Follow:

Mani Swap!

Oletteko te tutustuneet Mallen kirjoittamaan BunnyTailNails -blogiin? Toivon, että olette, sillä siinä on yksi suomalaisen kynsitaiteen ja siihen liittyvän kirjallisuuden kiistämättömistä helmistä. Malle tekee kaiken omalla tavallaan, ja tuntuu, että kaikki mihin tämä nainen koskettaa muuttuu kullaksi! Hänellä on mielettömän rohkea tapa kokeilla kaikkea, ja hänen ehdoton vahvuutensa on loputtomana virtaava mielikuvitus – voimavara, joka on vertaansa vailla. Tämän naisen kirjoituksia lukiessa ei tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa, ja uudet postaukset on pakko saada lukea. Meidän onneksemme tehomimmi postaileekin huiman ahkerasti, eikä vieroitusoireet pääse iskemään.
Itse eksyin Mallen blogiin ensimmäistä kertaa viime vuoden joulukuussa, ja nähtyäni nämä kynnet, olin täysin myyty. Siitä lähtien olen seurannut kyseistä blogia intensiivisesti, ja toinen toistaan upeammat luomukset ovat sekoittaneet pääni.
Sekaisin taidan ollakin, sillä vähän aikaa sitten kysyin, josko Malle lähtisi tekemään kanssani Mani Swappia. En ollut koskaan aiemmin sellaista tehnyt, joten ajatus oli jännittävä, mutta toki kaikin puolin kiehtova. BunnyTailNails -blogista kun löytyy lukematon määrä lakkauksia, jotka suorastaan huutavat tulla kopioiduiksi!
Malle innostui ideasta, ja säännöt sovittiin seuraaviksi: molemmat valitsisivat toiselta jonkun lakkauksen, jonka haluaisivat kopioida, ja toteuttaisivat sen. Postaukset ajastettaisiin tälle päivälle, eli maanantai 31.8. kello kuudeksi aamulla, eikä kumpikaan näkisi toisen toteutuksia etukäteen. Itsekään siis en tätä kirjoittaessani tiedä, millaiset kynnet Malle on taiteillut!
Itse halusin kopioida nämä syksyiset taideteokset vaikka taisinkin haukata vähän turhan suuren palan kakkua! Malle on käyttänyt omissa lakkauksissaan pohjaväreinä upeita lakkoja, joille minulta ei löydy minkäänlaisia vastineita kokoelmasta. 
Lakkaus oli kuitenkin niin inspiroiva, että päätin yrittää sen toteuttamista. Aloitin siis samalla tavalla kuin Malle, ja lakkasin ensin keskisormien, nimettömien ja peukaloiden kynsiin kaksi kerrosta Nfu Oh:n mustaa. Tämän jälkeen alkoikin jo improvisointi, ja etusormiin ja pikkurilleihin lakkasin ensimmäisenä kaksi kerrosta Sinful Colorsin Patrika -nimistä, haalean oranssia frost-lakkaa. Tämän päälle lisäsin vielä kerroksen Wild & Mildin Achtung Babya, keltaisen kultaista shimmeriä jotta lopputulos muistuttaisi edes jonkun verran Mallen versiota.
Muihin kynsiin vedin mustan päälle aluksi kerroksen Wild & Mildin sähkönsinistä jellyä, jonka nimilappu on aikojen saatossa kadonnut. Tämän sinertävän mustan pohjan päälle heitin seuraavaksi aavistuksen punaista glitteriä China Glazen Ring In The Redistä kuivan sudin tekniikalla, jonka jälkeen lakkasin päälle kerroksen Nfu Oh:n kirkaspohjaista flakielakkaa, numeroa 39. Tässä vaiheessa harmitti, sillä muistin että kyseisen lakan flakiet olisivat olleet sinisiä, mutta ne olivatkin vihreitä. Koitin korjata virhettä lisäämällä vielä kerroksen Barry M:n Crystal Glazea jonka flakiet ovat sinertävän violetteja/pinkkejä. Noh, melkoisen sopan sain aikaiseksi, mutta ainakin lopputulos on mielenkiintoisen sävyinen, joskin hyvin kaukana Mallen käyttämästä DaLen Final Fantasysta. Nyt siis ainakin tiedän, että se on ihan pakko saada!
Kun pohjat olivat valmiit, maalasin puut erikokoisilla koristelusiveltimillä. Oranssille pohjalle tein puut Nfu Oh:n mustalla, ja tummalle pohjalle maalasin ne Essien Penny Talkilla. Lehdiksi tein pilkkuja F.U.N Lacquerin Secretillä (h) ja koko komeuden päälle vetäisin pari kerrosta Nail Pattern Boldnessin Digital Flash -pikakuivattajaa, joka ei muuten jälleen kerran sutannut maalailujani – ihanaa kun siihen voi luottaa.

Huh! Lakkoja tuli käytettyä niin montaa, etteivät ne edes mahtuneet samaan kuvaan joten päätin jättää turhat säädöt tekemättä eikä pullokuvaa tällä kertaa ole. Kynnet sen sijaan onnistuivat yllättävän hyvin, ja jopa muistuttavat jollain tavoin esikuvaansa. Toki näissä häiritsee puiden epäsymmetrisyys, leimaamalla olisi saanut paljon kauniimpaa ja tasaisempaa jälkeä – mutta enhän minä sellaista osaa!
Kaikenkaikkiaan tällainen mani swappi oli erittäin kiva päästä tekemään, ja täytyy tulevaisuudessakin näitä jonkun kanssa tehdä. Mutta pitemmittä puheitta, käykääpäs kurkkaamassa mitä Malle on saanut aikaiseksi täältä!
*** Digital Flash -pikakuivattaja saatu testiin Mi Nailsilta
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

29 Comments

 • Reply E-S

  Komeat on sunkin tekeleet!! Te olittekin oiva “swap-pari” pitkine kynsinne ja hyvine koristelutaitoinenne. 🙂

  31.8.2015 at 03:23
 • Reply Fani

  Ooh, wautsi! Todella hyvin oot myös onnistunut. <3

  31.8.2015 at 03:35
 • Reply Enail

  Onnistunut vaihdos. Hienot lakkaukset kummallakin 🙂

  31.8.2015 at 03:42
 • Reply Mee

  Ooh, vau. Ihan uskomatonta jälkeä vapaalla kädellä! Todella onnistuneet. 🙂

  31.8.2015 at 04:26
 • Reply Emmi

  Wau, tosi upeat!!

  31.8.2015 at 04:32
 • Reply Belegwen

  Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  31.8.2015 at 05:38
 • Reply Bunnytailnails

  Nyt mä oon ihan sanaton! Sä oot onnistunut tekemään Final Fantasyn lakasta kopion muilla lakoilla ja leimoista käsinmaalaten identtiset puut. Mihin sä edes tarviit leimaustekniikkaa, et mihinkään :). Mä leimaan, koska en osaa maalata käsin! Meinasin muuten tippua sängystä näiden sun kauniiden sanojen saattelemana. Sä oot niin murunen <3. Oliko susta vaikeaa tehdä mallin perusteella lakkausta? Mä laitan yleensä aivot narikkaan kun lakkaan kynsiä, mutta nyt piti olla koko ajan ihan skarppina, että pilkut menee oikeisiin kohtiin ja oikeissa väreissä. Kyllä muuten pikkasen täris käsi jännityksestä! Ihana idea tää vaihtari. Kiitos siitä sulle <3.

  31.8.2015 at 07:42
 • Reply Katarooma

  Hyvin onnistuit! <3
  Ps: Meillä on tuo leimaushaaste vähä unohtunu, kröhöm. 😀

  31.8.2015 at 08:33
 • Reply Tintti

  Vau! Upeat Mallemaiset kynnet Nena Sofia twistillä :).

  31.8.2015 at 12:28
 • Reply Anni

  Kauniit ovat nämä! :>

  31.8.2015 at 13:23
 • Reply Sole/nailOxtail

  Ooo, hienot maalaukset täällä! Kiva idea ja molemmilta upeaa jälkeä 🙂

  31.8.2015 at 15:28
 • Reply Nanne

  Sieki olet onnistunut aivan älyttömän hyvin tässä mani swapissa, itse en varmaan olis uskaltanut lähteä edes yrittämään toteuttaa Mallen lakkauksia ^.^
  Upeat kynnet kyllä ♡

  31.8.2015 at 18:57
 • Reply Tinkerbell

  Vau, tosi upeet!

  31.8.2015 at 20:10
 • Reply Heidi

  Oon samoilla linjoilla Nannen ^ kanssa, että rohkee oot kun oot uskaltanut lähtee toteuttaan mallen lakkauksia 🙂 Nää sun kopiot on ihan huikeet!

  1.9.2015 at 04:58
 • Reply Heidi

  Oon samoilla linjoilla Nannen ^ kanssa, että rohkee oot kun oot uskaltanut lähtee toteuttaan mallen lakkauksia 🙂 Nää sun kopiot on ihan huikeet!

  1.9.2015 at 04:59
 • Reply Nena Sofia

  Voi eikä!! Lueskellessani näitä kommentteja onnistuin sähläämään ja poistin tämän vahingossa, pahoitteluni 🙁 Kiitoksia kuitenkin kehuista, ne lämmittivät mieltä 🙂 <3

  2.9.2015 at 19:04
 • Reply Nena Sofia

  Voii kiitos E-S! 🙂 <3 Tätä oli hirmuisen kivaa tehdä 🙂

  2.9.2015 at 19:08
 • Reply Nena Sofia

  Voih kiitos! :') <3

  2.9.2015 at 19:11
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Enail! 🙂 Mallen luomukset olivat kyllä uskomattoman upeat, niitä oli ilo ihastella 🙂

  2.9.2015 at 19:12
 • Reply Nena Sofia

  Oijoi, kiitos Mee! 🙂

  2.9.2015 at 19:13
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Emmi! 🙂

  2.9.2015 at 19:16
 • Reply Nena Sofia

  Siis mä luin tätä kommenttia koulussa, ja oli vähän kyynelissä pidättelemistä kun ilahduin niin kovin ♥ Malle sä oot ihan mahtava :') Ja kiitos sulle että lähdit mukaan tähän, oli niin ihana homma ettei mitään rajaa! Pitää ottaa uusiksi joskus 😀

  Ps. Mallin perusteella lakkaaminen oli kyllä tuskaisan vaikeaa! Kokoajan meinasi lähteä mielikuvitus omille teilleen 😀

  2.9.2015 at 19:23
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂 <3

  Joo, niin on 😀 Mä muistin sen jossain vaiheessa mutta silloinkin oli useampi kuukausi vierähtänyt edellisestä joten asian esille ottaminen vähän jäi 😀

  2.9.2015 at 19:24
 • Reply Nena Sofia

  Hihhii kiitos! 🙂

  2.9.2015 at 19:27
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂 <3

  2.9.2015 at 19:29
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Sole! 🙂 Tän toteuttaminen oli kyllä hurjan kivaa 🙂

  2.9.2015 at 19:29
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Nanne! :') <3 Kyllä se muakin aluksi vähän jännitti, mutta totesin että paras vaan heittäytyä ja katsoa mitä tulee 😀

  2.9.2015 at 19:32
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Tinkerbell! 🙂

  2.9.2015 at 19:32
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos ihanista kehuista! 🙂 <3 Mallen kanssa halusin tämän tehdä, kun hänellä on niin hirmuisesti kaikkia hurjan mielenkiintoisia lakkauksia, joiden kopioiminen oli hirmuisen kutkuttava ja kiinnostava ajatus. Toki sössiminen jännitti, mutta ajattelin antaa vain mennä - eihän siinä nyt kamalasti olisi hävittävää kuitenkaan 🙂

  2.9.2015 at 19:35
 • Leave a Reply