Follow:

Söpöt Petteri Punakuono joulukynnet + videotutoriaali

joulukynnet tutoriaali

Voi jehna, jouluaattoon on enää kymmenen päivää! Toivottavasti en ole ainoa, jolla on vielä paketit paketoimatta ja osa lahjoistakin ostamatta. O-ou, mitenkäs tässä näin pääsi käymään.

Joulutunnelmaa kohottaakseni lakkasin kynnet teeman mukaisesti viime viikolla, ja kuvasin prosessista jopa lyhyen videotutoriaalin teitä varten. Tutoriaalin julkaisin Instagramiin kelana, ja sen voi katsella alla olevasta upotuksesta. Jos upotus ei näy, video löytyy täältä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Nena Sofia’s (@nenasofias) jakama julkaisu

Nämä joulukynnet ovat helppoudestaan huolimatta suloiset, ja keräävät katseita (sekä kehuja!) näin joulun alla. Poron saa maalattua nopeiten akryylimaaleilla ja kapealla siveltimellä, mutta hätätapauksessa kynsilakka ja hammastikkukin hoitaa homman.

petteri punakuono poro kynnet

Petteri Punakuonon joulutarina on muuten mielestäni yksi kaikkein kauneimmista ja ikimuistoisimmista. Se kiteyttää koskettavasti joulun taian, ja sen, miten me kaikki loistamme omilla erikoisuuksillamme.

Kun puutteita ja omituisuuksia katsotaan toisesta suunnasta, voidaan niissä nähdä yksilön ainutlaatuisuus, vahvuus ja mahdollisuudet. Kiusatun Petterin matka joulun lähettilääksi ja Pukin luottoporoksi antaa hyvän syyn ajatella omaa elämää ja ihmisiä ympärillään. Erilaisuus on vahvuus, jota ilman tämä maailma ei pyörisi. Olkaa siis ylpeitä omista punaisista nenistänne ja erikoisista taipumuksistanne, niille kaikille on paikkansa tällä pallolla!

Joulun taikaa maanantaipäivääsi ♥

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

8 Comments

 • Reply Ananka

  Gorgeous nails 😀

  15.12.2020 at 01:05
  • Reply Nena Sofia

   Thank you so much! <3 🙂

   15.12.2020 at 22:48
 • Reply Katri

  Nämä oli niin ihanat, ei kyllä itsellä sivellin pysy kädessä näin tarkkaan tekemiseen!

  15.12.2020 at 07:47
  • Reply Nena Sofia

   Voi kiitos! Vähän treenaa niin kyllä se siitä 🙂 Tässä mallissa parasta on se, että poron naama saa olla vähän vinossa ja silti näyttää söpöltä. Munkin porot oli molemmissa käsissä aika erinäköiset 😀

   15.12.2020 at 22:49
 • Reply Linda/Lipstick Love

  Nää on niiin suloiset, en kestä<3 😀 Ja täällä myös vielä osa lahjoista hankkimatta, tänään sain sentään paketoitua kaikki jo ostetut. Tajusin siis itse eilen, että se joulu on oikeesti jo ensi viikolla ja tänään ryntäsin heti aamupäivällä kaupoille ostamaan lahjat, jotka täytyy postittaa saajilleen. Olin ihan siinä uskossa, että mulla on tässä vielä pari viikkoa aikaa, mutta eipä sitten ollutkaan 😀

  15.12.2020 at 18:16
  • Reply Nena Sofia

   Iih kiitos! <3 😀 Ja siis argh, se on pahinta kun toi totuus iskee vasten kasvoja! Mulle käy sama homma joka vuosi, ja sitten niitä vikoja lahjoja metsästetään ihan paniikissa 😀 Mut hyvä sä, kun sait postitettavat lahjat kerralla kasaan! 🙂

   15.12.2020 at 22:50
 • Reply Vierailija

  Niin kivat ja suloiset lakkaukset. Myös kauniin muotoiset ja -pituiset kynnet. ?

  25.1.2021 at 09:55
  • Reply Nena Sofia

   Voi että kun jätit kivoja kommentteja, oikein piristit iltaa! Kiitos kauniista kehuista ja mukavaa viikon alkua <3

   26.1.2021 at 00:32

  Leave a Reply