Follow:

Kiara Sky glitterlakat: osa 3/3

 

Viimeisiä viedään! Tänään olisi siis vihdoin aika esitellä viimeiset neljä uutta Kiaran glitterlakkaa, jotka tulivat hetki sitten CesarsShopille myyntiin. Yhteensä uutuuksia saapui tusinan verran, joista edelliset olen esitellyt tässä sekä tässä postauksessa. Kaikki Kiara Sky lakat löytyvät CesarsShopin verkkokaupasta tämän linkin takaa, sen lisäksi ne ovat nähtävissä kivijalkaliikkeessä Helsingin Vuorikadulla.

 

Lakat olen saanut CesarsShopilta kuvattavaksi, ja näiden kuvien yhteydessä käytetyt Ünt -aluslakka sekä Kiara Sky Fast Dry Top Coat ovat myös saatuja.

 

Tahitian Princess

Vihdoista viimein pääsen esittelemään tämän kaunottaren, jonka tiedän monia kiinnostaneen kovasti. Tahitian Princess on vaaleanpunaiseen taittava, ruusukultainen glitterlakka jonka seassa on myös holoilevaa glitteriä. Kaunis kuin koru! Tämä peittää itsekseen kolmella kerroksella, mutta kirkkaan pohjansa ansiosta käy hyvin myös koristelutarkoituksiin.

Pixie Dust

Pixie Dust muistuttaa hieman edellisessä postauksessa esittelemääni Sterlingiä, ja onkin ikäänkuin sen kultainen sisko. Sterlingistä poiketen Pixie Dustissa on kuitenkin mikroglitterien lisäksi myös hitusen isompia, kuusikulmaisia hileitä. Tämä peittää kynnet itsekseen jo kahdella kerroksella, glitteriä on siis kirkkaassa pohjassa hyvin tiheästi.

Strike Gold

Tämän satsin toinen kultainen lakka – hyvin poikkeava Pixie Dustista kuitenkin. Lakka on sävyltään huomattavasti lämpimämpi, kultaiset glitterit ovat jopa oranssiin taittavia. Sen lisäksi tässä kirkaspohjaisessa lakassa on joukossa myös holografisia kimalteita. Peittää kynnet kolmella kerroksella.

Rage the Night Away

Vielä olisi yksi punainen! Tämähän on nyt ainoa näistä Kiara Sky:n punaisista glitterlakoista, joissa on kirkas pohja. Oikein kaunis, intensiivisen punainen sävy höystettynä hologlittereillä. Tämäkin peittää kynnet itsekseen lakattuna kolmella kerroksella.

Yhteenveto

Kiara Sky:n glitterlakat ovat olleet oikein miellyttäviä käyttää. Pidän siitä, kuinka tiheästi näissä kirkaspohjaisissakin yksilöissä on kimalteita, mikä tekee lakoista todella monikäyttöisiä. Nopeiten näillä saa kynnet peitettyä meikkisienellä töpötellen, mutta myös tavalliseen tapaan lakaten on peittävä lopputulos hyvin saavutettavissa. Tällöin kuitenkin suosittelen pitämään pulloa hetken aikaa ylösalaisin, että glitterit nousevat pintaan.

 

Vähiten lämpesin kokoelman kahdelle vaalealle glittertopperille, eli Icebergille ja Masterpiecelle. Tämä lähinnä siksi, että läpikuultavuutensa vuoksi ne eivät ole yhtä monikäyttöisiä kuin nämä peittävämmät yksilöt. Eniten ihastuin ensimmäisessä postauksessa esittelemääni pinkkiin I Pink You Anytimeen sekä mustaan Vegas Voltiin, joissa oli molemmissa mukana reippaasti holokimalletta.

 

Kiara Sky:n kynsilakat ovat miellyttävän edullisia, esimerkiksi nämä glitterlakat kustantavat 8,90€/kappale ja lakkaahan on isossa pullossa 15ml. Näillä glittereillä saa siis aika pitkään puuhailla, ennen, kuin pullon pohja alkaa pilkistämään!

 

 

Koska perinteistä on syytä pitää kiinni, halusin koristella yhden tämänkin postauksen lakoista. Uhrikseni päätyi Tahitian Princess, jonka hologlittereiden ajattelin pilkistelevän kivasti koristelujen alta! Koska pää kuitenkin vähän löi tyhjää koristeluvaiheessa, mentiin aikalailla aidan matalammasta päästä. Kukkaset, raidat ja pilkut syntyivät nopeasti striper -mallisen siveltimen ja dotting toolin avulla. Lopputuloksesta tuli omasta mielestäni oikein nätti, tällaisissa lakkauksissa viihdyn hyvin!

 

Käytetyt tuotteet:
Aluslakka: Ünt – Ready for Takeoff*
Glitterlakka: Kiara Sky – Tahitian Princess*
Valkoinen lakka: Wild & Mild – Alaska*
Musta lakka: essence – black is back
Ruusukultainen lakka: Essie – Penny Talk
Pikakuivattaja: Kiara Sky*
*Tähdellä merkityt saatu

 

 

Nousiko tästä nelikosta joitain suosikkeja?  

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

4 Comments

 • Reply Emmi

  Niin upeita nämäkin!? ja ihanat kynnet❤️

  26.1.2018 at 12:39
  • Reply Nena Sofia

   No eikös! <3 Kiitos kehuista 🙂

   28.1.2018 at 01:52
 • Reply Maatiaiskanasen Elämää/Hillevi

  oih, ompas ihania! Kiva, että glitterit todella peittävät kynnet. Ne glitterlakat, joita itse olen kokeillut, ovat olleet suorastaan surkeita. Muutama hassu glitteri tarttuu kynteen… huoh. Ehkä pitäisi panostaa laatuun! Kivaa viikonloppua Sinulle <3

  26.1.2018 at 14:19
  • Reply Nena Sofia

   Voi ei, ikävä kuulla! Harvempaakin glitteriä sisältävät lakat saa kyllä kynsille peittävästi, jos käyttää niiden levittämiseen puhdasta meikkisientä ja töpöttelee glitterit kynsille. Tässä postauksessa tarkemmat ohjeet, mikäli aihe kiinnostaa 🙂

   Kiitos samoin sinulle! <3

   28.1.2018 at 01:54

  Leave a Reply