29
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! <3 🙂 Glitter is the best 😉

  26.2.2015 at 20:29
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Eekku! 🙂 <3

  26.2.2015 at 20:29
 • Reply Nena Sofia

  Oih kiitos Daniela! <3 Ja aivan varmasti piristää kun kynnet on kunnossa, vaikka itse en olekaan raskautta koskaan kokenut, voin hyvin ymmärtää tunteen - kyllähän sitä pahimman flunssankin kourissa voi olla iloinen siitä, että vaikka naama on turvoksissa ja jalat ei kanna, niin ainakin jostain löytyy glamouria, hih! Jaksamisia sulle sinne <3

  26.2.2015 at 20:32
 • Reply Nena Sofia

  Hihii kiitos! Juuri tuon assosinaation takia mun onkin vaikea nykyään tarttua muihin ranskislakkoihin kuin tähän 😀

  26.2.2015 at 20:32
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos Tiina! 🙂

  26.2.2015 at 20:33
 • Reply Nanne

  Mielettömän kauniit kynnet ♥
  Ei miun silmään ainakaan näytä yhtään kynnet keltaisilta ^.^

  26.2.2015 at 22:19
 • Reply Fani

  Ihanat glitterkynnet. <3 Tykkään kyllä paljon!

  27.2.2015 at 07:10
 • Reply Tinkerbell

  Oi, tosi kauniit :)! Glitterit on parasta♥

  27.2.2015 at 08:38
 • Reply Jenni

  Ihana glitterliuku, ei mulle näistä tullut ainakaan vaikutelmaa keltaisista kynsistä. 🙂
  Itse sain pitkästä aikaa laitettua glitteriä liu'un muodossa kynsille, onhan se nättiä ja glitterit ihania, mutta poistaminen onkin aivan oma lukunsa kun sen jälkeen sitä löytyy jopa hiusrajasta ja avokin kasvoista vaikka muhittelenkin ne pois. 😀

  27.2.2015 at 23:45
 • Reply Nena Sofia

  Voi kiitos Nanne! Ehkä se keltaisten kynsien mielikuva olikin ihan vain omassa päässä 😀

  1.3.2015 at 12:58
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos Fani! 🙂 <3

  1.3.2015 at 12:59
 • Reply Nena Sofia

  Vitsit, kiitos Tinkerbell! 🙂 Ja glitterit kyllä on <3

  1.3.2015 at 12:59
 • Reply Nena Sofia

  Oih kiitos! Hyvä, ettei vaikutelma keltaisista kynsistä ollut päällimmäisenä 🙂 Ja se on kyllä niin totta, että glitterien poisto on tuskaa, ja niitä tosiaan löytyy joka paikasta poiston jälkeen! Todella ärsyttävää 😀

  1.3.2015 at 13:01
 • Leave a Reply