Follow:

Kesäkynsiä elokuulta

Joka kevät, kun aurinko alkaa pilkistelemään tänne Pohjolaan, herää kesäkynsikärpänen kiusaamaan. Odottelen kuin kuuta nousevaa sitä hetkeä, että saan kaivaa neonlakat esiin ja siirtyä ulos kynsikuvia napsimaan. Vaan kuinka sitten aina käykään niin, että kesäkynsien lukumäärä on laskettavissa yhden käden sormilla? Syytän maailmankaikkeutta, mitäs muutakaan.
Tänä kesänä syntyi kolmet varsinainet kesäkynnet, joista kahdet tietysti elokuun loppupuolella. Yleensä kuukauden ensimmäinen postaus täällä blogin puolella on kooste edellisen kuukauden kynsistä, mutta tälläkin kertaa jouduin sen skippaamaan kun näitä kynsiä en ollut edes ehtinyt aiemmin postaamaan.
Ensimmäisessä kuvassa näkyy Nurme-reissulle tuunatut seilorikynnet. Niin yksinkertainen setti, jota väkersin valehtelematta lähes kolme tuntia! Vähän on päässyt taidot ruostumaan, sillä lopputuloskin on kaukana toivotusta. Etusormen ankkuri sentään oli ihan kiva, yllätyin siitä, että sain sen vapaalla kädellä maalattua noinkin siroksi. Toki ongelma oli lopulta se, että eihän se oikein tuolta näkynyt minnekään.
Käytetyt lakat: O.P.I – Got the Mean Reds* & Love.Angel.Music.Baby, Color Club – Three Wishes*, Essie – All the Wave*, Essence – Wild White Ways, China Glaze – Crushin on Blue‘* + Mont Martén akryylimaalit. Niitit Ebaysta. Päällyslakkana Seche Vite.

 

Toinen kesälakkaus syntyi viikko sitten sunnuntaina, juuri ennen junan lähtöä Espooseen ja ensimmäisen kouluviikon alkua. Pakkasin mukaan lakkoja laidasta laitaan, mutta tämä lakkaus pysyi niin sinnikkään siistinä torstaihin asti, ettei lakkauksen uusimiselle tullut tarvetta.
Valitsin kynsille sävyjä mukaan pakkaamieni vaatteiden mukaan, sillä olen aivan ihastunut vanhan roosan ja persikan sävyisiin paituleihin ja huiveihin lähiaikoina. Nämä kynnet siis mätsäsivät kivasti koko viikon asuihin tavalla tai toisella.
Kynnet syntyivät muuten sen verran kiireessä, että kuvata en niitä kotosalla ehtinyt. Nämä otokset siis nappasin puhelimella vasta tiistaina, eli lakkaus ei ole enää ihan niin kauniin kiiltävä kuin heti synnyttyään.
Käytetyt lakat: Mavala – Freesia*, O.P.I – My Vampire is Buff, Faby – The Magic Wand*, Lumene – Hopeahiekkaa. 
Kukkaset maalasin Mont Martén akryylimaaleilla ja päällyslakkana käytin Avonin Gel Shine -päällyslakkaa*.

 

Sen verran vingun vielä, että voi noita poloisia kynsiparkoja! Koko kesän hoitamattomuus on päässyt tekemään tuhojansa, ja vaikka kynnet on suhteellisen kivassa mitassa edelleen (oikean käden keskisormea lukuunottamatta, joka rasahti muuttolaatikoita aukoessa) on ne kamalimmassa kunnossa miesmuistiin. Liuskoittumia siellä täällä, phyi! Kynsinauhatkin ovat, jos eivät nyt Saharaan verrattavissa niin ikävän näköiset jokatapauksessa. Onneksi pohjalta on vain yksi suunta, ja se on ylöspäin.
Mitäs muiden kynsille kuuluu?
 
*** Tähdellä merkityt lakat saatu
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

14 Comments

 • Reply Jonna H.

  Tosi nättejä kynsiä. Mun kynsille kuuluu kesän jälkeen hyvää, niin kuin aina, ne ottavat kesällä oikein kasvupyrähdyksiä, kynsinauhat eivät ole kuivat ja kynnet tuntuvat vahvoilta. Kynnetkin ovat selvästi sitä mieltä, että mun pitäisi asua jossakin lämpimässä. Tiedän jo nyt, että ennen joulua on taas kynsien alamäki alkanut, vaikka tekisin niille mitä. Kesällä ne ovat huoltovapaat. 😀

  3.9.2017 at 13:35
 • Reply Charming Nails

  Sininen ja punainen sopii kyllä superhyvin yhteen, ihania kynsiä molemmat <3

  3.9.2017 at 14:38
 • Reply Marppa

  Molemmat on hienoja! Mun Hopeahiekka oli aikalailla paksuuntunutta. 🙁 Ohentaja auttoi kyllä, mutta saa nähdä kuinka kauan pysyy hyvänä. On se vaan kaunis lakka. 🙂

  4.9.2017 at 11:42
 • Reply Minna - EKT blog

  Ihanat kynnet, varsinkin nuo toiset ♥

  4.9.2017 at 17:24
 • Reply Anniina

  Aivan ihania lakkauksia! Varsinkin nuo kukkakynnet ovat ihan super kauniit! ♥.♥

  5.9.2017 at 08:14
 • Reply Tinkerbell

  Hirmu upeita molemmat<3 Mä kans kesän alussa olin ihan täpinöissä et nyt voi tehdä kaikkia neonkynsiä ym. mutta ainutakaan en sit kuitenkaan tehnyt :DD Nytkin on kynnet sen verran lyhyet, ettei edes viitsi lakata.

  5.9.2017 at 18:59
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Jonna! ♥ Ihanaa kuulla, että sun kynsillä pyyhkii hyvin! 😀 ♥ Mä olen myös siinä mielessä onnekas, että tämä muuttohärdelli ja tauko kynsien hoidossa asettui kesälle, muuten mulla ei olis kynsistä enää mitään jäljellä 😀

  6.9.2017 at 10:29
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Taina! <3 Väriyhdistelmä oli omastakin mielestä soma, mutta silti noissa kynsissä tökkii edelleen joku, ja pahasti 😀

  6.9.2017 at 10:31
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Marppa! ♥ Mulla kävi myös yhdelle Hopeahiekalle just niin, että se oli jankkiintunut ihan käyttökelvottomaksi 🙁 Onneksi oli varapullo 😀

  6.9.2017 at 10:33
 • Reply Nena Sofia

  Paljon kiitoksia! <3

  6.9.2017 at 10:34
 • Reply Nena Sofia

  Tuhannet kiitokset! ♥♥ Kukkakynnet oli itsellekin mieluisat, ja jestas kuinka kivaa niitä olikaan maalata! Sai pitkästä aikaa uppoutua siihen puuhaan ihan kunnolla 🙂

  6.9.2017 at 10:36
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Tinkerbell! <3 Siis mä en tajua miten näin voi edes käydä :D Kun kesäkynsien lakkailu on vielä niin _kivaa_, ja ideoita niihin riittäisi vaikka millä mitalla! :D

  Mutta pyh pah ja huoli pois! Kyllä ne lyhyetkin kynnet piristää aika tavalla jonkun sievän lakkauksen kanssa 🙂

  6.9.2017 at 10:38
 • Reply Camilla

  Aivan ihania molemmat lakkaukset, mut noihin seilorikynsiin oon ihan totaalisesti rakastunut!! Voiks syyskuussa vielä tehdä seilorikynsiä ku kesällä ei ehtiny 😀

  9.9.2017 at 18:36
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Camilla! ♥♥ Ja ihan ehdottomasti voi, jos se vaan itseä houkuttelee! ;D

  13.9.2017 at 15:52
 • Leave a Reply