Follow:

Formula 10.0.6 – syksyn uutuudet kasvojen ihonhoitoon

*Postauksen tuotteet saatuja ilmaistuotteita. Postaus sisältää tähdellä merkittyjä mainoslinkkejä. 

Formula 10.0.6

Tänään puhutaan pitkästä aikaa ihonhoitotuotteista. Esittelen teille nimittäin kolme itselleni täysin uuden merkin, eli Formula 10.0.6:n syksyn uutuustuotetta. Joukosta löytyy syväpuhdistava kasvonaamio, kosteuttava peel off -naamio sekä kasvojen puhdistusöljy.

Formula 10.0.6

Formula 10.0.6 keskittyy erityisesti nuorille suunnattuihin ihonhoitotuotteisiin. Merkki on kehitetty vuonna 1933, ja sen tuotteiden tarkoitus on pitää iho terveenä ja hehkuvana.

Valtaosa tuotteista on suunnattu nuorelle ja epäpuhtaalle iholle, mutta joukossa on paljon perustuotteita jotka sopivat myös aikuisen ja ikääntyvän ihon hoitoon.

Formula 10.0.6 ihonhoitotuotteet sujahtavat sinne edullisempaan hintaluokkaan: kaikki tuotteet maksavat noin kymmenen euroa. Niitä myydään muun muassa Stockmanneilla sekä Kicksin myymälöissä ja *verkkokaupassa.

Formula 10.0.6 puhdistusöljy

*Bare Face Beauty Skin-Moisturizing Cleansing Oil Almond + Vanilla

Ingredients: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyseride, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Shea Butter Ethyl Esters, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sorbitan Oleate, Polyglyceryl-2 Caprate, Tocopherol, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Fragrance.

Kasvojen puhdistusöljy, joka sisältää muun muassa auringonkukansiemenöljyä, viinirypäleensiemenöljyä, saflorinsiemenöljyä sekä manteliöljyä. Tuote sisältää myös vaniljauutetta, mikä nousee esille sen herkullisessa tuoksussa.

Öljypohjaiset puhdistustuotteet soveltuvat hyvin vedenkestävän meikin poistamiseen, ja kaksoispuhdistuksen ensimmäiseen vaiheeseen. Tämä Formula 10.0.6 puhdistusöljy toimiikin erinomaisesti näissä tarkoituksissa. Se sulattaa meikin vaivattomasti ja huuhtoutuu iholta melko hyvin lämpimällä vedellä. Tuote ei kuitenkaan emulgoidu veteen täysin, vaan iholle jää hieman öljyinen pinta huuhtelun jälkeen. Jos tunne häiritsee, voi kasvot pestä vielä vesiliukoisella puhdistusgeelillä tai vaahdolla.

Bare Face Beauty Skin-Moisturizing Cleansing Oil nousi suosikkituotteekseni tästä kolmikosta, ja pääsi osaksi päivittäistä ihonhoitorutiiniani. Erityiskiitos täytyy antaa öljyn ihanalle, mantelisen vaniljaiselle tuoksulle. Se on hyvin onnistunut, luonteeltaan pehmeä ja rentouttava.

Formula 10.0.6 savinaamio

*Take Back Control Oil-Controlling Mud Mask Cacao + Charcoal

Ingredients: Water, Kaolin, Bentonite, Caprylic/Capric Triglyceride, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Clyceryl Stearate Se, Glycerin, Enantia Chlorantha Bark Extract, Charcoal Powder, Oleanolic Acid, Phenoxyethanol, PEG-40 Stearate, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Fragrance, Ceteareth-20, Xanthan Gum, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Tocopherol, Butylene Glycol, Cellulose, Hydroxypropyl Methylcellulose, Mannitol, Iron Oxides. 

Syväpuhdistava ja talintuotantoa tasapainottava savinaamio, jossa on mukana aktiivihiiltä sisältäviä misellipalloja. Ne sulavat ja sekoittuvat naamioon, kun tuote levitetään iholle. Naamio sisältää myös ihoa hoitavaa ja pehmentävää kaakaovoita, joka ehkäisee saven kuivattavaa vaikutusta.

Take Back Control -savinaamio levittyy kasvoille helposti ja kuivuu melko nopeasti. Aluksi se tuntuu iholla kihelmöivältä, jopa pistävältä. Tunne menee kuitenkin äkkiä ohi. Valkoiseksi kuivuva naamio huuhdellaan 10-15 minuutin vaikutusajan kuluttua. Sen jälkeen iho näyttää kirkkaammalta ja tuntuu pehmoiselta.

Tässäkin tuotteessa on lempeä tuoksu, jossa on selkeästi aistittavissa kaakaovoin aromi. Todella miellyttävä savinaamio kaikille, jotka hakevat hellästi puhdistavaa tehotuotetta. Tämä sopii mielestäni myös talvikäyttöön, vaikka iho olisi vähän kuivempi. Rasvoittuvalle iholle sopii ahkeraankin käyttöön.

*Sea Side Glow Skin-Hydrating Peel Mask Algae + Sea Clay

Ingredients: Aqua, Polyvinyl Alcohol, Alcohol Denat., Polysorbate80, Butylene Glycol, Glycerin, Illite, Montmorillonite, Betaine, Kaolin, Calcite, Sodium Carrageenan, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Sea Salt, Fragrance, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Blue 1.

Ihoa kosteuttava, kirkastava ja ihohuokosia pienentävä peel off -naamio. Sisältää ihoa hoitavaa ja kosteuttavaa glyseriiniä, betaiinia sekä merisuolaa. Ainesosalistasta löytyy myös ihoa puhdistavia savimineraaleja sekä erilaisia kalvonmuodostajia ja viskositeetinsäätäjiä joiden avulla naamio kuivuu helposti irrotettavaksi kalvoksi.

Vaikka paperilla tuote kuulostaa kiehtovalta, en oikeastaan löytänyt yhteistä säveltä sen kanssa. Naamion koostumus oli mielestäni hieman ongelmallinen. Se oli hyvin paksua ja venyvää, joten tasaisen ohuen kerroksen levittäminen osoittautui mahdottomuudeksi. Paksu kerros taas kuivui paljon hitaammin, kuin pakkauksessa mainittu 10-15 minuutin vaikutusaika.

En myöskään kokenut tämän tehneen iholleni mitään ihmeitä. Ihohuokoset vaikuttivat käytön jälkeen hieman häivyttyneemmiltä, eikä iho tuntunut mitenkään kuivalta. En kuitenkaan huomannut, että tuote olisi erityisemmin kosteuttanut ihoani. Tuoksu oli hieman muovinen – sellainen, mikä usein peel off -naamioissa on.

Vasemmalla savinaamio, ylhäällä peel off -naamio, oikealla puhdistusöljy.

Yhteenveto

Kun otin kolmikon kokeiluun, minulla ei ollut minkäänlaisia ajatuksia siitä, mitä tuleman pitää. En ollut lukenut tuotteista erityisemmin arvosteluita, eikä hintaluokka asettanut suuria ennakko-odotuksia.

Vaikka peel off -naamio ei noussut suosikikseni, kaksi muuta tuotetta jäivät pysyvään käyttöön. Loppujen lopuksi olen yllättynyt positiivisesti. Hintaisekseen tuotemerkki vaikuttaa todella pätevältä, ja tulen varmasti testaamaan vielä muitakin brändin tuotteita. Valikoimahan on yllättävän kattava – kurkkaa vaikka, mitä kaikkea *Kicksiltä löytyy.

 

Onko Formula 10.0.6 teille ennestään tuttu brändi?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

No Comments

Leave a Reply