Follow:

Inspiraatioviikko || Anniina Julia’s

// Kuluvalla viikolla blogini täyttää kolme vuotta, ja sen kunniaksi kaivoin kuusi erityisen inspiroivaa blogia esille! Viikon tarkoitus on tarjota pläjäys positiivista energiaa tulevaa kaamosta vastaan, ja tartuttaa teidät uudenlaisilla ideoilla ja ajatuksilla talven varalle ♥
Blogit esittelen kynsikoristelujen välityksellä, lisää teemaviikon taustasta voit lukea tästä postauksesta. //

Kuva: Anniina Julia’s / lainattu luvalla

Inspiraatioviikko jatkuu, ja tällä kertaa esittelyssä on kynsiblogi joka kantaa nimeä Anniina Julia’s. Blogia kirjoittaa 18 vuotias kynsi- ja meikkiaddiktiksi tunnustautuva Anniina.
Hänen blogistaan inspiraatiota voi etsiä kynsiin, mutta ei se pelkästään siihen rajoitu. Värikkäät ja taidokkaasti toteutetut lakkaukset saavat suun auki ja fiiliksen korkealle, mikä johtaa ihan yleisesti inspiroituneeseen olotilaan!
Itsehän olen ollut Anniinan seuraaja jo pitkän aikaa, sillä hänen kiistämättä upeita luomuksiaan en kerta kaikkiaan halua missata.

Vaikka Anniina Julia’s oli yksi ehdottomista valinnoistani inspiraatioviikon tähdeksi, täytyy myöntää, että hieman minua jännitti tätä postausta valmistellessani.
Tuli vähän sellainen olo, että ammunko itseäni jalkaan, kun esittelen tätä blogia? Anniinan vahvuuksia on mutkikkaat akryylimaalein toteutetut koukerot ynnä muut kuviot, sekä päätä pyörryttävän tarkasti toteutetut glitter placement -lakkaukset. Jotain sellaista, johon minusta ei ole! Anniinan akryylimaalityöt ovat ihailtavan symmetrisiä, niitä ei todellakaan ole hutiloiden toteutettu. Tsekkaa vaikka nämä huikeat ranskikset! Kuin taideteokset.

Toinen asia, mistä itse huomaan Anniinan blogissa inspiroituvani, on mieletön tapa käyttää värejä! Kuka olisi ajatellut, että ranskalainen manikyyri sinisellä tipillä voisi näyttää näin tyylikkäältä?

Kimallusta ei myöskään näistä töistä puutu, ja kynsiä yhdistääkin usein niiden tyylikkyys ja naisellisuus. Muutamia lemppareita mainitakseni vielä (nimetty ihan omaa luovaa vapauttani hyödyntäen): oranssi väripläjäys syksyynehkä mageimmat ranskikset ikinä   ja  superkimaltava ranskalainen manikyyri seeprojen ystäville.

Ps. Pahoittelen mahdollisesti aiheutunutta kynsikateutta, Anniinan sharpit mantelit saavat omankin katseeni lasittumaan!

Itse rakastuin muutamiinkin blogista löytyneisiin oransseihin lakkauksiin, joten värivalinta oli selvä! Lisäksi kynsille pääsi hyvin Anniinamaiseen tapaan paljon glitteriä ja akryylimaalilla toteutetut kuviot.

 

Lakkauksen onnistui mielestäni hyvin siinä mielessä, että inspiraation lähteen kyllä huomaa! Ainoa harmittava juttu näiden kanssa oli se, kuinka möhkylöiksi ne jäivät. Kynsien keskellä on paljon glitteriä, joten useiden pintaa tasoittavien päällyslakkakerrosten jälkeen tilanne oli se, että kynsien keskialue oli selkeästi paksuuntunut. Hupsis! Muuten tykkäsin näistä kyllä.

 

Käytetyt tuotteet:
Aluslakka: Essie – Tinted Love*
Ranskislakka: essence – give me nude, baby!
Oranssi creme: Avon – Orange You Crazy*
Oranssi shimmer: Faby – Sunset Farms*
Oranssi glitter: O.P.I – Orange You Fantastic!
Pikakuivattaja: Seche Vite
Mattapäällyslakka: Glisten & Glow*
+What’s Up Nailsin confetit*
+Mont Martén valkoinen akryylimaali
*** Tähdellä merkityt saatu

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

18 Comments

 • Reply E-S

  Anniina Julia’s kynsikuvat ovat pitkään olleet minunkin suosikkejani, niitä haluaisi ihailla enemmänkin! 🙂

  17.10.2017 at 08:36
  • Reply Nena Sofia

   No ihan totta! ♥ Tuntuu, ettei Anniinalla ole epäonnistuneita lakkauksia sitten koskaan! 😀

   17.10.2017 at 10:47
 • Reply Emmi

  Miten ihmeessä en oo törmännyt Anniinan kynsikuviin aiemmin?? 😮 Hän on kyllä mielettömän taitava! Ja aivan upeat kynnet oot tehny ?

  17.10.2017 at 08:58
  • Reply Nena Sofia

   Hei mutta ihan mahtavaa että nyt löysit Anniinan! Nyt riittää sullakin tutkittavaa monen vuoden blogipostauksissa 😀 ♥

   Kiitos kynsikehuista! ♥♥

   17.10.2017 at 10:51
 • Reply Heipyh

  Minä oon myös aivan myyty Anniinan kynsistä <3

  17.10.2017 at 10:13
  • Reply Nena Sofia

   Niistä ihan lumoutuu joka kerta <3

   17.10.2017 at 10:53
 • Reply Heidi

  Mahtava idea esitellä toisten blogeja.Tää Anniinan blogi tuli ihan puun takaa, ja ai kuinka kauniita lakkauksia hänellä onkaan! Mut upeat on sun kynnetkin 🙂

  17.10.2017 at 10:57
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos ihanasta kommentista ja kehuista Heidi! ♥ Kiva, että sain tutustuttaa sut Anniinan blogiin, se kyllä ansaitsee jokaisen kiinnostuneen silmäparin huomion 🙂

   18.10.2017 at 19:42
 • Reply Siru

  Niiiiiiiin ihanat ❤?

  17.10.2017 at 11:07
  • Reply Nena Sofia

   Voii kiitos! ♥♥

   18.10.2017 at 19:43
 • Reply Nanne

  Upeat lakkaukset ^_^
  Mie olen kans jo pidempään seurannut Anniinan blogia, huikeita lakkauksia hänellä 🙂

  17.10.2017 at 13:48
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos Nanne! ♥ Sitä kyllä sietääkin seurata 🙂

   18.10.2017 at 19:44
 • Reply Hanna

  Miten olen missannut tuon blogin? Näytti olevan ihania kynsiä ja hyvää inpiraatiota. Tosin myös taas alkoi ottamaan päähän kun pitäisi perehtyä kunnolla akrylimaalaukseen. Se jää aina pariin kertaan. Oli tosiaan shrpit mantelit. Aloin seuraamaan.
  Kyllä nuo sinun kyntesi näyttävät myös oikein hyviltä <3
  Itse taistelen messukynsi-inspiraation kanssa…

  17.10.2017 at 19:43
  • Reply Nena Sofia

   Hei vitsit kuinka hyvältä tuntuu, että tein tämän postauksen! Tässä oli useampikin kommentoinut, että löysi Anniinan blogin tämän postauksen myötä. Ihan huippua! ♥

   Kiitos kynsikehuista ja tsemppiä akryylimaalailuihin! ♥ Se harjoittelu ottaa aikansa, mutta kyllä se siitä iloksi muuttuu 🙂

   Ps. Mullakaan ei ole mitään kynsi-ideaa messuille! 😮 Ehkä pitää käydä Cesarsilla laittamassa 😀

   18.10.2017 at 19:46
 • Reply Anniina

  Voi että ihan sanattomaksihan tässä meinaa jäädä kun saa lukea näin ihanan postauksen omasta blogistaan. Kiitos hurjan paljon kauniista sanoistasi! ♥
  Ihana kuulla myös kuinka mun blogini inspiroi muitakin kuin vain itseäni. ♥
  Ja siis aivan ihanat kynnet olet taas taiteillut (niinkuin aina). Pystyn kyllä hyvin löytämään itseni näistä lakkauksista. Aivan mun tyyliset siis. 🙂
  Nyt munkin on pakko saada oranssia kynsille!!

  18.10.2017 at 11:03
  • Reply Nena Sofia

   Täällä olikin moni jo innostunut blogistasi sen löydettyään, eli niinkuin näkyy, ei kauniit sanat olleet ollenkaan turhia – ihan täysin olet ne ansainnut ♥

   Kiitos vielä kynsikehuista, jään odottelemaan sun oransseja luomuksia! ♥

   18.10.2017 at 19:48
 • Reply Tinkerbell

  Tosi kaunis lakkaus! Anniinalla on kyllä hirmu upeita lakkauksia<3

  31.10.2017 at 02:24
  • Reply Nena Sofia

   Kiitoksia Tinkerbell! <3 Ja niin kyllä todella onkin 🙂

   31.10.2017 at 09:26

  Leave a Reply