Follow:

Roskiin meni! || Helmikuu

Aika kurkata helmikuun roskakasaan! Tällä kertaa joukossa on aika tavallisia tuotteita, joista osasta on ollut juttua blogissa jo aiemminkin. Niiden lisäksi helmikuussa tyhjeni pieni näyte seerumista, joka on arvokkaampi, kuin mikään aiemmin kokeilemani ihonhoitotuote. Tämä kyseinen seerumi on ihan sieltä luksusluokan ääripäästä, sellainen, jota ei varmasti tulisi itse ostettua. Sen lisäksi koin pienen ahaa-elämyksen kangasnaamioiden kanssa, vaikken vieläkään niille ihan lämmennyt.
Yhteensä loppuneita oli muuten tällä kertaa yhdeksän, ei siis mitään hurjaa vuorta syntynyt helmikuun aikana!

Vartalo:

1. Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual -suihkusaippua: Avocadon öljyä ja kehäkukkauutetta sisältävä, jännän vihreä suihkugeeli. Vaahtosi hyvin eikä jättänyt ihoa kiristävän kuivaksi, tuoksu ei kuitenkaan ollut erityinen suosikkini. 4/5

 

2. Nurme Organic Rich Shea And Almond Cream*: Alkuperäinen postaus täällä.  Oikein miellyttävä vartalovoide, joka kosteutti tehokkaasti ja piti ihon kosteutettuna pitkään. Hajustamaton voide tuoksui kevyesti mantelilta. Voiteeen imeytyminen otti hetken, muttei kuitenkaan mahdottoman pitkää aikaa. Ikävä kyllä tämä on vartalovoiteeksi sen verran tyyristä, etten todennäköisesti osta uudestaan. 3,5/5

Kädet ja kynnet:

1. Xtra kynsilakanpoistoaine: Tehokas kynsilakanpoistoaine, joka poistaa nopeasti vähän paksummatkin lakkakerrokset. Lisäplussaa hajustamattomuudesta ja edullisesta hinnasta. 5/5

 

2. Dermosil Vitamin E Extra voide*: Vaikka tämä tuote on suunniteltu koko vartalon tarpeisiin, itse käytin käsivoiteena yötä vasten. Ihan älyttömän hyvä siihen tarkoitukseen! Oikein paksu tehokosteuttaja, kädet oli aina aamuisin ihanan pehmoiset. Tilaan varmasti lisää. 5/5

Hiukset:

1. Garnier Respons Avocado Oil & Shea Butter -hoitoaine: Ihan perushyvä hoitsikka. Tuote toimi, muttei antanut mitään erityistä “wow-efektiä”. 3/5

 

2. Matrix Style Link Volume Booster: Jännä tuote, jota voidaan sekoittaa toiseen muotoilutuotteeseen tai lisätä hiuksiin sellaisenaan. Käytin tätä aika paljon yksinään tyvikohottajana, johon se oli oikein tehokas vaihtoehto. Tuoksui herkullisen makealta. 4,5/5

Kasvot:

1. Hyvän Olon Maailma Konjac Sponge Aloe: Kuivalle iholle tarkoitettu konjac-sieni, toimi kuten pitikin. Nyt en ole ostanut uutta, vaan olen siirtynyt hetkeksi kasvoharjan pariin. Voisin kuitenkin ostaa uudestaan tämän kyseisen sienen, kun taas tällaista alan kaipaamaan. 5/5

 

2. Mitomo Hyaluronic + Lithospermum Essence Mask: Nyt ihan oikeasti harmittaa, että tykkäsin tästä. Aikaisemmin en ole ihan tajunnut näiden sheet maskien toimintaa, sillä en ole saanut niillä mitään ihmeitä aikaan. Tämän kyseisen naamion käytin kuitenkin ihohuokosia avaavan hedelmähappokuorinnan jälkeen, ja lopputuloksena oli täydellisen kosteutettu, silkinpehmeä iho. Myös otsaani kiusaava ilmejuonne oli lähes kadonnut, kiitos tämän ihmeaineen. Olen kuitenkin edelleen sitä mieltä, etten halua käyttää kangasnaamioita jatkuvasti niiden tuottaman tuhottoman roskamäärän, sekä yhteen käyttökertaan suhteutetun, melko korkean hinnan vuoksi (yleensähän nämä maksavat n. 3-10€). Edelleen myös inhoan sitä kylmän limaista tuntumaa kasvoilla, kun naamion asettelee paikoilleen. Saatan siis silloin tällöin näitä käyttää, mutta mitään kangasnaamioiden tehokuluttajaaa minusta ei ole kuoriutumassa. 3/5

 

3. Sensai Ultimate The Concentrate*: Sain tämän viiden millin näytteen Sensain luksusluokan seerumia viime vuonna eräästä pr-tapahtumasta. Kotona googletellessani en ihan meinannut uskoa silmiäni, kun tuotteen hinnan näin. 30ml täysikokoinen seerumi maksaa esimerkiksi Bangerheadilla 695,00€! Sellaisia summia minulla ei kyllä tule varmaan koskaan olemaan pelkkää kosmetiikkaa varten. Ja kun tämän näytteenkin arvo oli reilusti yli sata euroa, meni hetken aikaa, ennen kuin edes raaskin sitä kokeilla. Tuotteenhan luvataan tekevän kaikenlaisia ihmeitä iholle, tuovan sille elinvoimaa ja ehkäisevän ikääntymisen merkkejä. Sen kerrotaan myös korjaavan UV-säteiden aiheuttamia haittoja.
Vaan miltä seerumi sitten käytössä tuntui? Nyt talviaikaan ihoni on kärsinyt kovasti pintakuivuudesta, mitä seerumi auttoi osaltaan purkamaan. Mitään ihmeitä en kuitenkaan parin viikon käytön aikana kasvoillani huomannut. Tämän parhaat edut tulisivat varmasti esille muiden sarjan tuotteiden kanssa käytettäessä, ja muutoksia ihossa huomaisi vasta vähän pidemmällä käytöllä. Silti olin ehkä hieman pettynyt, sillä tämän lyhyen käyttökokemuksen perusteella tuote ei kyllä eronnut mistään tavallisesti käyttämästäni kosteuttavasta seerumista. Ja no, voisin toki ostaa uudelleen, jos sattuisin vaikka Lotossa voittamaan! Siihen saakka jätän numeroarvion antamatta, sillä tällä hetkellä hinta tiputtaisi sen verran pisteitä pois, että saatettaisiin mennä miinuksen puolelle.

 

 

 

 

Mikä on kallein yksittäinen ihonhoitotuote, jota olet testannut?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

12 Comments

 • Reply Emma/WL

  Ois kyllä kiva tietää että kuinka paljon tuota seerumia suomessa myydään. Hinta on kyllä aivan käsittämätön 😀 mulla kallein tuote on varmaan ollut guerlainin puuterihelmet tai primer, mutta nekin ostin alella ?

  9.3.2018 at 11:28
  • Reply Nena Sofia

   Joo, ihan älytön hinta! 😀 Oli vähän luksusfiilis lätkiä sitä naamaan, mutta kaikeksi onneksi en nyt kokenut mitään syvää rakastumista. Voisi mennä hetki, ennen kuin budjetti kestäisi tällaisen tuoterakkauden 😀

   10.3.2018 at 01:15
 • Reply Viivi

  Ohhoh! Nyt on kyllä sen verta kallis minikokokin ollut että jestas.. ei löydy edes sanoja. Onneksi tuote ei kuitenkaan ollut mikään ihmeellinen, niin ei harmita korkea hintakaan 😀 Yleensä kun noiden kalliimpien tuotteiden kohdalla tapahtuu niin, että niihin jopa ihastuu. En edes muista mikä olisi ollut kallein kosmetikkaostokseni.. veikkaan että varmaan joku luomiväripaletti 😀

  9.3.2018 at 12:38
  • Reply Nena Sofia

   Joo, mietin ihan samaa, että kyllä ottaisi päähän jos tää nyt olis taikonut musta jonkun Prinsessa Ruususen tai vastaavaa 😀 Onneksi siis ei 😀

   Mä luulen, että munkin kallein kosmetiikkatuote on joku luomiväripaletti. Ihonhoito ei tosiaan ole se, mihin yleensä kuluttaisin hulluja summia – tai ainakaan mitään tähän seerumiin verrattuna 😛

   10.3.2018 at 01:16
 • Reply Ida / Divine

  No huh, siinä on kyllä seerumilla hintaa! Sama kysymys tuli itselläkin mieleen kuin Emmallta; ostaako tota muka joku? 😀 Mä en ole tainnut koskaan käyttää mitään mainittavan hintaisia ihonhoitotuotteita.

  9.3.2018 at 23:39
  • Reply Nena Sofia

   No en kyllä tiedä 😀 Eiköhän tällekin oma asiakaskuntansa löydy, mutta ne taitaa olla niitä, joilla on rahaa vähän enemmänkin kuin omiin tarpeisiin 😛

   10.3.2018 at 01:17
 • Reply SariBP

  Mikään seerumi ei ole kyllä tuollaisen hinnan arvoinen ihan oikeesti;) Tuolla summalla pitäisi tapahtua jo nuorentumisihme. En muista, että olisin koskaan käyttänyt mitään lähellekään tuota hintaluokkaa, enkä taida koskaan tulla käyttämäänkään.
  Kangasnaamioista mulla on ihan samat ajatukset; hirveä roskamäärä ja niljakas kylmyys kasvoilla ei houkuttele. Käytän kangasnaamioita silloin tällöin, mutta kuten totesit ne ovat loppujen lopuksi myös erittäin kalliita jatkuvasti käytettynä.
  Kivaa viikonloppua<3

  10.3.2018 at 08:15
  • Reply Nena Sofia

   Samoilla linjoilla ollaan 🙂 Ehkä tämä olisi hintansa arvoinen sellaiselle, jolla rahaa on enemmän kuin tarpeeksi ja haluaa ihan erityistä luksusta. Itse en tähän porukkaan kuulu 😀

   Oikein ihanaa viikonloppua! <3

   10.3.2018 at 16:21
 • Reply Katri / Finnlandsnorsk

  Hyvät arvostelut, löytyi myös omaan käyttöön tuttuja tuotteita. Kaksi samaa itsekin arvostelin juuri omassa loppuun käytetyt-postauksessani 😀 hyvää sattumaa.

  11.3.2018 at 18:44
  • Reply Nena Sofia

   Oho, hauska sattuma toden totta! 😀

   16.3.2018 at 20:50
 • Reply Emzi

  Toi serumin hinta on kyllä hullu! Huhu!

  2.4.2018 at 07:58
  • Reply Nena Sofia

   No älä muuta sano! 😀

   3.4.2018 at 14:35

  Leave a Reply