Follow:

Urban Decay Naked Ultimate Basics

Vajaa pari viikkoa sitten kerroin teille joululahjapostauksessani saaneeni aattona Urban Decayn upean, vähän aikaa sitten myyntiin tulleen Naked Ultimate Basics -paletin. Nyt olen ehtinyt kyseiseen palettiin perehtymään useiden meikkien verran ja saanut hieman parempaa tuntumaa sen sisältöön, joten ajattelin palata sen pariin ja esitellä sen teillekin hieman tarkemmin.
Olen seurannut tätä Naked -palettien hypetystä viimeisen parin vuoden verran, ja täytyy sanoa että ihan hirveästihän ne kaikki on aina houkutelleet. Jotenkin ne on kuitenkin aina jääneet hankkimatta, sillä eiväthän nämä mitään erityisen edullisia kertaostoksia ole.
Sen verran paletit ovat kuitenkin pyörineet mielessä, että kun mieheni sitten joulun alla kyseli lahjaideoita minulle, päädyin antamaan hänelle vihjeen näistä luomiväreistä. Osasin siis palettia hieman odottaa, tokikaan en tiennyt, että se olisi juuri tämä yksilö.

 

Mutta kun lahjapaketista sitten paljastuikin näin kaunis paletillinen monipuolisia mattasävyjä, olin kyllä äärettömän innoissani! Ja vielä enemmän innostuin kun aloin näitä swatchailemaan, sillä vaikka olen kuullut kehuja en silti olisi odottanut ihan näin laadukkaita sävyjä. Etenkin paletin tummat yksilöt loksauttivat leuan auki ollessaan nii pigmenttisiä ja samalla helposti blendattavia.

 

Urban Decayn Naked Ultimate Basics paletti sisältää 12 luomivärisävyä joista yksi on selkeän shimmerinen ja loput mattaisia. Paletissa on sopivassa suhteessa niin vaaleita kuin tummia sekä viileitä ja lämpimiä sävyjä ja ne ovat kaikki helposti käytettävissä ihan arkimeikissä. Tummien ja hieman enemmän huomiota herättävien (ks. ruosteenpunainen Extra Bitter) sävyjen tautta tällä saa hyvin toteutettua myös voimakkaamman iltameikin.

 

Blow, Nudie, Commando, Tempted. Instinct, Lethal
Sävyjä pystyy hyödyntämään varsin monipuolisesti. Esimerkiksi shimmerinen Blow on täydellinen kevyitä korostuksia varten ja keskiruskealla Lockoutilla olen meikannut myös kulmia. Paletin tummin sävy eli Blackjack soveltuu hyvin myös pehmeisiin rajauksiin.

 

Pre-Game, Extra Bitter, Faith, Lockout, Magnet, Blackjack
Nyt jälkikäteen mietittynä tämän hinta ei enää tunnu ollenkaan pahalta. 54,90€ näin monesta pigmenttisestä ja kauniisti blendaantuvasta luomivärisävystä maksaisi oikeastaan ihan mielellään. Vai mistä löytyy alle vitosella näinkin laadukkaita luomivärejä yksittäismyynnistä? Kyllä tuntuu hassulta, etten ole muka raaskinut näihin aiemmin tutustua!
Löytyykö sinulta tätä tai muita Urban Decayn luomiväripaletteja? Tai aiotko hankkia niitä?
 
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

12 Comments

 • Reply Yue

  Oii, onpa hieno paletti. Tähän mennessä nuo on jääneet vaan haaveeksi omalla kohdalla.

  10.1.2017 at 07:35
 • Reply Jonna H.

  Tää löytyy, samoin Naked 1 ja 3 sekä ensimmäinen Vice ja tykkään kyllä kovasti. Tää on kuitenkin tämän hetken suosikki. 🙂

  10.1.2017 at 08:17
 • Reply Mimosa

  Miulla on Shadow Box (se vanhempi versio samettikansineen, viime vuonna taisi tulla uudistetumpi ja ei niin värikäs) ja Alice Through The Looking Glass -paletti. Electric oli myös, mutta se on jo uudella omistajallaan 🙂

  10.1.2017 at 13:24
 • Reply Marppa

  Näyttää hyvältä kokonaisuudelta. Vielä kun sais niitä meikkikuvia. ?

  Mulla on Naked Basics, se 6 värin pikkupaletti. Se on kans riittävä arki- ja juhlameikkiin. Periaatteessa. Kaikki sävyt on mattaisia. Välillä haluaa jotain kimallusta, niin sitten on pitänyt hommata ne kaikki muut kaapista löytyvät nudepaletit.. Ne tosin on muun merkkisiä.

  10.1.2017 at 18:48
 • Reply Kanerva Neuvonen

  Tuo paletti on kyllä ihan älyttömän kaunis! ♥_♥

  http://kanervaneuvonen.blogspot.fi/

  10.1.2017 at 20:40
 • Reply eekku

  Kaunis paletti ja ei löydy yhtään

  11.1.2017 at 19:26
 • Reply Nena Sofia

  Tiedän tunteen! Mulla on jotenkin meikkien kanssa se, että tuntuu vaikealta ostaa kalliita meikkejä. Vaikka kynsilakkoja mulla on useita satoja ja niistä vähintään puolet on arvoltaan ainakin 15€/kpl niin silti jotenkin 50€ yhteen meikkituotteeseen tuntuu tosi isolta rahalta 😀 Mutta nyt oon alkanut enemmänkin himoitsemaan meikkituotteita (kai kun lakkoja tuntuu olevan jo aika sopivasti) niin voi olla että tuo kynnys vielä laskee. Muistan meinaan lakkaharrastuksen alussakin kynsilakan hinnan kipukynnyksen menneen jo jossain kolmen-neljän euron tienoilla :'D

  12.1.2017 at 19:56
 • Reply Nena Sofia

  Tää on ihanan monikäyttöinen ja helppo 🙂 Mäkin tilasin nyt vielä XX Vice LTD Reloaded -paletin kun näiden makuun pääsin ja Sokoksella oli alet 😀

  12.1.2017 at 20:02
 • Reply Nena Sofia

  Oii nekin ovat varmasti ihania! 🙂 ♥

  12.1.2017 at 20:05
 • Reply Nena Sofia

  Hei, ihanaa kun huhuilit niiden perään! Meikkikuvia on kyllä tulossa pian (jopa koneella jo), mutta halusin vain tehdä ensin pikaisen katsauksen pelkkään palettiin ettei sitten tule ihan loputtoman pitkää postausta 😀

  Hahaa, ymmärrän yskän! 😀 Munkin oli nyt iihan pakko tilata toinenkin UD:n paletti, kun tän saamisestahan on kulunut sietämättömät kolme viikkoa jo…. Ja hei, Sokoksella on alet! 😀

  12.1.2017 at 20:23
 • Reply Nena Sofia

  No eikö olekin! ♥♥

  12.1.2017 at 21:03
 • Reply Nena Sofia

  Kiva että tykkäät! Nää on ehdottomasti kokeilemisen arvoisia 🙂

  13.1.2017 at 15:03
 • Leave a Reply