Follow:

Tammikuun ostokset

Otsikossa lukee tammikuun ostokset, mutta yhtähyvin olisin voinut kirjoittaa, että “tammikuun hupsis-yhteenveto”. Perinteen ylläpitämiseksi mennään kuitenkin tutulla otsikolla, sillä olisi aika aloittaa kuukauden ostospostaukset uudestaan. Blogissahan näitä on nähty aikanaan joka kuukausi, mutta nyt on ollut muutaman kuukauden tauko sillä ostoksia on tullut joinain kuukausina niin vähän, että kokonaisen postauksen kasaaminen olisi niitä varten ollut turhaa. Nyt ajattelin kuitenkin, että postaukset kuukauden ostoksista tekisin aina, kun edellisessä kuussa on tullut ostettua edes se yksi lakka tai muu kynsiin liittyvä tuote, sillä näin pysyn itsekin paremmin kartalla ostoksistani.
Lots of Lux, Rock at the Top, Belugaria
Kuun alussa tein ensimmäisen testitilauksen Fragrancedirectille, josta olen kuolaillut mahdottoman halpoja lakkoja varmaan yli puoli vuotta. Tilauksen uskalsin tehdä kuitenkin vasta nyt, kun huomasin erään seuraamani bloggaajankin käyttävän kyseistä verkkokauppaa ilman ongelmia ja tämän jälkeen löysin monia muitakin hyviä arvosteluja kyseisestä putiikista. Lakkoja tilasin siis kuusi, ja postikuluja niille kertyi 8 euroa ja risat – ei siis ollenkaan paha. 

Señorita Rose-Alita, Hands Off My Kielbasa!, Uh-Oh Roll Down The Window
Fragrancedirectin paketissa matkustivat siis tosiaan ylimmän kuvan Essiet, ja tässä näkyvät Opit. Nyt olisi kyllä taas jo mukava ostoslista kasattuna tuota verkkokauppaa ajatellen, sieltä kun tosiaan löytyy mukavasti vanhempia sävyjä näiltä kahdelta merkiltä todella huokeaan hintaan (Essiet alle 4€, Opit alle 5€).
4 ever young, Party princess, Whatever!, Engaged
Essence-varastoakin tuli kartutettua tammikuussa 11 uutukaisella. Nämäkin lakat tilasin verkosta, sillä Kosmetik4lessillä on ihanan iso valikoima jota on suorastaan rentouttavaa selailla omalta kotikoneelta käsin. Kun tiesin että haluan paljon kaikkea, en edes viitsinyt vaivautua Tokmannille näitä kaivelemaan, kun samassa tilauksessa sain kätevästi vähän Makeup Revolutionin meikkejäkin sun muuta mukavaa.

Serendipity, Electriiiiiic, Let’s get lost, I feel good
Lady mermaid, Pure soul, Mauvellous fairy

Loppukuussa kävi vielä niin ihana tuuri, että satuin pyörähtämään Facebookin Merkkilakkakirppiksellä kreivin aikaan. Kuin ihmeen saattelemana sain käsiini Zoyan Dreamin, kaksi kuolaamaani kaunotarta piCture pOlishilta sekä Opin Where Did Suzi’s Man-Gon, josta myöskin olen hieman haaveillut jo reilusti yli vuoden. 

Dream, Whitney, Hercynia, Where Did Suzi’s Man-Go
Tammikuu oli siis tosiaan toiveiden täyttymysten kuukausi, ja sain monen monta herkkua pois himotuslistalta. Kaiken kaikkiaan ihania pieniä lasipulloja tuli hankittua 21 kappaletta, eikä siinä vielä kaikki. Näiden lakkaherkkujen lisäksi kotiutin nimittäin myös Ebaysta kaikenlaista sälää koristelutarvikkeita täydentämään, kuten uusia siveltimiä, siirtokuvia, strasseja, koristelu-sellofaania ja glittereitä. Vielä on pari mukavaa juttua matkalla, mutta niistä kerron sitten seuraavan kuun postauksessa, kun olen ne ensin kotiuttanut.
Kuinkas paljon kynsiin liittyviä juttuja te ostitte tammikuun aikana?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

20 Comments

 • Reply Fani

  Ooh, niin monta upeaa lakkaa että huhu. <3

  2.2.2016 at 05:41
 • Reply Heidi

  Oon vähän kateellinen sulle näistä ostoksista ;p tuo PP Hercynia on poltellut itselläki aina kun sen olemassa olon muistan.
  Ite en tammikuussa ostanut kuin 6 Ginan lakkaa, aika maltillisesti siis. 🙂

  2.2.2016 at 05:54
 • Reply Nanne

  Uih, ihania ostoksia ^.^
  Mie en ostanut tammikuussa kuin pari PP:n lakkaa 😛

  2.2.2016 at 07:49
 • Reply Milla

  Oli pakko jäädä selailemaan sun blogia ja siis vau, niin upeita laukkauksia ja laadukkaita blogia, tykkään!

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  2.2.2016 at 11:34
 • Reply Hannatic

  Mun täytyisi varmaan myös alkaa pitää jotain kirjaa kynsiostoksista sillä nytkin olen kovasti sitä mieltä etten kai juurikaan ole mitään ostanut paitsi Cesarsilta pari lakkaa ja sen Messyn maton…. ja hiljakseen palaa mieleen vierailu Essence-hyllyllä, osa 1, 2 ja 3 ja sitten vielä sain ystävältäkin muutaman lakan hänen ylimääräisistään ja kirpparilta tuli yksi laatta… Eli ihan suoraan sanottuna en tiedä saldoa tammikuulle! Minailsistakin tilattiin mutta niitä en ole vielä saanut niin niitä ei lasketa 😀

  2.2.2016 at 15:56
 • Reply Patricia Ström

  Itseltä löytyy muutamia samoja lakkoja O.P.I:lta <3 Ihania värejä oot bongannu <3

  2.2.2016 at 16:31
 • Reply Mimosa

  Mukavan monipuolista väriä ostoksissa 🙂
  Mie kävin tänään kytistämässä Essencen Wintereitä Carlsonilla, eipä näkynyt vielä, pöh.

  2.2.2016 at 23:11
 • Reply eekku

  Kivoja ostoksia

  3.2.2016 at 09:31
 • Reply Nena Sofia

  Hih niinpä! Nyt riittää taas millä lakata ;D

  3.2.2016 at 20:21
 • Reply Nena Sofia

  No höh älä ole! 😀 Kyllä sä sen Hercynian vielä nappaat ihan varmasti 🙂 On mullakin usein kuukausia kun ei vaan voi ostaa oikein mitään kynsijuttuja, niin sitten kyllä tasapainottaa kivasti tällaiset kuukaudet 🙂

  3.2.2016 at 20:25
 • Reply Nena Sofia

  Hih no eikö? 😀 Ja sunkin ostokset oli kyllä ihanat ♥ Välillä vähemmän on enemmän jos ei hirveästi kaikkea himoitse 🙂

  3.2.2016 at 20:26
 • Reply Nena Sofia

  Oi että, suuret kiitokset! ♥ 🙂

  3.2.2016 at 20:26
 • Reply Nena Sofia

  Hahhaa, mä niin tiedän ton tunteen! 😀 Paras olisi vielä, kun muistaisi pitää sitä kirjaa pitkin kuukautta, eikä vasta tällain kuun lopussa laskisi että mitä tulikaan tehtyä 😛

  3.2.2016 at 20:28
 • Reply Nena Sofia

  Oi miten kiva, nää on kyllä omastakin mielestä tosi kivoja sävyjä 🙂 ♥

  3.2.2016 at 21:13
 • Reply Nena Sofia

  No nyt tosiaan kaappasin kyllä melkoisen väriskaalan matkaan, kun jotenkin kaikki näytti niin kivalta ja vaikka mitä teki mieli hankkia 😀
  Mä en oo jotenkaan hirveen innostunut niistä Wintereistä, mutta toivottavasti sä löydät etsimäsi! 🙂

  3.2.2016 at 21:15
 • Reply Nena Sofia

  Kiva että säkin oot sitä mieltä 🙂 Mä oon ihan innoissani näistä! 😀

  3.2.2016 at 21:16
 • Reply Enail

  Voi miten ihania lakkoja 🙂 omat ostokset jäi tammikuussa varsin pieneksi.

  4.2.2016 at 19:23
 • Reply Tinkerbell

  Ihania lakkoja oot ostellut! Täytyykin mennä tutkimaan tota sivustoa mistä tilasit Essiet ja OPI:t 😀

  6.2.2016 at 17:28
 • Reply Nena Sofia

  No eikö vain 🙂 Ja pienissä ostoksissa ei ole mitään pahaa, harvemmin mäkään näin paljoa kuukaudessa tuhlailen 😀

  6.2.2016 at 22:18
 • Reply Nena Sofia

  Hihhii pidä kivaa ;D Ihan järjettömän kiva kauppa noin niinkuin lompakon kannalta 😀

  6.2.2016 at 22:20
 • Leave a Reply