Follow:

Roskiin meni! || Marraskuu

*Postaus sisältää tähdellä merkittyjä mainoslinkkejä, blogin kautta saadut tuotteet merkitty (s)

Täältä pesee tyhjiä purkkeja! Olen innolla säästellyt pitkästä aikaa kuukauden kosmetiikkaroskia, sillä näitä koostepostauksia on ollut ikävä. Tässä pääsee aina ihan eri tavalla pysähtymään jokaisen tuotteen kohdalla, ja miettimään, onko se uudelleen hankkimisen arvoinen.

Marraskuun aikana roskia kertyi säästöön yhdeksän kappaletta, mutta rehellisyyden nimissä on tunnustettava, että parit kangasnaamiopaketit ehdin viskata alkukuussa menemään kun unohdin koko jutun! Mutta perehdytään tänään näihin, jotka tajusin säästää. Eli tuttuun tapaan luvassa olisi sanalliset arviot ja numerot asteikolla 1-5.

Kasvonaamiot:

1. *Lumene Hellä Moisturizing sheet maskHyaluronihappoa sisältävä, biohajoava kangasnaamio Lumenelta. Kosteutti kivasti, ja jätti ihon pehmoiseksi. Maski itsessään oli vähän leveämpää mallia kuin monet korealaiset, mistä iso plussa! 4/5

2. *Mizon Joyful Time Essence Mask Aqua Refining & ConvergenceMizonin kangasnaamio, jossa aktiiviaineina toimivat kosteuttava hyaluronihappo, antioksidanttinen rohtosammakonputki sekä ihon kiinteyttä ylläpitävä kollageeni.  Naamio teki tehtävänsä, ja jätti ihon miellyttävän kosteutetun tuntuiseksi. Hoitonestettä oli reilusti, ja pussista saikin kaadettua loput kaulalle ja dekolteelle. 4/5

Kasvojen puhdistustuotteet:

1. Académie Lait Démaquillant Hypo-sensible skin cleanser (s): Hellävarainen ja ihoa kosteuttava puhdistusemulsio Academiélta. Tämä oli ihana! Koostumukseltaan hyvin kevyt ja helposti levittyvä emulsio, joka puhdisti vesiliukoisen meikin ja jätti kasvot miellyttävän pehmeiksi. Tuote oli myös helppo huuhdella eikä iholle jäänyt rasvaista kerrosta pesun jälkeen. 5/5

2. *Neutrogena visibly clear pink grapefruit facial washSyväpuhdistava ja mustapäitä ehkäisevä puhdistusgeeli Neutrogenalta. Tässä oli todella raikas verigreipin tuoksu, mistä tykkäsin hirmuisesti. Koostumus oli myös miellyttävä, ja geeli puhdisti ihon tehokkaasti jättämättä sitä kiristävän kuivaksi. Tämä oli oikein kiva tuote kaksoispuhdistuksen toiseen vaiheeseen kesällä, kun ihoni oli rasvoittuvampi. 4/5

Hiukset:

1. *Mac Urth Hennajauhe punainenPeruspunainen henna Mac Urthilta, joka on jäänyt vakkarikseni helpon saatavuutensa vuoksi. Vaihtelen välillä tämän ja saman merkin voimakkaan punaisen hennan kanssa, mutta eroahan näissä ei oikeasti ole. Inci-lista on täsmälleen sama, eli sisältää pelkkää puhdasta hennakasvia. Olen päätellyt, että voimakkaan punainen on varmaan hienommaksi jauhettua, mutta käytössä en ole huomannut eroa. 4/5

2. *The Body Shop Strawberry Clearly Glossing Shampoo: Ihana mansikkashampoo TBS:ltä. Tämä puhdisti hiukset hyvin, ja antoi niille selvää lisäkiiltoa. Erityisesti pidin shampoon voimakkaasta mansikkatuoksusta, joka todella tuntui tukassa pesun jälkeen! 5/5

Muut:

1. YA Naturae SuihkugeeliIhan kelpo luonnonkosmetiikan suihkugeeli. Koostumus oli vähän lirua, eikä pesuteho yltänyt toivomalleni tasolle. Toisaalta iho tuntui pehmeältä pesun jälkeen, joten tämä lienee herkkäihoisille ihan potentiaalinen suihkariehdokas. Tuoksu muistuttaa muuten todella vahvasti Ville Vallaton -jäätelöitä, vaikka nimestä sitä ei ensimmäisenä odottaisi. 3/5

2. The Body Shop Jyicy Pear Hand Cream: Makean päärynäinen peruskäsivoide päiväkäyttöön. Jättää iholle kosteutta sitovan kalvon, ja auttaa ylläpitämään käsien kosteustasapainoa. Talviaikaan tarvitsen huomattavasti tuhdimpia käsivoiteita, eikä tämä siksi päässyt suosikkien listalle. 2/5

3. *NYX Soft matte lip cream “Abu Dhabi”Kevyen kermainen, nestemäinen mattahuulipuna Nyxiltä. Nämä Soft matte lip creamit eivät loista kestävyydellään kuten mattapunat yleensä, mutta näillä on omat hyvät puolensa. Ensinnäkin, punat eivät kuivata huulia kuten mattaiset huulilakat yleensä, eivätkä korosta huulien ryppyjä ja rosoja. Lisäksi nämä kuluvat huulilta kauniisti pikkuhiljaa, eivätkä halkeile pieniksi murusiksi. Näillä saa siis oikein sievän huulimeikin koko päiväksi, kunhan viitsii lisäillä punaa välillä. Tämä Abu Dhabi oli mielestäni ihana, lämmin nudesävy joka pitää ostaa uudestaan. 4,5/5

 

Oliko loppuneissa teille tuttuja tuotteita?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

2 Comments

 • Reply Kosmetiikkakatri

  Mulla on ollut vastaava NYX matte lip cream hieman oranssimmassa sävyssä. Se vähän nopsaan tuntu itsellä lähtevän, mutta NYX:n värilliset huulikiillot ihania sillä ne on oikeasti peittäviä eikä mitään läpikuultavia!

  30.11.2020 at 18:40
  • Reply Nena Sofia

   Joo, ei nää kovin kestäviä ole ikävä kyllä :/ nuo huulikiillot kuulostaa kivoilta, sellaista voisikin testata!

   30.11.2020 at 22:39

  Leave a Reply