Follow:

IsaDora Gel Nail Lacquer: Urban Street Style

IsaDoran maahantuoja otti minuun yhteyttä jokin aikaa sitten, ja kyseli, haluaisinko ottaa testiin IsaDoran geelilakkasarjan uusia kevätsävyjä Urban Street Style -kokoelmasta. Sarja on minulle täysin uusi, joten suostuin ilomielin: olen kuullut näistä lakoista paljon hyvää, ja halusin pian päästä itsekin todistamaan geelilakkaa, joka ei tarvitse uv-uunia kovettuakseen ja jonka voi poistaa tavallisella kynsilakanpoistoaineella!
236 Marble, 237 City Light, 239 Boho Pink, Gel top coat, 238 Skyline, 241 Weekend, 6 in 1 Clear nail gel 
Kokoelmaan kuuluu kymmenen sävyä jotka löydät täältä. Itse sain testiin kevään uutuussävyistä viisi, ja lisäksi vielä geelipäällyslakan ja 6 in 1 -kirkkaan geelilakan, joka toimii nimensäkin mukaisesti kuudella tavalla: aluslakkana, kynnen tasoittajana, päällyslakkana, superkiiltävänä viimeistelynä, lisäämällä lakan pitkäkestoisuutta sekä suojaamalla kynttä kellastumasta/värjääntymästä. 
Ensimmäisenä halusin ehdottomasti testata lakkojen kestävyyttä, joten valitsin kynsilleni ihanan hempeän vaaleanpunaisen Boho Pinkin. 
Kuvassa kynnet ensimmäisenä päivänä. Käytin aluslakkana 6 in 1 Clear nail geliä, ja tämän päälle levitin ohjeiden mukaisesti kaksi kerrosta värilakkaa. Annoin kuivua kolme minuuttia ja lisäsin kerroksen Gel top coatia. Ohjeissa kehotetaan antamaan päällilakan kuivua kymmenen minuuttia, jonka jälkeen lakkaus olisi valmis. No arvatkaapa mitä? Ei varmaan kahtakaan minuuttia ehtinyt kulua, kun kolautin kynnen aika vauhdilla pöydänkulmaan, mutta mitään jälkeä lakkaukseen ei jäänyt. 
Lakkaus oli siis nopea saada valmiiksi ja erittäin nopeasti kuiva. Sävy oli kaunis, ja kiilto upea! 
Viikon päästä lopputulos oli ylläolevan kuvan kaltainen. Yllätyin kovasti, sillä lakka oli pysynyt erittäin hyvin. Vasemmassa kädessä ei ollut oikeastaan edes kärkikulumaa, kuin vain aavistuksen verran kynsien kulmissa. Väri oli hiukan haalistunut ja kiilto ei toki ollut enää niin voimakas kuin ensimmäisenä päivänä, mutta kiiltoa oli kyllä edelleen runsaasti jäljellä eikä värin haalistumistakaan livenä olisi huomannut, ainoastaan kuvia vertaamalla.

Yllä vielä vertailukuvaa kynsistä päivänä yksi, sekä päivänä seitsemän. Ei niissä kyllä suurta eroa ole, ainoastaan kasvurajaa ehtinyt nousemaan näkyville pikkuisen. 

Niinkuin sanoin, vasemmassa kädessä kulumaa ei juurikaan ollut, eikä sitä paljoa kyllä oikeassakaan kädessä ollut. Seitsemännen päivän aikana oikean käden etusormen kynnen kulmista kyllä alkoi paljastumaan reippaastikin kynnen kärkeä. Tämäkin kynsi tosin näytti lähes vastalakatulta vielä kuudentena päivänä. 
Nyt täytyy kyllä sanoa, että olen erittäin tyytyväinen tähän IsaDoran linjaukseen. Nämä lakat pääsevät kyllä varmasti käyttöön hyvän peittävyytensä, ihanan kiiltonsa sekä uskomattoman kestonsa takia. Vielä olisikin tosiaan neljä sävyä testaamatta, ja niitä esittelen sitä mukaa, kun ne käyttöön pääsevät.
Lakat ovat tulleet myyntiin helmikuussa, ja niiden suositushinta on 9,50 euroa. Helpoiten näitä löytyy suurista tavarataloista.
// I got some IsaDora Gel Nail Lacquer’s new Urban Street Style collection’s shades to test and review. There are ten shades in this collection, and you can check out all of  them in here. My shades are 236 Marble (white), 237 City Light (pastel yellow), 238 Skyline (blue), 239 Boho Pink (pastel pink) and 241 Weekend (pink). 

IsaDora promises one week amazing shine and wear for these polishes, and that’s what I wanted to test for first. I went with that delicious pastel pink shade called Boho Pink. 

As a base coat I used IsaDora’s 6 in 1 clear nail gel (base coat, ridge filler, top coat, super gloss, long wear and protection) and onto that I applied two coats of Boho Pink. I let it dry for 3 minutes and then I applied one coat of IsaDora’s gel top coat. It was almost ready to go in just two minutes, but just to be sure it’s wise to wait for ten minutes before doing anything extreme. 

As you can see from those photos they stayed really well. Only nail which had little problems at day seven was my right hand’s index finger (last pic) but the chipping happened not until the day seven. At day six every nail looked still really good.

I was very happy and excited with these polishes. I’m definitely gonna use these often because of that amazing shine, good opacity and long wear. Rest of my shades I’m gonna show you as soon as I have tested them.
Olettekos te olleet tyytyväisiä näihin IsaDoran geelilakkoihin?

*** Lakat saatu maahantuojalta testattavaksi, linkit ovat omaksi avuksenne, en hyödy klikkailusta mitään // polishes were sent to me for review, I don’t benefit at all if you click those links, they’re just for helping you

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

14 Comments

 • Reply eekku

  Kivoja lakkoja sait testiin

  7.3.2015 at 13:56
 • Reply Mimosa

  Miulla on pari lakkaa, se turkoosi ja punainen, mutta jo ekana päivänä tulee kulumia :/ Ei kestä niin hyvin kuin mitä muiden kokemuksia olen lukenut.

  7.3.2015 at 14:12
 • Reply Charming Nails

  Mulla on se punainen, tykkään käyttää varpaissa. Tämä on kyllä tosi nätin värinen 🙂

  7.3.2015 at 17:35
 • Reply Fiiia

  Oi, ompas ihan sen näköisiä lakkoja että pitäis itsellekin ottaa testiin!

  7.3.2015 at 17:36
 • Reply Viveka Laaksonen

  Oi minkä sävyinen lakka! <3 Yllättävän hyvin nämä tuntuvat kestävän, pitäisi itsekin ilmeisesti ostaa muutama testiin 🙂

  7.3.2015 at 18:24
 • Reply Sanna

  Mulla nämä ei luonnonkynsillä kestäneet yhtään normilakkaa kauemmin, toisaalta nyt geelien päällä pysyy mikä tahansa lakka todella hyvin että lakkauksia ei lohkeamien tms. Takia tarvitse koskaan vaihtaa. Kauniita värejä kyllä!

  8.3.2015 at 06:56
 • Reply Nena Sofia

  Joo, itsekin ilahduin kovasti 🙂

  8.3.2015 at 13:12
 • Reply Nena Sofia

  Ohoh! Onpa omituista :/ Kai se sitten riippuu omasta kynnestä ja sen luonnollisesta rasvaisuudesta tms… Mulla kyllä pysyi ihmeen hyvin nämä.

  8.3.2015 at 13:14
 • Reply Nena Sofia

  Oi, varpaissa nämä olisikin varmasti myös ihan mainioita, kun niitä lakkauksia ei jaksa niin usein vaihdellakaan 🙂

  8.3.2015 at 13:16
 • Reply Nena Sofia

  Kannattaa kyllä, jos yhtään useammin on pidempiä aikoja ettei ehdi lakkauksia uusia 🙂 Nämä on kyllä täydellisiä siinä mielessä!

  8.3.2015 at 13:19
 • Reply Nena Sofia

  Niin on! Ja joo, itsellä ainakin pysyi ihan ihmeellisen hyvin nämä, ja niin on tuntunut monilla muillakin kestävän 🙂

  8.3.2015 at 13:21
 • Reply Nena Sofia

  Onpas omituista, etteivät kestäneet :/ Mutta kai se sitten riippuu ihan ihmisestäkin ja kynnen luonnollisest rasvaisuudesta. Mulla nää pysyy kyllä omilla kynsillä tosi hyvin 🙂

  8.3.2015 at 13:22
 • Reply Helmi L

  Onpa sulla tosiaan pysynyt hyvin nämä, mahtavaa! Mulla ei myöskään pysynyt nämä juuri kauemmin kuin tavallinen lakka – paras pysyvyys mulla on edelleen jostain syystä Essien lakoilla. Mut kiva, että joillain toimii! 🙂

  8.3.2015 at 19:37
 • Reply Nena Sofia

  Jännää kyllä, kun tuntuu, että näiden kestävyys tuntuu jakavan mielipiteitä kovasti! No mutta hyvä kuitenkin, että oot löytänyt lakat jotka pysyy itselläsi hyvin 🙂

  9.3.2015 at 06:11
 • Leave a Reply