Follow:

Huhtikuun ostokset ja lakkaukset

Heissan ihanat! Tapana on ollut, että joka kuun alussa päästän teidät nuuhkimaan ostoskasaani, ja vilautan vielä koosteen edellisen kuukauden lakkauksista. Tällä kertaa päätin ympätä nämä molemmat yhteen postaukseen, lähinnä siksi, ettei kumpaisiakaan kovin paljoa ole esiteltäväksi. Tässä samassa postauksessa jaan hieman ajatuksiani blogin aktiivisuudesta ja sen lähitulevaisuudesta, vaikken mitään varmaa osaakaan vielä sanoa. Suunnitelmissa on kuitenkin melkoisia oman elämän muutoksia kesän ajaksi, joiden tiedän jo nyt vaikuttavan tulevaan postaustahtiin.

Kuten olette saattaneet pistää merkille, melkein jokaista blogivuottani on peittänyt sadepilvet aina kesäaikaan. Vaikkei kesä aina itselleni tarkoitakaan varsinaista lomaa, olen usein lipsahtanut lomailemaan bloggaamisesta tyystin. Se ei ole välttämättä huono asia: olen pistänyt merkille, että parin kuukauden tauko näppäimistön ääreltä on tehnyt lähinnä hyvää omalle innostukselleni tätä harrastusta kohtaan. Toisaalta taas harmittaa, sillä joka kerta lukijoiden joukko myös kaventuu.

Olen usein havahtunut keväisin siihen, ettei aika, voimavarat ja inspiraatio riitä blogin kirjoittamiseen. Lähes aina olen kuitenkin odottanut kesää innolla juuri siksi, että silloin aikaa olisi tähänkin hommaan paremmin. Tällä kertaa näin ei tule olemaan, sillä kesäkalenterini on töillä täytetty. Kaiken kukkuraksi muutamme kesän ajaksi pääkaupunkiseudulle, eikä väliaikaisessa kotipaikassamme tule olemaan samanlaisia tiloja tai välineitä blogikuviin tai kynsikoristeluihin. En myöskään aio pakata mukaani koko meikkiarsenaaliani, kynsilakoista puhumattakaan.

 

On siis sanomattakin selvää, että tänä kesänä postaustahtini tulee aivan varmasti olemaan hiljaisemman puoleinen. Ajattelin yrittää postailla edes muutaman kerran kuukaudessa, mutta arkirytmini tulee olemaan sen verran nykyisestä poikkeava etten ollenkaan voi tuotakaan luvata. Sen sijaan Instagramia aion päivitellä entistä enemmän, se kun ei vaadi ihan samanlaisia välineitä.

 

Tämä päätös tuntui karvaalta, mutta kehnojen työmahdollisuuksien vuoksi emme millään voineet jäädä täksi kesäksi Lappeenrantaan. Toivottavasti pystyn siitä huolimatta bloggailemaan myös kesäaikaan, ja toivottavasti te ette ihan tyystin unohda blogiani näinä hiljaisempina aikoina ♥

Kuukauden ostokset näkyivät yllä olevissa kuvissa, niistä en keksi juuri mitään ihmeellisempää sanottavaa. Lähinnä nuo Kocostarin Princess Eye Patchit olivat pitkään ostoslistalla, ja niistä onkin pakko todeta, että oikein yllätyin lappujen toimivuudesta! Poden välillä varsinaisia itsetuntokriisejä kuivuuden aiheuttamista juonteista sy-iholla, ja tämä ratkaisi nuo murheet kertaheitolla. Kirjoittelen näistä arjen pelastajista varmaan oman postauksensakin jossain kohtaa, mutta nyt oli pakko hehkuttaa jo ensitunnelmia!

Koko kuukauden ostoksiin kului rahaa hieman alle 50€.

 

Kynsilakkauksien määrä taas jatkaa laskuaan, viime kuussa blogiin päätyi vain kahdet erilaiset lakkaukset. Näiden lisäksi yksiväriset kynnet ovat olleet kovassa huudossa lähiaikoina, mikä sinänsä tuntuu mukavalta vaihtelulta. Nämä on muuten viimeisiä kuvia neliökynsistä, nimittäin viilasin tässä muutama päivä sitten kaikki kynnet teräviksi manteleiksi. Kivaa vaihtelua sekin, joka kaiken lisäksi auttoi pysäyttämään kulmien katkeilemisen.

 

Vaikka blogi saikin nyt osakseen ankeita ennusteita, on ainakin tässä toukokuun alkupuolella luvassa vielä useampia postauksia. Seuraava juttu tuleekin pihalle heti maanantaina, ja kyseessä onkin pitkästä aikaa eräänlainen haaste! Siihen saakka näkemiin, ja ihanaa viikonloppua jokaiselle ♥

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

18 Comments

 • Reply Sissi

  Tsemppiä muutoksiin ja kiva, jos päivittelet kuitenkin instaa vaikka blogi hiljeneekin ymmärrettävistä syistä <3

  5.5.2018 at 10:22
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos Sissi! <3 Vaihtelu virkistää, joten eiköhän tämä blogi tästä virkene entistä ehompana taas syksyn lähestyessä 🙂

   7.5.2018 at 11:11
 • Reply Charming Nails

  Olis kiva nähdä kuvia uudenmallisista kynsistä! Mutta onpa ikäviä uutisia, jo toinen kynsiblogi vuorokauden sisään ilmoittaa hiljentyvänsä :/ onko meillä enää yhtään kynsiblogeja luettavana? Mutta ymmärrän kyllä täysin jos ei ole aikaa eikä mahdollisuuksia bloggaamiseen…aikaa ja vaivaa vaativaa tämä on. Mukavaa kesää ja onnea työhaasteisiin, kyllä täällä pysytään kuulolla 😉

  5.5.2018 at 10:40
  • Reply Nena Sofia

   Kyllä mä yritän saada vielä jonkun kynsipostauksen ulos lähiaikoina. Saas nähdä milloin onnistun 😀

   Mutta hei, ei ole syytä surra! Mä olen tässä harrastuksessa kiinni kuin kasassa takiaispalloja, ei niitä noin vain karisteta. Kyllä mä piakkoin taas palailen sorvin ääreen, ja ihan uudella energialla sitten 🙂 Ihanaa kesää Taina! <3

   7.5.2018 at 11:14
 • Reply Petra / Viilankantolupa

  Onneksi on Bloglovin’, joka säntillisesti ilmoittaa aina kun uusia postauksia tulee. En varmaan lukisi yhtään blogia, jos niihin pitäisi itse löytää osoiterivin tai kirjanmerkkien kautta. 😀 Tsemppiä muutokseen, IHANAA että töitä järjestyi ja älä huoli – asiat rullaavat aina painollaan. Tässä itse kun kahden vuoden tauon jälkeen käynnistelen kirjoittelua ja rutiineja uudelleen, voin taputtaa rohkaisevasti olalle. Kun fiilis on kohdallaan, kaikki sujuu kyllä. 🙂 <3

  5.5.2018 at 11:22
  • Reply Nena Sofia

   Ai että, kiitos piristävistä ja kannustavista sanoistasi! <3 Jotenkin surettaa olla se epäsäännöllinen bloggaaja, joka aina katoaa milloin minnekin. Mutta eipä tässä tosiaan ole syytä murehtimiseen 🙂 Aurinkoisia kesäpäiviä Petra! <3

   7.5.2018 at 11:16
 • Reply SariBP

  Toivotan tsemppiä kesän uusiin kuvioihin ja onnea työpaikasta. Elämänmuutokset vaikuttavat luonnollisesti myös blogiin, mikä on ihan ymmärrettävää. Löysin blogisi vasta jokin aika sitten, mutta olen sitkeä muori ja jaksan kyllä odotella postauksia ihan rauhassa:)
  Ihanaa kesää:)

  5.5.2018 at 12:40
  • Reply Nena Sofia

   Kauniit kiitokset! <3 Kyllä mä koitan kesänkin aikana jonkin verran postailla, mutta mahtavaa kuulla että täällä ehkä joku on vielä syksylläkin vaikken siinä onnistuisikaan 😀 Kauniita kesäpäiviä Sari <3

   7.5.2018 at 11:18
 • Reply Belegwen

  Tsemppiä kesään! Itsekin otan blogilomaa, en vain yksinkertaisesti nyt ehdi keskittyä kynsiin ainakaan toukokuussa.

  5.5.2018 at 13:08
  • Reply Nena Sofia

   Oi ihanaa kesää Belegwen! <3 Välillä pitää antaa itselleen oikeus lomailuun, vaikka kivasta harrastuksesta olisikin kyse 🙂

   7.5.2018 at 11:18
 • Reply Maija / Kivipuuteri-blogi

  Mullakin kesä on vähän hiljaisempaa blogin puolesta, koska tulee reissattua eikä tietokoneen näpyttäminen sisätiloissa ole ensisijainen tavoite 🙂

  6.5.2018 at 12:37
  • Reply Nena Sofia

   Oikea asenne! 🙂 Ihania kesäpäiviä Maija, ota niistä kaikki irti <3

   7.5.2018 at 11:20
 • Reply Katri, More or Less Katri

  Oot kyllä todella ahkerasti jaksanut aina noita sun kynsiä lakata! Mä lakkasin kuluneella viikolla sormet kuin varpaat ja meni molemmilla kerroilla mennä hermo, siis ensikertaa tänävuonna 🙂

  7.5.2018 at 20:50
  • Reply Nena Sofia

   Voi eikä 😀 Nyt blogiloman aikana mun kynsien lakkailu kyllä hiipui jonkin verran, mutta sitä suuremmalla syyllä nyt riittäisi intoa vaikka muille jaettavaksi 😀

   9.12.2018 at 10:48
 • Reply Charlotta

  Tsemppiä ja kyllähän täällä silti roikutaan 😉 Noi silmänaluslappuset on kyllä toimivia – ja ihanan virkistäviä, kun säilyttää niitä jääkaapissa.

  x Charlotta Eve

  8.5.2018 at 09:12
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos, pitääpä testata jääkaappiniksiä! 🙂

   9.12.2018 at 10:45
 • Reply Marppa

  Voi hitsi. Blogimaailma todella hiipuu.. Niin moni hyvä kynsiblogi on hiljentynyt, osa kokonaankin. Lukijan näkökulmasta tää on kurja juttu, mutta täytyy muistaa, että jokaisen blogin takana on ihan oikea ihminen. Ihmisillä tilanteet ja elämä ylipäänsä muuttuu, ja jaksamisesta pitää pitää huolta. Siispä rentouttavaa blogilomaa, täällä kyllä pysytään kuulolla! 🙂

  8.5.2018 at 12:23
  • Reply Nena Sofia

   Jostain syystä en saanut vastattua kommentteihin blogiloman aikana, en oikeastaan edes avannut wordpressiä kun vasta loppusyksystä. Kai minua vähän hävetti pitkäksi venynyt tauko. Nyt paluun jälkeen näiden sanojesi lukeminen on kyllä äärettömän lohdullista. Kiitos ihanasta kommentistasi, toivottavasti vielä eksyt blogissani pyörähtämään, vaikka tovi onkin jo vierähtänyt <3

   9.12.2018 at 10:44

  Leave a Reply