Follow:

Ystävänpäivän aaton kynnet

Oletteko sattuneet vilkaisemaan kalentereitanne? Nyt on nimittäin 13. päivä ja perjantai. Kuuluisa epäonnen päivä, milloin sattuu ja tapahtuu. Itse en ole erityisen taikauskoinen, vaikka välillä tämä kyseinen päivä jännittääkin. Uskon nimittäin, että epäonniset kömpsähdykset tänä kyseisenä päivänä eivät johdu epäonnesta, vaan siihen uskomisesta. Jos pelkää koko päivän ajan, että jotain pahaa tapahtuu, ei silloin voi parhaassakaan tapauksessa olla yhtä skarppina kuin yleensä, vaan luultavasti mokailee itse ihan vain mokaamisen pelosta. Toivottaisin nyt heti aluksi kuitenkin kaikille ehdottoman mokatonta perjantaita, sillä huomenna on ystävänpäivä eikä ole mitään syytä käyttää tuon ihanan ällöromanttisen ja rakkautta pursuavan päivän aattoa murehtimiseen! Olkaapa siis nätisti ja pitäkää ajatukset tiukasti huomisessa.

 

Niin minäkin tein, ja väkersin ystävänpäivän aaton kynnet. Huomiselle on suunnitelmissa överivaaleanpunaista, joten tänään piti mennä hitusen verran hienostuneemmalla teemalla, ja vaikka kynsille päätyikin sydämiä, korvasin valeanpunaisen tummalla violetilla ja valkoisen mustalla.

 

Halusin ottaa testiin nyt Sally Hansenin maahantuojalta saamani Luxe & Lace -kokoelman mustan kaunottaren, Rufflen. Tämä lakka houkutteli minua erilaisuudellaan, ja olen siihen kaikin puolin tyytyväinen. Kyseessä on siis kirkaspohjainen glittertopperi, jossa uiskentelee ainakin viittä eri kokoista mustaa hexagon-glitteriä, ja lopputulos muistuttaakin kovasti mustaa pitsiä. Lakka levittyi nätisti eikä glittereitä tarvinnut erityisemmin kalastella, ja pintakin jäi sileäksi lakan jäljiltä. Tykkäsin todella paljon!
Muuten kynnet ovatkin peruskauraa, ranskispohjana käytin Mallen silkkisukkahousulakaksi nimeämää Trindin CC 107 -lakkaa, ja violetit vinot tipit vetelin menemään Seppälän Nails -sarjan mattalakalla nimeltä Lilac. Samaa lakkaa on myös nimettömissä Rufflen alla. Sydämet maalasin Nufun mustalla ja tuolla samaisella Seppälän mattalilalla, ja lopputulos oli mielestäni sievä.

 

// Hello sweethearts! 
Have you noticed that today is 13. Friday?  I hope you’re feeling lucky, and don’t mess up your day just because you’re afraid of the date. Tomorrow is Valentines day, keep that on your mind and be happy!

Today’s nails are simple french manicure. As a glitter I used Ruffle from Sally Hansen’s Luxe & Lace collection. It’s really lovely clear based glitter topper with different sized hexagon glitters. It’s really pretty and worked well, I have nothing bad to say about that one. Just loved it!

Other polishes I used on these nails were CC 107 from Trind and Lilac from Seppälä. Those hearts I painted with that Lilac and Nfu Oh’s black polish. These were pretty nice nails, but not really amazing. 

Onkos siellä ruudun toisella puolella taikauskoista porukkaa, vai uskotteko, että 13. perjantai on silkkaa hölynpölyä?

 

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

40 Comments

 • Reply Kynsille /(kynsille.wordpress.com)

  Nää on tosi kivat:) ja väreineen ja koristeineen juuri sopivat ystävänpäivän aattoon!

  13.2.2015 at 09:21
 • Reply Photogothic

  Tosi söpöt kynnet!
  Tämä kyseinen perjantai 13. on itselle siinä mielessä ikävä, että isäni olisi täyttänyt tänään 70 vuotta, mutta hän menehtyi äkillisesti reilu vuosi sitten. :'(

  13.2.2015 at 09:36
 • Reply Heidi

  Wau, upeat kynnet! Tykkään kovasti. Ja taidan metsästää jostain tämä mustan glitterihanuuden <3

  Hölynpölyä 13. perjantai 😉 Mulla se on ennemmin onnenpäivä, kun synttärit sattuu muutaman vuoden välein näin helmikuussa perjantaille 😉

  13.2.2015 at 09:39
 • Reply eekku

  Nätit

  13.2.2015 at 10:18
 • Reply Verieana

  Olisi mennyt koko perjantai ja 13. päivä ihan ohi, jos ei sitä olisi muistutettu 🙂 En usko että tänä päivänä sattuu tai tapahtuu sen enempää kuin muinakaan päivinä, mutta se on niin helppoa pistää päivän piikkiin. Se ensimmäinen perjantai 13. on vissiin ollut aika paha päivä…

  Ja oikein hyvin menee nämä kynnet ystävänpäivänaatosta 😀

  13.2.2015 at 11:59
 • Reply Outi

  Kauniit kynnet! 🙂 tällainen ei-niin-perinteinen ystävänpäivälakkaus on hieno!

  13.2.2015 at 12:02
 • Reply Bunnytailnails

  Jee, mun lempilakka on taas kehissä! Mä harkitsen jo vakavasti ton silkkisukkahousulakan hankkimista :). Upea violetin sävy ja tuo Sallyn glitter on pakkohankinta. Juuri aamulla tikutin sitä valkosinistä versiota ja oli kyllä niin hyvälaatuinen, että pitää saada tämä mustakin versio. Huikean ihanat kynnet!

  Mä en edes tajunnut, että on pe 13. päivä :). Vielä ei ole sattunut mitään kummia. Mulle kyllä sattuu niin paljon muuten, että ehkä mut on rokotettu tätä päivää vastaan!

  13.2.2015 at 13:07
 • Reply Pakkoneulootikko Heltsu

  Aivan ihanat kynnet <3

  Ja koska perjantai 13pv.n taikauskoisuus koskettaa oikeastaan kristittyjä vain, en ole koskaan ymmärtänyt sen taikauskoisuutta. 🙂

  13.2.2015 at 13:31
 • Reply Mimosa

  Ai se Sally on tuommoinen! Mie luulin sitä joksikin tekstuuriksi 😀
  No, miulla on Foxy Pawsin melkein vastaava, joten en ehkä tätä tarvitse, ehkä.

  13.2.2015 at 14:01
 • Reply Emma

  Ihanat kynnet! 🙂

  13.2.2015 at 14:16
 • Reply Enail

  Aivan ihana lakkaus 🙂 En edes tajunnut että on perjantai 13. ennenkun luin tän poastauksen eli en mä kai kauheen taikauskonen ole 😀

  13.2.2015 at 14:35
 • Reply Nanikaroliina

  Hölyn pölyä, vaikka taikauskoinen oonki jossain jutuissa 😀 Ihanaa ystävänpäivää kaunokainen! <3

  13.2.2015 at 16:53
 • Reply Tinkerbell

  Kaunis lakkaus :))

  13.2.2015 at 18:52
 • Reply Viveka Laaksonen

  Hauskat lakkaukset 🙂 Tämä perjantai 13. on ollut yllättävän harmiton, mutta toisaalta mä sählään oli sitten mikä tahansa päivä vuodesta 😀

  Mutta kuules, mistähän johtuu, että mun blogiin tullaan pari kertaa viikossa hakusanoilla “Nena Sofia's Nails”? Vieläpä ihan just noin oikein kirjoitettuna! Tää on todella hämärää. Kokeilin ite hakea täsmälleen noilla hakusanoilla Googlesta (kokeilin myös Yahoota, tulokset eivät eroa) ja vasta kahdeksas tulos ohjasi mun blogiin ja kaikki aikaisemmat sun blogiin tai faceen jne. Pari kertaa ois ihan ok, koska kyllä mun blogiin tullaan oudommillakin hakusanoilla, mutta tällä kyseisellä tullaan kymmeniä kertoja kuussa! Huomasin tämän jo tammikuussa. Mistähän on kyse? 😀

  13.2.2015 at 20:26
 • Reply nailOxtail

  Minä joka olen muutenkin kävelevä katastrofi ei paljon tällasista päivistä hetkahda. Tosi nätit lakkaukset ja must glitteri löytyy täältäkin, tosin vielä testaamatta! Hyvää ystispäivän aattoa!

  13.2.2015 at 21:31
 • Reply Emmi

  Upeat kynnet taas kerran!

  14.2.2015 at 05:34
 • Reply Tiina

  Vautsi, tosi upeat kyllä! 🙂

  15.2.2015 at 10:49
 • Reply Nena Sofia

  Voi että, kiitos äärettömästi! 🙂 <3

  16.2.2015 at 10:08
 • Reply Nena Sofia

  Voi eikä, aivan kamalaa :'( Läheisen kuolema on aina traagista, etenkin, jos kyseessä on noinkin läheinen ihminen elämässä. Tähän on vaikea löytää sanoja, toivottavasti aika parantaa haavat. Suuret osanotot suruusi 🙁 <3

  Kiitos vielä kehuista!

  16.2.2015 at 10:11
 • Reply Nena Sofia

  Hei eikä, paljon onnea nyt hiukan myöhässä! <3 Ja kiitoksia kehuista, tuo musta glitter on kyllä aivan ihana 🙂

  16.2.2015 at 10:12
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos paljon! 🙂

  16.2.2015 at 10:14
 • Reply Nena Sofia

  Hahaa, ilmeisesti on tosiaan ollut melkoinen sattumusten sarja ensimmäisenä kyseisen päivämäärän perjantaina 😀

  Kiitos paljon kehuista! 🙂

  16.2.2015 at 10:15
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos paljon Outi! 🙂 <3

  16.2.2015 at 10:17
 • Reply Nena Sofia

  Hihii, silkkisukkislakka on kyllä melko kaunis tapaus, vaikka jotenkin tuntuu vieläkin ettei se ihan sovi oman ihon pigmenttini kanssa, vaan pitäisi etsiä vastaava keltaisemman sävyinen. Mutta toisaalta tykkään siitä, etenkin nyt uuden nimensä johdosta 😀 Ja tuo musta Sallyn glitter on kyllä aivan mahtava myöskin 🙂

  Toivottavasti rokotteesi piti, eikä mitään hassumpaa sattunut! Itse tulin ainakin säästyneeksi kaiken maailman mokailuilta 🙂

  16.2.2015 at 10:20
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos paljon! <3 Ja kaikkea hölynpölyä ei tarvitsekaan ymmärtää, vaan ne voi jättää ihan omaan arvoonsa 🙂

  16.2.2015 at 10:20
 • Reply Nena Sofia

  Hahaa, no, näiden kanssahan ilmestyi tekstuurilakkojakin, eli ei mikään mahdoton moka 🙂 Ja enpäs muuten tiennytkään, että Foxy Pawsillakin olisi jokin tällainen, kiitos infosta 🙂

  16.2.2015 at 10:21
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos Emma! 🙂 <3

  16.2.2015 at 10:24
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Enail! 🙂 Ja et sä sitten vissiin oo 😀 Ei vaan, itsekin tajusin tuon päivämäärän vasta saman päivän aamuna, joten ei se niin ihmeellistä ole sitä unohtaa, harvempi kai laittaa muistutusta puhelimeen että “tänään on huono päivä, älä herää” 😀

  16.2.2015 at 10:26
 • Reply Nena Sofia

  Oi että, kiitos! Erittäin myöhästyneet hyvän ystävänpäivän toivotukset sullekin <3

  16.2.2015 at 10:27
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  16.2.2015 at 10:27
 • Reply Nena Sofia

  Hahaa, niin teen minäkin! Onneksi perjantaina ei sentään sullekaan mitään kummempaa tapahtunut, ei käynyt meinaan mullekaan 🙂

  Mutta siis mitä ihmettä! Tuo nyt on kerrassaan omituista, kehtaisinpa väittää ettei edes omaan blogiini tulla noin usein noilla hakusanoilla, bloggerin mukaan tänne eksytään ehkä kerran viikossa ylipäänsä minkään sorttisilla hakusanoilla. Outoa, mutten kyllä yhtään osaa sanoa että mistä tuo johtuu :/

  16.2.2015 at 10:30
 • Reply Nena Sofia

  Siis lisäisin vielä, että googlen kautta blogiini tullaan päivän mittaan 5-10 kertaa, mutta jostain syystä bloggeri ei koskaan kerro niitä hakusanoja :/

  16.2.2015 at 10:31
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos! Hyvä ettet hätkähdä, melko turhaa sellainen on 🙂 Ja tuo musta glitteri on kyllä must have 😀

  16.2.2015 at 10:32
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos Emmi! 🙂

  16.2.2015 at 10:33
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos paljon! 🙂 <3

  16.2.2015 at 10:34
 • Reply Hannatic

  Voi jestas, mä kerran jo olin tuo musta glitter kädessä menossa kassalle, kun yhtäkkiä aloin katsoa että siinä olisi musta jellypohja ja jätin sen sitten kauppaan. Mutta kirkashan se on! Mitenhän osasinkin katsoa niin väärin. Kirkaspohjaiselle mustalle glitterille olisi kyllä käyttöä. Tai ainakin haluaisin sen hirveästi siltä varalta että joskus välttämättä tarvisin mustaa glitteriä 😀 Eli joudun nyt sitten kuitenkin hakemaan sen 🙂

  16.2.2015 at 12:23
 • Reply Viveka Laaksonen

  No onpa hämmentävää! Näkyykö mun blogi sulla liikenteen lähteinä?

  16.2.2015 at 14:22
 • Reply Katarooma

  Aikas ihanat nämä!

  17.2.2015 at 19:45
 • Reply Nena Sofia

  Hahhah, voi ei! 😀 No, toivottavasti se vielä löytyy ja pääsee sunkin kokoelmaan 🙂

  18.2.2015 at 09:12
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos <3

  18.2.2015 at 09:12
 • Leave a Reply