Follow:

Kuulautta ja peittoa Jane Iredalen meikeillä + alekoodi

*Jane Iredale meikit saatu Beautiikilta

Jane Iredale meikit

Jane Iredale meikit Beautiikilta

Onko Beautiikki -verkkokauppa teille vielä tuttu? Ekologista indiekosmetiikkaa maahantuova puoti keskittyy vastuullisiin tuotteisiin jotka ihastuttavat niin ulkomuodollaan kuin tehokkuudellaankin. Beautiikki koki omistajanvaihdoksen viime vuonna ja kauppa lanseerattiin uudestaan tammikuussa. Nykyään sen takana vaikuttaa Maria Glow -blogistakin tunnettu Maria, ja hän tekee työtään suurella sydämellä! ♥

Omistajanvaihdoksen yhteydessä Beautiikin valikoimakin monipuolistui hieman, ja myynnissä on nyt muun muassa tanskalaista tuorekosmetiikkaa valmistava NUORI sekä ihoa hoitavien mineraalimeikkien klassikko Jane Iredale. Sain testattavakseni muutamia tuotteita Jane Iredalelta sekä HelemaalShealta, ja tänään esittelen nuo ensin mainitut.

Suosittelen lukemaan jutun huolella jos kaipaat meikkipohjalta peittävyyttä ja luonnollista kuultoa! Postauksen lopusta löytyy myös alekoodi Beautiikille, joka kannattaa napata talteen.

Jane Iredale Beyond Matte -meikkivoide

Jane Iredale Beyond Matte -meikkivoide

Sain testata Jane Iredalen uusinta vegaanista meikkivoidetta, Beyond Mattea. Tämä on erityisesti sekaiholle suunniteltu semimattainen meikkivoide, jonka peittävyyttä voidaan säädellä levitystekniikalla ja kerrostamisella. Täysin full coverage -lopputulosta tuotteella ei saa, mutta tiiviillä kabukisiveltimellä ei jäädä kovin kauas tuosta tavoitteesta.

Ihoni on T-alueelta rasvoittuva sekaiho, jolla esiintyy ajoittaista pintakuivuutta. Koen eniten haasteita meikkivoiteiden pysyvyyden kanssa, ja arjessa käytän mielelläni kevyttä meikkipohjaa jonka häipymistä ei huomaa. Ongelma-alueeni on nenänpää, joka voimakkaan rasvoittumisen ja pintakuivuuden vuoksi tuntuu ikään kuin hylkivän meikkivoiteita. Harvempi meikkivoide kestää nenässäni koko päivää kauniina, ainakaan, jos tulee yhtään hikoiltua.

Jane Iredalen Beyond Matte oli kuitenkin positiivinen yllätys niin peittävyydeltään kuin pysyvyydeltäänkin. Paksumpikin kerros pysyi paikoillaan lähes koko kasvoilla ilman mitään lisäniksejä. Meikkivoide ei karannut juonteisiin eikä alkanut kakkuuntumaan päivän aikana. Nenänpäähäni tämä ei asettunut täydellisesti ilman pohjustusta, vaan nenä alkoi punertamaan päivän päätteeksi. Primerin kanssa pysyvyys oli kuitenkin kauttaaltaan hyvä.

Jane Iredale meikit Beyond Matte -meikkivoide

Olen levittänyt Beyond Matte -meikkivoidetta niin Beautyblenderilla, sormin kuin kabukisiveltimelläkin. Beautyblender antaa kuulaamman lopputuloksen, kun kabukilla voidaan työstää peittävämpi meikkipohja. Yllä näkyy kuvapari, jossa puhtaalle iholle on levitetty yksi kerros Beyond Mattea Sigman F80 Flat Kabuki -siveltimellä. Lopputuloksena on tasainen ihonsävy, ja jopa näppylät muuttuvat melko huomaamattomiksi. Pohja on kuitenkin edelleen kuulas ja “glowy”.

Parhaiten tuon hehkun näette muuten Instagramin kohokohdastani “Luomivärirajaus” jossa olen käyttänyt tätä meikkivoidetta!

Itse tykkään puuteroida pohjan vielä kevyesti ehkäistäkseni turhaa kiiltelyä päivän mittaan, mutta vähemmän rasvoittuva iho ei puuteria kaipaa. Omassa käytössäni on sävy M4, joka on hitusen liian vaalea jos tuotteen levittää kabukilla. Meikkisienellä se kuitenkin sulautuu ihooni saumattomasti, joten sävyn valinnassa on hieman pelivaraa!

Jane Iredale Lemongrass Love -kosteussuihke

Loistava pari vielä voimakkaampaa hehkua kaipaaville on Jane Iredalen Lemongrass Love -kosteussuihke. Tämäkin tuote on vegaaninen, minkä lisäksi sillä on ECOCERT -luomukosmetiikan sertifikaatti. Raikkaan sitruksinen kasvosuihke kosteuttaa, rauhoittaa ja virkistää ihoa sekä sopii meikin kiinnittämiseen. Multitaskingia parhaimmillaan!

Olin innoissani suihkeen testaamisesta, sillä rakkauteni sitrustuoksuja kohtaan on pohjatonta. Tässä tuotteessa arvostankin erityisesti sen raikasta sitruunaruohon tuoksua, joka herättelee kaikkia aisteja. Muun muassa rauhoittavaa aloe veraa, kosteuttavaa glyseriiniä ja hoitavia öljyjä sisältävä kasvosuihke jättää ihon kosteutetun tuntuiseksi ja kuulaan näköiseksi. Sen kevyt suihke leviää tasaisesti koko kasvoille ja tuntuu iholla virkistävältä.

Meikin päällä käytettynä kosteussuihke sulattaa puuterista pintaa ja korostaa meikkipohjan kuulautta. Se jättää ihon pintaan kevyen kalvon, joka auttaa pidentämään meikkipohjan kestoa. Suihketta tulee helposti melko runsaasti, joten vesiliukoisen maskaran kanssa saa olla hieman tarkkana. Kosteussuihke kannattaa suihkia reilulta etäisyydeltä tai lisätä se ennen ripsivärin levitystä.

Ainesosat: Aqua/Water/Eau, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Glycerin**, Cymbopogon Flexuosus (Lemon Grass) Oil*, Citrus Sinensis (Orange) Peel Oil Expressed, Calendula Officinalis (Calendula) Flower Extract*, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract*, Cymbopogon Citratus (Lemon Grass) Extract*, Citrus Limon (Lemon) Peel Extract*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil*, Alcohol**

Jane Iredale Lemongrass Love -kosteussuihke

Yhteenveto

Sekaihon kanssa on välillä hankalaa löytää hyvin pysyviä tuotteita, jotka eivät olisi täysin mattaisia. Vielä hankalammaksi tehtävä menee siinä vaiheessa, kun meikkipohjalta halutaan vahvempaa peittoa. Jane Iredalen Beyond Matte -meikkivoide suoriutui haasteesta hyvin arvosanoin, ja merkin uusi kosteussuihke oli myös varsin miellyttävä tuttavuus. Suosittelen näitä lämpimästi muillekin sekaihoisille, etenkin, jos kuulas meikkipohja ja sitrustuoksut ihastuttavat!

Alekoodi Beautiikille

Beautiikilta löytyy myös muita Jane Iredalen klassikkoja sekä uutuuksia, koko valikoimaan voitte tutustua täällä. Samalla voit hyödyntää alla olevan alekoodin, jolla saat 15% alennuksen Jane Iredalen sekä HelemaalShean tuotteista. Noihin jälkimmäisiin palataan blogissa myöhemmin, mutta voin jo nyt sanoa, että merkin sheivaussaippua on tsekkaamisen arvoinen!

Koodilla “NENASOFIA15” saa 15% Jane Iredalen ja HelemaalShean normaalihintaisista tuotteista. Koodi on voimassa 31.3.2021 saakka.

Onko Beautiikki teille tuttu verkkokauppa?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

2 Comments

 • Reply Saaga

  Kaiholla katselen huonoihoisena, että onpa sinulla kauniin kuulas iho luonnostaan ilman meikkiä 🙂

  25.2.2021 at 17:48
  • Reply Nena Sofia

   Voi eikä! Kauniit kiitokset, nyt on tosiaan iho voinut paremmin tänä talvena kun olen löytänyt hyviä tuotteita ihonhoitorutiiniini 🙂 Millaisia iho-ongelmia sinulla on?

   26.2.2021 at 01:46

  Leave a Reply