Follow:

Kuusen alle kätkettyjä

Ihan ensimmäiseksi wau, nyt olisikin sitten vuosi vaihtunut! Taas olisi uusi numerosarja opeteltavana ja kokonaiset 365 päivää uusia haasteita ja haaveita täynnä! Täten toivotan kaikille mitä parhainta vuotta 2017, tuokoon se paljon hyvää tullessaan
Toissapäivänä kerroinkin että luvassa olisi postausta saamistani joululahjoista, sillä tällaista oli minulta toivottu. Tänä vuonna sain melkoisen kasan ihania lahjoja, mutta tärkeintä tänäkin jouluna oli ajanvietto läheisten kanssa. Saatiin tällä kertaa viettää joulua kodin lisäksi kolmessa eri paikassa, ja päästiin syömään, juomaan ja nauttimaan sukulaisten ja ystävien seurasta oikein ajan kanssa niinkuin Jouluun kuuluu ♥ Hetkeäkään ei tarvitsisi miettiä, että valitsisinko lahjat vai sen yhdessäolon jouluna. Kyllä se juhla vain on vuoden kohokohta juuri sen rauhallisen yhdessäolon vuoksi!

Kuvasin teille suuren osan saamistani lahjoista, etenkin ne kynsiin ja kosmetiikkaan liittyvät. Osa näistä oli sellaisia joita olin toivonut tai joista olin haaveillut pidemmän aikaa, osa oli totaalisia yllättäjiä. En rupea näitä nyt erityisemmin erittelemään sen mukaan, että keneltä sain mitäkin sillä minusta se ei ole niin tärkeää tässä yhteydessä.

Ensimmäisissä kuvissa näkyikin jo upouusia, ihania mattameikkejä joita kovasti etukäteen toivoinkin. Etenkin Urban Decayn Naked Ultimate Basics -luomiväripaletti on täydellinen lisä kokoelmaani toimiessaan hyvin niin arki- kuin juhlameikinkin rakentamisessa. Ja Nyxin punia en omistanut ennestään, eli niitäkin on ollut ihanaa päästä kokeilemaan!
Seuraavissa kuvissa näkyy The Body Shopin hurmaava, mangoinen lahjapakkaus sekä jättipullot shampoota ja hoitoainetta System4:lta jotka ovatkin olleet käytössäni jo pidemmän aikaa ennestään. 
Viimeisimmissä kuvissa hieman kynsijuttuja, eli kynsinauhaleikkurit ja siveltimiä sekä Oriflamen The One sarjan duochrome-lakka “Gold Nacre” joka onnekseni muistuttaa kovasti yhtä, jo lopussa olevaa lempilakkaani eli Mavalan Emerald Goldia.
Kuvaamatta jäi vielä kasa villasukkia, suklaata, uusi mikro, aamutossut, paituli, koruja, lautapelejä sekä tarjoiluastia-setti. Lisäksi sain vielä perinteisen “sponsoroinnin” eli 100€ kynsirahaa Paypal-tilille mikä tarkoittaa kivoja hetkiä aleshoppailun merkeissä!

Yllä näkyvät lamput, suurempi työvalo ja pieni pöytämalli eivät nyt suoraan liity kynsiin ja kosmetiikkaan, mutta tulevat käyttöön siis valaistuksena kynsipöydälle. Näitä on tosiaan toivottu, kun edellinen kunnon työvaloni hajosi jo jonkin aikaa sitten!

Kynsi- ja kosmetiikkajuttujen lisäksi kuvasin teille pari kotiin liittyvää lahjaa jotka sain, ihan vain kun näistä niin kovasti innostuin! Ensimmäisenä yllä olevassa kuvassa näkyy käsintehty muistokirja, josta löytyy kauniita mietelauseita sekä ihania siskoskuvia lapsuudesta tähän päivään saakka. Tämä on yksi liikuttavimmista lahjoista jonka olen saanut, lahjan antajaa lienee turha mainita ♥

Ja vielä yksi! Eli olen siis alkanut keräämään Marimekon Räsymatto -kuosia keittiöön, ja siihen liittyen löytyikin eräästä paketista ihana uusi patakinnas ja lahjakortti. Nyt en millään malta odottaa, että pääsen shoppailemaan uusia astioita!
No hei, kertokaas nyt äkkiä! Mitä kaikkea te löysitte kuusen alta? 😉

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

7 Comments

 • Reply Marppa

  No sää oot ollut kiltti! ? Tärkeintä joulussa on juurikin rauhallinen yhdessäolo. Oman lapsen myötä jouluun on tullut taas tietynlainen mukava jännitys, kun toinen on ihan intopiukeana kaikesta ja odottaa joulupukkia. ?

  Lahjaksi sain kaikenlaista pientä. Lahjakortit on mieluisimpia.

  1.1.2017 at 17:48
 • Reply Marppa

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  1.1.2017 at 19:14
 • Reply Marppa

  Ja varmaan suurimman riemunkiljahduksen aiheutti arvontavoitto Talkandbake-blogin joulukalenterissa. Pakettia odotellessa… ?

  1.1.2017 at 19:34
 • Reply Mimosa

  Tänään lähtee eteenpäin palkintoa 😉

  3.1.2017 at 00:12
 • Reply Mimosa

  Kaverilta sain kaksi PartyLiten kynttilää ja suklaata. Vanhemmilta säilytyslaatikon, mihin oli laitettu teetä, hunajaa, keksejä, suklaata, tyynyliinoja, housuja, sukat eli perustavaraa 🙂

  3.1.2017 at 00:13
 • Reply Nena Sofia

  Joo, ihan järjettömän kiltti ainakin tän kasan perusteella! 😀 Mutta meilläpäinhän on siis tapana vaihtaa lahjoja melkoisen ison porukan kanssa (siksi kriiseilenkin niiden lahjaostosten kanssa aina niin pahasti etukäteen) ja se nyt selittää osan. Ja loput selittynee sillä, että joku Tonttu Tossavainen sekoitti minut listoissaan johonkin Maija Meikäläiseen joka on ollut vuoden läpeensä tosi, tosi kiltti.

  Mutta vitsit miten kiva kuulla että oot saanut mieluisia lahjoja ja voitit vielä Mimosan arvonnankin! Ihanaa, tosi paljon onnea! 🙂

  5.1.2017 at 05:52
 • Reply Nena Sofia

  Oi, kuulostavat ihanilta 🙂 ♥ Suklaa on aina mahtava lahja, etenkin jouluna! 😀

  5.1.2017 at 05:54
 • Leave a Reply