Follow:

Mustaa lunta

Eilen taiteilin sitten talven ensimmäiset lumihiutaleet kynsilleni, nyt, kun ulkonakin vihdoin on valkoista. Valmistuttuaan kynnet olivat älyttömän suloiset, mutta joku käytetyistä lakoista ilmeisesti aiheutti ongelmia (epäilen Technicin Jasminea, sillä sen lisäksi levitin koko kynnelle vain Orlyn Calcium Shieldiä ja Seppälän kirkasta, joista kumpikaan ei ole aiemmin aiheuttanut ongelmia) sillä aamulla herätessäni oli lakkaukset kuplia täynnä. Ne oli isoja, ja niitä oli paljon! Damn it. Onneksi napsin noista eilen edes pari kuvaa, vaikkakin huonossa valossa joten laatu ei ole ihan paras, mutta toivottavasti ette siitä suutu.
Kynsille lakkasin siis aluslakan jälkeen ensin kaksi kerrosta Technicin Jasmine -lakkaa, joka oli kyllä ihan hirviö käytökseltään. Venyi, paukkui ja raidoittui. Yöks, sitä ei taida vastaisuudessa enää kynsilläni näkyä. Tein kuitenkin liukuvärjäyksen Jasminen päälle käyttäen ensin Madeiran Indie Polishesin lakkaa nimeltä Mint Iced Tea, mikä on siis aivan ihana murrettu, aavistuksen tunkkaisen sävyinen minttu korostettuna pikkuisella hopeisella glitterillä. Tämän ilmeisesti kuuluisi olla thermolakka, mutta ei sellaisena ainakaan enää toimi, mutta ihmekös tuo kun taidan olla peräti tämän kyseisen pullon neljäs omistaja. Nyt taitaa olla niin, että se lopulta sai pysyvän kodin, sen verran paljon tuosta sävystä tykkään.
 Mutta asiasta kukkapurkkiin, Minted Ice Tean jälkeen töpöttelin liukuun vielä vähän Seppälän valkoista, ja tadaa, pohja oli valmis. Googlesta löysin sitten tällaisen kuvan lumihiutaleesta, jota mukaillen lähdin maalaamaan mustalla akryylimaalilla noita hiutaleita kynsille. Maalauksien keskelle asetin vielä kirkkaat strassit, ja lopputulokseen, täytyy myöntää, olin enemmän kuin tyytyväinen.
Tässä vielä lähempää katsottuna peukaloon vapaalla kädellä maalattu lumihiutale.
Ainiin, onko joku teistä jo ihmetellyt kynsieni pituutta ja sitä, että miksen ole vieläkään rakentanut uusia akryylejä? Unohdin nimittäin kertoa teille, että tein tässä viime kynsien poiston yhteydessä päätöksen, etten rakentaisi uusia, ennen, kuin omat luonnonkynteni olisivat taas kunnossa. Eli nyt vetelen taas Piimaxia naamaan ja läträän kynsiin kaikkia mahdollisia hoitotuotteita, josko ne vaikka kasvaisivat ja vahvistuisivat… Eli seuraavat akryylit minun omilla kynsilläni tullaan näkemään luultavasti aikaisintaan joulun paikkeilla, vaikka varmaksi en sitä sanoisi. Ja tokihan tulen esittelemään ystävilleni tekemiäni akryylejä tässä aika ajoin 🙂
Oletteko te tehneet jo paljon lumisia kynsiä?

~ Nena

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

18 Comments

 • Reply eekku

  Söpöt

  24.11.2014 at 13:58
 • Reply Maya

  Todella kauniit! 🙂

  24.11.2014 at 14:18
 • Reply Tinkerbell

  Hienot! 🙂

  24.11.2014 at 18:03
 • Reply Leni

  Onpas ihanat talviaiheiset kynnet. 🙂 Osaisinpa itekin väsäillä tollasia. Mä oon vaan tosi kömpelö kynsilakkojen kanssa ja oon todennut, että parempi elää ilman 😀

  http://lemondeselonleni.blogspot.fi/

  24.11.2014 at 21:22
 • Reply Jenni

  Noi hiutaleet on nätit ja liuku on tosi onnistunut ! 🙂
  Pitää vissiin trimmailla omia 'ohuita' siveltimiä jos sais tarpeeksi ohutta jälkeä hiutaleisiin, kun ikinä mikään ohut ei ole ollut ohut. 😀

  24.11.2014 at 22:27
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  25.11.2014 at 09:57
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos paljon! 🙂

  25.11.2014 at 09:57
 • Reply Nena Sofia

  Oi, kiitos! 🙂 Ja lakkailu nyt ei vaadi muuta kuin kärsivällistä harjoittelua, mikä kyllä palkitaan 🙂

  25.11.2014 at 09:58
 • Reply Nena Sofia

  Hih kiitos paljon! 🙂 Ja tosiaan, sakset vaan käteen ja tyvestä asti napsit niitä turhia karvoja veke, kunnes tuntuu tarpeeksi ohuelta omaan käyttöön 🙂

  25.11.2014 at 09:59
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  25.11.2014 at 10:16
 • Reply Tiina

  Oi että, hienot! Tosi tarkka jälki noissa hiutaleissa. 🙂

  25.11.2014 at 11:38
 • Reply Heidi

  Tosi upeet 🙂 Ite oon niin poropeukalo etten osaa edes lakata kynsiä ilman että vaatteet on värissä….

  http://haiddi.blogspot.fi/

  25.11.2014 at 12:37
 • Reply Outi

  Upeat kynnet! Miten sulla onnistuu oikean käden maalaaminen (oletan että olet oikeakätinen kun kuvaat sillä kädellä 🙂 ) mulla menee oikeaa kättä tehdessä jo ihan yksinkertaisetkin kuviot aivan suttuisiksi kun vasen käsi ei toimi yhtään 😀

  25.11.2014 at 16:36
 • Reply Katarooma

  Nää on kyllä kauniit… <3

  25.11.2014 at 19:29
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  27.11.2014 at 14:28
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! Ja harjoittelua se vaan vaatii 🙂

  27.11.2014 at 14:32
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂 Ja joo, olen oikea kätinen, ja vaikeampaahan oikean käden kynsien maalailu toki on, mutta se on hirveästi helpottanut harjoitellessa. Kyllä täältäkin blogista muutakia molempien käsien kuvia löytyy, toki voisin joku kerta ottaa lähikuvat vaihteeksi oikeasta kädestä ihan kunnolla 🙂

  27.11.2014 at 14:33
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! :)<3

  27.11.2014 at 14:33
 • Leave a Reply