Follow:

Roskiin meni! || Tammikuu

Tänään olisikin aika tehdä viimeinen katsaus tammikuun puolelle, tällä kertaa roskien muodossa. Purkkeja ja purnukoita tyhjeni viime kuun aikana yhteensä yhdeksän, joiden mukana roskakasaan päätyi kourallinen parhaat päivänsä nähneitä kynsilakkapulloja.

Kädet ja kynnet:

1. L’Occitane Cherry Blossom käsivoide: Vallan kelpo käsirasva, sellainen perushyvä – ei mikään maata mullistava. Tuoksu oli vähän vanhahtava, mutta ihan miellyttävä. Ainoa varsinainen miinus tuoksun voimakkuudesta, tällä ei tosiaan viitsinyt bussissa läträtä! 3/5

 

2. Sante Bio-Goji & Olive käsivoide: Nyt täytyy myöntää, että olen aivan erityisen iloinen tämän tuubin tyhjenemisestä. Voide oli hyvin kosteuttavaa ja melko nopeasti imeytyvää, mutta tämän tuoksusta en tykännyt, en sitten yhtään. Se muistutti todellakin gojimarjan tuoksua, mutta oli äärimmäisen pistävä. Aluksi tuoksu ei häirinnyt, mutta mitä enemmän tätä käytti, sitä enemmän siihen kiinnitti huomiota. 2,5/5

 

3. Xtra kynsilakanpoistoaine: Luottotuotteeni mitä kynsilakanpoistoaineisiin tulee. Ei moitittavaa. 5/5

Kasvot:

1. L’Oréal Paris Lip Paint Lacquer, sävy 101*: Kuten tuubista huomaa, tämä oli paljon käytössä. Erittäin helppo, lämmin nudesävy, jota sai sipaistua huulille vaivattomasti ilman peiliä. Tuotteen koostumus oli hyvin huulikiiltomainen, mutta siitäkin huolimatta pigmenttiä löytyi kiitettävästi. Kulki paljon käsilaukussa mukana, siksi pakkauksen tekstitkin pääsivät kulumaan. Vähän miinusta sävyn nopeasta kulumisesta, punaa sai lisäillä aika usein. 4/5

 

2. Filorga Time-Filler Eyes silmänympärysvoide: Ihan kiva silmänympärysvoide, vaikkei tämä mitään wow -efektiä saanutkaan aikaan. Tuntui kuitenkin kosteuttavan riittävästi ja imeytyi hyvin. 4/5

 

3. Sensai Lotion II Moist: Aluksi, kun tämä Sensain kaksikko tuli elevenin joulukalenterista, ajattelin että laittaisin nämä eteenpäin. Uteliaisuus kuitenkin voitti, ja hyvä että voitti. Erityisesti tästä kosteuttavasta hoitovedestä tykkäsin, se oli suoranaista herkkua pintakuivalle iholleni! 5/5

 

4. Sensai Emulsion II Moist: Kosteuttava emulsio, jota käytin vähän vaihdellen kasvovoiteen alla tai sen tilalla öljyn kanssa. En huomannut että tämä olisi saanut erityisiä muutoksia ihossani aikaan, mutta pidin kuitenkin tämän koostumuksesta nopean imeytyvyyden ja helpon kerrostettavuuden vuoksi. 4/5

 

5. Lumene uudistava yövoide: Oikein hyvä perusvoide yöksi, tuntui sitovan kosteutta hyvin. Tässä minua vähän häiritsi selkeästi rasvaisen tuntuiseksi ja näköiseksi jäävä iho, jos voidetta annosteli yhtään liikaa. 3,5/5

Vartalo:

1. Nurme Organic Lemongrass vartalovoide*: Tämä vartalovoide ihastutti erityisesti huumaavan sitruksisella tuoksullaan, tällaiset raikkaat tuoksut vartalotuotteissa ovat kovasti mieleeni! Myös voiteen kosteutustehot tuntuivat hyviltä, ainoa harmi oli sen hitaahko imeytyvyys. 4/5

 

2. Signe Seebid Ruusunkukka vartalokuorinta*: Otin tämän vartalokuorinnan käyttööni käsien kuorimiseen, sillä purkki on niin sievä, että se ansaitsi paikkansa lavuaarin reunalla. Tämän loppuessa tuli välittömästi ikävä sen ihanaa tuoksua! Tuote myös kuori kädet tehokkaasti ja jätti ne hyvin kosteutetuiksi ilman erityisen öljyistä tuntumaa. Ostan varmasti lisää, jahka saan edellisiä kuorintapurkkeja tyhjenneltyä. 5/5

 

Eläkkeelle siirtyivät myös kuvassa näkyvät kahdeksan kynsilakkapulloa. Karsin aika rankalla kädellä kokoelmani heikkolaatuisempia vanhuksia viime kesäisen muuton yhteydessä, mutta jotain oli näköjään päässyt seulan läpi. Nämä olivat kaikki joko todella jankkiintuneita tai erittäin pahan hajuisia, Golden Rosen graffitilakka itseasiassa molempia. Ainoastaan tuota Seppälän pimeässä hohtavaa glitterlakkaa harmittaa heittää pois, se oli nimittäin ihan ensimmäisiä ostamiani lakkoja blogin aloitettuani (siitä löytyy ikivanha postaus muun muassa täältä). Onneksi muistot säästyvät myös kuvina, eikä lakan poisheitto estä minua palaamasta alkuaikojen postauksia selailemaan!

Välillä muuten vähän hävettää nuo ihan ensimmäiset jutut, mitä olen tänne kirjoitellut. Osassa tökkii kuvat, osassa teksti – monissa aikalailla kaikki mahdollinen. Ehkä isoin hirvityksen aiheeni on kuitenkin sen aikaiset kynsinauhani, joista pelkään näkeväni vielä painajaisia jonain päivänä. Silti olen sinnikkäästi pitänyt vanhimmatkin jutut menossa mukana, sillä onhan niissä kivaa nostalgiaa. Mitä mieltä te olette vanhoista postauksista, pitäisikö ne piilottaa häiritsemästä vai jättää nähtäville kaikesta huolimatta?

 

Oikein mukavaa tiistaiaamua kaikille!  ♥

 

*Tähdellä merkityt tuotteet saatu blogin kautta

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

14 Comments

 • Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi

  Mun tammikuun kasa oli melkoisen paljon suurempi 😀
  (https://blingershimmer.blogspot.fi/2018/02/tammikuun-loppuneet.html)

  Anna vaan vanhojen pyöriä matkassa mukana, kivahan niihin on palailla ja katsoa kuinka paljon on kehittynyt vuosien varrella 🙂

  6.2.2018 at 08:32
  • Reply Nena Sofia

   Hahah, no sulla on kyllä aina ihan hullut kasat! 😀

   Ja joo, vaikka ne vähän nolottaakin niin ei niitä silti poistamaan raaski lähteä 🙂

   7.2.2018 at 13:43
 • Reply Linda

  Toi Lumenen yövoide on munkin mielestä ihan hyvä 🙂 Ei mitenkään ihmeellinen, mutta kyllä toi kivasti ihoa kosteuttaa!

  Älä ihmeessä piilota turhaan vanhoja postauksia. Mun mielestä niitä lukemalla näkee hyvin myös sen, kuinka bloggaaja on “blogiuransa” aikana kehittynyt 🙂 Mä oon suurimman osan vanhoista postauksista jättänyt näkyville, vaikka niistä osa hävettääkin melkoisesti 😀 Kirjoittelin blogin alkuaikoina suhteellisen usein myös vähän syvällisempiä ja henkilökohtaisempia juttuja ja ne postaukset on suurimmaksi osaksi kyllä piilotettu.

  6.2.2018 at 09:31
  • Reply Nena Sofia

   Tuo on kyllä hyvä pointti! Etenkin kynsipostauksista näkee hyvin sen kehityksen, ja se onkin yksi syy miksi niitä tykkään säästellä 🙂 Mulla ei onneksi hirveän syvällisiä juttuja taida olla, paria postausta lukuun ottamatta. Ne on kuitenkin sen verran “kevyistä aiheista”, etten ole nähnyt syytä lähteä poistamaan 🙂

   7.2.2018 at 13:45
 • Reply Charming Nails

  Kyllä minuakin hävettää jotkut vanhat postaukset mutta en ole jaksanut alkaa poistamaan…pitäisi poistaa monta vuotta blogina lkuajoilta ja onhan ne toisaalta muistoja itselle 🙂

  6.2.2018 at 14:08
  • Reply Nena Sofia

   Ihan totta! Ja sinunkin blogista näkee niin kivasti koko kynsiskenen kehittymisen, että harmittaisi kyllä lukijanakin jos lähtisit niitä poistamaan 🙂

   7.2.2018 at 13:46
 • Reply Maija / Kivipuuteri-blogi

  En ajattelisi hetkeäkään laittaa Sensain tuotteita eteenpäin, ne on kalliitta ja hyviä :). Musta on ihan hauskaa, että vanhat postaukset näkyy. Mulla on tosin monista teksteistä kadonnut kuvat, joka on mälsää.

  6.2.2018 at 19:16
  • Reply Nena Sofia

   Ajatus Sensain tuotteiden eteenpäin laittamisesta kumpusi lähinnä niiden anti-ageing -vaikutuksista, enkä ollut ihan varma miten oma ihoni niistä hyötyisi. Mutta hyvinhän ne toimivat, vaikka en ihan kohderyhmään kuulukaan 🙂

   Tosi harmillista, jos kuvat on kadonneet! Onko sulla ollut joku ulkopuolinen palvelu, missä oot niitä säilyttänyt vai? :/

   7.2.2018 at 13:52
 • Reply Katri

  Mun mielestä vanhat postaukset pitää ehdottomasti jättää näkyville! <3 Mistäs sitä muuten paremmin näkisi oman kehityksensä? :3 Ja hei mä kammoon omissa ikivanhoissa postauksissani kans kynsinauhoja – tosin eipä mulla enää kyllä tässä nykyisessä blogissa ookkaan tosivanhoja kuvia. Edellisessä blogissa oli aivan järkyttäviä postauksia……. 😀 Onneksi ne on jo kadonneet bittiavaruuteen. :'D Kuvia mulla on kyllä omalla koneella jemmassa sieltä ihan alkuajoilta saakka ja tosiaan ne KYNSINAUHAT! Herrajumala sentään.. :'D

  6.2.2018 at 19:43
  • Reply Nena Sofia

   Hahaa, nimenomaan! 😀 Pahimmat kuvat itsellä on niitä, kun kynsinauhat on ihan järkyttävän kuivat, rikkinäiset, ja täysin kynsilakan peitossa 😀 😀 No mutta, onneksi kaikesta oppii 🙂

   7.2.2018 at 13:53
 • Reply Katri

  Täälä myös vanhat jutut saattaa saada silmät pyörimään päässä. Mutta hyviä tuotteita, jotain samoja mulla myös käytössä 🙂 omaa empty postausta tuli myös laitettua eilen.

  Ihan mielenkiinnosta, oliko sulla toi vartalokuorinta joku luomu missä ei olisi mikromuoveja vai oliko niitä? Vaikea löytää kuorintaa Googlen kautta jossa ei olisi niitä.

  6.2.2018 at 21:24
  • Reply Nena Sofia

   Pitääpä käydä kurkkaamassa sunkin empty! 🙂

   Tuo Signe Seebidin vartalokuorinta on luonnonkosmetiikkaa, ja siinä on käytetty sokeria kuorivana ainesosana 🙂 Tuota pitäisi löytyä jo monista Prismoista, hinta pyörii jossain kympin tietämillä.

   7.2.2018 at 13:56
 • Reply emzi

  Antaa sen vanhan olla näkyvillä 😀 mun mielestä on kiva nähdä miten paljon on muuttunut vuosien aikana.

  9.2.2018 at 17:32
  • Reply Nena Sofia

   Ihan totta! 🙂 Pidetään näkyvissä 😀

   10.2.2018 at 10:20

  Leave a Reply