Follow:

Jännitystä joulun odotukseen! LOOKFANTASTIC Joulukalenteri 2021

*Lookfantastic joulukalenteri saatu, postaus sisältää tähdellisiä mainoslinkkejä

Lookfantastic joulukalenteri 2021

Saako syyskuussa alkaa puhua joulusta? Itsehän ostin jo pari ensimmäistä joululahjaa ja muistiossani on pitkä lista muidenkin läheisten lahjaideoista.

Viime perjantaina kotiini toimitettiin lisäksi – täysin yllättäen – ihan ensimmäinen joulukalenterini vuodelle 2021! *Lookfantasticin joulukalenteri oli osuva pr-lahja, sillä olin jo aikaa sitten päivitellyt merkin kotisivuja kieli pitkällä odottaen. Viime vuoden LF Advent Calendar oli niin jännää seurattavaa muiden somekanavista, että tämän olisin ostanut takuulla tänä vuonna itsekin.

Olen kuitenkin hurjan otettu siitä, että minua muistettiin yllätyskalenterilla. Tämä on blogihistoriani ensimmäinen PR-kalenteri, mikä tuntuu suorastaan kutkuttelevalta! Kaunis kiitos sinne Lookfantasticin väelle ♥

Lookfantastic advent calendar 2021

Tämän vuoden LF kosmetiikkajoulukalenteri on ulkoasultaan lämminhenkinen ja joulutunnelmaa tihkuva. Kookas kalenteri painaa reilut neljä kiloa ja sen kätköistä löytyy jännittäviä yllätyksiä joulupäivälle saakka. 25 luukkuun on sujauteltu yli 475 euron edestä tunnettujen merkkien kosmetiikkatuotteita!

Viiden luukun sisältö on paljastettu jo kalenterin viimeisessä myyntikuvassa Lookfantasticin *sivuilla. En voinut vastustaa kiusausta, ja riemukseni löysin kuvasta yhden klassisen meikkituotteen, jota olen pitkään halunnut testata!

Aiempina vuosina Lookfantasticin joulukalenterien sisältö on vaikuttanut olevan miellyttävässä tasapainossa. Tarkkaan harkittu kokonaisuus on aina sisältänyt mielenkiintoisia tuotteita niin ihonhoidon kuin ehostuksenkin puolelta. Muistaakseni näissä kalentereissa ei ole hirveästi turhia härpäkkeitäkään näkynyt, ja toivon että sama linja jatkuu tänäkin vuonna. Katsotaan – lupaan päivittää koko kalenterin sisällön niin blogiin kuin Instaankin joulukuun aikana!

Lookfantastic joulukalenteri 2021

*Lookfantastic Advent Calendar on nyt ennakkotilattavissa täällä. Lähes 500€ arvoisen kalenterin normaalihinta on 95€ mutta siitä saa tuntuvan alennuksen, jos sen tilaa nyt yhdessä kauneusboksin kanssa. Lue lisää kalenterin esittelysivulta!

Tänä vuonna ajattelin hemmotella itseäni vielä toisellakin kalenterilla, mutta merkki aiheuttaa pientä päänvaivaa. Onko teillä vinkata muita yhtä houkuttelevia kalentereita tämän vuoden tarjonnasta?

 

Minkä kosmetiikkajoulukalenterin sinä haluaisit tänä vuonna?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

6 Comments

 • Reply Hiili

  Tulihan tuo tilattua… Yksi mikä näyttää olevan vuosi toisensa jälkeen hyvä on Cultbeautyn kalenteri :). Mutta eiköhän tämä LFn riitä, näytti olevan hyvä setti (katsoin koko sisällön :P) ja tätä ei ole mulla ennen ollutkaan Vaikka boxia olen tilannut jo vuosia :).

  8.9.2021 at 06:04
  • Reply Nena Sofia

   Kiva että tää iski suhunkin! Tuo Cultbeauty pitää ehdottomasti tsekata 🙂 Mielessä pyörii myös Glossybox ja TBS, mutta pitää tehdä vähän tarkempaa kartoitusta ennen päätöstä.

   8.9.2021 at 07:16
 • Reply Kirsi

  Oo, mukava yllätys sulle että sait just haaveilemasi kalenterin pr-lahjana! Tänä vuonna ajattelin olla ilman kosmetiikkajoulukalenteria muttamutta… Tosiaanko tuo Lookfantasticin kalenterin saisi alle satasella HMMM 😀

  8.9.2021 at 07:18
  • Reply Nena Sofia

   Joo, tässä kävi ihan ihmeellisesti! Ja hei äläpä, jotenkin muistin että tämä on yleensä ollut reippaasti kalliimpi. Tänä vuonna on kyllä todella hyvään hintaan, etenkin, jos pystyy hyödyntämään tuon ennakkotilaajan edun 😀

   8.9.2021 at 07:39
 • Reply Kosmetiikkakatri

  Haluaisin kyllä Lykon kalenterin, mutta tämäkään ei olisi yhtään huono!

  8.9.2021 at 08:44
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos vinkistä, pitääpä kurkata tuo Lyko! 🙂

   8.9.2021 at 20:51

  Leave a Reply