Follow:

Maylash ripsiseerumi: Pituutta ja tuuheutta ripsiin kahdessa viikossa?

*Kaupallisessa yhteistyössä: MayBeauty

Voihan ripset sentään! Tiedättekö, kuinka kovasti kadehdin kaikkia niitä, joilla on luonnostaan pitkät, tuuheat ja pehmeän kaarevat räpsyripset? Mikäli muistatte tammikuisen hurahtamiseni magneettiripsiin, tiedätte varmasti.

Mutta kukapa ei haaveilisi kauniista ripsistä, etenkin, jos omissa olisi vähän parantamisen varaa? Ongelman voi ratkaista ripsenpidennyksillä tai erilaisilla, meikkaamisen yhteydessä kiinnitettävillä irtoripsillä. Toisaalta markkinoilta löytyy myös laaja valikoima ripsiseerumeita, mutta itse en ole koskaan innostunut sellaisista. Jostain syystä olen ollut aika epäluuloinen niiden suhteen, ja ajatellut, ettei ripsiseerumilla voi saada aikaan oikeita tuloksia.

 

Maylash ripsiseerumi

Epäilyksistäni huolimatta päätin tarttua tarjoukseen, kun MayBeautylta ehdotettiin minulle yhteistyötä heidän ripsiseeruminsa kanssa. Ideana oli, että testaisin tuotteen ja jakaisin siitä kokemukseni täällä blogin puolella. Syteen tai saveen, ajattelin. Eihän sitä voi testaamatta tietää!

Maylashin kerrotaan antavan näkyviä tuloksia jo parin viikon käytön jälkeen, minkä vuoksi päätin raportoida ensifiilikseni jo nyt, kun käyttöä on takana tarkalleen kaksi viikkoa.

 

Maylash – ripsiseerumin ainesosat

Ingredients: Aqua, Glycerin, Myristoyl Pentapeptide-17, Sodium PCA, Arginine, Sodium Lactate, PCA, Glycine, Threonine, Proline, Valine, Isoleucine, Histidine, Alanine, Serine, Aspartic Acid, Phenoxyethanol, Phenylalanine, Hydroxyethylcellulose, Ethylhexylglycerin, Citric Acid. 

Ennen tuloksiin siirtymistä ja tuotteen varsinaista arviointia, haluan pysähtyä hetkeksi tutkimaan seerumin ainesosalistaa. Maylash on vesipohjainen seerumi, minkä lisäksi siitä löytyy humektanttina toimivaa glyseriiniä, natrium-PCA:ta, natriumlaktaattia (maitohapon suola, toimii myös ihoa kuorivana aineena) sekä PCA:ta.

Listan kolmas ainesosa onkin erityisen mielenkiintoinen, ja uskon tuotteen vaikutuksen perustuvan pääasiassa tähän. Myristoyl Pentapeptide-17 on keratiinintuotantoa stimuloiva peptidi, jonka on tutkittu edistävän nimenomaan ripsien kasvua. Tämän yleisen ripsiseerumien ainesosan lisäksi Maylashista löytyy laaja spektri erilaisia aminohappoja, jotka toimivat hiusta (karvaa) sekä ihoa hoitavina aineina. Lisäksi tuote sisältää säilöntäaineen, kalvonmuodostajan ja tuotteen pH:ta tasapainottavan (sekä kelatoivan, eli säilyvyyteen vaikuttavan) sitruunahapon.

 

Maylash – ripsiseerumin käyttö

Maylash -ripsiseerumia ohjeistetaan levittämään yläripsien ripsirajaan, puhtaalle iholle aamulla sekä illalla. Seerumissa on kapea sivellinpää, jonka avulla tuote on helppoa levittää tarkasti aivan ripsien juurelle. Tuote tuntuu iholla hieman viileältä, ja imeytyy nopeasti. Meikkaamaan pääsyä ei siis tarvitse kauaa odotella.

Seerumin luvataan tekevän ripsistä:
 1. Pidemmät
 2. Tuuheammat
 3. Paksummat
 4. Vahvemmat

Vaikutuksen kerrotaan alkavan 2-4 viikon käytön jälkeen. Tuotetta riittää noin kuuden viikon käytön ajaksi, ja vaikutusten luvataan kestävän niin kauan, kuin seerumia käyttää sekä pari viikkoa tämän jälkeen. Ripsethän uusiutuvat nopeassa syklissä, minkä vuoksi minkään tällaisen tuotteen vaikutus ei voi kovin kauaa käytön lopettamisen jälkeen kestää.

Oikea silmä: ennen Maylash -seerumin käyttöä & kaksi viikkoa käytön aloituksen jälkeen

Vasen silmä: ennen Maylash -seerumin käyttöä & kaksi viikkoa käytön aloituksen jälkeen

Omat kokemukseni sekä tulokset

Nyt olen käyttänyt seerumia kahden viikon ajan, ohjeiden mukaisesti kaksi kertaa päivässä. Noudatin ohjeita jopa orjalliseen tapaan, sillä halusin oikeasti nähdä, kykeneekö se tekemään ripsilleni jotain ja kuinka nopeasti. Levitin seerumia myös poikkeuksetta hyvin reilusti, ajatuksella “more is more”.

Tästä huolimatta en ehtinyt huomaamaan minkäänlaisia tuloksia ripsien kasvua peilistä seurailemalla. Odottavan aika kävi pitkäksi – tuntui, että mitään ei tapahtunut! Ehdin oikeastaan jo vähän pettyä, kun tajusin kahden viikon rajapyykin lähestyvän.

Mutta kuinkas tässä oikeasti kävikään? Ylhäällä näkyy ennen & jälkeen -kuvat molemmista silmistä. Kuten sanotaan, kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Kun avasin kuvaparin koneelle vieri viereen, oli olo aika epäuskoinen. Niissä ero on nimittäin päivänselvä! Ripset näyttävät selkeästi pidemmiltä, ja kuvia tarkastelemalla huomaa, että tuuheuttakin niissä on aiempaa enemmän. Ihan älytöntä, siis kahdessa viikossa!

 

Ei voi muuta sanoa, kuin että hyvältä näyttää. Tästä innostuneena aion ehdottomasti jatkaa seerumikokeilua loputkin neljä viikkoa, ja tulen päivittämään ripsikuulumisia vielä myöhemmin bloginkin puolelle. Jos alku oli näin vahva, en oikeasti malta odottaa, miltä ripseni näyttävät vaikka kuukauden päästä!

Hinta ja saatavuus

Mikäli haluat päästä testaamaan Maylash ripsiseerumia, on se saatavilla MayBeautyn omasta verkkokaupasta. Tuotteella on myös 100% tyytyväisyystakuu, minkä puitteissa saat rahasi takaisin jos et ole tyytyväinen lopputulokseen.

Maylash -ripsiseerumi maksaa MayBeautyn verkkokaupassa normaalisti 49€/3ml.  Sain kuitenkin teitä varten vielä alekoodin jaettavaksi. Eli mikäli kiinnostuit tästä seerumista, tai haluat kokeilla muita MayBeautyn tuotteita, näpyttele kassalle koodi “nenahair“. Sillä saat 30% alennuksen tilauksestasi. Se tarkoittaa sitä, että esimerkiksi tämän seerumin hinnaksi jää vain 34,30€. Koodi on voimassa 16.02.2020 saakka ja se aktivoituu suoraan tätä linkkiä klikkaamalla.

 

 

 

Onko Maylash -ripsiseerumi teille ennestään tuttu?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

2 Comments

 • Reply Emzi

  Oho kyllä näkee että jotain on todellakin tapahtunut ? vau!

  13.5.2019 at 06:42
  • Reply Nena Sofia

   No siis todella! Mä olen ihan hämilläni edelleen 😀

   13.5.2019 at 06:48

  Leave a Reply