Follow:

Täydellinen iltapäivä Cesarsshopissa

Viime viikonloppuna tuli aikaa vietettyä messujen lisäksi myös Cesarsshopin omilla varjomessuilla heidän Vuorikadulla sijaitsevassa liikkeessään. Lauantai-iltapäivä sekä -ilta vierähtivät nopeasti kun oli mukavaa puuhaa ja tunnelma sanalla sanoen loistava!
NCLA Nail Couture Los Angeles on trendikäs luksusmerkki, jonka valikoiman lakat ovat joko 5- tai 7-free (valmistaja on juuri siirtymässä uuteen 7-free koostumukseen joka pian löytyy kaikista lakoista) sekä 100% vegaanisia eikä niitä ole testattu eläimillä. 
7-free merkintä lakassa tarkoittaa sitä, että siitä puuttuu seitsemän tunnetusti haitallista ainetta joita usein kynsilakoissa käytetään. Nämä voivat olla esimerkiksi tolueeni, formaldehydi, dibutyyli, ftalaatti, parabeenit, ksyleeni, kamferi tai formaldehydihartsi. 
Lakat ovat tunnetusti erilaisten julkisuuden hahmojen suosiossa, enkä suinkaan ihmettele miksi. Sävyt ovat kauniita ja erikoisia, ja kyllähän tämä tuntuu eettisemmältä ja omaa terveyttä vaalivammalta tällaiseen pulloon tarttua kuin moneen muuhun.  
Cesarsin varjomessuilla oli esittelyssä merkin oma, aivan upouusi geelilakkasarja, NCLA Gelous?. Sarjalla tehtiin jopa kolme viikkoa kestäviä geelilakkauksia viiden euron hintaan, ja sainkin tilaisuuden päästä niitä itse työstämään!

Lakkauksia teimme yhdessä Camillan kanssa, ja vaikka aluksi tehtävä hieman jännittikin selviydyin siitä kuitenkin kunnialla. Tuotteet olivat erittäin helppoja ja miellyttäviä käyttää, ja hyvä seura takasi viihtyvyyden iltaan asti. Asiakkaat olivat mukavia ja kaikkien kanssa tuli rupateltua! Miehelle totesinkin, että oli sitten paras lauantai pitkään aikaan. 

Vasemmalla geelilakkaus-piste ja oikealla vapaassa käytössä ollut lakkaus- ja koristelupiste. 

Tyhjin käsin ei tarvinnut lakkataivaasta poistua, vaan mukaan tarttui muutamia järjettömän ihania tuotteita. F.U.N Lacquerin Conditional Loven bongasin tikulta vahingossa, ja rakastuin siihen samantien. NCLA:lta halusin testata yhtä holoa, mutta en osannut päättää kahden täydellisen väliltä… Otin siis molemmat! Lisäksi testiin nappasin ensimmäisen Ruby Wingini ja Picture Polishin vesimarmorointityökalun. 

Toivottavasti teillä oli yhtä ihana viikonloppu kuin itselläni! ♥

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

12 Comments

 • Reply Emzi

  Oli kyllä tosi kiva! Ja onpas muuten kumma nähdä oma käsi jonkun muun blogissa 😀

  25.10.2016 at 04:09
 • Reply Kerttu

  Oli kiva viikonloppu ja kiitos hei lauantain toispuoleisista lakkauksista! On pysynyt lilat geelit toistaiseksi hyvänä, katotaan kuinka kauan maltan lakata vaan toista kättä… 🙂

  25.10.2016 at 07:47
 • Reply Nena Sofia

  No niinpä! Ja kiva oli suhunkin tutustua 🙂

  Ps. Sun käsi on supernätti, nyt kuule ihailet sitä vaan 😀

  25.10.2016 at 18:11
 • Reply Nena Sofia

  Apua, ei kestä kiittää! Oli ihan superkivaa päästä niitä tekemään 🙂 Hyvä että on pysyneet vielä hyvinä, toivotaan niille siis pitkää ikää 😉

  25.10.2016 at 18:13
 • Reply Daniela

  mua niin harmittaa etten päässyt tulemaan :((((

  26.10.2016 at 19:34
 • Reply Diana A

  Mulla pitää testata nuita uusia 7free geelilakkoja =) Jos vaikka ei tulisi allergisia oireita niistä. Perus kiina-geeleistä tuli ja akryyleistä vielä paheni. Mutta olisi kiva saada omalle kynnelle vahviketta niin ei työ ja harrastukset tuhoa aina kynsiä.

  27.10.2016 at 19:03
 • Reply Emzi

  Samoin! Pidetään se kynsienlakkailuhengaus mistä puhuttiin joskus! 😀

  Hahahah käteni kiittää 😀

  28.10.2016 at 20:35
 • Reply Nena Sofia

  Ehdottomasti! 😀

  30.10.2016 at 16:15
 • Reply Nena Sofia

  Voi eikäää :(:( Ens vuonna uus yritys, voitais vaikka törmätä sit! 🙂

  30.10.2016 at 16:18
 • Reply Nena Sofia

  Hei ehdottomasti kannattaa! Ne vois hyvin olla ratkasu sun ongelmaan. Raportoi sit vaikka blogissa et miten kävi! 🙂

  30.10.2016 at 16:19
 • Reply Diana A

  Pitää kyllä ostaa nuo itselle. Tosin ensin selvittää millainen uv -lamppu siihen pitää olla jne. Universal Nail Supplies noita myi kohtuu edullisestikin(+postit) =)

  31.10.2016 at 19:43
 • Reply Nena Sofia

  Nää voi kovettaa niin uv- kuin led-lamppujenkin alla. Uv-lampusta optimi olisi 36w eli sellainen, missä on neljä lamppua 🙂

  2.11.2016 at 13:45
 • Leave a Reply