Follow:

O.P.I Color Paints

Heippa ihanat! 
Tänään pidän poikkeuksellisesti välipäivää 31 päivän haasteesta, sillä minulla on jotain jännittävää esiteltävää teille. O.P.I lanseerasi vähän aikaa sitten uudet vesivärilakat edellisten Sheer Tintsien korvaajiksi, ja pääsin sitten testaamaan näitä uutukaisia joita Color Paintseiksikin kutsutaan. Lakat olen saanut O.P.I:n maahantuojalta, Kauneudenkaupalta. Siellä on edelleen saatavilla sarjan minisettejä sekä täysikokoisia yksilöitä, jos joku on vielä jäänyt näistä paitsi!
Sain testattavaksi kokoelman minisetin, johon kuuluu viisi vesivärilakkaa sekä hopeinen pohjaväriksi tarkoitettu foil-lakka. Yllä näkyvästä pullokuvasta voi pistää merkille, että lakat näyttävät jo pulloissakin hyvin pigmenttisiltä, ja etenkin tummimmista sävyistä herää kysymys mahtavatko ne toimia ollenkaan vesivärileikeissä peittävyytensä takia.
Alla seuraavista kuvista pääsette kuitenkin huomaamaan, että lakat ovat huomattavasti läpikuultavampia kuin ylläoleva pullokuva antaa ymmärtää. 

Silver Canvas on hopeinen foil-lakka, joka on tarkoitettu käytettäväksi vesivärilakkojen pohjavärinä. Tämä on hyvin pigmenttistä, ja lyhyille kynsille tätä varmasti riittääkin vain yksi kerros. Tikuille ja omille melko pitkille kynsilleni vaadittiin kuitenkin kaksi kerrosta täydelliseen peittävyyteen.
Primarily Yellow on setin läpikuultavin lakka. Vaikka pullossa sävy näyttää taittavan oranssiin, kynnellä tämä on kuitenkin rehellisen sitruunainen lakka. Kuvassa yksi kerros hopeisen Silver Canvasin päällä.

Chromatic Orange on punaiseen taittava oranssi – sävy on hyvin porkkanamainen. Kuten kuvasta huomaa, tässä on paljon enemmän pigmenttiä kuin ylemmässä Primarily Yellowissa, mutta lakan läpi paistaa kuitenkin kauniisti hopeisen pohjavärin kimallus. Kuvassa yksi kerros Silver Canvasin päällä.

Pen & Pink on kaunis keskipinkki jelly. Tässäkin on reilusti pigmenttiä, mutta se kuultaa kuitenkin nätisti läpi eikä peitä hopeista pohjaväriä alleen tyystin. Yksi kerros Silver Canvasin päällä.

Purple Perspective on sävyltään orvokkia muistuttava violetti. Tässä voittekin kiinnittää huomiota siihen, kuinka paljon läpikuultavampana lakka esiintyy tikulla kuin miltä se näytti pullokuvassa. Vaikka sävy on tumma, pigmenttiä ei kuitenkaan ole lainkaan liikaa ja tämäkin sopii vesivärittelyyn mainiosti. Yksi kerros Silver Canvasin päällä.

Turquoise Aesthetic on vihreään taittava turkoosi, sävyltään tämä tuo mieleen Karibian meren. Tämä on setin lakoista toisiksi läpikuultavin, mikä on yllättävää kun ottaa huomioon kuinka tummalta sävy näyttää pullossa. Yksi kerros tässäkin Silver Canvasin päällä.

Heti ensimmäisenä testailin lakkoja valkoiselle tipille. Maalasin ensin kukan Nufun mustalla lakalla, ja sen kuivuttua lakkasin päälle kerroksen Seche Viteä. Seuraavaksi väritin kuvan ja taustan kaikkia vesivärilakkoja käyttäen, ja lopuksi kuorrutin kynnen pikakuivattajalla.
Testien perusteella voisin sanoa näistä vielä muutaman sanasen. Koostumukseltaan lakat ovat mainioita värittelyyn, sillä ne ovat hyvin ohuita eivätkä kuivu turhan nopeasti. Ne myös sekoittuvat toisiinsa kauniisti kunhan lakkaa käyttää tarpeeksi paksusti. Pigmenttiä näissä on melko paljon, mutta niitä on helppoa ohennella paletilla kirkkaan päällyslakan kanssa – kunhan muistaa valita jonkun muun päällyslakan kuin pikakuivattajan. Sävyvalikoimaa on tarjolla myös riittävästi, etenkin kun ottaa huomioon kuinka helppoa näitä on sekotella. Itselleni haluaisin kotiuttaa vielä vihreän Landscape Artistin, mutta muuten pärjään hyvin jo näillä viidellä lakalla mitä minulla ennestään on.
Huomenna ja ylihuomenna katsellaan näitä lakkoja vielä kynsillä, ja pääsen antamaan lopullisen arvioni. Mitäs piditte tällaisesta postauksesta, oliko siitä hyötyä teille?

*** Color Paintsit saatu testattavaksi Kauneudenkauppa.fi:stä. Postauksen linkit ovat vain teitä helpottamassa enkä hyödy klikkauksista mitenkään.
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

8 Comments

 • Reply Emmi

  Oi ihania lakkoja! Ja wautsi miten upea tuo kynsi! <3

  11.8.2015 at 16:03
 • Reply Bunnytailnails

  Mun oli tiäkkö pakko ostaa se landscape artist isoa pullona ja kyllä kannatti. On se niin ihana ruohonvihreä!

  11.8.2015 at 16:48
 • Reply Enail

  kauniita lakkoja 🙂 kiitos esittelystä!

  12.8.2015 at 04:38
 • Reply Tinkerbell

  Jestas miten kaunis kukka<3

  14.8.2015 at 20:24
 • Reply Nena Sofia

  Oih kiitos! <3 Nää lakat on kyllä ihan huippuja 🙂

  15.8.2015 at 12:41
 • Reply Nena Sofia

  Hih se kyllä on! Ihan varmasti itsellekin sen hankin kunhan lompakko antaa periksi taas 🙂

  15.8.2015 at 12:42
 • Reply Nena Sofia

  Ole hyvä vain, ihanaa jos siitä oli iloa 🙂

  15.8.2015 at 12:44
 • Reply Nena Sofia

  Voi kiitos <3 🙂

  15.8.2015 at 12:46
 • Leave a Reply