Follow:

Roskiin meni! || Tammikuu

Viimeksi olen kirjoitellut blogin puolelle tyhjentyneistä kosmetiikkapurkeista vuosi sitten huhtikuussa, jolloin aiheena oli maaliskuun roskat. Nyt pitkän tauon jälkeen olisi aika palata ruudun ääreen tammikuussa loppuun rutisteltujen kosmetiikkatuotteiden parissa! Jaottelen tuotteet taas perinteisesti kategorioittain, ja kerron omista käyttökokemuksistani jokaisen kohdalla. Lisäksi arvostelen tuotteet arvosanoilla 0-5.

*Tähdellä merkityt tuotteet saatu

Meikit:

1. Essence make me brow -kulmageeli: Lempikulmageelini, jota juuri ylistinkin tässä postauksessa. Tällä saa kulmille nopeasti ryhtiä, väriä sekä tuuheutta, ja se onkin ollut luottotuotteeni jo vuosia. 5/5

2. L´Oréal Paris Infallible Fixing Mist*: Tämä Lorkun meikinkiinnityssuihke avasi silmäni tälle tuotekategorialle. Olin aiemmin kokeillut joitakin kiinnityssuihkeita, mutten saanut niillä mitään huomattavia tuloksia aikaan. Tämä sen sijaan ihan todella pidentää meikin kestoa, enkä suoraan sanottuna osaisi enää kuvitella eläväni ilman sitä. Onneksi uusi pullo onkin jo korkattuna. Ainoa miinus on se, ettei suihke ole erityisen hienojakoista. Pulloa pitää myös ravistella huolellisesti ennen käyttöä, muuten saattaa saada valkoisia täpliä kasvoilleen tuotteen sisältämän puuterin vuoksi. 4/5

Kasvojen ihonhoito:

1. Bio2You Natural Nutritive Seabuckthorn Cream With Panthenol*: Päivä- ja yökäyttöön soveltuva tyrniä sekä pantenolia sisältävä voide ihastutti etenkin yökäytössä. Koostumus oli ehkä himpun verran liian rasvainen päiväkäyttöön meikin alla, enkä usko että olisin tykännyt tästä esimerkiksi kesäaikaan. Vuoden vaihteessa ihoni myös temppuili ylenpalttisella rasvoittumisella (luulen, että ongelma oli vesikosteutuksen vähäisyyden kanssa, ja nyt ihoni onkin jo tasapainottunut kun olen keskittynyt seerumien kerrostamiseen), jolloin tämä loppuikin juuri sopivasti. Kun naama puski öljyä ennätystahtia omasta takaa, ei sen päälle tehnyt mieli levittää runsaasti öljyjä sisältäviä voiteita. Mutta joka tapauksessa, yövoiteena tämä oli oikein mainio, kunhan alla muistaa käyttää kosteuttavaa seerumia. 3,5/5

2. Lavera Hydro Effect Serum: Tästä Laveran superkosteuttajasta olen kirjoittanut oman postauksensa jo aiemmin. Rakastan seerumin raikasta tuoksua, kevyttä koostumusta ja käyttäytymistä iholla. Se levittyy helposti, imeytyy nopeasti ja jättää ihon todella kosteutetun tuntuiseksi. Inci-listasta löytyykin muun muassa ihoa kosteuttavaa glyseriiniä ja hyaluronihappoa sekä erilaisia ihoa hoitavia kasviuutteita ja skvalaania. Hinta-laatusuhde tässä seerumissa on ihan omaa luokkaansa, ja tulen varmasti ostamaan sitä vielä uudestaan. 5/5

3. Garnier SkinActive Micellar Cleansing Wipes, normal & sensitive skin: Garnierin misellilaput tekivät hyvin tehtävänsä reissussa. Puhdistuslappuihin imeytetty misellivesi poisti meikin tehokkaasti, ja sitä oli pakkauksessa riittävästi. Laput eivät siis olleet missään tapauksessa liian kuivia. Sen sijaan niiden materiaali oli aavistuksen rouhea, olisin tykännyt hieman sileämmästä ihotuntumasta. 3,5/5

Hiustuotteet:

1. Schwarzkopf BonaCure Scalp Genesis Purifying Shampoo*: Rasvoittuville hiuksille suunniteltu, päänahkaa syväpuhdistava shampoo. Tästä en niin kovasti innostunut, olen käyttänyt tehokkaampiakin vastaavia. Hiukset jäivät toki puhtaiksi, mutta päänahassa en huomannut mitään erityistä eroa, eikä tämä ainakaan ehkäissyt hiusten rasvoittumista omalla kohdallani. 2/5

2. Batiste Sweetie Dry Shampoo: Vadelmaisen vaniliainen Sweetie -kuivashampoo ihastutti herkullisella tuoksullaan, ja laatu oli taattua Batistea. Tykkäsin kovasti. 5/5

3. Khadi Pure Henna: Olen viime keväästä asti värjännyt hiuksiani kotona kasviväreillä. Tähän Khadin Pure Hennaan olen tarttunut nyt useamman kerran, ja tähänastisista kokeiluistani tämä on noussut suosikikseni. Khadin henna on jauhettu todella hienojakoiseksi, jolloin väri tarttuu nopeasti ja jää intensiiviseksi. Siitä saa myös helposti notkean massan, jonka levittäminen on vaivatonta. Väri ei myöskään varise päästä levityksen aikana juuri ollenkaan. Paketti maksaa muistaakseni noin 12€ Ruohonjuuressa, ja omille hiuksilleni siitä riittää kahteen värjäyskertaan. Eipä tule ainakaan kalliiksi. 5/5

Kädet ja kynnet:

1. Organic Shop Indonedian SPA-Manicure Hand & Nail Cream-Butter: Mukavan tuhti käsirasva, joka kuitenkin imeytyy melko nopeasti eikä kädet jää loppupäivän ajaksi lähmäisiksi. Tuoksu on pehmeän kukkainen, eikä mitenkään liian voimakas. Tykkäsin tästä päiväkäytössä ja voisin hyvin ostaa uudestaankin. 4,5/5

2. Essence Superrich & Supersoft Hand Cream: Tämä Essencen käsivoide oli todellinen yllättäjä. Inci-listalta löytyy toisena ainesosana sheavoi, ja sen kyllä tuntee koostumuksessa ja tuoksussakin. Voide on paksun rasvaista, tehokkaasti ihoa kosteuttavaa ja pehmentävää. Käytin tätä käsien yövoiteena, ja ostaisin kyllä uuden, jos näitä tulisi vielä jossain vastaan. Tämän yksilön sain merkin joulukalenterista, enkä ole näitä käsirasvoja nähnyt yksittäismyynnissä ainakaan meidän Tokmannilla. Vinkatkaa ihmeessä, jos tiedätte mistä tätä saa! 5/5

3. Xtra kynsilakanpoistoaine: Tätä olen aiemminkin hehkuttanut, mutta sanon sen vielä kerran: jos et ole tähän asti kokeillut Xtran kynsilakanpoistoainetta, tee se nyt! Tämä on suorastaan lakanpoistoaineiden aatelia, mutta älyttömän edulliseen hintaan. 5/5

Muut:

1. Herbina Soft Cashmere Antiperspirant 48h: Tämä onkin todellinen suosikkidödöni. Tuoksu on miellyttävä, puhdasta pyykkiä muistuttava, ja riittävän mieto omaan nenääni. Haluan, että antiperspirantti tuoksuu hyvältä, muttei riitele esimerkiksi hajuveden kanssa, jota silloin tällöin käytän. Lisäksi odotan antiperspirantilta tehokkuutta, ja tämä pitää ainakin omat kainaloni kuivina luvatut 48 tuntia. Muistelisin joskus saaneeni tällä sotkuja mustaan paitaan, mutta en ole ihan varma? Yleensä puen paidat tottumuksesta varovaisesti, jos olen juuri laittanut antiperspirantin. 5/5

 

Näkyikö tuttuja tuotteita?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

12 Comments

 • Reply Linda/Lipstick Love

  Toi Laveran seerumi on jännä, kun oon itse käyttänyt sitä pari sellasta näytepussukkaa ja sen tuoksu on ollut niin ummehtunut ettei oo tosikaan, mutta muilta oon kuullut pelkästään kehuja siitä. Varmaan vika siis niissä näytepusseissa eikä itse seerumissa, kun säkin sitä tuoksua kutsut raikkaaksi 🙂 Toi Herbinan dödö on yksi munkin kestosuosikkeja!

  7.2.2019 at 11:56
  • Reply Nena Sofia

   Ohoh, kerrassaan kummallista! Mun nenään tuo tuoksu on tosiaan sellainen merellisen raikas, enkä löydä siitä mitään tunkkaisia elementtejä. Todennäköisesti ongelma on siis niissä näytepusseissa :/ Kannattaa ehkä laittaa maahantuojalle viestiä, niin saavat hekin tiedon, että näytteissä on jotain häikkää! 🙂

   7.2.2019 at 16:24
 • Reply Alma

  Oletko kokeillut vaihtaa tuon meikinkiinnityssuihkeen pumppua tai ainetta parempaan suihkepulloon.. Kannattaa kokeilla! 🙂

  7.2.2019 at 14:37
  • Reply Nena Sofia

   Hei, kiitos muistutuksesta! 😀 Olen tästä vinkistä joskus aikanaan kuullut, mutta koska ongelma ei ole ihan mahdoton, en silloin etsinyt vaihtopumppua. Nyt kun asia taas tuli esille, voisin alkaa tiirailemaan jos kaapeista löytyisi sopiva korvike 🙂

   7.2.2019 at 16:26
 • Reply Katri

  Schwarzkopf BonaCure Scalp Genesis Purifying Shampoo -tämä oli kyllä vähän pettymys. Parempiakin on ollut, jopa fairyä voi käyttää ihan superpuhdistuksena eikä laittaa rahaa erikseen mihinkään syväpuhdistaviin. Itse ainakin pesen sillä aina sillon tällön, kun ei niitä täysiä pakkauksia saisi ikinä loppuun. Toi herbinan dödö paras, alumiinittomat tuotteet kainaloihin -jee! Ei syöpäsoluriskiä.

  7.2.2019 at 16:09
  • Reply Nena Sofia

   Shampoo oli kyllä pettymys, vaikka ei se tukkaa likaiseksi jättänytkään. Sen sijaan mietin, että onko tuo Herbinan dödö uudistunut lähiaikoina? Omani inci-listasta ainakin löytyy alumiinia (itsehän en sitä niinkään välttele).

   7.2.2019 at 16:41
 • Reply Sissi

  Toivon, että viimeinkin pääsisin käsiksi tuohon Laveran seerumiin, koska se on odotellut vuoroaan hyvän tovin! Moni on sitä ylistänyt vuolain sanoin, joten odotukset ovat korkealla

  7.2.2019 at 21:11
  • Reply Nena Sofia

   Suosittelen lämpimästi sen kokeilua 🙂 Tuotahan löytyy ihan Cittareistakin, taisi maksaa noin 17€ kun viimeksi ostin.

   8.2.2019 at 08:42
 • Reply Vandaalia

  Kiva kuulla, että oot tykännyt tuosta Lorealin kiinnityssuihkeesta, ostin itselleni sen juuri eilen tarjouksesta testiin 😀 X-tran kynsilakan poistoaine ainakin kuuluu myös omiinkin suosikkeihin 🙂 Sen sijaan markettien dödöt oon pääsääntösesti kokenut pettymyksinä ja sitten niiden käyttö vain vapailla/kotipäivinä vie ikuisuuden.. :’D

  7.2.2019 at 21:39
  • Reply Nena Sofia

   Hauska sattuma! Mä uskon, että tykkäät siitä kyllä 🙂 Mulla on myös ongelmia monien markettidödöjen kanssa, mutta tämä Herbinan sarja on ollut tosi hyvä 🙂

   8.2.2019 at 08:43
 • Reply SariBP

  Näkyi montakin tuttua tuotetta! Ensinnäkin Herbinan dödöistä tykkään kovasti. Valtaosa on kivan tuoksuisiakin ja minulle riittävän toimivia. Essencen kulmageeli ja Lorealin kiinnityssuihke on tälläkin hetkellä käytössä ja hyviksi havaittuja luottotuotteita. Bio2You’n voide on minullakin yövoidekäytössä ja koostumus oli kivan ohut-paksua, että soveltui siihen hommaan oikein hyvin. Voide sopi myös kuivalle naamalle kivasti.

  Mukavaa viikonloppua<3

  8.2.2019 at 07:01
  • Reply Nena Sofia

   Kiva, että löytyi tuttuja tuotteita – aika samoilla linjoilla näistä ollaan näköjään 🙂 Tuo ohut-paksu oli muuten vallan mainio tapa kuvata tuota Bio2You:n voidetta! Sen verran ohut, että on mukava yökäytössä, mutta kuitenkin inasen verran liian tuhti meikin alle 🙂

   Oikein mukavaa viikonloppua myös sinulle <3

   8.2.2019 at 08:47

  Leave a Reply