Follow:

Kiara Sky uutuuslakkoja + voi pojat, mä osaan!

*Kiara Sky uutuuslakat ja tähdellä merkityt tuotteet saatu

Tänään olisikin pitkästä aikaa tarjolla vähän kynsiuutuuksia! Kiara Sky on merkkinä jo monelle tuttu, valikoima kattaa siis dippipulvereiden ja geelilakkojen lisäksi myös monenmoisia kynsilakkoja. Näitä löytyy jonkin verran CesarsShopilta, ja myyntiin ollaan ottamassa pikkuhiljaa uusia sävyjä. Nyt helmikuun lopussa erä uutuuksia saapuikin, tällä kertaa aika vuodenaikaan sopivissa sävyissä!

Jännän äärelle päästiin myös ihan ensimmäisten merkin cremelakkojen kanssa, joita tässä erässä oli kaksin kappalein. Perinteitä noudattaen halusin myös näistä uutuuksista koristella jonkun yksilön, ja silloin sainkin kokea ihanan onnistumisen elämyksen leimaamisen kanssa! Mutta höpistään siitä lisää postauksen lopussa, otetaan alkuun nämä swatchit.

Tickled Pink

Syötävän söpö purkkapinkki cremelakka. Aavistuksen crellymäinen koostumus, joka myös raidottuu melko herkästi. Lopputuloksena mehevän kiiltävä, barbimaisen vaaleanpunainen sävy. Kynsillä kolme kerrosta + päällyslakka.

Totally Whipped

Lämmin, vaaleanvioletti cremelakka. Tässä oli ihan 10+ koostumus! Peitti kahdella kerroksella eikä raidottunut ollenkaan. Hyvin käyttäytyvä tapaus siis. Kynsillä kaksi kerrosta + päällyslakka.

Serene Sky

Kirkaspohjainen glitterlakka, jossa uiskentelee eri kokoisia turkooseja ja valkoisia mattaglittereitä pyöreinä sekä kuusikulmaisina. Näissä swatcheissa lakkasin tämän vähän hölmösti valkoisen päälle, ja tajusin mokan vasta kuvia muokatessa. Kaikeksi onneksi otin tästä lisäkuvia myös swatch-tikuilla, joista lakan glitterit erottuvat paremmin.

Ensimmäisellä tikulla Serene Sky:ta yksi kerros mustan päällä, toisella tikulla kolme kerrosta sitä yksistään.

Goal Digger

Goal Digger on kirkaspohjainen kultainen shimmerlakka. Tällä saa oikein kimaltelevan keltakultaisen lopputuloksen, ja shimmeriä on niin tiheässä että lakka peittää kynnet helposti kahdella kerroksella. Voi käyttää myös glitterliukuvärien tekemiseen tai pumpulipuikolla töpöttelemällä yksityiskohtien koristeluun, sillä kirkkaan pohjan vuoksi kynsille tosiaan jää näkymään vain kultaista shimmeriä. Kuvassa kaksi kerrosta + päällyslakka.

Frosted Sugar

Valkoinen crellylakka, jonka seassa on sinisen, vihreän, ja oranssin sävyissä heijastelevaa läpikuultavaa mikroglitteriä. Kimallus ei ole lainkaan yliampuvaa, mutta kuitenkin nähtävissä. Herkän kaunis tapaus! Koostumus lakassa on hyvä, saattaa hieman raidoittua jos lakkaa hitaasti tai sutii useamman kerran samasta kohdasta kynttä. Kuvassa kolme kerrosta + päällyslakka.

Niin, ja entäpä ne koristelut? Olin muhitellut laatikossani jo jonkin aikaa MoYou Londonin ihanaa villapaitalaattaa, Festive Collection 32:sta*. Tämän sain joskus vuoden vaihteessa Cesarsilta, mutta sen käyttöön ottaminen on venähtänyt sillä leimaaminen on minulle aina vähän jännittävää puuhaa.

 

Tällä kertaa tapahtui kuitenkin jotain vallan mullistavaa. Kaivoin leimausvälineet esille jännittynenä, ja aloin hommiin hammasta purren. Jo valmiiksi turhautuneena levitin lakan laatalle, pyyhkäisin ylimääräiset pois ja tartuin leimasimeen. Pidätin hengitystä. Pyöräytin leimasimen leimauslaatan yli silmät tiukasti ummessa, ja kun lopulta uskalsin kurkistaa, oli yllätyskin melkoinen. Vastoin kaikkia odotuksiani kuvio nousi aivan täydellisenä leimasimelle! Siitä innoissani tajusin jopa ihan oikeasti tähdätä sen sopivaan kohtaan kynttä. Seuraavaksi ihastelin silmät pyöreinä suoraa, reiätöntä leimaani! Kun kaikki muutkin kynnet oli leimattu siten, etten joutunut uusimaan yhtäkään yritystä, kestohymy olikin asettunut huulilleni.

 

Siis tätä asiaa olen tuskaillut viimeiset kolme vuotta, kun aina se leimaaminen menee lähes tappeluksi! Monesti olen saanut kivoja kynsiä aikaiseksi leimaamalla aiemminkin, mutten koskaan näin helposti ja nopeasti. Ja arvatkaa vaan, millä leimasimella tämä onnistui niin kivuttomasti? No milläs muullakaan, kuin tässä postauksessa esittelemälläni Konadin Barabapa-stamperilla. Siitä tuli uusi luottokumppanini!  Nyt en tosissaan malta odottaa, että pääsen leimaamaan seuraavan kerran. Tämä oli ihan liian helppoa ollakseen edes todellista!

 

Käytetyt tuotteet:
Aluslakka: Kiara Sky*
Valkoinen crellylakka: Kiara Sky – Frosted Sugar*
Pikakuivattaja: Kiara Sky*
Leimauksessa:
MoYou London Festive Collection 32*
Kiko – Strong Chocolate

 

Mitäs tykkäsitte näistä uutuuksista? Entäpä villapaitakynsistä? 

 

 

Kiara Sky:n kynsilakat ovat tilattavissa CesarsShopilta hintaan 9,90€/15ml. Koko valikoima löytyy täältä.

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

14 Comments

 • Reply Belegwen

  Ihania lakkoja ja täydelliset leimaukset! Se on kyllä kieltämättä tosi kiva fiilis kun saa ne leimat onnistumaan hyvin, se kun ei ole aina niin sanottua että kaikki natsaa. 🙂

  5.3.2018 at 16:30
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos kiitos kiitos! <3 Leimat ei tosiaan ole täydelliset, jos sun töihin vertaa, mutta riittävän onnistuneet siihen, että itse olen ihan haltioissani 😀 Toivottavasti tämä tuuri jatkuu!

   5.3.2018 at 19:41
 • Reply Sissi

  Tuo kyseinen stamper on aivan parasta a-ryhmää! Kauniit swatchit <3

  5.3.2018 at 19:39
  • Reply Nena Sofia

   Ohoh, oli jäänyt sun kommenttisi väliin jostain syystä! Pahoittelut.

   Stamperi on kyllä ihan huippu! Kiitos vielä ihanista kehuista, piristit kovasti mieltä <3

   9.3.2018 at 09:54
 • Reply E-S

  Onnittelut leimausonnistumisestasi! Se on niin mainiota kun ensin taisteltuaan homma alkaa sujumaan 🙂 Nätti on lopputulos!

  5.3.2018 at 22:27
  • Reply Nena Sofia

   Oi kiitos E-S! <3 Toivon vaan, että tämä leimausonni nyt jatkuukin sitten 😀

   7.3.2018 at 10:41
 • Reply Katri | Finnlandsnorsk

  Kauniita lakkoja, en oo kyllä kokeillut aikaisemmin noita. Myös noi laatat näyttää kauniilta. Ihanat noi porosydämmet. Tulee ihan mieleen ne vanhan ajan kännykkään lehden takakansista olleet taustakuvat, jotka sai tilattua tekstarilla kalliiseen hintaan omaan puhelimeen 😀

  6.3.2018 at 19:43
  • Reply Nena Sofia

   Kappas, eipä tullut mieleenkään mutta siltähän nuo vähän näyttävät! 😀

   7.3.2018 at 10:48
 • Reply Marppa

  Ihan todella kauniit villapaidat oot saanut tehtyä! Frosted sugar on omalla tavallaan aika kiinnostava lakka. Tykkäisin varmasti omillakin kynsillä.

  Mulla on vain muutama todella onnistunut leimauskerta, vaikka leimaan melkein kaikki kynnet. Muuten sitten onkin reikää, riekaletta, vääntyneitä tai viimeistään päällyslakan levittämiä leimoja.. En jaksa uusia leimoja kovin montaa kertaa. Heiluttelen sit vaan käsiä, ettei kukaan nää lakkauksia ihan tarkkaan.. 😀

  6.3.2018 at 20:47
  • Reply Nena Sofia

   Voi sentäs, kiitoksia Marppa! <3 Mä olen vähän samanlainen sormien heiluttelija, kun noiden leimojen kanssa ei yleensä kaikki mene tosiaankaan putkeen 😀

   7.3.2018 at 10:48
 • Reply Emzi

  Ai että rupes tekee mieli taas lakata kynnet kun tätä luki. Siitä on taas aivan liian pitkä aika.

  2.4.2018 at 07:50
  • Reply Nena Sofia

   No niin, eikun tuumasta toimeen ja lakkasävyä valitsemaan! 😉

   3.4.2018 at 14:35
 • Reply Heli / Tinkerbell's nail diary

  Onpas söpöjä lakkoja! Mä muistan kans sen tunteen, kun miljoonien yrityksien ja luovuttamisien jälkeen vihdoinki leimat onnistu 😀

  8.4.2018 at 16:44
  • Reply Nena Sofia

   Se on kyllä huikea fiilis 😀

   11.4.2018 at 19:25

  Leave a Reply