Follow:

Kiara Sky alus- ja päällyslakat + ensilumia

Tänä vuonna ensilumet tulivat aivan yllättäen ruskan keskelle. Siitä inspiroituneena lakkasinkin kynsille ruskan sävyjä lumihiutaleiden kera. Pakko sanoa, että en usko että minään vuonna olen vielä lokakuussa toteuttanut yksiäkään lumihiutale-lakkauksia!

Sain myös jokin aikaa sitten CesarsShopilta kokeiltavakseni Kiara Sky:n Stick & Stay Base Coat -aluslakan sekä Fast Dry Top Coat -pikakuivattavan päällyslakan.  Näitä olen nyt käyttänyt muutamissa lakkauksissa ja tehnyt erilaisia tikkutestejä, joiden tulokset ajattelin jakaa teillekin tänään.

Kiara Sky -lakkojen siveltimet muistuttavat kooltaan ja muodoltaan kovasti O.P.I:n siveltimiä.

Stick & Stay Base Coat on mukavan tahmeaksi kuivuva aluslakka. Tämän päälle on ollut helppoa levittää värilakka, kun kynnen pinta ei ole liukas eikä sivellin pääse siksi vahingossakaan luiskahtamaan sivuraiteille. Aluslakka on myös kestänyt käytössäni tavalliseen tapaan, mitään lakkausten ennenaikaista kulumista en ole huomannut.

Fast Dry Top Coat kuivuu nopeasti kuivattaen samalla alempia lakkakerroksia. Koostumus on ohuehko, minkä vuoksi lakkauksestakaan ei suotta tule turhan pulleaa. Glitterlakkojen päälle tätä tarvitsee kuitenkin noin 2 kerrosta glitterin karheudesta riippuen.
Olen myös testannut tätä eri leimauslakkojen päälle ja todennut, että leimaukset ei leviä kunhan niitä ei yritä levittää! Eli päällyslakka tulee lisätä kevyin ottein.

Näiden kahden lisäksi sain kokeilla myös Longlasting Top Coatia, joka kuivui omaan käyttööni turhan hitaasti. Itse myöskin vaihtelen lakkauksia muutaman päivän välein, jolloin en kaipaa erityistä pitkäkestoisuutta tarjoavaa päällyslakkaa. Mutta huono ei sekään ollut, ainoastaan tällaiselle pikakuivattajaan tottuneelle vähän hidas kuivumaan!

Kaikki nämä Kiara Sky:n alus- ja päällyslakat on pakattu reiluun 15ml:n pulloon ja kustantavat 8,90€. Ne, ja muut merkin lakat löydät täältä.

Lumihiutaleiden pohjaksi valikoitui täydellisesti ruskaa kuvaava lakkasävy Kiara Sky:lta. Tämä vaalean kuparinen hololakka on nimeltään What the Shell ja kuuluu merkin Holo Mermaid -kokoelmaan. Yllä kaksi kerrosta What the Shelliä ilman päällyslakkaa, siitä näkeekin että kuivuessaan nämä Holo Mermaid -lakat jäävät hieman satiinisiksi. Alla vertailukuva, jossa lisänä kerros Fast Dry Top Coat -pikakuivattajaa tuomassa kiiltoa.

What the Shell + Fast Dry Top Coat

Käsi pystyyn, kuka yllättyi että leimasin nämä hiutaleet? Itse ainakin yllätyin hieman! Mutta kyllähän näistä näkee, että aika kehnoilla leimaajan lahjoilla mennään. Onneksi kynnet olivat edes kaukaa kauniit 😉
Kovasti kyllä tykkäsin valkeista lumihiutaleista rusehtavalla taustalla, näillä oli kiva aloittaa talvikynsien suunnittelu.

 

Käytetyt tuotteet:
Aluslakka: Kiara Sky – Stick & Stay*
Värilakka: Kiara Sky – What the Shell*
Pikakuivattaja: Kiara Sky – Fast Dry Top Coat*
Leimauslakka: Essence – White
+ MoYou London Festive 02
*Tähdellä merkityt saatu

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

8 Comments

 • Reply Viivi.N

  Mun tekis niin mieli kokeilla kiera skyltä sitä dip powderia! Onko kynsien tekoo enään tehty helpommaks!
  Hyvin oot leimaillut, eihän noissa oo mitään vikaa!;)

  30.10.2017 at 23:47
  • Reply Nena Sofia

   Siis no niinpä! Mua on myös ne dip powderit houkutelleet kovasti, mutta vielä oon pitänyt pääni ja pysynyt luonnonkynsissä. Jotenkaan en raaski alkaa niitä vahvistamaan 😀

   Kiitos ihanista kehuista! <3

   31.10.2017 at 09:24
 • Reply Marppa

  Nätit hiutalekynnet. Hassua nähdä leimoja sun kynsillä. Leimoissa ei ole mitään vikaa, näköjään nekin onnistuu sulta hyvin.
  Leimat tekee lakkauksista jotenkin tavallisemmat. Sun lakkauksille ja maalailuille ominainen VAU-efekti jää laimeammaksi. Vaikka näissäkään kynsissä ei ole sitten mitään vikaa. ?

  31.10.2017 at 08:56
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos! Ja siis ihan totta puhut. Mulle itsellekin jäi aika blaah-olo näistä 😀 Enkä mä sitä, että nuo leimat nyt ihan hirveät olisi, mutta onhan ne aika vääntyilleitä ja reikäisiä. Kärsivällisyys ei vaan riittänyt uusintaotoksiin 😀

   31.10.2017 at 09:31
 • Reply Katri GlitterFrostingista ;)

  Siis musta noissa leimoissa ei oo mitään vikaa! Aivan ihanat kynnet muutenkin. ♥

  1.11.2017 at 15:01
  • Reply Nena Sofia

   Höpsö, kiitos! ♥♥ :’)

   2.11.2017 at 10:17
 • Reply Katri

  Omg tulipa nolosti tuo “Katri GlitterFrostingista” tuon edellisen kommentin ylle, en jotenkin tajunnut että se näkyy siinä noin. 😀 No ihan sama, mä oon vähän nolo!

  1.11.2017 at 15:02
  • Reply Nena Sofia

   Hah, ei ollut yhtään nolosti! 😀 Ainakin tulit tunnistetuksi 🙂

   2.11.2017 at 10:17

  Leave a Reply