Follow:

Skyline at weekend

Oi, kuinka ihanaa päästä taas kirjoittelemaan teille! Koko viikko on mennyt melko hektisissä tunnelmissa, ja tekemättömiä koulutehtäviä olen saanut mukavasti alta pois. Silti voi olla, että seuraavat kolme viikkoa tulen olemaan hieman normaalia epäaktiivisempi tämän blogin kanssa, sillä kolmen viikon päästä minulla alkaa työharjoittelu joten ennen sitä pitäisi saada paljon kouluun liittyviä juttuja alta pois. Lisäksi koitan saada ajokortin työharjoittelun alkuun mennessä ajettua, eli vapaa-ajalle olisi kyllä nyt kovasti kysyntää! No, eiköhän sitä aina jostain löydy ainakin tätä harrastusta varten.
Mutta asiasta seuraavaan. Sain tässä jo jokin aika sitten IsaDoran maahantuojalta testattavaksi setin IsaDoran geelilakkasarjan uusia kevätsävyjä. Täällä kerroin lakkojen kestävyydestä suoritettuani seitsemän päivän testin, ja tässä postauksessa esittelin vesimarmoroidun lakkauksen näillä lakoilla tehtynä. Vielä oli kaksi täysin testaamatonta sävyä, ja halusin ehdottomasti yhdistää ne liukuväriin.
Rauhallinen, kesäisen taivaansininen Skyline yhdistettynä herkulliseen ja leikkisän pinkkiin Weekendiin muodostaa mielenkiintoisen väriyhdistelmän. Liukuväri onnistui mielestäni melko hyvin, ja sen tekeminen oli myös helppoa. Pohjalle lakkasin ensin kerroksen sarjan valkoista lakkaa, Marblea, ja tämän päälle tuputtelin pari kertaa kostutetulla meikkisienellä noita kahta väriä muodostaakseni poikittaisen liukuvärin. 
Olen jo pitkään miettinyt, voisiko näillä lakoilla leimata, kun tuntuvat olevan kovin pigmenttisiä, ja nyt päätin testata sitäkin. Ja arvatkaapa mitä! Se sujui kuin tanssi.

Käytin leimaamiseen valkoista Marblea, ja vaikka se jäikin hieman hailakaksi, innoissani olin siitä, että tällä lakalla kuvat tuntuivat siirtyvän helpommin stamperille kuin millään aikaisemmin testaamallani lakalla. Epäilen, että lakan geelimäisyys saa sen tarttumaan helpommin stamperiin. Lisäksi tämän kanssa ei ollut niin kamala kiire kuin monien muiden lakkojen kanssa, sillä nämä värilakat tuntuu kuivuvan pikkuisen hitaammin kuin kynsilakat yleensä, mikä ei sinänsä ole huono ominaisuus sillä sarjan top coatin avullahan nämä saadaan kuiviksi hetkessä. Tulen ehdottomasti testaamaan näillä leimaamista uudestaankin, ainakin tuolla pinkillä Weekendillä, jossa tuntui olevan erityisen voimakkaasti pigmenttisyyttä.  Reiät leimauksissa johtuvat muuten pikemminkin leimaajasta kuin lakasta, sillä muiden lakkojen kanssa olen tähän asti saanut aikaan vain vielä paljon reikäisempiä leimauksia.
Aikaisemmin olen käyttänyt näiden kanssa päällyslakkana mustassa pullossa olevaa Gel top coatia, mutta nyt halusin testata vielä kirkkaassa pullossa olevaa 6-in-1 kirkasta geeliä, jonka luvataan toimivan myös päällyslakkana. Näiden ominaisuuksia vertaillakseni käytin etusormeen, pikkurilliin ja peukaloon mustan pullon Gel top coatia ja keskisormeen ja nimettömään 6-in-1 kirkasta geeliä. Niinkuin huomaatte, kaikki kynnet kiiltävät kauniisti, mutta kiilto on ehkä astetta pienempi keskisormessa ja nimettömässä. Tämän lisäksi 6-in-1 kirkas geeli kuivui myös aluksi hieman tahmeammaksi kuin Gel top coat, ja sillä meni hetki pidempään saada kova, kiiltävä pinta päällensä. Kumpikaan päällyslakoista ei kuitenkaan levittänyt leimauksia vaikka laitoin ne lähes samantien leimaamisen jälkeen, minkä koin todella iloiseksi yllätykseksi.
Näiden testausten jälkeen voin sanoa olevani erittäin tyytyväinen tähän lakkasarjaan. Lakat peittävät hyvin, kestävät pelottavan hyvin ja niitä voi käyttää erilaisiin koristeluihinkin. Mielelläni tulen ostamaan näitä jatkossa lisää, ja ainakin tämän kevätkokoelman Coral Crush houkuttaisi kovasti, ja luulen, että tulen sen vielä kesää ajatellen hankkimaan.
 Onko joku muukin testaillut näitä leimaamiseen?// Hello everyone, I’m back! It feels great to be here again, I actually missed my blog lot more than I’d imagined at the past week. 

Today I’ll tell you more about IsaDora’s Gel nail lacquer polishes. If you want to read my earlier posts about these, here is the first one and here is the second one. I’ve already tested their durability and how they work in water marbling, and I had still two totally untested shades left. These were beautiful sky blue Skyline and sweet pink Weekend.

Because I wanted to use them both in a gradient, I started with one coat of white “Marble”. Onto that I made my gradient and it went pretty well. Because these polishes have good opacity I wanted to try to stamp with them.

I stamped with the white one, Marble, and it was really easy. I was actually surprised to see how easy it was to stamp with these, and I’m totally gonna try it again. I’m guessing that at least the pink one, Weekend is gonna stamp well too because it has really much pigment in it. 

This time I wanted to test the 6-in-1 clear nail gel as a top coat, and to see how well it will work compared to the Gel top coat in black bottle, I applied it only onto my middle finger’s and ring finger’s nails and onto the other nails I applied the Gel top coat from the black bottle. As you can see every nail has a great shine, but maybe it’s a little bit better with the Gel top coat from the black bottle. The 6-in-1 clear nail gel did also dry little bit slower. Either one didn’t mess up my stamps and that I was really glad with, even thought I applied them almost immediately after I finished my stamps! 

Have you tested to stamp with these polishes?*** Lakat saatu yhteistyön merkeissä testattavaksi // the polishes were sent to my for review 
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

28 Comments

 • Reply eekku

  Todella kauniit

  28.3.2015 at 08:19
 • Reply Johanna

  Hienot kynnet 🙂 kiva että koit onnistumisia leimailussa! En oo vielä kokeillu leimata näillä mut nyt varmasti aion!

  28.3.2015 at 08:33
 • Reply Heidi

  Wau, miten hienot! Tosi hyvältä näyttää tuo pystyliukuvärjäys 🙂 Sitäkun itse lähtee aina tekemään perus vaakatasoa 🙂
  Mulla ei oo näitä Isadoran geelilakkoja koskaan kokeillut, mutta on mukava kuulla, että ne toimii monessa jutussa 🙂

  28.3.2015 at 09:04
 • Reply Emmi

  Ihanat!

  28.3.2015 at 09:27
 • Reply Sissi

  Ihanat! Liukuväri on aivan erityisen hieno <3

  28.3.2015 at 10:02
 • Reply Charming Nails

  Todella hieno liukuväri ja ihanat leimat kruunaavat kaiken <3

  28.3.2015 at 10:18
 • Reply Tiina

  Onpas upeat! 🙂

  28.3.2015 at 10:51
 • Reply Xalla

  Todella kauniit kynnet ja liukuväri on onnistunut upeasti! 🙂

  28.3.2015 at 11:55
 • Reply kahden tytön kynnet

  aivan ihanat kynnet <3 nää geelisarjan lakat toimii tosi hyvin leimaamiseen, itekkin oon sillä mintulla Ocean Drivellä leimannu 🙂

  28.3.2015 at 13:07
 • Reply Bunnytailnails

  Nää on kyllä hienot! Mä en ole saanut tehtyä tavallista liukuväriäkään vielä, saati sitten pystysuuntaista. Kiva tietää, että nämä toimivat leimailussakin :).

  28.3.2015 at 13:31
 • Reply Enail

  Nätti lakkaus! Ihastuttava liuku ja ihanat värit. Leimaus vielä kruunaa koko komeuden 🙂 En ole testaillut noita Isadoran enkä kyllä muitakaan geelilakkoja ollenkkaan. Voisi ehkä joskus koittaa.

  Sitten kysymystulva: Eikös noi ole ilmakovetteisia ettei tarvitse uv:ta? Entäs millainen noissa oli kesto, huomasiko eron normi lakkaan? Ja entäs poistaminen, lähteekö ihan normisti lakan poistoaineella vai onko hankalammat poistaa?

  28.3.2015 at 17:07
 • Reply nailOxtail

  Ihanat nää! Tsemppiä kouluhommiin !

  28.3.2015 at 17:29
 • Reply Tuuli

  Oi kuinka kauniit! 🙂

  29.3.2015 at 07:36
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Eekku! 🙂

  29.3.2015 at 12:28
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia! 🙂 Ja niinpä, yllätyin oikeasti kuinka helppoa tämä homma näiden lakkojen kanssa olikaan 🙂

  29.3.2015 at 12:29
 • Reply Nena Sofia

  Oih kiitos! 🙂 Ja samalla lailla minäkin lähes aina teen vaakatasossa sen liukuvärin, ja juuri siksi ajattelinkin nyt tehdä näin, ihan vain vaihtelun vuoksi 🙂 Ja jos joskus jossain näihin törmäät, niin kannattaa ihmeessä testata, ovat meinaan tosiaan aika monikäyttöisiä ainakin oman kokemuksen mukaan 🙂

  29.3.2015 at 12:31
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  29.3.2015 at 12:31
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos paljon! 🙂 <3

  29.3.2015 at 12:31
 • Reply Nena Sofia

  Oih kiitos! <3

  29.3.2015 at 12:32
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Tiina! 🙂

  29.3.2015 at 12:32
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos hurjasti! 🙂

  29.3.2015 at 12:33
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos 🙂 <3 Ja tosi kiva kuulla, että sullakin on toiminut nää leimaamisessa, pitääkin tosiaan testailla vielä noita muita sävyjä 🙂

  29.3.2015 at 12:33
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos! 🙂 Mä oon jotenkin innostunut näistä liukuväreistä nyt lähiaikoina, että tekee mieli koittaa kaikkea 😀

  29.3.2015 at 12:34
 • Reply Nena Sofia

  Ensinnäkin, kiitos hurjasti kauniista sanoista! 🙂 <3

  Sitten hieman kysymyksiisi vastauksia. Eli täällä > http://www.nenasofias.fi/2015/03/isadora-gel-nail-lacquer-urban-street.html on ennen ja jälkeen kuvia näiden lakkojen oltua viikon verran kynsillä, ja nyt tiivistettynä voin todeta että erittäin hyvin kestävät. Ja uv-uunia nämä eivät siis tosiaan kaipaa, vaan ovat ihan ilmakovetteisia niin kuin arvelitkin 🙂 Poistaminen tapahtuu myös samalla tavalla kuin normaaleilla kynsilakoilla, ihan tavallisella kynsilakanpoistoaineella ilman ylimääräistä vaivaa. Toivottavasti vastauksista oli apua 🙂

  29.3.2015 at 12:38
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos kiitos! <3

  29.3.2015 at 12:38
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Tuuli! 🙂

  29.3.2015 at 12:38
 • Reply Tinkerbell

  Ihanat!

  30.3.2015 at 15:21
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  31.3.2015 at 06:19
 • Leave a Reply