Follow:

Meikkitutoriaali: Ystävänpäivän foxy eyes

*Postaus sisältää tähdellä merkittyjä mainoslinkkejä

foxy eyes ystävänpäivä meikki

Ystävänpäivä lähestyy, ja sehän tarkoittaa ennen kaikkea ihania ystävänpäivämeikkejä! Joko te olette tehneet teemaan sopivia lookeja? Itse innostuin viime viikonloppuna kuvaamaan kaksi erilaista ystävänpäivämeikkiä – yhden pinkin, ja yhden romanttisen punaisen.

Pinkki löytyy blogin Instagram-tililtä täältä (ja sen teko on tallennettu kohokohtiin), punaisen esittelen meikkitutoriaalin muodossa tänään. Silmämeikissä kokeillaan tällä kertaa Foxy eys -trendiä, jossa silmän sisänurkkiin tehdään terävä, kolmiomainen rajaus. Näin silmät saavat kettumaisen muodon!

Punainen Foxy eyes -meikkitutoriaali

meikki tutoriaali ystävänpäivä

1. Aloita pohjustamalla liikkuva luomi  (esim. *Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionilla). Jos haluat skarpin rajan luomivärien ja kulmakarvan väliin, levitä pigmenttistä peitevoidetta kulmaluulle. Itse käytän tähän tarkoitukseen Makeup Obsessionin superpeittävää ja hyvin luomilla pysyvää *Mega Concealia.

2. Häivytä peitevoide kulmaluulta alaspäin, jolloin luomen sävykin tasoittuu.

3. Ota korallinpunaista mattaluomiväriä pyöreään häivytyssiveltimeen, ja suuntaa katse suoraan eteenpäin. Levitä luomiväriä kevyesti luomivakoon ja silmän ulkonurkkaan. Itse käytin *Morphen Brunch Babe -paletin sävyä Parfait.

meikkitutoriaali ystävänpäivä

4. Häivytä luomiväri puhtaalla häivytyssiveltimellä. Häivytystä helpottaa, jos otat siveltimeen hieman irtopuuteria. Käytä pieniä, pyöriviä liikkeitä ja varo, ettet tuo luomiväriä aivan kulmakarvaan kiinni.

5. Painele liikkuvan luomen keskiosaan vaaleanpunaista shimmersävyä. Itse valitsin Morphen Brunch Babe -paletilta sävyn Doughnuts. Shimmersävyt tarttuvat parhaiten sormenpäällä tai kostutetulla siveltimellä.

6. Lisää silmän sisänurkkaan vaaleaa shimmersävyä. Tässä meikissä käytin Brunch Babe -paletin sävyä Whipped Cream.

meikkitutoriaali ystävänpäivä

7. Rajaa alaluomen vesiraja ihonvärisellä kajalkynällä. Valitse vedenkestävä kynä, itse käytin L’orealin Infallible 24H Gel Crayonia sävyssä Uptown Beige.

8. Levitä alaluomelle samaa korallinpunaista sävyä kuin yläluomella. Ota väriä kevyesti pieneen siveltimeen ja pyörittele se alaluomelle hennoin ottein.

9. Lisää silmän sisänurkkaan vaaleaa glitter- tai shimmersävyä. Itse käytin *Nyxin Glitter Goals Cream Quad “Love on Top” -paletin hopeista sävyä.

meikkitutoriaali foxy eyes

10. Viimeistele ystävänpäivämeikki punaisilla rajauksilla. Tee ensin yläluomen ripsirajaan ohut rajaus. Jatka rajausta silmän ulkonurkasta kohti kulmakarvan häntää ja kolmiomaisesti takaisin. Piirrä ulkonurkan kolmio siten, että silmä on täysin auki ja katsot rennosti suoraan eteenpäin. Näin rajaus näyttää hyvältä raskaillakin luomilla. Tässä käytin jo tuotannosta poistunutta Rimmelin Ink Me -eyelineria, mutta ainakin *Nyxiltä löytyy yhä vastaavaa.

11. Seuraavaksi tehdään ketunkolmiot silmän sisänurkkiin. Foxy eyes -trendissä alaluomen ja yläluomen rajaus yhdistetään sisänurkan kolmiolla. Tämä ystävänpäivämeikki on hempeämpi, enkä halunnut lisätä siihen tummia alarajauksia. Onneksi se ei estä kettumeikkiä, sillä kolmiot itsessään antavat jo Foxy eyes -efektin. Tässä meikissä siis piirretään vain kolmionmuotoinen uloke silmän sisänurkkaan punaisella rajausvärillä. Pyri jatkamaan luomen luonnollista linjaa kolmiota piirtäessäsi.

12. Lisää irtoripset tai ripsiväri. Itse käytin *Maybellinen Sky High -maskaraa, joka antoi ripsille tarpeeksi näyttävyyttä ilman irtoripsiäkin.

foxy eyes ystävänpäivä meikki

Muun meikin voikin sitten jättää neutraalin pelkistetyksi, mutta suosittelen yhdistämään tähän silmämeikkiin punaiset huulet! Niin kokonaisuudesta tulee ihanan romanttinen. Ja jos meikki kaipaa vielä jotain extraa, silmämeikissä käytetty eyeliner taipuu myös sydämenmuotoisiin pisamiin 😉

Oletteko te tehneet jo ystävänpäivän teemameikkejä? Mitä tykkäsitte tästä meikkitutoriaalista?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

6 Comments

 • Reply Minna // Niihin hetkiin

  Ei vitsit miten kiva meikki tämäkin! ? Olin jo päättänyt minkälaisen meikin teen ystävänpäiväksi, mutta pakko tätä meikkiä on ainakin kokeilla!

  10.2.2021 at 00:16
  • Reply Nena Sofia

   Iiiks, kiitos ihan mahdottomasti! <3 Nyt sun pitääkin tehdä useampi ystävänpäivämeikki 😀

   12.2.2021 at 00:18
 • Reply Ananka

  Amazing 😀

  10.2.2021 at 11:29
  • Reply Nena Sofia

   Thank you! <3 🙂

   12.2.2021 at 00:18
 • Reply Ansku-Glitteri addikti

  Tosi upea meikki ja ihanat nuo sydämet!! Mulla aina tärisee käsi niin paljon kun tekee tommosia pikkutarkkoja koristuksia että menee ihan mönkään 😀

  14.2.2021 at 16:29
  • Reply Nena Sofia

   Voi kiitos ihanuus!! <3 Mulla on myös välillä aika pahasti tärisevät kädet, mutta siihen auttaa se, kun tukee kättä esim pikkurillillä kasvoja vasten niin saa otteeseen vakautta 🙂

   16.2.2021 at 21:26

  Leave a Reply