Follow:

CND Vinylux The Nude Collection swatchit + arviot

*Lakat saatu maahantuojalta

CND:n maahantuoja lähetti minulle Vinylux -sarjan ihania nudeja kevätuutuuksia! Tämä onkin ensikosketukseni Vinylux -lakkoihin. Tänään katsellaan The Nude -kokoelman swatcheja ja samalla kerron hieman niiden ominaisuuksista. Lähiaikoina luvassa olisi myös erillinen postaus kestotestistä, jota olen paraikaa toteuttamassa.

 

Mikäli Vinylux ei ole teille tuttu, on kyseessä palkittu seitsemän päivän keston lupaava kynsilakka, joka soveltuu kotona käytettäväksi. Vinylux -lakoilla saavutetaan paras lopputulos kun niiden kanssa ei käytetä lainkaan aluslakkaa, ja lakkaus viimeistellään sarjan omalla Weekly Top Coatilla. Värilakkaa opastetaan lakkaamaan kaksi kerrosta, jonka perään lisätään kerros päällyslakkaa. Kaikkien lakkakerrosten kerrotaan kuivuvan yhteensä 8,5 minuutissa. Kaiken kukkuraksi lakat ovat koostumukseltaan 7-free, eli niiden valmistamisessa ei ole käytetty seuraavia, kynsilakoissa yleisesti haitallisiksi tunnistettuja aineita: kamferi, tolueeni, formaldehydi, ftalaatit (DBP), ksyleeni, formaldehyderesiini, butanoni (MEK).

The Nude Collection koostuu neljästä nudelakasta. Kolme niistä on täysin peittäviä cremelakkoja, yksi maitomaisen lopputuloksen antava, läpikuultava crelly. Joukossa on niin viileitä kuin lämpimiäkin sävyjä, ja lakat ovat myös tummuusasteiltaan hyvin erilaisia keskenään. Ei siis todellakaan mikään yksivärinen pullorivi!

Luin jokin aika sitten, että Vinylux -sarjan lakkojen siveltimiä olisi uudistettu. Omissa pulloissani on siis tämä uusi sivellin, jonka halusin kuvata teitäkin varten. Verrokkina tässä on essien suomisuti, ja Vinylux päihittää senkin mielestäni mennen tullen. Vaikka muodoltaan nämä ovat hyvin samankaltaiset etenkin kuvassa, tuntuu Vinyluxin harjakset huomattavasti joustavammilta kuin monien muiden lakkasiveltimien. Tällä on todella helppoa lakata kynnet siististi, itse en juurikaan sotkuja saanut aikaan näitä lakkoja swatchaillessani.

Unmasked

Aloitellaanpas sitten swatcheilla. Ensimmäisenä vuorossa olisi Unmasked, joka on sävyltään lämmin, keltapohjainen nude. Miellyttävä cremekoostumus, joka ei raidoitu lainkaan. Peittää täydellisesti kahdella kerroksella, oikea nautinto lakata!

Uncovered

Vaalean persikkainen crellylakka. Voi että kun en vain tule toimeen tällaisten kanssa! Ihan sama, kuinka laadukas crelly olisi, se näyttää aina raitaiselta minun kynsilläni. Tämä ei kuitenkaan ole ollenkaan sieltä pahimmasta päästä, vaan voisin ihan hyvin toteuttaa vaikka ranskiksen tämän päälle ilman, että ärsyttäisi. Kynsillä siis kaksi kerrosta, omasta mielestäni kolmaskaan ei olisi pahitteeksi.

Unlocked

Viileän laventelinen nudelakka. Tässäkin oli ensiluokkainen koostumus, joka peitti kynnet ongelmitta kahdella kerroksella. Ihana!

Unearthed

Joukon tummin tapaus, Unearthed on jotain hiilenharmaan ja täyteläisen kaakaosävyn väliltä. Valaistuksesta riippuen sen voi tulkita kummaksi tahansa. Kaunis, vähän erikoisempi lakka, jonka koostumuskin oli mitä mainioin. Kaksi kerrosta, ei raidoittumista.

 

Yhteenveto

Lakkasin kaikki swatchit ilman aluslakkaa, suoraan puhtaalle kynnelle. Päällyslakkana käytin sarjan Weekly Top Coatia. En tiedä ollenkaan, ovatko aiemmatkin Vinylux-lakat tätä tasoa laadultaan, mutta tämä nelikko sai minut kyllä ällistymään! Nämä ovat  aivan ensiluokkaisia, ihan vaan jo peittävyytensä ja helpon levittyvyytensä puolesta. Voitte vaan kuvitella sen hölmistyneen hymyn, mikä naamalleni jähmettyi kun ensimmäisen pullon korkkasin. Nyt jos nämä vielä selviävät kestotestistään, en ihan tiedä mitä sanoa. Aloin jo suunnittelemaan vanhojen cremelakkojeni korvaamista CND:n pulloilla, näiden jälkeen ei nimittäin ihan millä tahansa kenkulla teekään mieli kynsiään lakkailla.

 

CND Vinylux -sarjan lakkojen suositushinta on 15,90€/15ml. Niitä voi tilata suoraan CND:n omasta verkkokaupasta täältä, tai jälleenmyyjien kautta. Lista kaikista CND-jälleenmyyjistä löytyy tämän linkin takaa. 

 

Onko teillä kokemusta Vinylux-lakoista? Entä mitäs tykkäsitte tästä kokoelmasta? ♥

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

8 Comments

 • Reply Charming Nails

  Tämä kokoelma on yksi parhaita CND:ltä, niin hyvälaatuiset lakat että ei oikeastaan muita nudeja välttämättä omaan kokoelmaan tarviiskaan 🙂 ihanat swatchit <3

  12.3.2018 at 14:38
  • Reply Nena Sofia

   No tuo on kyllä ihan totta! Nämä jyräsi niin monet muut nudet omasta kokoelmasta, ettei tosikaan 😀 Kiitos ihana, kehuistasi <3

   16.3.2018 at 20:52
 • Reply Katri | Finnlandsnorsk

  Unmaked oli oma suosikki! Nyt jostain syystä tekee sikana mieli kaikkea ruskeaa, nudea ja beigeä ja sellaista maanläheistä 🙂

  12.3.2018 at 19:43
  • Reply Nena Sofia

   Se on kyllä ihana! Oli varmaan omakin suosikkini, kun sointuu niin nätisti ihoni sävyyn 🙂 Maanläheiset sävyt on ihania, ja kynsilläkin niin helppoja!

   16.3.2018 at 20:53
 • Reply SΔRΔGΔLΔXYY

  CND:n lakat on tosi ihania ja laadukkaita! Nudevärit puhuttelee mua kovasti, nää näyttää tosi kivoille ♡

  13.3.2018 at 13:24
  • Reply Nena Sofia

   Oi, kiva kuulla! <3 Nää on kyllä ihan huippuja, niin ulkomuodoltaan kuin laadultaankin 🙂

   16.3.2018 at 20:58
 • Reply Susanna

  Oi vitsi, miten upeita nuo Unmasked ja Unlocked ovat! En olekaan ennen kuullut näistä, täytyykin pistää korvan taakse 🙂

  17.3.2018 at 21:01
  • Reply Nena Sofia

   Kiva, että tuli uusia tuttavuuksia! 🙂 Nää on kyllä aivan ihania <3

   19.3.2018 at 15:01

  Leave a Reply