Follow:

Bling Bling!

Tämä päivä on ollut kiirettä täynnä, niinkuin oli eilinenkin. Eilen meille tuli hyvä ystäväni käymään, ja laitettiin hänelle samalla kynnet, joihin sitten upposikin yli kolme tuntia… Jep, aika ei ole ystäväni. Illalla hänen lähdettyään katselin vähän aikaa telkkaria ja sitten kömminkin jo sänkyyn uupuneena, enkä tänään päässyt ylös ennen puoli kolmea! Huhhuh. No, koulua tänään ei ollutkaan, joten sinänsä se ei haitannut, mutta harmitti vaan, että päivä meni hukkaan. Todella väsynyt olo oli joka tapauksessa, pelkään siis olevani taas tulossa kipeäksi.

Tänään se ystäväni tuli taas piipahtamaan, ja illalla käytiin miehen kanssa hänen äidillään vähän juhlistamassa hänen eilisiä syntymäpäiviään, ja kun tulin kotiin, olikin kauhea kiire päästä koneelle blogin pariin. Tietysti Photoshop sanoi itsensä irti ja koko tietokone temppuili niin, että olen tässä viimeiset kolme tuntia hakannut päätä seinään… (Vähällä oli, ettei pään paikalla olisi ollut tietokone.) Nyt sain hommat kuitenkin joten kuten sujumaan, mutta koska kuvien muokkaus ei onnistunut yhtään niinkuin piti, tässä postauksessa on niitä vähän vähemmän kuin piti. Hmh.

 Yllä kuitenkin kuvaa ystävättäreni kätösistä eilisen jäljiltä, rakennettiin siis vaaleanpunaiset simppelit kynnet pienellä pituudella joka tehtiin muottien kanssa, ja lisäiltiin kauhea kasa timantteja. Hän tykkäsi kamalasti, ja siihen nähden, että nämä ovat vasta toiset kynnet jotka olen jollekulle muulle tehnyt, olen itsekin kamalan tyytyväinen. Nyt uskaltaa tehdä näitä enemmänkin! 🙂
Nimettömiin tuli vähän isommat blingit 😉
Ulkoasuakin tuli sitten vähän päiviteltyä, vaikken olekaan siihen oikeastaan edes kovin tyytyväinen. Noh, ainakin kuvat saa nyt laitettua isompina, ja värimaailmastakin tuli vähän vuodenaikaan sopivampi, eli eiköhän tätä nyt hetken jaksa katsella. Vai mitäs luulette? 🙂
Jottei tästä kauan odotetusta postauksesta tulisi kamalan tylsä, heitän tähän vielä kuvan reilu viikon takaisesta harjoituskynnestäni, jonka olen aikanaan jo Instassa julkaissut, mutten täällä vielä. Tämä oli yksi ensimmäisistä kukkatestailuistani, ja aivan ensimmäinen liukuvärjäysharjoitus rakennekynnen päälle, eli mitäs tykkäätte? 🙂 Minun mielestäni tuo on aikas kivannäköinen, vaikka olisikin pitänyt viilata tasaisemmaksi ennen koristelua, jotta olisi näyttänyt kuvissakin kivalta, mutta olin niin malttamaton kun halusin vain päästä maalailemaan, että jäi vähän kehnoksi… No, onneksi se on vain harjoituskynsi, jonka pääasia ei ole tuo rakenne! 😀
Lämpöisin terveisin,
Nena
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

14 Comments

 • Reply Linda

  Mä en ite laittele kynsiäni, mut jostain syystä tykkään silti selailla kynsiblogeja aina välillä 😀 Tosi kivalta näyttää noi sun laittamat kynnet (selasin jonkun verran myös aiempia postauksia) ja etenkin toi kukkakokeilu on hieno!

  En suosittele hakkaamaan tietokonetta seinään, voi tulla ongelmia myöhemmin sen käynnistämisessä xD

  24.10.2014 at 21:31
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos paljon kehuista! 🙂 Ja joo, ei se kone + seinä yhdistelmä ainakaan pitkällä tähtäimellä paras ole 😀

  24.10.2014 at 22:16
 • Reply heidi

  Hienot kynnet 🙂

  elamanikuvina.blogspot.fi

  25.10.2014 at 05:46
 • Reply Tiia Cecilia.

  Komppaan Lindaa, sillä itsekkään en usein kynsiäni laita, silloin tällöin jotain neutraalia lakkaa. Kerran mulla on ollut jopa tumman pinkkiä, ja se vasta olikin huisaa omalle kohdalle, en ollut tottunut sellasta väriä ikinä kynsissäni näkemään :'D

  Sulla on todella hyvän oloinen blogin alku, jatka samaan malliin! Kuvat voisivat olla suurempia, muuta kritiikkiä ei mulle tulekkaan mieleen.
  Sellainenkin postaus olisi kiva, että ohjeistat jonkinlaisten kynsien teon? 🙂

  Täältä löytyy oma blogini, ei tosin kynsipiireissä liikuta! :'D
  http://tiiacecilia.blogspot.fi/

  ps. blogia uudistetaan, joten siksi on vain muutama postaus jäljellä. (:

  25.10.2014 at 06:15
 • Reply Tanja Luoma

  Aivan ihanat noi ensimmäisen kuvan kynnet! 🙂 Pitäis varmaan itsekin joskus ottaa jonkinlaiset tekokynnet joltain, oon tyytynyt vain ite lakkailemaan omiani eikä se tulos aina niin kauniilta näytä.. 😀

  25.10.2014 at 10:22
 • Reply Bess Beth

  Pikkusen hienoja :O tykkään! 🙂

  25.10.2014 at 10:24
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  25.10.2014 at 10:30
 • Reply Nena Sofia

  Hahhah, mä taas oon pienestä tytöstä asti tykännyt kaikista kynsijutuista, enkä vois kuvitellakkaan olevani ollenkaan niitä laittamatta 🙂 Mutta hei, kiitos paljon kehuista, ja kyllä mä varmasti jossain vaiheessa kynsitutoriaaleja alan julkaisemaan, kunhan nyt vain saisi aikaiseksi kuvata niitä 🙂

  25.10.2014 at 10:32
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! Ja senkun vaan harjoittelet, kyllä se jälki pikkuhiljaa paranee 🙂

  25.10.2014 at 10:32
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos paljon! 🙂

  25.10.2014 at 10:33
 • Reply emilia

  apua miten ihanat 😮 tosi kivan olonen blogi sulla!

  tuuliemiliaa.blogspot.com

  25.10.2014 at 15:14
 • Reply Nena Sofia

  Oih kiitos paljon! 🙂

  25.10.2014 at 17:07
 • Reply Petra Janica

  Oi aivan ihania kynsiä täällä sun blogissa, saa ihania inspiraatioita kyllä!! 🙂

  3.11.2014 at 11:53
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos! Teit kyllä iloiseksi tällä kommentillasi! 🙂

  3.11.2014 at 17:51
 • Leave a Reply