Follow:

Sally Hansen: Complete Care 7-in-1

Kuinka monta ongelmaa yksi hoitolakka voi ratkaista? Voiko sama lakka toimia kiitettävästi sekä alus- että päällyslakkana? Entä mitä tekee hoitolakka kynsille, jotka ovat hyvässä kunnossa jo ennestään? Näihin kysymyksiin perehdytään tänään, kun tutustutaan Sally Hansenin uutuustuotteeseen kynsienhoidon saralta. Kyseessä on Complete Care -sarjan 7-in-1 Nail Treatment. Tuotetta kuvataan näin:
“Olipa ongelmana kynsien kuivuminen, epätasainen kynnen pinta, värjäytyneet kynnet, katkeilevat kynnet, liuskottuvat kynnet tai kaikki edellä mainitut, Sally Hansenin uusi Complete Care 7-in-1 Nail Treatment tarjoaa ratkaisun näihin ongelmiin. Tuote parantaa kuivien, lohkeilevien ja liuskottuvien kynsien kuntoa ja tekee niistä aiempaa kiiltävämmät, vahvemmat, joustavammat ja pinnaltaan tasaisemmat. 

Tuotteen patentoitu koostumus sisältää avokadoöljyä, merisuolaa, granaattiomenan uutetta ja kalsiumia, jotka suojaavat ja hoitavat kynsiä ja tasoittavat kynnen pintaa. Uudentyyppinen harjaosa levittää tuotteen helposti ja tasaisesti kynnelle. Tuote kuivuu nopeasti ja jättää kynnen pintaan tasaisen, kynttä lujittavan kerroksen.”

Tuotteen pakkauksessa kerrotaan sen myös toimivan sekä alus- että päällyslakkana ja tasoittavan kynnen pintaa. Lisäksi sen sanotaan nopeuttavan kynnen kasvuvauhtia, vahvistavan kynttä, kirkastavan kynttä sekä kosteuttavan kynttä oikein erityisesti.
Olen nyt testannut hoitolakkaa viikon ajan aluslakkana, ja kuvannut koko prosessin. Jotta voisimme tutustua tuotteeseen realistisesti, on palattava prosessin alkuun ja tehtävä katsaus omien kynsieni alkuperäiseen kuntoon. Yllä olevassa kuvassa näette siis puhtaat, lakattomat kynteni edellisviikon sunnuntai-illalta. Kynnet ovat pinnaltaan ehjät, keskenään samanpituiset ja rakenteeltaan vahvat. Niissä ei ole liuskoittumia eivätkä ne ole erityisen värjääntyneetkään. Ainoa “vika” näkyy etusormessa haalean valkoisena pilkkuna, joka tuli muutamia kuukausia sitten kaatuessani ja iskiessäni kynnen lattiaa vasten. Tällöin kynnen keskikohdille jäi tuollainen valkea jälki kynnen epäluonnollisen taipumisen johdosta. 
Talviaikaan kynteni myös kasvavat hyvin hitaasti, ja katkeilevat silloin tällöin. Pyrin hoitamaan kynsiäni jatkuvasti niitä öljyämällä, mutta muita hoitotuotteita en tällä hetkellä käytä. Kynteni ovat kyllä aina lakatut, mikä auttaakin niitä pysymään katkeilemattomina.  

Complete Care 7-in-1 Nail Treatmentia myydään 13.3 ml:n suuruisessa lasipullossa. Pakkaus on tyylikäs, ja siihen kuuluva sivellin tuntuu mukavalta käyttää. Se on leveä, litteä ja pehmeä ja liukuu helposti kynnen pintaa pitkin. Yllä näkyy edellisviikon sunnuntai-iltana otettu kuva kynsistäni hoitolakan kanssa. Aine on väriltään kirkasta, mutta se vaikuttaisi taittavan hieman kynnen keltaisuutta pois. Se antaa kynsille myös kauniin, luonnollisen kiillon ja vahvan pinnan. Kynsissäni ei ole erityisemmin mitään tasoitettavaa, mutta yksi kerros lakkaa kyllä tasoitti ne pienet urat mitä niistä löytyi. Koostumukseltaan tämä muistuttaa hieman vasta-avattua pulloa Seche Viteä. Melko paksua, mutta ei kuitenkaan niin paksua että sitä olisi mitenkään hankalaa levittää.

Koska lakan luvattiin toimivan myös päällyslakkana teinkin pienen tikkutestin aiheeseen liittyen. Punaisella tikulla oli kaksi kerrosta vielä kosteaa lakkaa, ja sinisellä tikulla lakat olivat kyllä täysin kuivuneet mutta päällä on nuo koristelut. Molempien päällä on vielä yksi kerros 7-in-1 Nail Treatmentia. 
Testauksen tulokset olivat mielenkiintoisia. Varovasti levitettynä tuote ei levittänyt sinisen tikun koristeluja, eikä tässä vaiheessa ollut muitakaan ongelmia. Ongelmat nousivatkin esille vasta kuivumisvaiheessa. Aluslakkanahan tämä tuote kuivuu hyvin nopeasti, ihan parissa minuutissa, mutta sama ei päde päällyslakkana. Jopa tikku jonka lakat olivat täysin kuivuneet ennen hoitolakan lisäämistä kesti kosketusta vasta reilun 5 minuutin kuluttua. Jälkiä siihen sai kuitenkin paineltua vielä lähes tunnin kuluttua. Tikku, jonka lakat olivat ennestään kosteat taas ei meinannut kuivua sitten ollenkaan. Kymmenen minuutin kuluttua hoitolakan lisäämisestä yritin kevyesti testata pinnan kuivuutta, ja lopputuloksena sormeeni jäi läntti märkää lakkaa. Vielä kahden tunnin jälkeen pintaan pystyi helposti painelemaan jälkiä. 
Näiden testausten jälkeen en edes halunnut testata tuotetta päällyslakkana omille kynsilleni. Vaikka tuote jätti nätin kiillon, en kuitenkaan halua viettää kokonaista iltaa täysin kädettömänä, joten pysyttelen edelleen vanhassa tutussa Seche Vitessä. Voisin kuitenkin kuvitella tämän sopivan hätätapauksessa myös päällyslakaksi, jos muuta ei ole saatavilla. Kuivumisen kanssa pitää vain olla kärsivällinen. 

Sitten niihin vaikutuksiin omilla kynsilläni! Katsokaapa, yllä olevan kuvan otin nyt maanantaina. Tarvitseeko minun alkaa osoittelemaan vai huomaatteko te eron? Viikossa kynteni kasvoivat aivan ennätysvauhtia talviaikaan nähden, enkä usko että kyse voi olla mistään muusta kuin tästä hoitolakasta sillä mitään muita tapojani en ole muuttanut tai muita hoitotuotteita tänä aikana käyttänyt. En olisi oikeasti edes uskonut, että yhdellä tuotteella voi olla näin suuri merkitys kynnen kasvun kannalta, mutta uskottava se on kun näitä kuvia vertailee. Tuntuu, että kasvuvauhti on vähintään kaksinkertaistunut, ellei jopa vielä enemmän. Lisäksi mitään ongelmia lakka ei aiheuttanut, vaan kynteni pysyivät katkeilemattomina ja muutenkin täysin yhtä hyvässä kunnossa koko viikon ajan. Tämä tuote jää kyllä käyttöön, sen voin kertoa. 
Lopuksi voisin tiivistää vielä sen verran, että omilla kynsilläni Complete Care 7-in-1 Nail Treatment yllätti positiivisesti. Se tuntui nopeuttavan kynsien kasvua huomattavasti eikä sillä ollut mitään negatiivisia vaikutuksia kynsien kuntoon. Päällyslakaksi tuotetta en suosittelisi, mutta hoitolakan roolin se suoritti kiitettävästi. Moneen lakan lupaukseen en kuitenkaan voi kommentoida, sillä kynsilläni ei juurikaan ollut ongelmia, joita se olisi voinut korjata. Jos lakasta kiinnostuit, on se tullut myyntiin tammikuussa ja on saatavilla suuremmista marketeista sekä kauneusalan erikoisliikkeistä. 13,3 ml:n pullon suositushinta on 14,00 euroa.
Oletteko te törmänneet tähän hoitolakkaan? Millaisia ajatuksia se herättää?

*** Sally Hansen Complete Care 7-in-1 -hoitolakka saatu maahantuojalta testattavaksi
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

8 Comments

 • Reply Charming Nails

  En ole törmännyt mutta kiva kun törmäsin! Vaikuttaa oikein pätevältä 🙂 sun kynnet on kyllä uskomattoman hyvässä kunnossa ja kauniit katsella 🙂

  17.2.2016 at 12:31
 • Reply Minna

  En ole kuullutkaan, enkä edes nähnyt 😮 Pakko kyllä päästä itsekkin testaamaan tämä tuote! Mä en voi kuin ihailla näitä sun kynsiä, niin hyvässä kunnossa ja ihanan pituiset ♥

  17.2.2016 at 21:53
 • Reply Tintti

  Tää on ihan outo tuote mulle, mutta pitää varmaan joskus testata itsekin. Sulla on kyllä tosi upean näköiset kynnet näin nakunakin :).

  18.2.2016 at 12:11
 • Reply Nena Sofia

  Suuret kiitokset Taina! ♥ Kynsistä olen suorastaan pakkomielteinen, en kestäisi jos eivät näyttäisi hyvältä ilman lakkoja 😀

  18.2.2016 at 21:40
 • Reply Nena Sofia

  Kannattaa kyllä testata! Olis kiva kuulla sunkin mielipiteitä sitten tästä, että miten toimi sulla 🙂 Hurjasti kiitoksia kauniista kehuista <3 <3

  18.2.2016 at 21:41
 • Reply Nena Sofia

  Testaa ihmeessä, olis kiva kuulla mitä sä tästä tykkäät! 🙂 Kiitoksia kehuista Tintti, kiva kuulla että näyttävät hyvältä 🙂 Vähän jännitti laittaa näitä kuvia tänne, kun onhan näissä nyt tuollaisia pikkuvirheitä nytkin ja lakattomina kynnet näyttää omaan silmään niin “alastomilta” että piti kerätä vähän rohkeutta tän postauksen kanssa 😀

  18.2.2016 at 21:44
 • Reply Enail

  Sun kynnet on kyllä niiin kahdehdittavassa kunnossa, todella hyvältä näyttää 🙂 en ole kuullut tästä tuotteesta aiemmin. Ihan mielenkiintoiselta vaikuttaa. Itsellä OPI:n Nail Envy joka aika hyvin vahvistaa kynsiä, mutta pahemmin vaikutusta en ole huomannut kasvuvauhdissa.

  21.2.2016 at 16:48
 • Reply Nena Sofia

  Voi apua, kiitos Enail! ♥♥ Nail Envystä olen myös kuullut hyvää, mutta en ole kokenut tarpeelliseksi itselle kun kynnet on jo ennestään vahvat 🙂

  24.2.2016 at 18:24
 • Leave a Reply