Follow:

Roskiin meni! || Lokakuu

Jälleen olisi kertynyt läjällinen tyhjiä purkkeja ja purnukoita, eli eiköhän sitten käydä niiden kimppuun! Yhteensä roskiin lensi näiden kuvien ottamisen jälkeen 15 pakkausta, joista iso osa oli tällä kertaa näytteitä.

Nyt, kun reissaan parin viikon välein koulu-koti-väliä Vantaan ja Lappeenrannan tienoilla, on näytteillekin tullut ihan erilailla käyttöä. On meinaan todella paljon mukavampaa pakata mukaan muutama 10ml:n tuote kuin vaikka 200ml:n megapurnukka. Se tuntuu äkkiä monen kilon erona matkatavaroiden painossa!

Kasvot:

1. Garnier SkinActive – Micellar Cleansing Water in Oil: Öljyä sisältävä misellivesi, jolla oli kiva tehdä esipuhdistus kasvoille silloin, kun oli meikannut erityisen vahvasti. Tykkäsin tästä muuten, mutta loppua kohti koostumus muuttui aina vain öljyisemmäksi ja tuoksuvammaksi, eli faasit kuluivat epätasaisessa suhteessa. 3/5

 

2. Neutrogena Visibly Clear – Pore & Shine in-shower mask*: Suihkunaamio! Mikä mainio keksintö kiireisille päiville, kun kuitenkin kaipaa jotain pientä hemmottelua. Puhdisti ja kirkasti ihoa kivasti, olo oli aika fresh tämän käytön jälkeen. Tykkäsin kovasti! 4,5/5

 

3. Mádara – Oil to Milk Scrub: Bette Boxista tullut näytepakkaus, jota käytin hyvin säästeliäästi. Tämä oli nimittäin sanalla sanoen ihana, onneksi siis täysikokoinen löytyykin nyt kaapista. Kuorii ihon lempeästi mutta tehokkaasti ja jättää kasvot pehmoisen hoidetuiksi ♥ 5/5

 

4. Avène – Tolérance Extreme Emulsion: Aika basic kasvovoide. Mukavan ohut koostumus imeytyi nopeasti, mutta tuoksuja rakastavana ihmisenä en tähän ihan rakastunut. Varmasti hajusteille herkälle aivan mainio, nimittäin omalla nenälläni sain ihan etsimällä etsiä tästä jonkinlaista tuoksua. 3/5

 

5. The Body Shop – Drops of Youth Eye Concentrate: Geelimäinen silmänympärysiholle tarkoitettu “tiiviste”, joka on suunniteltu käytettäväksi silmänympärysvoiteen alla. Itsehän käytin tätä silmänympärysvoiteen sijasta, sillä en kokenut tarvitsevani tämän päälle mitään lisäkosteutusta. Tämä kyllä kosteutti hyvin ja häivytti pieniä, kuivuuden aikaansaamia juonteita alaluomilta. Plussaa ihanasta viilentävästä levitysrullasta! 4/5

 

6. Lavera – Illuminating Eye Cream: Hauska silmänympärysvoide, joka sisältää hienoista shimmeriä. Kirkastaa siis samalla silmänympärysihoa. Muuten kiva, mutta tämän kanssa piti varoa, ettei laita liikaa: muuten shimmerisen silmänympäryksen reunoille jäi selkeästi havaittava raja! Tuoksu oli lempeän Laveramainen, ja tuote tuntui myös kosteuttavan hyvin. 3/5

 

7. Lavera – Re-energizing Sleeping Cream: Yllättävän kevyt, mutta melko hitaasti imeytyvä koostumus. Tuntui kosteuttavan tehokkaasti, ja tuoksukin oli miellyttävä. 4/5

 

8. Lavera – Firming Day Cream: Tämän hoksasin vasta käytön aloitettuani olevan suunnattu +30-iholle, mutta toimi kuitenkin omallanikin oikein hyvin. Vähän nopeampaa imeytyvyyttä olisin toivonut, mutta kosteutustehot olivat kuitenkin loistavat joten tykkäsin! 4/5

 

Hiukset:

1. L’ORÉAL Paris – Colorista Paint #ronze: Muutaman kehnon hiusvärivalinnan jälkeen tartuin marketin hyllyllä pitkästä aikaa sellaiseen purkkiin, jonka oikeasti muistin hyväksi ja toimivaksi. Ja sitä tämä olikin. Väri oli intensiivinen eikä ole lähtenyt vielä muutaman viikonkaan jälkeen pahasti haalistumaan. Tässä oli myös reilut määrät aineita eikä tarvinnut jännittää mönjän loppumista kesken. 5/5

 

2. Aussie – 3 Minute Miracle Deep Treatment Mousse: Ensimmäinen Aussieni, ja samalla myös ensimmäinen suihkussa käytettävä hiusvaahto jota kokeilin! Tämä oli siis vaahtomainen hoitoaine, joka kuuluu huuhtoa pois. Tosi mainio tuote, joka jätti hiukset ihanan kiiltäviksi ja pehmoisiksi, muttei ollenkaan lättänöiksi. Ainoa ongelma oli, että muutaman käytön jälkeen pudotin purkin lattialle ja suutinosa otti siitä nokkiinsa enkä saanut vaahdon pursuamista enää loppumaan. Oli aika kettumaiset vaahtobileet! 4/5

Kädet ja kynnet:

1. Depend – Nail Polish Remover: Siis olen aivan ällikällä lyöty tämän kanssa! Purkissa lukee “environment friendly” ja silti olen aivan vakuuttunut, että tämä on jonkinsortin ydinsaastetta. Nimittäin liuotustehot on ihan älyttömät! Kynsilakat lähtee hujauksessa, mutta tämä sulattaa kyllä kaiken mahdollisen muunkin silmänräpäyksessä. Eikä muuten haihdu ikinä! Mulle kävi pari kertaa niin, että poistin kynsilakat koneella istuessa ja sitten jatkoin surffailua. Ja hetken päästä hiiren pintakerros oli sulanut sormiin kiinni! Siis mitä! Eli todellakin toimii, mutta kädet kannattaa pestä välittömästi käytön jälkeen. Ja siis tämähän haisee aika pahalle myös. 2/5

 

2. Lavera – Hand & Cuticle Cream: Rakkauspakkaus ♥ Yhdistän tämän tuoksun aina jouluun, kun käytin tätä viime joulun alla niin ahkerasti. Ja niinpä nytkin piti hankkia taas uusi tuubi. Ihana arkikäsivoide, joka imeytyy rivakasti ja kosteuttaa todella tehokkaasti! 5/5

Meikit:

1. Essence – liquid ink eyeliner: Tykkään tämän eyelinerin siveltimestä todella kovasti, ja värikin on ihanan pigmenttistä. Rajaukset saa siis onnistumaan tällä hyvin, mutta ikävä kyllä ne kestävät aika huonosti. Siitä syystä tämä olikin aika pitkään avattuna ja käytin silloin tällöin, kun meikin ei tarvinnutkaan kestää loputtomiin. 2/5

2. Artdeco – Perfect Teint Concealer: Ihan lemppariksi noussut concealer. Tilasin tämän sokkona alkuvuodesta sävyssä 5, ja rakastuin palavasti. Todella ohut koostumus jossa riittää pigmenttiä. Helppo häivyttää eikä tosiaan lähde liikkumaan päivän mittaan. Pakkauskin hivelee esteettistä silmääni, pakko saada uusi!  5/5

Vartalo:

 1. Organic Shop – Kenyan Macadamia Nourishing Shower Gel: Tähänkin olen ollut ihan pähkinöinä ♥ Todella miellyttävä tuoksu (kertoisin lisää, jos osaisin kuvailla sitä) ja hyvät pesutehot. Ei kuitenkaan jätä ihoa kiristeleväksi, mikä on myöskin iso plussa. 5/5

 

Nyt tulikin monia täyden vitosen arvioita, mutta minkäs sille mahtaa kun tuli niin kivoja purkkeja vastaan! Oliko näissä teille tuttuja tuotteita?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

6 Comments

 • Reply Charming Nails

  Dependin vihreä on klassikko, käytin sitä paljon blogini alkuaikoina. Mukavan hellävarainen mutta ei sovi leimausvälineiden putsailuun 🙂

  4.11.2017 at 06:15
  • Reply Nena Sofia

   Kyllähän se ihan hellävaraiselta iholle tuntui, mutta vähän ahdisti se miten vahvasti se oikeasti liuotti _kaikkea_! 😀

   5.11.2017 at 12:56
 • Reply Charming Nails

  Oho, kommentti tuli nyt läpi!! Pöytäkone + chrome!

  4.11.2017 at 06:15
  • Reply Nena Sofia

   Jes, ihan mahtavaa! ♥ Toivottavasti jatkossakaan ei tule ongelmia 🙂

   5.11.2017 at 12:58
 • Reply Kata

  Ai kamala tota Dependia! Ja siis toi Garnierin misellivesi, ma en varmaan saa ikina pulloa tyhjaksi kun se tuoksuu niin voimakkaalle et tekee sen jalkeen mieli pesta naama uudelleen.

  4.11.2017 at 13:40
  • Reply Nena Sofia

   Joo, siis nimenomaan vahvan meikin esipesuun tätä käytin! En usko, että osaisin olla pelkästään tällä puhdistetuilla kasvoilla 😀

   5.11.2017 at 13:09

  Leave a Reply