Follow:

Shoppailuja ja pari swatchia

Aivan ensimmäisenä, pakko hehkuttaa, tällä blogilla on jo kolme lukijaa! Aivan mahtavaa. 🙂 Tervetuloa siis vain kaikille. 🙂

Seuraavaksi haluaisin avata vähän sitä, että miksi aloin niitä swatch-tikkuja väkertämään, joista eilen postasin. Asiahan on niin, että olen tähän mennessä tehnyt vain yhdet kynnet jollekulle muulle kuin itselleni (nekin menivät kyllä pilalle), mutta nyt torstaina yksi kaverini on tulossa ottamaan kynnet luokseni, ja olen aivan täpinöissäni. Jännittää kamalasti, että osaanko tehdä juuri sellaiset kynnet, kuin hän haluaa, ja juuri siksi olenkin nyt kasaillut erilaisia koristeluita esille, joita osaan tehdä, ja opetellut niitä, joita en vielä osaa. Ja tosiaan, koska ei ollut aikaa odottaa swatch-tikkuja postista, ne oli pakko tehdä itse 😀

Torstaita odotellessa kävin viikonloppuna shoppailemassa parit uudet kynsilakatkin, vaikka en niitä varsinaisesti sitä kaveriani varten ostanutkaan, kunhan vain satuin rakastumaan näihin uusiin tuttavuuksiin! Seppälän Snow Whiten ostin kylläkin vain siksi, että edellinen valkoinen lakkani oli kuivunut koppuraksi, ja kynsilakan kanssa on helpoin taiteilla viivoja. Muut lakat ostin ihan vain värin takia, ja ne osoittautuivatkin aikas täydellisiksi ostoksiksi. Nämä kaikki näkyivät vilaukselta swatchattuna viime postauksessani, joten en lisää tähän enempää kuvia aiheesta, halusin vain päästä kehumaan näitä kaunokaisia erikseen.

Eli lakathan ovat siis suurin osa Seppälästä, paitsi tuo IsaDoran Sugar Nails, jonka bongasin Citymarketin löytölaarista kuudella eurolla, enkä vaan millään voinut jättää sitä sinne lojumaan, hih. Se oli muuten aivan mahtava lakka, peitti täydellisesti kahdella kerroksella ja kuivui uskomattoman nopeasti, olin todella iloisesti yllättynyt tätä testatessani. Myös Seppälän uuden sarjan lakat olivat todella näppäriä, väriltään rakastuin erityisesti tuohon Coral Dreamiin (toinen vasemmalta), jossa on siis pientä hopeaa hilettä ja hexagonia. Sekin peitti hyvin kahdella kevyellä kerroksella, vaikka jälkimmäinen olikin ehkä jopa turha, sillä se ei kuultanut läpi ensimmäisenkään jälkeen, halusin vain nähdä syventyisikö sävy. Täytyy kyllä myöntää, että näytti hienommalta yhdessä kerroksessa. Viimeinen lakoista on Seppälän pimeässä hohtava  Sweet heart, joka oli muuten ihana, mutta hohtaakseen se tarvitsi muutaman sekunnin kynsiuunissa, enkä osaa sanoa olisiko se oikeasti toimiva käytössä vai ei. Pitäisi kai lakata omat kynnet sillä ja mennä ulos päiväksi, sittenhän sen vasta näkisi. 🙂

Tässä sitten vielä pari swatchia eiliseltä. Seeprakuosi sujuu nykyään jo hyvin, mutta pantterissa olisi parantamisen varaa… Sen sijaan keskimmäiseen palmuun olen erittäin tyytyväinen, sillä se oli ensimmäinen yritykseni tässä koristelussa! Pantterikuosin toteutin akryylimaaleilla ja H&M:n Manhunterilla, samoin palmukoristelun, ja seeprakuosin pohjavärinä käytin Rimmelin 297 Show Offilla, joka on aiivan ihana herkkupinkki, ja sopii täydellisesti tällaisen koristelun kanssa yksiin.

Huomenna olisi tarkoitus poistaa omat kynnet, sillä tein juuri Ndedille tilauksen mistä odottelen kultaista ja uutta kirkasta akryylijauhetta, ja jos ne nyt äkkiä tulisivat, pääsisin keskiviikkona taiteilemaan niillä jotain herkullista omiin kynsiin, ennen, kuin torstaina rakennan kaverille kynnet. Akryylejä siis luvassa!

 

Mitäs mieltä olette noista väkertämistäni swatch-tikuista?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

14 Comments

 • Reply Outi

  Mua alkoi houkutella tuo pimeässä hohtava lakka, sellaista efektiä mulla ei olekaan vielä lakoissa 🙂

  20.10.2014 at 13:56
 • Reply Kynsille /(kynsille.wordpress.com)

  Ihan mahtavia swatcheja! Mä olen superhuono väsäämään mitään vapaalla kädellä, joten ei ikinä onnistuisi tuo palmu tai edes tuollaiset seepran raidat:D

  20.10.2014 at 14:00
 • Reply Nena Sofia

  Joo, se oli mullekin uus tuttavuus 🙂 Seppälästä löytyi kolmea eri pimeässä hohtavaa lakkaa, ainakin täältä päin, kannattaa käydä metsästämässä 🙂

  20.10.2014 at 14:29
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos! Mullekin tää on vielä vähän hidasta hommaa, mut harjotus tekee mestarin! Ja oikee sivellin 😀

  20.10.2014 at 14:30
 • Reply Nina

  Vähän hienoja! Itsekin harrastelin kynsien kanssa värkkäämistä aikaisemmin, mutta en päässy läheskään yhtä hyvälle tasolle ku sinä, ja nykyään kynsien laittaminen ei oo mahdollista kun koulussa ei saa olla pitkiä kynsiä eikä kynsilakkaa :/

  21.10.2014 at 20:46
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos paljon! Harmi ettet voi enää pitää kynsiä 🙁 Mulla sama ongelma joidenkin työharjotteluiden yms. aikana, mutta onneksi lopullisessa ammatissa ei tule koristeltujen kynsien kanssa olemaan ongelmia 🙂

  21.10.2014 at 20:53
 • Reply Katri

  Mä oon ite sitä mieltä että noi seppälän lakat on hyviä. Sielä myytiin ennen tätä Wild and Mild merkkiä joka oli kyllä ehdoton suosikki mut jos vios käy niin sitä saa ostettua onneks edelleen rimeistä ja suosin sitä.. 🙂 Siistit noi tippikuvioinnit, varsinkin pinkki!

  http://emotytto.blogspot.com/

  22.10.2014 at 10:01
 • Reply Sonja

  Oii vitsit noi on hienoja. Osaisinpa iteki tehä, mut ei taitaia hermot riittää tommosten opetteluun. 😀 Blogis näyttää kyllä hyvälle, vaikka tää ei oo vielä ollut kauaa pystyssä 🙂

  http://sonjatuuliak.blogspot.fi/

  22.10.2014 at 13:10
 • Reply Emmi

  Voi että noi on hienoja! Blogi vaikuttaa tosi kivalta, liityin lukijaksi. 🙂

  http://munkynsiblogini.blogspot.fi/

  22.10.2014 at 14:28
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos 🙂 Ja mäkin tykkään älyttömästi Seppälän lakoista, on ollut aina tosi hyviä ja on mun mielestä edelleenkin! 🙂

  22.10.2014 at 18:43
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos paljon! Mä jotenkin tykkään näiden väkertelystä niin paljon, että opettelu tulee ns. itsestään 🙂

  22.10.2014 at 18:44
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos paljon, ja tervetuloa seurailemaan! 🙂

  22.10.2014 at 18:44
 • Reply Maiju

  Vau oot taitava. Varsinkin noi vikan kuvan kynnet todella onnistuneita:–)

  28.10.2014 at 19:43
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos paljon! 🙂

  30.10.2014 at 18:24
 • Leave a Reply