Follow:

20 kysymystä – millainen bloggaaja olet?

Nyt on ihan pakko todeta, etten edes muista, milloin olisin tarttunut jonkinlaiseen blogihaasteeseen ja kirjoittanut siitä postauksen! Sen vuoksi päätinkin vähän aikaa sitten napata kopin Lindan blogissa vilahtaneesta “Millainen bloggaaja olet?” -haasteesta, sillä onhan se nyt ihan fakta, että tällaisten toteuttaminen on mukavaa vaihtelua. Tänään siis perehdytään kysymysten ja vastausten muodossa omiin ajatuksiini bloggaamisesta!

1. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Blogi lähti käyntiin alunperin kynsikärpäsen puremasta, kun Instagram ei enää tuntunut riittävältä alustalta kynsijuttujen jakamiseen. Kiinnostus bloggaamista kohtaan on kuitenkin ollut verissäni vahvana jo vuosia ennen sitä, ensimmäisen runoblogini starttasin peruskoulussa ja sen jälkeen erinäisiä “bloginpoikasia” tuli putkauteltua pihalle suurin piirtein kerran vuodessa. Mikään niistä ei kuitenkaan innostanut kuten tämä, joten blogit elivät keskimäärin viiden postauksen ikäisiksi, jos niinkään pitkään.

 

2. Kuinka kauan olet kirjoittanut blogia?

Tätä nimenomaista blogia on tullut raapusteltua vuoden 2014 lokakuusta, vuosia on siis takana kolme ja rapiat.

 

3. Kuvaile blogiasi. Mikä on sen pääasiallinen aihe ym.?

Huh miten inhoan tätä kysymystä!  Kaikki blogin esittelytekstit ovat ihan tuskallisia kirjoittaa, miten tätä sillisalaattia voisi kuvailla? Joo, blogissa on punainen lanka, ja aika selvät aiheet, mutta sen sisällön ja tavoitteen kiteyttäminen pariin lauseeseen tuntuu mahdottomalta tehtävältä. Siispä sanon vain, että kynsiä ja kosmetiikkaa. Simple as that.

 

4. Kuinka usein päivität blogiasi?

Blogia pidempään seuranneet tietävät, että tässä kohtaa minulla on kultaisia tavoitteita, joita en vain koskaan saavuta. Kirjoitan vain inspiraation iskiessä, joten mitään varastopostauksia minulla ei ole. Samasta syystä blogikin päivittyy silloin kuin sattuu, vaikka todella tiedän, että tässä pitäisi petrata. Olisi ihan huikeaa, jos olisi säännöllinen postausrytmi ja muutama juttu aina varastossa niitä hetkiä varten, kun inspis on hukassa!

 

5. Kummat ensin, kuvat vai teksti?

Rakastan kirjoittamista, mutta minulla on aika paha “tyhjän paperin kammo”. Tarvitsen siis postauksen kuvat raamiksi tekstilleni, että juttua syntyy. Siispä kuvat tulee aina otettua ja muokattua ennen postauksen kirjoittamista.

6. Mistä saat inspiraatiota postauksiisi?

Inspiroidun aika helposti ihan arkisistakin asioista, ja uusia postausideoita putkahtelee päähän yllättävissäkin tilanteissa. Aikaisemmin isoin ongelmani oli, että ne kivoimmat juttuideat pääsivät unohtumaan ennen toteutusta. Siksi nykyään ylläpidänkin postausideoiden listaa, jota päivittelen aina tilaisuuden tullessa.

 

7. Bloggaatko mieluiten aamulla, päivällä vai illalla?

Hmm, tämä riippuu ihan päivästä! Pääasiassa olen enemmän iltaihminen, minkä vuoksi usein ajastankin seuraavan aamun postauksen valmiiksi edellisenä iltana/yönä. Mutta kyllä niitä postauksia syntyy muinakin vuorokaudenaikoina.

 

8. Kuinka usein teet jotain blogisi eteen kuten otat kuvia, luonnostelet uusia postauksia, vastaat kommentteihin tms.?

Kyllä tämä jokapäiväistä hommaa on. Mutta en ollenkaan valita, kivaa puuhaahan tämä on ♥

 

9. Luetko muiden blogeja? Minkä tyylisiä?

Luen paljon erilaisia kynsi- ja kosmetiikkablogeja, mutta lukulistalle mahtuu muutakin. Kevyenä luettavana tykkään lifestyleblogeista, mutta parhaiten kosmetiikkajuttujen lisäksi uppouduin erilaisiin DIY-ideoihin, urablogeihin tai blogikonsulttien kirjoituksiin. Lisäksi klikkailen auki mielenkiintoisella otsikolla varustettuja juttuja aika monenlaisista blogeista aina Facebookin blogiryhmiä, tai muita blogilistoja selatessani.

 

10. Mitkä asiat toisten blogeissa kiinnittävät huomiosi ja saavat sinut liittymään ehkä jopa lukijaksi?

Paras juttu, millä minut voi vakuuttaa, on vahva, oma tyyli erityisesti tekstissä! Lähes joka blogissa on nykyään komeat kuvat, mutta mukaansatempaava, kevyellä huumorilla höystetty “värikäs” kirjoitustyyli erottuu aina edukseen.

11. Kolme parasta asiaa bloggaamisessa?

Yhteisöllisyys muiden bloggaajien ja lukijoiden kesken on ykkössijalla. Mitä enemmän kommenttikentässä syntyy keskustelua, sitä innokkaammin säntään suunnittelemaan seuraavaa postausta! Toinen huikea tunne on se, jos pystyy oikeasti auttamaan jotakuta jollakin konkreettisella tavalla. Ne kerrat, kun joku on kertonut löytäneensä blogini avulla uuden suosikkituotteen ovat jääneet vahvasti mieleeni. Kolmas paras juttu on bloggaamisen luovuus. Koen, että pääsen blogin kautta toteuttamaan itseäni ihanalla tavalla.

 

12. Entä kolme huonointa asiaa?

Se, että kaiken pitäisi olla niin täydellistä. Jotta blogi saisi lukijoita ja sinne kommenttikenttään syntyisi sitä ihanaa keskustelua, pitäisi homman olla suorastaan ammattimaisella tasolla. Ei kelpaa puolivillaiset kuvat tai ajatustenvirta kuvateksteinä, eikä riitä, että postauksen vain pieraisee ulos ja se on siinä. Pitää osata SEO-tekniikat ja hallita houkuttelevat otsikot, eikä missään nimessä saisi kirjoittaa mistään merkityksettömästä. Postauksia pitäisi myös markkinoida, sillä eihän kukaan enää nykyään seuraa mitään blogia aktiivisesti, vaan mielenkiintoiset artikkelit vain klikataan auki jos niihin somessa tai blogilistoilla törmätään. Haluaisin kovasti palata takaisin siihen aikaan, kun blogeilla oli omat lukijakuntansa eikä tekstejä suunnattu vain harmaalle massalle. Toki haluan uskotella itselleni, että tätäkin blogia seuraa edes kourallinen ihmisiä säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta se saattaa olla vähän liikaa toivottu. Ikävä kyllä, blogien kultainen aika taitaa pikkuhiljaa olla ohi. Muita huonoja puolia en sitten keksikään, ja siksipä tätä sisältöä aionkin tuottaa niin pitkään, kun edes joku jaksaa niitä kommentteja kirjoitella! Kiitos siis tuhannesti teille, jotka sellaisia jätätte ♥

 

13. Oletko mielelläsi vuorovaikutuksessa lukijoidesi kanssa, eli vastaatko mielelläsi esimerkiksi kaikkiin saamiisi kommentteihin?

Koko blogiurani aikana en ole jättänyt yhden yhtä kommenttia vastaamatta, saati poistanut muiden kommentteja blogistani. Kommentit ovat minulle erittäin tärkeitä, ja erittäin mielelläni niihin vastailenkin. Ikävä kyllä vastaukset eivät aina tule ihan välittömästi, lähinnä siksi, että luen kommentit aina heti puhelimella, mutta vastaan niihin mieluiten vasta näppiksen ääreen päästessäni. Yleensä se siis tarkoittaa sitä, että vastaan kommentteihin seuraavaa postausta kirjoittaessani.

 

14. Onko blogillasi muita somekanavia, kuten Instagramia tai Facebook-sivuja?

Löytyy Facebook-sivut täältä, Instagram täältä ja nyt viimeisimpänä lisäyksenä Pinterest täältä. Aktiivisimmin sisältöä syntyy Facebookissa, joten sitä ainakin suosittelen seuraamaan mikäli juttuni kiinnostavat!

 

15. Onko sinulla luonnoksissa useampia valmiita tai lähes valmiita postauksia vai kirjoitatko mieluummin yhden postauksen kerrallaan ja julkaiset sen heti?

Kuten aiemmin mainitsin, minulla olisi kovasti petrattavaa tässä asiassa. Luonnoksia on siis hyvin harvoin varastossa, yleensä kirjoitan seuraavan aamun postauksen edellisenä iltana.

 

16. Bloggaatko avoimesti, eli tietääkö tuttavapiirisi blogistasi, vai pyritkö pitämään blogisi mahdollisimman tarkkaan omana tietonasi?

Kyllä ne kaikki tietää. Itse asiassa olen ollut tästä blogista alusta asti niin innoissani, että perheelle ja lähimmille kavereilleni hehkutin asiaa heti hommaan ryhdyttyäni. Muille tuttaville olen kertonut siinä vaiheessa, kun asia on tullut luontevasti puheeksi.

 

17. Hyödytkö blogistasi taloudellisesti tai saatko esimerkiksi tuotteita testattavaksi blogisi kautta?

Olen äärimmäisen kiitollinen saadessani todeta, että blogi on tarjonnut minulle paljon mahdollisuuksia testata sellaisia tuotteita, joihin minulla ei muuten välttämättä olisi ollut varaa. En mitenkään kykenisi ostamaan sellaista määrää tuotteita, joita voin testata yhteistyökumppanieni ansiosta. Tämän koen isoksi asiaksi siksi, että ei sitä sisältöäkään juuri syntyisi, jos ei olisi, mistä kirjoittaa. Rahallista hyötyä olen saanut affilinkkien kautta koko blogiurani ajalta noin 40€ verran, josta puolia en ole voinut edes vielä nostaa summien ollessa niin pieniä. Näistä kun maksaa vielä verot, huomaa, että ollaan aika kaukana rikastumisesta 😀

 

18. Mikä tarina on blogisi nimen takana vai onko sillä tarinaa lainkaan?

Jostain syystä halusin käyttää omaa nimeäni blogin nimessä, lieneekö tuo sitten mielikuvituksen puutetta vai mitä. Harkitsin kuitenkin myös Nenan Kynnet -nimeä, joten pakko myöntää, että siihen verrattuna olen nykyiseen nimeen erittäin tyytyväinen!

 

19. Haluaisitko kehittää tai muuttaa blogiasi jotenkin? Jos, niin miten?

Ainahan tässä haluaisi kehittyä. Erityisesti tuotekuvien ottamisessa minulla on vielä paljon treenattavaa.

 

20. Kolme vinkkiäsi aloittelevalle bloggaajalle?

Muuta en osaa sanoa, kuin että uskalla olla erilainen! Muiden blogien kopioiminen kostautuu aika äkkiä, kun koko sisältösi onkin vain “halpa kopio” siitä, mitä menestyksekkäät bloggaajat ovat tehneet jo vuosikausien ajan. Tee siis jotain uutta ja ennennäkemätöntä, mikäli haluat erottua eduksesi. Kehitä omia ideoita niin blogin ulkoasun kuin sisällönkin suhteen, ja kirjoita vain niistä jutuista, mistä todella tykkäät. On olemassa sellainen sanonta, kuin että “ei ole olemassa niin erikoista ajatusta, etteikö maailmasta löytyisi sen jakavia ihmisiä”. Eli ihan sama mitä kirjoitat, niin kunhan teet sen suoraan sydämestä, kerääntyy ympärillesi varmasti muita samoista aiheista kiinnostuneita!

 

Siinäpä ne olivatkin sitten. Oliko tässä joitain juttuja, jotka tulivat teille yllätyksenä? Tai löytyikö asioita, joista ajattelette samalla tavalla? Kertokaa ihmeessä, palan halusta kuulla ajatuksianne! ♥

 

Tällä kertaa en haasta ketään yksittäistä bloggaajaa tarttumaan tähän, vaan toivon, että kaikki te ihanat, rohkeat blogikollegat jotka haluatte ajatuksianne näistä aiheista jakaa, kopioisitte kysymykset blogiinne! Postauksia saa myös linkata kommentteihin, luen ne mielelläni.

 

 

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

24 Comments

 • Reply Hanska

  Enpä yllättynyt runoblogin pitämisestä; olen aina pitänyt hyvästä kielenkäytöstäsi. Sitä on todella miellyttävä lukea. Kohdassa 18 palasi mieleeni vanha ihmetyksen aiheeni, minkäköhän vuoksi monen blogin nimi on englanniksi?

  16.2.2018 at 07:57
  • Reply Nena Sofia

   Kiitoksia ihanasta kommentistasi! <3 Oli ilahduttavaa kuulla, että pidät kirjoitustyylistäni.

   Mitä englanninkieliseen nimeen tulee, itse valitsin sen niinkin yksinkertaisesta syystä, että se kuulostaa omaan korvaani elegantimmalta. Alusta asti olen kuitenkin tiedostanut, että valinta on harhaanjohtavuutensa vuoksi aavistuksen kehno. Silti valitsisin saman nimen edelleen, jos vaihtoehdot olisivat nuo aiemmin mainitsemani 🙂

   16.2.2018 at 09:27
 • Reply SariBP

  Olen hieman hämmennyksissä tuosta, että blogien kulta-aika alkaa olla ohi. Mikä niiden tilalle on sitten tullut tai tulossa? Instagram? Jos näin on, niin olen aika surullinen kuvien ylivallasta elämässämme ja asioiden kasvavasta instant-luonteesta. Pelkään pahoin, että olet oikeassa. Teksti on jo nyt menettänyt merkitystään, koska lukutaitokin on jo rapautumassa ainakin jossain määrin. Voi, että, taisin aloittaa bloggaamisen liian myöhään;)

  Oli kuitenkin mielenkiintoista lukea tämä postaus. Huomaa kyllä, että tekstin tuottaminen on sinulla hallussa. Ja kuvat ovat upeita:)

  16.2.2018 at 11:31
  • Reply Nena Sofia

   Niin, samoja ajatuksia minullakin on tästä aiheesta. Niin kovin surullista! Luulen tosiaan, että tilalle on tullut Instagram ja Youtube, tuntuu että harva enää jaksaa keskittyä blogien lukemiseen. Toivottavasti ei kuitenkaan kokonaan blogit ja bloggaajat katoa. Tiedä häntä, vaikka jossain kohtaa tulisi blogien uusi nousu 🙂

   Kiitos kauniista sanoistasi! <3 Kiva kuulla, että postaus oli kiinnostava 🙂

   16.2.2018 at 11:39
 • Reply Emma

  Tykkään aina lukea näitä kysymyshaasteita, saatanpa tarttua tähän itekin! Mä en usko blogien ajan olevan ohi, varmasti toki se 13-20+ -ikäisten porukka seuraa ennemmin tubettajia tai instaajia (siis kellä on jotai aikaa niinku lukee siis niinku), mutta mun on vähän vaikea uskoa että mun ikäluokka tai sitä vanhemmat ihan kovin äkkiä siirtyisivät täysin videosisällön varaan.

  16.2.2018 at 13:52
  • Reply Nena Sofia

   Toivotaan että näin on! Itsehän tykkään myös blogeista paljon enemmän kuin tubesta tms. Eli kyllä meitä vielä löytyy 🙂

   20.2.2018 at 01:16
 • Reply Linda

  Ihanaa kun vastailit näihin<3 Haha, mäkin aina mietin pääni puhki mitä kertoisin blogistani tai kirjoittaisin just johonkin esittelytekstiin 😀 Se on oikeesti älyttömän vaikeeta keksiä jotain mielenkiintoista ja "erilaista" sanottavaa, kun kaikessa yksinkertaisuudessaan kirjoittaa kosmetiikkablogia.

  Tosta oon myös samaa mieltä, että on aika surullistakin miten kaiken pitäisi blogissa olla nykyään niin ammattimaista, että ihmiset kiinnostuu. Mä en itse oikeestaan kyllä kuulu tohon kategoriaan, sllä tykkään lukea enemmän sellasia selkeesti "tavallisempia" blogeja, joista näkyy se bloggaajan oma persoona kuin sitten sellasia tosi ammattimaisesti tehtyjä. Toki tykkään kauniista ja laadukkaista kuvista ja mielenkiintoisesta tekstistä, mutta monesti just semmosista ammattimaisista blogeista häviää tavallaan se tietty persoonallisuus.

  16.2.2018 at 15:23
  • Reply Nena Sofia

   Toi on kyllä ihan totta! Se blogin persoonallisuus on hirmuisen tärkeää 🙂

   20.2.2018 at 01:17
 • Reply Charming Nails

  Mulle Insta on vaan höpönlöpöä, selaan vaan äkkiä ja tykkään. Blogeja luen ihan ajatuksella, kyllä ne on mulle edelleen tosi rakkaita <3

  16.2.2018 at 15:33
  • Reply Nena Sofia

   Hyvä kuulla! Mä olen ihan samoilla linjoilla <3

   20.2.2018 at 01:18
 • Reply Belegwen

  Olipas kiva haaste!
  Aika samanlaisilla ajatuksilla mennään, ehkä itsekin tähän joskus tartun. 🙂
  On tää bloggaaminen kyllä hiipunut aika paljon, mutta mulla on ainakin se, etten jaksa käyttää aikaa tubettajien videoihin, kun niitä ei voi “pikakelata”, kuten tekstiä voi. Mutta mä olenkin vanha! 😀

  16.2.2018 at 15:42
  • Reply Nena Sofia

   Olis kyllä kiva lukea sun versio tästä! 🙂 ja joo, siis munkaan kärsivällisyys ei tubeen riitä. Tutoriaaleja katson kyllä, mutta siihen se jääkin sitten 😀

   20.2.2018 at 01:19
 • Reply Tyttö harmaasilmäinen

  Täällä huhuilee yksi, joka seuraa blogiasi säännöllisesti, vaikka olenkin välillä aika arka kommentoimaan. 🙂 Näin aloittelevana bloggaajana oli mukavaa kuulla vinkkejä bloggaamiseen! Komppaan kyllä Lindaa siinä, että on älyttömän vaikeaa keksiä jotakin erilaista ja mielenkiintoista sanottavaa, varsinkin kun on niin paljon niin hyviä bloggaajia, joilla on sana hallussa.
  Tuohon postaustahtiin liittyen, minun mielestäni se ei ole miinus, vaikka ei olisikaan säännöllistä postaustahtia. Mieluummin niin, että ilmestyy mielenkiintoinen kirjoitus harvemmin kuin se, että on väkisin puserrettu “kuhan vaan jostakin” postaus, jotta saadaan pidettyä postaustahti aikataulussaan.

  17.2.2018 at 00:19
  • Reply Nena Sofia

   Kiitoksia kommentistasi <3 ymmärrän hyvin, ettei joka juttuun viitsi kommenttia jättää.

   Olipa muuten kiva kuulla, ettei epäsäännöllisestä postausrytmistä ole haittaa. Pitäisi olla ottamatta paineita sellaisesta 🙂

   20.2.2018 at 01:25
 • Reply Katri

  No tuli yllätyksenä kyllä tuo että sulla olis muka petrattavaa tuotekuvaamisessa – hyvänen aika sun kuvathan on ihan ammattilaistasoa! :O ♥_♥

  17.2.2018 at 01:42
  • Reply Nena Sofia

   Voih, kyllä mulla olis vaikka miten paljon treenattavaa! Tässä postauksessa onkin niitä onnistuneempia kuvia, mutta onhan niitä kehnompiakin julkaisuun päässyt ihan luvattoman paljon 😀

   20.2.2018 at 01:26
 • Reply Marppa

  Minä lukeudun niihin, jotka seurailee blogeja. En vietä aikaa sosiaalisessa mediassa, vaan nautiskelen kiinnostavista blogeista lukulistan kautta. Mulla on vakkariblogit, joiden postauksia seuraan bloggerissa. Näiden blogien kautta saatan eksyä muihinkin blogeihin. Joskus sitä kautta löytyy uusia seurattavia.
  Ensivaikutelma on tärkeä. Blogin pitää olla selkeä ja helppolukuinen. Nykypäivänä kyllä vähän haittaa, jos kuvien laatu on heikko. Kauniita kuvia on kivempi katsella, näin se vaan on. Tärkeintä blogissa kuitenkin on se, että siitä huomaa innostuksen aiheeseen. Ja nimenomaan aiheeseen, ei oman itsen esille tuomiseen. Ja pitää olla rehellinen ja realistinen. Kiinnostus lopahtaa aika nopeasti, jos kaikki on aina täydellistä elämää ja esiteltäviä tuotteita myöten..
  Onneksi on monta bloggaajaa, jotka pitävät laadukkaita blogeja niistä aiheista, joista minä tykkän lukea. 🙂 Sinun blogisi lukeutuu lemppareihin. ♥

  17.2.2018 at 21:05
  • Reply Nena Sofia

   Mä ajattelen blogeista aika samalla tavalla kuin sinä. Aidot, sydämellä tehdyt jutut kiinnostaa eniten.

   Olen hirmu otettu siitä, että pidät blogiani yhtenä suosikeistasi! Se lämmittää kovasti mieltä, että joku siellä ruudun toisella puolella tykkää tuotoksistani 🙂 Kiitos siis jälleen kauniista sanoistasi <3

   20.2.2018 at 01:30
 • Reply Mimosa

  Itse olen huomannut myös tämän blogimaailman hiipumisen, moni Ekoista bloggaajista on lopettanut muun elämän tullessa eteen, esim. Sonnela, Meikkileikkejä.

  Itselläni on YouTube kanava, niin kyllä se vetää enemmän porukkaa tilastojen mukaan kuin blogi (tähän en laske mukaan joulukuuta, joka pompauttaa tilastoja ylös). Ja en edes Tubeen panosta, vaan ne on hyvin kotikutoisia videoita :’D

  20.2.2018 at 06:28
  • Reply Nena Sofia

   Onneksi on edelleen monia hyviä blogeja jäljellä! Itsekin mietin joskus videoiden tekemistä, mutta sittemmin olen tullut siihen lopputulokseen, ettei se maailma vaan taida olla minua varten 🙂

   20.2.2018 at 23:21
 • Reply Mirva/My Rockin Nails

  Ihana postaus, mukava lueskella bloggaajasta siellä tekstien takana. ❤️ Sun blogi on aina laadukas ja erittäin inspiroiva, kuten oon joskus aiemminkin todennut. Lisäksi yksi asia mikä pistää positiivisesti sun tavasta kommunikoida lukijoiden kanssa; oot järjettömän kannustava! Tulee mukava fiilis aina, sellainen että tähän minäkin uskallan sanasen sanoa ja itsekin yrittää. ?

  Joskus aikanaan saatan tämän haasteen itsekin tekaista, käyn sitten sua tökkimässä kun sellainen tapahtuu. ?

  24.2.2018 at 11:33
  • Reply Nena Sofia

   Suurensuuret kiitokset ihanasta kommentistasi! <3 Aina kannattaa laittaa hyvä kiertämään, sitä niittää mitä kylvää 🙂

   Jään mielenkiinnolla odottamaan sun vastauksia tähän haasteeseen! <3

   24.2.2018 at 18:28
 • Reply Milla

  Ihana tämä postaus, mielenkiintoisia ajatuksia ja joihinkin pystyn samaistumaan, mutta joihinkin en ihan täysin. 🙂 Itse luen mieluiten blogeja, varsinkin tyylin ja muodin osalta, koska silloin kuvia on useita, löytyy tekstiä ja enemmän persoonaa ylipäänsä. Pidän asukuvista, no kuvista ylipäänsä ja tekstistä niiden yhteydessä, siihen on helpompi uppoutua kuin nopeatempoiseen videoon. Ehtii asunkin nähdä kunnolla ilman taaksepäin kelaamista. Ja plussaa on itselleni toki se, että myöhään illalla tai yöllä blogeja lukiessa ei herätä muita, jos kuulokkeet eivät ole käytössä – ellei blogissa ole itsestään päälle ja äänille meneviä videomainoksia, joista en tykkää yhtään.

  Toki Instassa on kiva kattoa nättejä kuvia, mutta itse kaipaan enemmänkin tietoa ja ajatuksia asusta kuin sen yhden- kahden lauseen verran. 🙂 YouTube – no joo, ihan ok, mutta todella hankala löytää mielenkiintoista seurattavaa tai näkyvää persoonaa, kun kaikki on niin viimeiseen asti viilattu ja jotenkin itse en ainakaan pysty samaistumaan tai saa mitään irti kuin ehkä parista kanavasta. Moni kanava on suunnattu niin selkeästi nuoremmille kuulijoille, et tuntee ittensä vaan vanhaks. :`DD Mutta avoin olen kuitenkin, ihan kiva on itsekin tehdä silloin tällöin videoita ja en pistäisi pahitteeksi, jos löytäisin aikuiseen makuun sopivia vloggaajia seurantalistalle. 🙂 Ei nyt ihan tarviis olla tyyliin 20-60 ikähaitarille suunnattua olla, mut jos nyt edes yli kaksikymppisille suunnattuja. Äh, hankala selittää, mutta toivottavasti ymmärrät mitä tarkoitan! 🙂 Mutta joo, piti tulla alunperin vaan sanomaan et tosi hyvin toteutit tämän postauksen ja hyvin vastasit kysymyksiin, vähän lähti rönsyilemään tämä kommentti! ^^

  25.2.2018 at 18:17
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos kommentistasi, oli kiva kuulla sunkin ajatuksia aiheesta 🙂 Minulle tosiaan käy monesti niin, että törmään Facebookissa tms. linkkiin, joka johtaa Youtube-videoon jonka koen otsikon perusteella erittäin mielenkiintoiseksi. Kiinnostus kuitenkin lopahtaa äkkiä, kun pitäisi kuunnella minuuttien ajan jonkun höpinää, ennen, kuin päästään siihen itse asiaan. Muutenkin tubevideoiden katselu on hankalaa, sillä minähän en kuulokkeita kovin usein mukanani kanna eikä liikkeellä ollessa sitten niitä voi edes alkaa katselemaan 😀 Mutta no, kaikilla on omat mieltymyksensä, eipä siinä mitään! Toivon vaan, ettei blogit nyt ala katoamaan painotuksen siirtyessä tubeen 🙂

   1.3.2018 at 10:32

  Leave a Reply