Follow:

Messutunnelmia ja ostokset

Kuinka moni teistä vieraili viikonloppuna Helsingin Messukeskuksessa? Nythän oli tosiaan I love me -viikonloppu, ja itse olin paikan päällä perjantaina sekä sunnuntaina muutaman tunnin. Sain siis tosiaan messuille bloggaajapassin mikä oikeutti ilmaisiin messukäynteihin kaikkina päivinä, mutta näitä messuja en olisi jättänyt väliin vaikka passia en olisikaan saanut. 
Perjantaina tapasin ensimmäistä kertaa Mi Nailsin ihanan Mirvan, ja hänen kanssaan pyörinkin sitten koko päivän. Perjantaina messut tuntuivat pelottavan suurilta ja olin jatkuvasti eksyksissä, sillä näytteilleasettajia oli niin paljon että kokonaisuuden hahmottaminen oli hurjan hankalaa. 
Tarkoitukseni oli pyörähtää messuilla vielä lauantaina, mutta silloin minulla oli muutakin ohjelmaa enkä enää iltapäivällä jaksanutkaan. Sunnuntaina suuntasin messuille kuitenkin yhden aikaan, ja pyörin siellä lähes viimeisille minuuteille asti. Sunnuntaina messut alkoivat hahmottua minulle jo paremmin ja näytteilleasettajilta toisille oli jo helpompaa suunnistaa. Pääasiassa pyörin kaunes-puolella, ja koska minun olisi mahdotonta kertoa teille koko messuista keskityn tässä postauksessa myöskin vain kauneus-alueeseen, ja itseasiassa tarkemmin sanottuna olen kasannut kuvia lähinnä kynsiin liittyvistä pisteistä, sillä sehän on tämän bloginkin aihealue. Kuvia on hurja määrä, joten koitan tällä kertaa kirjoitella vähän vähemmän – annetaan siis kuvien puhua!
Näytteilleasettajia messuilla oli useita satoja, ja myöskään kynsipuoli ei ollut millään lailla köyhä, vaan kynsiaiheisia pisteitä löytyi mielin määrin. Yllä kuvaa O.P.I:n maahantuojan pisteestä, heillä oli huipputarjouksena uutuuksia lukuunottamatta kaikki merkin lakat hintaan 9,90 euroa. Samaan hintaan sai siis jopa vanhempia DS -sarjan lakkoja.

Essencen pisteellä oli melkoinen meininki molempina päivinä! Välillä jono ylettyi noin kymmenen metrin päähän kassalta, ja todella piti odotella että pääsi telineitä katselemaan. 

Kuvaa Mereneidin pisteeltä. Heillä oli laaja valikoima tuotteita mukanaan, ja erittäin paljon erilaisia tarjouksia. 

E.MI oli messuilla mukana melko kookkaalla pisteellä, johon kuului myös pienimuotoinen sali jossa merkin luoja Ekaterina Miroshnichenko oli esittelemässä tuotteita ja kynsitaidettaan. Heidän pisteeltään nappasin kuvaston mukaan, johon olenkin nyt mielenkiinnolla tutustunut. 

Salista en muistanut napata kuvaa kuin vasta sununtaina lähtiessäni, jolloin se oli jo tyhjillään.

Faby osallistui myös messuille, ja heillä olikin loistava tarjous messujen ajan. Kaikki Fabyn lakat olivat siis myytävänä hintaan 15 € / 2 kpl.

Mosaicin piste oli suurehko ja kauniisti toteutettu. Heillä oli myös hyviä messutarjouksia, ja tarjousten päälle sai vielä sunnuntain loppupuolella kaikista ostoksista 10 % lisäalennuksen. Eniten tällä pisteellä kutkutti Mosaicin siveltimet ja geelimaalit jotka ovat kovin kehuttuja.

Yllä kuvaa Avonin pisteestä. Heillä oli ihana kampanja, jossa pääsi aina tasatunnein vaihtamaan vanhan, minkä tahansa merkkisen ripsivärinsä uuteen. Tähän kampanjaan en ehtinyt ottaa osaa, sillä jonot olivat hurjan pitkiä aina, kun tasatunnin kohdalla satuin pisteen ohi kulkemaan.

MinuRipsmed on virolainen, lähinnä ripsenpidennystuotteita myyvä yritys. He myyvät myös jonkin verran geelikynsituotteita, ja erityisesti itseäni kiinnostaa heidän edulliset lasistrassinsa, joita myytiin nytkin messuilla hintaan 1 € / 50kpl pussi.

Lavera osallistui messuille hurjalla kampanjalla, sillä heillä oli kaikki myynnissä olevat tuotteet tarjouksessa kaksi yhden hinnalla.

Yllä vielä kuvia parista muusta kynsiin liittyvästä tarjouksesta joita messuilta bongailin. Huomatkaa muuten Sinful Colorsin esillepano, aivan ihana seinään upotettu lakkasydän!

Sitten niihin ostoksiin! Tungoksesta huolimatta onnistuin asioimaan Essencen pisteellä pariinkin otteeseen, ja mukaan tarttui muutama hoitotuote sekä lakkoja tarjouskopasta. Essencen valkoisenkin nappasin nyt mukaan kun sitä on niin kehuttu.

O.P.I:n pisteeltä kävelin onnellisena viiden uuden lakkapullon kanssa. Näistä neljä on DS-sarjaa (Mystery, Jewel, Classic ja Tourmaline), ja viimeinen kauan himoitsemani Green on the Runway. Jeij!

Mereneidin pisteeltä nappasin pari viilaa, kynsinauhaöljyä, swatch-kiekon sekä liimaa ja silkkikuitua kun peukalon kynteni on juuri revennyt hieman kynsipedin puolelta eikä kotoa löydy mitään paikkausmateriaaleja kun liimat on kuivuneet tuubeihinsa ja teepusseista olen saanut jo aikaa sitten tarpeekseni, heh.

Lisäksi ostin tosiaan itselleni pari putelia Laveran Orange Feeling -käsirasvaa, neljä pussia Minuripsmedin lasistrasseja sekä Mosaicin mustan geelimaalin huvin ja harjoittelun vuoksi. 
Olitko Sinä messuilla? Teitkö löytöjä? ♥

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

18 Comments

 • Reply eekku

  Olin itse lauantaina ja ehkä ois voinu olla muinakin päivinä,mutta vauvanhoito tärkeämpi..Kuvia ei kyl tullu otettua ja ostokset aika vähäiset,mut kiva oli taas käydä

  19.10.2015 at 13:39
 • Reply Heidi

  Eipä täältä perähikiältä nuin vaan lähdetä käymään isossa kaupungissa. Kyllä olis joskus huippu päästä johonkin tapahtumaan, jossa vois törmätä “kolleegoihin” 🙂
  Ja vitsit miten kivoja löytöjä oot tehnyt. Nuo DS lakat varsinkin <3

  19.10.2015 at 14:44
 • Reply Anni

  Hyviä ostoksia olet tehnyt! Kävin messuilla, ja tein paaljon hyviä löytöjä. :>

  19.10.2015 at 17:06
 • Reply Satsuli

  Juu tehtiin siskon kaa pikku reissu Helsinkiin messuille ja pyörittiin jotain kolme tuntia lauantaina ja sunnuntaina sit 11 eteenpäin. Ostin Opin mini sheer tints-kokoelman ku melko halvalla lähti ja sitte kaikkea muutaki. 😀 Mut eine messut ollu niiin mahtavat ku luuli, empä taija ens vuonna mennä.. Oho sää jaksoit jonottaa Essenceä, mulla ei riittäny hermot ku ihimisiä pörräs siinä koko ajan. D:

  19.10.2015 at 17:46
 • Reply kahden tytön kynnet

  oi hitsi, harmi ettet ollut just lauantaina siellä päin :/ olisi ollut tosi mukava nähdä ja rupatella ! tuleehan varmasti miittejä vielä, jospa sitten nähtäisiin 🙂 ihania nuo DS lakat varsinkin tuo vaaleanpunainen, en malta oottaa että nään sen sun kynsillä <3

  19.10.2015 at 18:24
 • Reply Enail

  En ollut messuilla ja muiden messupostauksien katselun jälkeen alkaa ehkä vähän kaduttaa :/ ihania ostoksia 🙂

  19.10.2015 at 18:56
 • Reply Katarooma

  Mää kyllä haluan joskus päästä tonne… Harmi, että matka on niin pitkä täältä.

  19.10.2015 at 19:03
 • Reply Marina

  Sunnuntaina messuiltiin ja esim. Fabyn lakkojen en nähnyt lainkaan :O Niin yritettiin mennä järjestyksessä, että nähdään kaikki.

  19.10.2015 at 19:48
 • Reply Laura

  mulla on kans menny esim. Faby ihan ohi. En käsitä. Ja O.P.In kojulla en nähny DS lakkoi ollenkaa… ehkä oon aivan sokee.

  Mä sorruin ostaa 7 pussii noit lasistrassei 😀

  Mut kivat ostokset sulla (:

  20.10.2015 at 17:30
 • Reply Nena Sofia

  Kiva että kuitenkin pääsit käymään! Tärkeäähän se on välillä päästä tuulettumaankin 🙂

  24.10.2015 at 23:10
 • Reply Nena Sofia

  Voi harmi ettet päässyt messuilemaan :/ Sun pitää kyllä ehdottomasti joku kerta tulla, tai vaikka johonkin miittiin, olisi niin huippua törmätä! 🙂

  24.10.2015 at 23:14
 • Reply Nena Sofia

  Oi miten kiva kuulla! 🙂 Tuntuu että monet ovat jääneet vaille kaikkea kivaa, kun sattuivat paikalle niin pahan ruuhkan aikana etteivät oikeen päässeet edes pisteitä tutkimaan :/

  24.10.2015 at 23:19
 • Reply Nena Sofia

  Kiva kuulla että edes jotain löytyi! Mun mielestä messut olivat oikeastaan todella antoisat, mutta toisaalta siinä pitikin pitää silmät aika auki ettei missannut kaikkea kivaa 😀 Mutta oon kyllä lukenut sitäkin, että messujen tarjonta olisi parin viime vuoden aikana heikentynyt, joten en yhtään ihmettele pettymystäsi :/

  24.10.2015 at 23:24
 • Reply Nena Sofia

  No niinpä, ois kyllä ollut ihanaa törmätä! Mutta eiköhän me keretä vielä 🙂

  24.10.2015 at 23:29
 • Reply Nena Sofia

  Voi höh :/ Ei sitä kuitenkaan murehtia kannata, ensi vuonna sitten! 🙂

  24.10.2015 at 23:36
 • Reply Nena Sofia

  Voi että, tosi ikävää 🙁 Sun pitää vaan suunnitella reissu sitten huolella, ottaa matkaseuraa ja selvitellä kyydit tms. etukäteen niin etköhän sä vielä pääse! 🙂

  24.10.2015 at 23:39
 • Reply Nena Sofia

  Fabyt olikin vähän piilossa siellä kosmetologi-alueen puolella, itsekin kuljin monesti niiden ohi ennen kuin vahingossa bongasin :/

  24.10.2015 at 23:41
 • Reply Nena Sofia

  Messuilla oli kyllä sellainen meno että monta asiaa meinasin itsekin ohittaa täysin sen hälinän keskellä, eli en ihmettele lainkaan! 😀 Kiva kuitenkin, että säkin teit löytöjä 🙂

  24.10.2015 at 23:43
 • Leave a Reply