Follow:

NCLA: Mile High Glam + ystävänpäivän pilkkukoristelut

Näin alkuvuodesta tartun yhä useammin kirkkaamman sävyisiin lakkapulloihin, sillä vaikka keväästä ei vielä voidakaan puhua, tiedän sen lähestyvän. Enkä oikeastaan vain tiedä, vaan kaipaan ja odotan. Koska joka kerta ikkunasta ulos katsoessani saan kuitenkin pettyä, käytän tällaisia lakkasävyjä lieventämään kevätkaipuutani. Se on vähän hölmöä aloittaa näin aikaisin, koska lopulta se tarkoittaa sitä, että kevään oikeasti tullessa olen jo lopullisen kyllästynyt kirkkaisiin lakkoihin. No mutta, sitten lakkaillaan mustalla huhtikuussa, jos niin on käydäkseen!

NCLA Mile High Glam

Tämän päivän kynsiä varten valitsin pohjasävyksi NCLA:n pinkin cremelakan, Mile High Glamin. Sain tämän viime CesarsShopin vierailultani mukaan blogia varten, ihastuttuani sen intensiiviseen sävyyn täysin! Valinta oli hyvä, sillä lakka levittyi juuri niin kivuttomasti, kuin tältä merkiltä voisi odottaa. Kaksi ohutta kerrosta riitti peittämään kynnet täysin. Sävy jaksoi ihastuttaa myös kynsillä, tällainen keväinen pinkki on oikea voimaväri talven keskellä ♥  Kuvissa kaksi kerrosta Mile High Glamia + kerros Gloss It!* -päällyslakkaa.

Ystävänpäivän lähestyessä en voinut harkita muunlaisia koristeluja, kuin kyseiseen teemaan sopivia. Jostain syystä en kuitenkaan millään keksinyt koristeluja, jotka miellyttäisivät silmääni samanlaisina kaikilla kynsillä. Halusin tehdä pitkästä aikaa aksenttikynnen, joka erottuisi joukosta kunnolla.

Tällä kertaa aksentiksi valikoitui keskisormen kynsi, jonka lakkasin valkoiseksi. Pilkutettujen sydänkoristelujen idea on napattu Pinterestistä, jota olen innostunut selailemaan lähiaikoina. Pilkut tein dotting toolilla, mutta tähän voi käyttää esimerkiksi nuppineulan pyöreää päätä. Pää kastetaan siis kynsilakkaan, ja sen jälkeen sillä painetaan jälki kynnelle. Muille kynsille lisäsin glitteriä, jonka jälkeen mattasin koko lakkauksen Glisten & Glow:n mattapäällyslakalla.

Käytetyt tuotteet:
Aluslakka: Kiara Sky*
Pinkki creme: NCLA Mile High Glam*
Valkoinen creme: Wild & Mild – Alaska*
Glitterlakka: Wild & Mild – Snow-Show*
Pilkuissa:
NCLA Mile High Glam*
Miss Asleigh – Tickled Pink
Essie – Backseat Besties*
Päällyslakka: NCLA Gloss It!*

Mattapäällyslakka: Glisten & Glow*
*Tähdellä merkityt tuotteet saatu

 

Millaisia lakkasävyjä te suositte tähän aikaan vuodesta?

 

NCLA:n vegaanisia 7-free kynsilakkoja voi ostaa Sokoksilta ja Emotioneilta, laajin valikoima löytyy merkkiä maahantuovan CesarsShopin omasta verkkokaupasta.

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

16 Comments

 • Reply Nanne

  Älyttömän nätit lakkaukset! ♡
  Tällä hetkellä miulla on PP:n Posey kynsillä, miun piti viilata kaikki kynnet ihan töpöiksi joten nyt on “huomaamattomat” lakat huudossa miulla 😀
  Tosin mie olen tässä muutaman päivän miettinyt uuden lakan tilaamista… Olen jotenkin nyt tykästynyt violettiin, jota ei ole ikinä aikaisemmin tapahtunut, ja lakka jota olen suunnitellut on PP:n Tasha O.o

  11.2.2018 at 13:11
  • Reply Nena Sofia

   Oi, kiitos ja kumarrus! <3 Violetit on jotenkin alkaneet viehättämään omaakin silmää lähiaikoina, hassua! Mutta että Tasha! Se ei ole kyllä ollenkaan sun tyylinen, olisin odottanut ainakin jotain tummempaa ihastuksen kohdetta 😀 Jännään nähdä, mitä keksit sillä jos päädyt sen hankkimaan 🙂

   11.2.2018 at 13:21
 • Reply Emmi

  Upeat!? tuo aksenttikynsi on niin nätti <3

  11.2.2018 at 14:29
  • Reply Nena Sofia

   Oi että, kiitos ihana! <3

   11.2.2018 at 14:30
 • Reply Belegwen

  Oi miten söpö tuo sydän onkaan, ihana! ♥

  11.2.2018 at 18:21
  • Reply Nena Sofia

   Voi että, paljon kiitoksia! <3

   12.2.2018 at 15:21
 • Reply Linda

  Ihanat kynnet taas kerran! Ja siis toi sydän kruunaa kyllä kokonaisuuden<3

  12.2.2018 at 04:49
  • Reply Nena Sofia

   Oi kiitos kaunis Linda! <3

   12.2.2018 at 15:22
 • Reply Marppa

  En yleensä pahemmin välitä ystävänpäiväkynsistä, kun ne on usein jotenkin mauttomia. Sun silmä ja tyylitaju ei taaskaan petä. Nää on jo toiset ystävänpäiväkynnet, joihin ihastuin. Molemmat on vielä sun toteuttamat. ?

  Kirkkaat värit houkuttaa nyt muakin. PPn Chillax huutaa pääsyä kynsille.

  12.2.2018 at 09:44
  • Reply Nena Sofia

   Tulipa imarreltu olo, suurensuuret kiitokset ihanasta kommentista! <3 Tänä vuonna halusin toteuttaa nämä ystävänpäivän jutut vähän hillitymmällä tyylillä, mikä osoittautui hyväksi ratkaisuksi. Jotenkaan en halunnut yhtään mitään ällösöpöä nyt 😀

   12.2.2018 at 15:26
 • Reply Anniina

  Voi miten ihanat lakkaukset! ♥.♥
  Pinterest on kyllä mun ainainen pelastus, jos (tai pikemminkin kun…) itseltäni ei löydy kynsi-inspiraatiota. 😀

  13.2.2018 at 11:03
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos Anniina! <3 Pinterest on kyllä ihana, ja niin koukuttava että ei ole tosikaan 😀

   15.2.2018 at 19:35
 • Reply Katri | Finnlandsnorsk

  Upea kaunis lakkaus taas! 🙂 Mulla vielä vähän kynsien kasvattelun puolella tää homma, ehkäpä kuukauden kuluttua voisi lakata taas ja tehdä kuvioitakin jopa!

  13.2.2018 at 15:13
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos tuhannesti! <3 Tsemppiä kynsien kasvatteluun 🙂

   15.2.2018 at 19:36
 • Reply Mari

  Ooh, ihana ihana ihana lakkaus! Niin söpö, tyttömäinen ja pinkki <3 Voi kun itsekin osaisi.

  16.2.2018 at 19:57
  • Reply Nena Sofia

   Voii että, kiitos kiitos kiitos! <3 kyllä mä uskon että tällaiset sultakin onnistuisi, oot niin taitava meikkaajakin!

   20.2.2018 at 01:21

  Leave a Reply