Follow:

Vuoden 2017 kauneimmat lakkaukset

Olisi jälleen aika lakaista viimeisetkin pölyt edellisvuoden jäljiltä ja aloitella jälleen uuden vuoden tohinoita puhtaalta pöydältä. Ja koska tämän blogin perinteisiin kuuluu tehdä viimeinen katsaus edellisen vuoden onnistumisiin, päästäänkin tänään tutkimaan tuttuun tapaan viime vuoden kauneimpia lakkauksia – siis ainakin omasta mielestäni!

 

Päädyin käymään lakkaukset läpi tuttuun tapaan kuukausi kuukaudelta, ja valitsemaan jokaiselta kuulta kaikkein kauneimman lakkauksen. Ikävä kyllä lista ei taaskaan ole täydellinen, vaan lakkauksia on ainoastaan 11 kappaletta. Tämä siksi, että heinäkuussa lakkauksia syntyi pyöreät nolla. Sama juttu kävi muuten viime vuonnakin, onkohan minulla joku heinäkuu-kirous? Tänä vuonna pitääkin ihan kiinnittää huomiota tuohon, ja koittaa päästä moisesta pahasta tavasta yli!

Tammikuu: F.U.N Lacquer Unicorn Island + Rarity

Tätä valintaa en edes perustele, mutta postauksen voitte lukaista täältä. Tämä oli ehdottomasti yksi vuoden mieleenpainuvimmista toteutuksista, ja oikeasti olen edelleen todella tyytyväinen tuon ponin ulkomuotoon! Pohjalla näkyvä F.U.N:in lakka on myös yksi rakkaimmistani – itseasiassa niin rakas, etten ole raaskinut lakata sillä kertaakaan näiden kynsien jälkeen. Hupsista! Muistaako joku teistä vielä nämä kynnet?

 

Helmikuu: NCLA Shimmer Me Pretty liukuvärin päällä + koristekoukerot

Tämä on nyt vähän tylsempi valinta kuin edellisen kuukauden ponikynnet, mutta kokonaisuus tässä lakkauksessa on mielestäni niin harmoninen että se ansaitsi ehdottomasti paikkansa listalla. Vai mitä te olette mieltä? Postaus kynsistä löytyy täältä.

 

Maaliskuu: Vuoden onnistuneimmat vesimarmoroinnit

Vuoden 2016 lopulla ja viime vuoden alkupuolella tein aika monia lakkauksia vesimarmoroiden. Nyt loppuvuodesta tuntuikin, että koko tekniikka on taas vähän unohtunut ja vesikipon kanssa sai lähinnä sotkua aikaan. Juuri tästä syystä valitsin nämä lakkaukset tähän listaan, ihan vain todistaakseni itselleni että hei, joskus on tässäkin onnistuttu! Nämä kukkaset ovat mielestäni todella onnistuneet, värivalinnoista aina kuvioiden symmetrisyyteen asti. Pitääkin alkaa taas treenaamaan! Näiden kynsien postaus löytyy täältä.

 

Huhtikuu: Essie On The Roadie + pitsikoristelut

Tässä oli varmaan koko vuoden kaunein cremelakka, joka kulki kynsieni kautta. Kumma juttu, miten ne kaikkein kivoimmat aina jäävät kaappiin pölyttymään (odottamaan sitä täydellistä hetkeä), nimittäin tämäkään lakka ei ole yllä olevan lakkauksen jälkeen käyttöön päässyt! Pitsikoristelutkin olivat muuten mielestäni todella sievästi onnistuneet, lopputulos muistuttaa isoäidin pöytäliinaa ♥ Postaus kynsistä täällä.

 

Toukokuu: Whats Up Nails Magic Shifting Powder + kukkakoristelut

Chromepulverit olivat keväällä kovassa nousussa, ja silloin esittelinkin teille tässä kuvassa näkyvän Whats Up Nailsin “taikajauheen”. Koristelut onnistuivat myös sen verran hyvin, että etenkin näin jälkikäteen katseltuna nämä kynnet edustivat edukseen kaikkien lakkausten joukosta. Kynsissä tykästyin erityisesti värien käyttöön, sillä mustien maalailujen lisäksi olin lisännyt näihin mm. punaista glitteriä ja pinkkejä timantteja. Postaus näistä kynsistä löytyy täältä.

 

Kesäkuu: Pinkit kesäkynnet

Kesäkuussa ei paljoa valinnanvaraa ollut, joten kuukauden kauneimmiksi valitsin myös kuukauden ainoat lakkaukset. Ei nämä onneksi muutenkaan pahalta näytä, keskisormen koristelut uppoaisi edelleen! Postaus kynsistä täällä.

 

Elokuu: Persikkaiset kukkakynnet

Nyt hypättiin sen pahamaineisen heinäkuun yli, ja päästiin elokuun kynsiin. Elokuussakaan lakkausten määrä ei ollut päätähuimaava, ja nämä oli kaksista julkaistuista kynsistä ne mieluisammat. Kukkaset ovat kyllä mielestäni tässä lakkauksessa varsin onnistuneet, joten todennäköisesti valintani olisi osunut näihin vaikka lakkauksia olisi ollut enemmänkin. Ainoa, mikä näissä harmittaa, on tuo kehno puhelinkuva joka ei nyt ihan toista värejä kuten toivoa voisi! Postaus, jossa näkyy elokuun molemmat lakkaukset, löytyy täältä.

 

Syyskuu: NCLA Sunstruck + prinsessakynnet

No, kuinka moni yllättyi? Kaikesta yksinkertaisuudestaan huolimatta tämä on se lakkaus, joka on jäänyt parhaiten mieleeni koko vuodelta. Lakka on upea, ja timanttikoristeet vain korostavat sen kauneutta. Edes kynsien lyhyys ja pieni epämuotoisuus ei häiritse, ja olenkin ihastunut tähän lakkaukseen niin kovin, että se on nykyään jopa blogin Facebook-sivun profiilikuvana. Lisää kuvia lakkauksesta löytyy tästä postauksesta.

 

Lokakuu: Inspiraatiota Anniina Julia’s -blogista

Seuraan paljon kynsiblogeja, ja jokaisessa niistä on oma, ihana juttunsa. Kaikilta “kollegoilta” löytyy oma tyyli, ja Anniinan lakkauksista sen huomaa erityisesti. Hänen kimaltavat, akryylimaalein koristellut mantelikyntensä vilahtelevat usein mielessäni, jos mietin jotain oikein kauniita lakkauksia. Niiden pohjalta inspiroituneena toteutin nämä oranssit glitterpommit, joita katselen edelleen oikein suopealla silmällä! Postaus näistä kynsistä löytyy täältä, Anniinan blogiin voit tutustua täällä.

 

Marraskuu: essence holo rainbow -kynsilakat lumihiutalein koristeltuna

Mitäpä näistä sanoisi? Yhdet onnistuneimmista talvikynsistä pitkään aikaan, eikä edes kaikkein vähiten tuon upean kimaltelun takia. Maalasin lumihiutaleistakin aika erilaisia, kuin yleensä, mikä varmaan lisää viehätystäni näihin kynsiin. Postaus löytyy täältä.

 

Joulukuu: Ruusuntuoksuinen rakkauskirje

Olisi voinut olettaa, että joulukuun suosikit olisivat tottakai jouluiset. Vaan eipä olleetkaan tällä kertaa! Sen sijaan suosikeiksi nousivat nämä violetit lakkaukset kaunokirjoituksella ja ruusuilla koristeltuna. Perusteluja en osaa keksiä, mutta kynsistä tykkään! Postaus kynsistä löytyy täältä, sieltä selviää lisää syitä siihen, miksi tästä lakkauksesta niin kovasti pidin.

 

Siinäpä ne olivatkin sitten. Seuraavassa postauksessa siirrytäänkin jo ihan uusiin juttuihin, ja taitaa olla niin, että vuoden lempilakat jäävät tällä erää valitsematta. Olen nimittäin pitkän pohdinnan jälkeen tullut siihen lopputulokseen, että niitä olisi ihan liikaa yhteen postaukseen listattaviksi!

 

 

Mitkä näistä lakkauksista olivat teidän suosikkejanne? ♥  Tai oliko blogissa jotain muita kynsiä kuluneelta vuodelta, jotka olisivat jääneet mieleenne erityisesti?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

22 Comments

 • Reply Kosmetiikan Suurkuluttaja

  Apua, nuo on kaikki niin kauniita :p Tuo maaliskuun lakkaus taitaa olla oma lempparini, sen värit sopivat tosi hyvin yhteen.

  4.1.2018 at 16:05
  • Reply Nena Sofia

   Tuhannet kiitokset! <3 Munkin silmää miellyttää tällä hetkellä erityisesti kaikki värikkäämmät lakkaukset, huomaa, että ollaan menossa kevättä kohti 😀

   5.1.2018 at 15:51
 • Reply Linda

  Hurjan kauniita kaikki taas kerran, mutta kyllä noi toukokuun kynnet on kaikkein upeimmat<3 Aivan ihanat kaikin puolin!

  4.1.2018 at 16:12
  • Reply Nena Sofia

   Voi sun kanssas Linda <3 Suurensuuret kiitokset!

   5.1.2018 at 15:52
 • Reply Heipyh

  Nämä kaikki on niin upeita, että huhhuh! <3
  Helmikuu on ehkä mun suosikki tosin loka- ja marraskuukin on aivan ihastuttavat <3 🙂

  4.1.2018 at 20:58
  • Reply Nena Sofia

   Voi että, paljon kiitoksia Heidi! <33

   5.1.2018 at 15:54
 • Reply Katri

  Helmikuu tai elokuu näistä ehdottomasti oma suosikki! Upeita ovat 🙂

  http://www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  4.1.2018 at 21:16
  • Reply Nena Sofia

   Suuret kiitokset! 🙂

   5.1.2018 at 15:54
 • Reply Lea

  Upeita ovat kyllä kaikki! Omat suosikkini ovat ehkä touko-, elo- ja marraskuun lakkaukset 🙂

  5.1.2018 at 07:32
  • Reply Nena Sofia

   Oii kiitos Lea! <3 Kiva kuulla, että tykkäsit niistä 🙂

   5.1.2018 at 15:55
 • Reply Emmi

  Niin upeita kaikki!? Mun suosikit ovat varmaankin tammi- ja syyskuun kynnet 🙂

  5.1.2018 at 09:37
  • Reply Nena Sofia

   Voi ääksis, kiitos! <3 <3

   5.1.2018 at 15:56
 • Reply emzi

  kaikki on niin nätit! mun silmät jäivät eniten tammikuun ja toukokuun lakkauksiin <3

  5.1.2018 at 10:10
  • Reply Nena Sofia

   Suurkiitokset! <3 Tammikuun lakkaukset on kyllä varmasti söpöimmät kaikista tekeleistäni 😀

   5.1.2018 at 15:59
 • Reply Saaga

  Olet kyllä todella taitava lakkaaja, olen kade! Omia suosikkejani olivat touko- ja kesäkuun lakkaukset, vaikka kaikki olivat kyllä upeita.

  5.1.2018 at 11:46
  • Reply Nena Sofia

   Kiitoksia kauniista kehuista Saaga! <3 Kadehtia ei kannata, kyllä tässä voi kuka tahansa kehittyä kun homma vie mukanaan ja intoutuu harjoittelemaan 🙂

   5.1.2018 at 16:01
 • Reply Mia / Beauty Highlights

  Wau, miten kauniita! <3 Mutta sä osaat, sitä oon toitottanut siitä asti kun aloin aikoinaan kommentoimaan sun blogiin 😀 Mun suosikkeja oli syyskuun prinsessakynnet ja marraskuun siniset holokynnet! Kummatkin sellaisia, etten ehkä näkisi heti itselläni, mutta niiiiin kauniita <3

  5.1.2018 at 18:45
  • Reply Nena Sofia

   Voi sun kanssas <3 Kiitos tuhannesti kauniista sanoistasi <3

   8.1.2018 at 15:39
 • Reply Marppa

  Voi hitsiläinen, näistäkö pitäis valita? Itseasiassa valinta on siinä mielessä helppo, että ottaa ne ihan täydelliset. 🙂
  Mun suosikit on ehdottomasti toukokuun chromepuuterikynnet ja marraskuun holohiutalekynnet. Kunniamaininnan saa helmikuun täydellinen liukuväri, joka saa edelleen aikaan huokailuja. 🙂

  6.1.2018 at 10:53
  • Reply Nena Sofia

   Voi eikä, suurensuuret kiitokset ihanasta kommentistasi! <3 :')

   8.1.2018 at 15:55
 • Reply Heli / Tinkerbell's nail diary

  Siis noi ensimmäiset! Jestas oikeesti miten upeet<3 Ihan mahdoton edes unohtaa noin upeet kynnet 😀 Kaikki muutkin toki super kauniita<3

  10.1.2018 at 07:38
  • Reply Nena Sofia

   Äääh sun kanssas, kiitos tuhannesti! <33 :')

   11.1.2018 at 16:37

  Leave a Reply