Follow:

Kynnet saa näkyä

Tuntuuko teistä siltä, että aika karkaa käsistä? Olen saavuttanut tässä 31 päivän haasteessa jo puolivälin, mutta edelleen tuntuu kuin olisin eilen sitä vielä suunnitellut. Samoin ollaan jo elokuun loppupuolella, vaikka juurihan se kesäkin vasta alkoi! Ja mitä sen kesän aikana oikeasti ehti tekemään? Ainakin itsestäni tuntuu, että tämä kesä olisi vain juossut viheltäen ohi ja nauranut mennessään.
Onneksi vuodenaika ei rajoita laittautumista juuri lainkaan. Tottakai vaatekerrosten määrä kasvaa, mutta muuten voi ehostautua ympäri vuoden ihan miten tykkää. Itse oikeastaan rakastan syksyn saapumista siksi, että kesäisin en juurikaan meikkaa mutta talvisin tuntuu siltä, että voi jo ihan luvan kanssa sutia tummia värejä naamalle. En tiedä mistä se johtuu, ehkä kyse on valon puutteesta? Tiedättehän, kun on niin pimeää päivisin että eihän kukaan edes erota silmiäni jos niitä ei ole kunnolla pakkeloitu pomppaamaan esille. Toki tarkoitan siistittyä, eleganttia silmämeikkiä – ketään ei imartele sikinsokin läträtyt kosmetiikat pitkin poikin nassua ilman päätä tai häntää, etenkään jos sitä meikkiä on aivan liikaa (kuvitelkaa tässä kohtaa murrosiän kynnyksellä oleva neito, joka on juuri opettelemassa meikkaamaan ja suorastaan rrrakastaa paksua puuterikerrosta eikä oikeastaan edes huomaa luomivärien karisemista silmien alle tavoitellessaan täydellistä smokey eye -lookia).
Onneksi kynsillä saa olla menoa ja meininkiä ihan mielin määrin, eikä kaikenlaisiin lakkauksiin edes erityisiä taitoja vaadita. Kukaan ei kadulla vastaan tullessa järkyty siitä, että lakkauksesi kimaltaa liikaa tai siinä on turhan paljon koristeita. Toki työhaastatteluun kannattaa kynnetkin laittaa vähän hillitymmin, mutta arjessa upeita lakkauksia lähinnä ihastellaan.
Itse pidän överikynsiä jo osana itseäni ja identiteettiäni. Välillä viihdyn hienostuneemmissa, vähemmän huomiota herättävissä lakkauksissa mutta monesti pääajatukseni kun alan suunnittelemaan uutta lakkausta on se, että miten saisin kynteni pomppaamaan mahdollisimman hyvin esille.
Tällä kertaa kun haasteen aiheena on glitter, aloin siis luonnollisesti suunnittelemaan super-hyper-kimaltavia kynsiä miettien mielessäni mikä glitterlakkani voisi olla kaikkein kaunein, ja miten sitä voisi käyttää siten että se varmasti huomattaisiin. Päätin sitten kaivaa esille erään kimallepommin piCture pOlishilta, joka on jäänyt vähälle käytölle lähiaikoina. Kyseessä on Ariel’s tale, joka on kirkaspohjainen lakka pakattuna täyteen erikokoisia vihertävän turkooseja glittereitä. Halusin käyttää tätä glitterliukuun, joten lakkasin ensin kaikille kynsille kerroksen Essencen Sweet as candyä – vaaleanpunasävyistä ranskislakkaa.
Sweet as candy jätti kynsille yhdelläkin kerroksella kauniin tasaisen lopputuloksen, ja kuivuikin nopeasti. Tämän päälle töpöttelin ensin pitkin poikin kynttä hieman shimmeriä Essencen Pixie Dustista meikkisienellä, jonka päälle tein sitten myöskin meikkisienen avulla glitterliu’un tuolla aiemmin mainitulla Ariel’s talella.

Lopuksi lisäilin kynsiin siskoltani saatuja kultaisia niittejä ja kuorrutin kynnet kahdella kerroksella Seche Viteä tasaisen ja kiiltävän lopputuloksen saamiseksi. Kynsistä tuli huikean kimaltavat ja ne saivatkin kehuja osakseen pitkin päivää, ja olin itsekin tyytyväinen vaikka periaatteessa hyvin yksinkertainen tämä lakkaus onkin!

Eikös olekin ihanan kimaltavat?
Aiemmat 31 päivän haasteen lakkaukset:
12. Stripes
14. Flowers
16. Tribal print

Ps. Tein pieniä muutoksia ulkoasuun: muutin sivupalkin linkit, poistin kuvien kehykset ja tein erinäisiä pikku viilauksia asetteluissa. Mitä pidätte lopputuloksesta? 🙂
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

24 Comments

 • Reply Fani

  Voi luoja miten kauniit. <3 Aivan tajuttoman näyttävät!

  21.8.2015 at 04:45
 • Reply Enail

  Ihanat bling bling kynnet 🙂

  21.8.2015 at 04:52
 • Reply Emmi

  Oooh taisin juuri rakastua näihin kynsiin! <3 Mielettömän upeat!

  21.8.2015 at 04:56
 • Reply Belegwen

  Ihan mielettömät taas! <3

  21.8.2015 at 05:21
 • Reply eekku

  Nätit

  21.8.2015 at 06:40
 • Reply Nanne

  Voi vitsit, että toi Ariel's tale on kyllä i-h-a-n-a lakka! ♡
  Ja kynnet muutenkin on upeat ^.^

  21.8.2015 at 07:56
 • Reply Anni

  Todella hienot kynnet! Taisin just rakastua tohon lakkaan. *_*

  21.8.2015 at 14:07
 • Reply Pamela

  Voi ei! Sweet as candy on ranskislakka!! Tänään nappasin sen ja muutaman muun nopeasti matkaan kauppareissulta, ja luulin tätä cremeksi,ihanaksi hennon vaaleanpunaiseksi cremeksi.. Harmi! Mutta kauniit kynnet! =)

  21.8.2015 at 14:48
 • Reply Nadja Mäkinen

  Hei pakko jäädä seurailemaan <3 Aivan upeita taideteoksia :)

  t.Nadja/napsahduksia

  21.8.2015 at 15:18
 • Reply Mee

  Upea lakka ja lakkauskin tietysti! Hassua, miten tuo yksi pieni tähti joukossa tekee näistä heti jotenkin merihenkiset. 🙂

  22.8.2015 at 04:37
 • Reply Tintti

  Upeat glitterkynnet eikä mun mielestä ollenkaan överit :). Kynsien kanssa on kiva revitellä, eikä huikea kimalluskaan ole ollenkaan liikaa arjessakaan. Sehän vaan piristää kivasti mieltä kun voi arkipuuhien lomassa välillä ihastella upeita kynsiä :).

  22.8.2015 at 14:10
 • Reply Nena Sofia

  Oih kiitoksia! <3 🙂

  22.8.2015 at 18:41
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoos! 🙂

  22.8.2015 at 18:45
 • Reply Nena Sofia

  Voooi kiiitos! 🙂 <3

  22.8.2015 at 18:47
 • Reply Nena Sofia

  Oih kiitos Belegwen <3 🙂

  22.8.2015 at 18:49
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos 🙂

  22.8.2015 at 18:51
 • Reply Nena Sofia

  Oh kiitoksia!! 🙂 Tää lakka on kyllä hurjan herkullinen, kun tuota glitteriä on niin rrrunsaasti 😀

  22.8.2015 at 18:52
 • Reply Nena Sofia

  Oih kiitos! 🙂

  22.8.2015 at 18:52
 • Reply Nena Sofia

  Voi höh :/ Mutta lohdutukseksi voin sanoa, että se on tosi nätti ranskislakka 😀

  Kiitoksia kehuista! 🙂

  22.8.2015 at 18:59
 • Reply Nena Sofia

  Ooh kiitoksia! Kiva että tykkäät 🙂 <3

  22.8.2015 at 19:00
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia! 🙂 <3 Itsekin tykkään tästä merihenkisyydestä 🙂

  22.8.2015 at 19:07
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Tintti, ihan totta turiset! Kimallusta saa – ja välillä pitääkin olla 🙂

  22.8.2015 at 19:08
 • Reply Tinkerbell

  Älyttömän upeet<3 Mä niin tarvin ton Picture Polishin!

  22.8.2015 at 20:43
 • Reply Nena Sofia

  Voi että, kiitos! <3 Ja niin tarviitkin ;D

  24.8.2015 at 21:07
 • Leave a Reply