Follow:

Vuoden 2016 kauneimmat lakkaukseni

Vihdoin olisi aika katsastaa viime vuoden onnistuneimmat lakkaukset! Niinkuin edellisenäkin vuonna, valitsin tälläkin kertaa jokaiselta kuukaudelta mielestäni onnistuneimmat kynnet tätä postausta varten. Joissain kuukausissa valinta oli vaikea ja onnistuneita lakkauksia olisi ollut enemmänkin kuin vain se yksi kappale, ja joissain kuukausissa taas oikeasti kauniita kynsiä ei ollut sitten alkuunkaan. Itseasiassa viime vuosi oli blogin kannalta sen verran hankala vuosi, että esimerkiksi heinäkuussa en julkaissut yhtäkään postausta, ja siksi tässä listassa on vain 11 eri lakkausta. Pitää tsempata tänä vuonna, että postaustahti olisi edes jossain määrin säännöllinen!
Mutta aloitetaanpas! Ensimmäisenä kehiin astuu tammikuun kauneimmat kynnet, jotka ovatkin aavistuksen erikoiset. Kissamaiset silmät kurkistelevat savun ja varjojen kätköistä ja kokonaisuus on kerrassaan mystinen. Näistä kynsistä sain paljon mahtavaa palautetta ja katselen niitä edelleenkin hymyillen!

Helmikuulta valitsin tyttömäisen skittlen joka on toteutettu melko lyhyille kynsille. Siro, suloinen kokonaisuus viehättää yhä edelleen ja voisin hyvin toteuttaa vastaavan lakkauksen toistekin.

Maaliskuun kynsistä viehättivät eniten nämä siniset leimoin ja lasistrassein koristellut kynnet joissa tuntuu olevan jotain kuninkaallisen juhlavaa. Ei mitenkään toteutukseltaan erikoinen lakkaus, mutta mielestäni hyvin onnistunut lopputulos!

Huhtikuun kynnet lienevät tämän listan yksinkertaisimmat toteutustavaltaan. Kynnet on koristeltu siirtokuvilla ja niiteillä, mutta ne ovat niin romanttisen näköiset että en voinut olla valitsematta niitä. Camovihreän ja antiikkiroosan yhdistelmä on mielestäni täydellisyyttä hipova.

Toukokuussa julkaisin yhteensä kolmet kynnet, joista ylläolevat ovat vähiten kamalat. Harmittaa, että pitää lisätä tällaisia tähän listaan sillä jälkikäteen katseltuna en oikeasti juurikaan pidä näistä kynsistä. Mutta no, onhan tuo lakka sentään ihana!

Nämä kesäkuiset ruusupensaat sen sijaan näyttävät aivan ihastuttavilta! Olin oikeasti unohtanut, että tuli tällaisetkin joskus toteutettua. Ja ai että miten näteiltä nämä näyttävätkään kesäisen vihreää taustaa vasten kuvattuina!

Sitten hypättiinkin heinäkuun yli ja päästiin elokuuhun, jolloin blogikin taas alkoi aktivoitua. Elokuulta valitsin yllä näkyvät violetit kynnet jotka näyttävät oikein suloisilta jännän, tekstuurisen pintansa kanssa. Hauskaa miten näissä kuvissa ei edes kiinnitä huomiota siihen, kuinka lyhyet nuo kynnet ovatkaan!

Syyskuussa innostuin harjoittelemaan vesimarmorointia ja sitä tehdessäni syntyivätkin nämä muikeat hämähäkinseitti-marmoroinnit. Mielettömän kiva kuvio ja muutenkin mielestäni oikein onnistunut lakkaus.

Lokakuussa oli blogin synttärit ja sen kunniaksi vietettiin juhlaviikkoa. Juhlaviikon aikana haastoin itseni toteuttamaan vanhoja lakkauksiani uudestaan paranneltuina versioina. Tämä perhosensiipi-lakkaus nousi esille viikon onnistuneimpana toteutuksena, ja se saattaa olla jopa koko vuoden kaunein lakkaus. Erityisen ylpeä olen siitä, että sain molempiin käsiin niin nätit siivet aikaiseksi!

Marraskuussa tuli kokeiltua kaupunkimaisemaa ensimmäistä kertaa, ja aikas hyvältä se näyttikin! Tänä vuonna pitää kyllä harjoitella tällaisia lisää, olisi nimittäin mahtavaa osata toteuttaa vähän realistisempiakin maisemakynsiä.

Joulukuussa puuhailtiin blogin joulukalenterin parissa, eikä pääpaino ollutkaan yksityiskohtaisissa kynsikoristeluissa. Kuitenkin muutamat nätit lakkaukset tuli toteutettua ja niistä hienoimmat olivat mielestäni nämä kimaltelevat, karkkikeppisävyiset vesimarmoroinnit!
Siinä ne sitten olivat! Nyt olisi luvassa vielä postaus viime vuoden lempilakoista sekä joulukuun lakkausten kooste, mutta sen jälkeen alkaa vuosi 2016 olemaan jo käsitelty ja päästään siirtymään kohti uusia haasteita. 
Stressiä en ajatellut ottaa, mutta paljon tuntuisi olevan opittavaa edessä ja kiva olisi tässä harrastuksessa vielä vähän kehittyäkin. Monia jännittäviä juttuja olisi myös luvassa tälle vuodelle ja haaveitakin tavoiteltavana – nyt jos koskaan eletään jännittäviä aikoja!
Mikä näistä lakkauksista on sinun suosikkisi?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

24 Comments

 • Reply Emmi

  Ihania kaikki! <3 mun suosikit on kuitenkin nuo perhoskynnet 🙂

  2.1.2017 at 16:28
 • Reply Lea

  Upeita on kyllä kaikki, mutta nuo tammikuun kynnet saavat minulta suurimmat pisteet! 🙂

  2.1.2017 at 16:53
 • Reply Heidi

  Perhoskynnet on kyllä ihan superkauniit ♥ Oon palannut ihastelemaan niitä useamman kerran tänne blogiin 🙂

  2.1.2017 at 17:17
 • Reply Heidi

  UPEITA kaikki! Mut hämähkinseitti vaiko perhoset…niin erilaiset…ehkä kuitenkin perhoskynnet nousee mun suosikiksi.Onhan ne käsin maalatutki, joten ihan varmasti ansaitsvat 1.sijan 🙂

  2.1.2017 at 17:21
 • Reply Johanna

  Aika ihania kaikki <3!!

  2.1.2017 at 17:49
 • Reply Katarooma

  Kissansilmät ja kaupunkisiluetti on näistä eniten mun mieleen. ^_^

  2.1.2017 at 17:50
 • Reply Marppa

  Perhoskynnet iski silloin, ja ne iskee nyt. Aivan järjettömän ihanan kauniit. Tammikuun mystiset kiilusilmät viehättää myös suuresti. Jotenkin minun tyylinen lakkaus. ? Samoin kuin kaupunkilakkauksen täydellinen yötaivas.

  Kaikenkaikkiaan hieno kynsivuosi sinulla. Eikä se haittaa, jos postaustahti välillä hidastuu. Mieluummin niin, kuin että innostus hiipuu kokonaan. Kaipa kynsibloggareilla on muutakin elämää.. ?

  2.1.2017 at 18:26
 • Reply Daniela

  en todellakaan pysty valitsemaan näistä lempparia… mahdoton tehtävä. Kaikki tekemäsi kynnet ovat niin hienoja! Onnistunut kynsivuosi sinulla 🙂

  2.1.2017 at 20:07
 • Reply Yue

  Huhtikuun kynnet on ehdottomasti kaikin puolin mun lempparit.

  2.1.2017 at 20:21
 • Reply Hanna Haliseva-Habib

  Tammikuun kynnet ovat piirtyneet verkkokalvoille niin hyvin, että se on selvä valinta. Itselläni on samat milvit mutta tuntuu tyhmältä alkaa noiden jälkeen toteuttaa niillä yhtään mitään.

  2.1.2017 at 20:40
 • Reply Verieana

  Eihän noista osaa suosikkia valita, ovat kaikki niin hienoja ja erilaisia 😀

  3.1.2017 at 07:14
 • Reply Nena Sofia

  Voii kiitos Emmi! 🙂 <3

  5.1.2017 at 05:49
 • Reply Nena Sofia

  Oih kiitos Lea! 🙂 Ne olivat kyllä yhdet mieleenpainuvimmista lakkauksistani viime vuonna, ihan siis omastakin mielestä 🙂

  5.1.2017 at 05:53
 • Reply Nena Sofia

  Älyttömän paljon kiitoksia! ♥ Kiva kuulla, että oot niitä useammankin kerran kurkkinut 🙂

  5.1.2017 at 05:54
 • Reply Nena Sofia

  Voi eikä, kiitos tuhannesti! ♥♥ :')

  5.1.2017 at 05:56
 • Reply Nena Sofia

  Voii kiitos! <3

  5.1.2017 at 05:59
 • Reply Nena Sofia

  Kiva että tykkäät niistä! 🙂

  5.1.2017 at 06:00
 • Reply Nena Sofia

  Heh, kaipa sitten! 😀 Ihanaa kuulla sinun suosikkejasi, mukavaa että niitä on monia 🙂 Kiitos vielä kauniista kehuistasi ♥♥

  5.1.2017 at 06:17
 • Reply Nena Sofia

  Voi sentään, suuret kiitokset Daniela! ♥ 🙂

  5.1.2017 at 06:18
 • Reply Nena Sofia

  Kiva että tykkäät niistä! 🙂

  5.1.2017 at 06:18
 • Reply Nena Sofia

  Voi sentäs, ihanaa että tykkäät niistä! ♥ Älä kuitenkaan nyt tuollaisia ajatuksia ota, senkuin nappaat Milvit käyttöön ja kehität niistä jotain jännää ja erilaista. Ei kannata verrata omia töitään muiden töihin, me kaikki ollaan niin erilaisia ja arvokkaita sellaisinamme. Varmasti toteutat upeat kynnet! ♥

  5.1.2017 at 06:20
 • Reply Nena Sofia

  Oih kiitos Verieana! ♥♥ :')

  5.1.2017 at 06:20
 • Reply Minna

  Kaikki on aivan upeita, mutta erityisesti tykkään elokuun ja joulukuun lakkauksista ♥ En muista kyllä nähneeni noita joulukuun kynsiä ollenkaan 😮 Huomaa että muiden blogien lukeminen on kyllä jäänyt ihan kokonaan! Täytyypä skarpata tänä vuonna! 🙂

  7.1.2017 at 00:52
 • Reply Nena Sofia

  Oi että, kiitoksia Minna! ♥ Mullakin on vähän jäänyt muiden blogien lukeminen joulukuun kiireissä, nyt oon taas koittanut tsempata siinäkin 🙂

  9.1.2017 at 04:33
 • Leave a Reply