Follow:

G Beauty Lashes Magnetic Eyeliner – uutuustuote magneettiripsien kiinnittämiseen

*Postauksen tuotteet saatu maahantuojalta

G Beauty Lashes magneetti eyeliner

Alkuvuonna innostuin magneettiripsistä, kun löysin niiden kautta mahdollisuuden terästää silmämeikkejäni ihanilla räpsyripsillä. Tavalliset, liimattavat irtoripset kun ovat aiheuttaneet minulle lähinnä harmaita hiuksia. Magneettiripset kiinnitetään perinteisesti kahdella ripsinauhalla, joista toinen asetetaan omien ripsien yläpuolelle ja toinen alapuolelle. Nauhat kiinnittyvät toisiinsa pienillä magneeteilla.

Nyt markkinoille on kuitenkin tuotu uudenlainen menetelmä magneettiripsien kiinnittämiseen. Kyse on siis tietenkin magneettisesta eyelinerista, jolla tehdään ensin rajaus yläluomelle. Magneettiripsinauha asetetaan rajauksen päälle, ja mikäli Youtube-videoita on uskominen, homma sujuu naurettavan helposti. Sainkin hetki sitten kokeiltavakseni G Beauty Labin oman magneetti eyelinerin, ja olen siitä asti testaillut sitä mielenkiinnolla. Tänään kerron teille kootut mielipiteeni tästä kutkuttavasta uutuudesta!

 

Lue myös: Testissä G Beauty Lashes magneettiripset

G Beauty Lashes magneetti eyeliner

G Beauty Lashes Magnetic Eyeliner

G Beauty Labin magneettinen eyeliner on pakattu kapeaan ja korkeaan pakkaukseen, joka on varustettu perinteisellä sivellinpäällä. Tuotteen merkki ja tyyppi on kirjattu pakkaukseen romanttisella kaunofontilla, jonka väriksi on valikoitu tyylikäs ruusukulta. Esteettisyyttä rikkoo hieman tarramaisen etiketin reunat, jotka eivät asetu pulloa vasten täysin saumattomasti. Pienet virheet on kuitenkin helppoa antaa anteeksi muuten kaunista kokonaisuutta katsellessa.

Rajausväri on hieman paksumpaa, kuin eyelinerit yleensä. Siitä huolimatta tuote levittyy melko hyvin – joskin kaikkein kapeimmat siipirajauksen reunat vaativat erityistä tarkkuutta. Yhdellä kerroksella rajaus jää hiilenharmaaksi, mutta toisen kerroksen jälkeen se on pikimusta.

Lue myös: Maylash ripsiseerumi: Pituutta ja tuuheutta ripsiin kahdessa viikossa?

G Beauty Lashes magneetti eyeliner – swatchissa yksi kerros

Uudistuneet Iconic -magneettiripset

Testasin magneetti eyelineria yhdessä G Beauty Labin uutuusripsien kanssa. Iconic -mallin ripset olivat alunperin kahden magneetin mittaiset, mutta nyt niistä on tehty myös kokopitkä versio. Esittelin kahden magneetin mallin tässä postauksessa, ja sitä myydään edelleen merkin verkkokaupassa. Tämä uutuus on varmaan vasta tulossa myyntiin, sillä en löytänyt sitä vielä verkkokaupan valikoimasta.

Kokopitkien Iconic -ripsien pakkauksessa on kaksi kolmen magneetin ripsinauhaa, kaksi kahden magneetin ripsinauhaa sekä kuusi yksittäistä ripsitupsua. Nämä voidaan siis kiinnittää monella eri tavalla, toivotusta tuuheudesta riippuen. Olen aikaisemmin esitellyt vastaavan tyyppisen Provocative -mallin blogin puolella, postaus siitä löytyy täältä.

Lue myös: Ere Perezin ihoa hoitavat meikit

G Beauty Lashes Iconic kokopitkä

Magneettiripsien kiinnittäminen magneetti eyelinerilla

Magneettiripsien kiinnittäminen tällaisella magneetti eyelinerilla on todellakin yllättävän helppoa. Homma aloitetaan muun silmämeikin valmistelulla. Voit jättää kasvot myös meikkaamatta, mutta mikäli sinulla on rasvoittuvat luomet, suosittelen ainakin puuteroimaan ne ennen eyelinerin levittämistä. Lisää myös ripsiväri ja taivuta omat ripsesi tarvittaessa – muussa tapauksessa ne voivat näkyä magneettiripsien alta.

Kun olet valmis, aloita levittämällä ensimmäinen kerros magneettista eyelineria. Odota sen jälkeen noin 30 sekuntia, ja lisää sitten vielä toinen kerros. Kun toinen kerros on kuivunut (odota vähintään minuutti), voit asettaa ripset paikalleen. Aloita sisäkulmasta, ja laske jokainen magneetti ripsirajan lähelle rajauksen päälle. Kun ripset ovat suunnilleen oikeassa kohdassa, painele ne vielä sormenpäällä paikoilleen. Mikäli haluat lisätuuheutta, voit asettaa omien ripsiesi alle vielä magneettiripsien vastakappaleet.

Lue myös: Meikkitutoriaali: Violetti juhlameikki etäpikkujouluihin

G Beauty Lashes magneetti eyeliner

Itse yhdistin Iconic -ripsien kolmen magneetin nauhan neutraaliin silmämeikkiin. En kaivannut lisätuuheutta, joten jätin alapuolen ripsinauhat laittamatta. Ripset pysyivät hyvin paikoillaan pelkän eyelinerin voimin, eivätkä ne meinanneet missään vaiheessa lähteä valumaan.

Kenelle magneetti eyeliner sopii?

Magneettinen eyeliner nopeuttaa magneettiripsien kiinnittämistä etenkin silloin, kun silmät rajaisi joka tapauksessa. Ripset asettuvat rajaukseen helposti ja pysyvät hyvin paikoillaan. Rasvoittuvilla luomilla rajaus saattaa hieman levitä päivän mittaan, jos niitä ei pohjusta hyvin. Vettä tuote sen sijaan kestää erinomaisesti. Rajauksen poisto vaatiikin ehdottomasti vedenkestävälle silmämeikille tarkoitetun puhdistusaineen.

Siinä missä perinteisesti kiinnitetyt magneettiripset saattaa unohtaa päivän aikana, nämä rajaukseen kiinnitetyt ripsinauhat tuntuvat epämukavammilta. Painon tunne on selkeä luomen herkällä iholla, ja koin sen aika nopeasti itseäni häiritseväksi tekijäksi. Jatkuvassa, päivittäisessä käytössä tunteeseen varmaan tottuisi.

Hinta ja saatavuus

G Beauty Lashes Magnetic Eyeliner on saatavilla merkin omasta verkkokaupasta hintaan 19,90€ ja löydät sen tämän linkin takaa. Merkin tuotteita myydään myös Sokoksissa ja Emotioneissa sekä joissakin K-Citymarketeissa.

 

Oletteko te vielä kokeilleet tällaisia magneettisia eyelinereita?

Seuraa blogia Facebookissa, Instagramissa ja Blogit.fi:ssä

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

15 Comments

 • Reply Ansku-Glitteri addikti

  Oi onpas nätit! Oon lukenut monista magneettiripsistä ettei ne oikein tahdo pysyä tai asetu kunnolla silmiin, joten en siksi itse ole uskaltanut lähteä testaamaan. Sulla nuo näyttää kuitenkin hirmu näteiltä 🙂

  17.7.2019 at 18:07
  • Reply Nena Sofia

   Nää uudet Iconicit on kyllä sievät! 🙂 ja etenkin tuolla eyelinerillä asettuu tosi helposti ja nätisti, vaikkei mulla ole muutenkaan ollut ongelmia näiden kanssa.

   17.7.2019 at 19:32
 • Reply Janita / Vadelmamurusia

  Magneettiripsiä olen kokeillut, mutta en vain ole saanut asettumaan silmiini mitenkäänpäin. Näistä eyelinereista olen kuullut hyviä kokemuksia, mutta vielä en ole uskaltautunut tilaamaan korkean hinnan takia 🙂

  17.7.2019 at 21:50
  • Reply Nena Sofia

   Rohkeasti vain kokeilemaan jos kiinnostelee! 🙂 Sinänsä tuo hinta on kyllä tylsän korkea, etenkin, kun tuotetta kuluu tuplasti tavalliseen eyelineriin verrattuna kun sitä tulee levittää kaksi kerrosta :/

   19.7.2019 at 20:19
   • Reply Jenspa

    Ostin jo monta kuukautta sitten magneettiripset, mutta jäivät käyttämättä, kun en vaan saanut niitä nätisti laitettua. Annoin kuitenkin vielä niille toisen mahdollisuuden ja ostin eyelinerin. Ja kappas, nyt saan laitettua ne nätisti ja helposti 🙂
    On sen verran kätevät ja edulliset, että ripsienpidennyksiä en enää ota.

    21.7.2019 at 14:04
    • Reply Nena Sofia

     Hei ihan mahtavaa kuulla! Eyeliner kyllä helpottaa tuota kiinnittämistä ihan huomattavasti 🙂

     25.7.2019 at 06:41
 • Reply Linda

  Mä en oo kokeillut magneettiripsiä lainkaan, mutta ajattelin ostaa just tällaiset eyelinerversiot testiin jossain vaiheesa. Mä kun rajaan silmäni lähes aina joka tapauksessa 😀 Ja uskoisin tän olevan mulle itselleni helpompi tapa kuin perinteisten magneettiripsien laitto! Kiitos tästä postauksesta, oli tosi mielenkiintoista lukea sun kokemuksia ja ajatuksia näistä 🙂

  18.7.2019 at 07:49
  • Reply Nena Sofia

   No sullehan tällainen oliskin ihan täydellinen! Mä en juuri jaksa silmiä kesäisin rajailla, kun meikit on muutenkin aika minimissä. Mutta syksyllä tälle olisi varmasti enemmän käyttöä mullakin 🙂 Ihanaa kuulla, että postaus oli kiinnostava! <3

   19.7.2019 at 20:20
 • Reply emzi

  Kyllä on kiva että on keksitty tämmöinen tapa kiinnittää ripset. Hmm. Voisi kyllä kokeilla jossain vaiheessa tätä 🙂

  18.7.2019 at 08:15
  • Reply Nena Sofia

   No eikö olekin! Kannattaa kyllä testata, jos idea kutkuttelee 🙂

   19.7.2019 at 20:21
 • Reply Belegwen

  Kuulostaa kyllä näppärältä! Itse en ole oikein koskaan onnistunut tavallisten irtoripsien kanssa, ehkä tällaiset toimisi paremmin myös mulla. 🙂

  18.7.2019 at 08:48
  • Reply Nena Sofia

   Joo, tämä on kyllä 1000x helpompi systeemi kuin minkään sortin ripsiliimat – ainakin jos multa kysytään. Mikäli sikäli nestemäinen eyeliner pysyy näpeissä, ei tämän kanssa pitäisi tulla mitään ongelmia 🙂

   19.7.2019 at 20:22
 • Reply Nanna/Kultainen Kynsilakka-blogi

  Hei näähän on jännät! Näitä on varmaan vielä kokeiltava 🙂

  21.8.2019 at 17:32
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos! <3 kokeile ihmeessä, nää on tosi helpot ja sievät 🙂

   23.8.2019 at 17:57
 • Reply Mirja

  Olen just tilannut nämä eyeliner msgneettiripset, kun kuulostaa tosi hyviltä varsinkin kun laitan rajaukset aina kun meikkaan silmät. En saanut tavallisia magneettiripsiä edes kokeiltua, kun irtos joka ripsi erikseen lattialle heti kun avoin pakkauksesta. En tiedä mitä niille olis pitänyt tehdä. Nyt odotan näiltä parempaa kokemusta.

  15.5.2020 at 11:07
 • Leave a Reply