Follow:

Elokuun ostokset

Eilen illalla, koiralenkillä, havahduin ensimmäistä kertaa tänä vuonna syksyn tuoksuun. Viipotin koko elokuun menemään niin keskittyneenä tavaroiden purkamiseen, koulun alkuun ja blogiin paluuseen etten ollut ihan huomannutkaan, kuinka äkkiä se kesä taas päättyikään.
Siitä ei itseasiassa edes ole montaa päivää, kun Charming Nails -blogia lukiessani sain kylmiä väreitä hänen kirjoittaessaan saapuneesta syksystä. Sillä hetkellä ajattelin edelleen kovin optimistisesti, että vielä olisi kesää jäljellä.
Mutta kyllähän se kalenterikin jo kertoo totuuden, vaikka siltä kuinka yrittäisi paeta. Syksy on saapunut.
Tänään katsellaankin elokuun, eli pohjoisen pallonpuoliskon vihoviimeisen kesäkuukauden aikana tehtyjä ostoksia. Tämän, ja tulevan loppuneet-postauksen varjossa voidaan taputella kesä kolutuksi ja siirtyä kohti uusia tuulia. Luvassa olisi ainakin syksyn uutuustuotteita, silmämeikkejä ruskan sävyissä ja vuodenaikaan istuvia kynsikoristeluja.

 

Elokuu alkoi ensimmäisen kuvan ostoksilla, eli kun tyvikasvu alkoi pistämään silmään piipahdin läheisen S-marketin tukkaosastolla. Kassalle kiikutin Lorkun Préférence-sarjan värin sävyssä Grenade (12,80€) sekä Sunsilkin kuivashampoon (3,95€) joka houkutteli pinkillä ulkoasullaan (tämä oli muuten aika kehno valinta etenkin tummia hiuksia ajatellen – aine jätti kuontaloon herkästi valkoisia rantuja).
Seuraava ostosreissu keskittyi Tokmannille, jossa olin kyllä ihan muilla, kuin meikkiasioilla. Essencen hylly kuitenkin veti puoleensa, ja päädyinkin ostamaan muutaman meikkituotteen. Näiden hintoja en kirjannut ylös, mutta veikkaisin, että kuvan kasa lähti mukaani alle kympillä.

 

Tänne meille Lappeenrantaankin avattiin juuri Sokoksen myymälä, ja ennen sen  avajaisia satuin piipahtamaan samalla paikalla jo ennestään majailleella Emotionilla. Oikeastaan olin etsimässä meikkipuuteria loppumaisillaan olevan Lumeneni tilalle, mutta harhauduin alehyllyn edustalle.
Hyllystä ehdin nappaamaan koriini Konjac-sienen (5€), got2b:n tekstuurisuihkeen (2€), Matrixin Hold Boosterin (3€) ja hiusvahan miehelleni, ennen, kuin myyjä tuli kertomaan, että liike oli sulkemassa.
Täälläpäin suurin osa myymälöistä menee kiinni jo seitsemältä, mihin on ollut hivenen hankalaa tottua kun vertaa pääkaupunkiseutua, jossa lähes joka puoti on auki ainakin yhdeksään asti.

 

Puuterin metsästystä jatkoin sitten myöhemmin Kicksillä, missä ihanan avulias myyjä vinkkasi minulle tästä Viva la Divan vedenkestävästä meikkipuuterista. Tuote on lähes vastaava minulla vuosia käytössä olleen Lumenen Blur -meikkipuuterin kanssa, mutta tämä on kuulemma sitäkin etevämpi esimerkiksi pysyvyytensä puolesta. Hintaakaan sillä ei ollut kuin 12,30€, joten kiikutin pakkauksen mielissäni kassan kautta kotiin.
Karkeasti laskettuna kosmetiikkaan kului koko elokuun aikana 49,05€. Mitään turhaa ei tullut kotiin kannettua, eikä mitään haluamaani jäänyt kaupan hyllylle, joten sanoisin, että olen saldoon varsin tyytyväinen.
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

6 Comments

 • Reply Emzi

  Vitsi mä haluun kokeilla tota essencen eyelineriä!

  6.9.2017 at 12:33
 • Reply Charming Nails

  Kiva tuo VLD puuteri, luulin ensin joksikin kalliimmaksi kun pakkaus on niin ylellisen näköinen!

  6.9.2017 at 13:23
 • Reply Sofia

  Vaikka mitä ihania ostoksia! 🙂

  6.9.2017 at 16:25
 • Reply Nena Sofia

  Voin kyllä lämpöisesti suositella! Se on just niin mainio kun mitä on hehkutettu 🙂

  8.9.2017 at 12:52
 • Reply Nena Sofia

  Samaa ajattelin, kun tätä tutkailin! Ainoa miinus on kannen jäykkyys, kynsiä varoen sen avaaminen on ärsyttävän hankalaa 😀

  8.9.2017 at 12:53
 • Reply Nena Sofia

  Kiva kuulla! 🙂

  8.9.2017 at 12:54
 • Leave a Reply