Follow:

Nail Pattern Boldness: Digital Flash

Niinkuin varmasti muistatte, sain hetki sitten Mi Nailsilta testattavaksi uuden pikakuivattajan, Nail Pattern Boldnessin Digital Flashin. Viime päivien aikana olen sutinut tätä jo useaan lakkaukseen, ja tehnyt erilaisia testejä joiden perusteella haluaisin nyt puhua suuni puhtaaksi tästä kiireisen arkipäivän pelastajasta!

Vilkaistaanpa seuraavaksi yhtä lakkausta, jossa Digital Flashia olen käyttänyt. Yllä näkyy kynnet 31 päivän haasteen aihetta “inspired by a fashion” varten. Googlaillessani löysin tämän Tom Fordin alkuvuodesta suunnitteleman asun, jossa esiintyvien farkkusaappaiden pohjalta lähdin toteuttamaan tätä lakkausta. Pohjalle pääsi kaksi kerrosta Appeal 4:n tummaa vihertävän sinistä cremeä, Cuckoo Pint Blueta. Näitä tehdessäni muistin nailOxtailin hetki sitten julkaisemat farkkukynnet, joissa hän oli tehnyt kuviota kynsillensä farkun palasen avulla ja päätin koittaa samaa.
Kun pohjalakka oli kuivunut, levitin siis Rimmelin Aqua Cool -lakkaa n. 2x2cm kokoiselle farkkukankaan palalle, nappasin siitä pinseteillä kiinni ja tein testipainalluksia mustalle paperille. Kun kuvio näytti hyvältä, siirryin painelemaan sitä kynsilleni. Farkkukuvion jälkeen maalasin mustat viivat Nfu Oh:n mustalla lakalla – tähän käytin kahta eri pituista ohuen ohutta sivellintä. 

Sitten oli totuuden hetken aika. Saadakseni aikaan vertailukelpoista materiaalia, lakkasin ensin etusormen kynnelle kerroksen Seche Vite -pikakuivattajaa. Tämän tein erityisen varovaisesti niin, että lakkaa oli sudissa paljon ja koitin olla koskematta itse sudilla kynteen. Muille kynsille heitin Nail Pattern Boldnessin Digital Flashia nopein, varomattomin vedoin ja siirryin tutkimaan tuloksia.
Yllä näkyvässä kuvassa on vasemmalla etusormen kynsi, johon käytin Seche Viteä. Kuvio on levinnyt monista kohdista – ei mitenkään erityisen pahasti sillä todella varoin levityksen kanssa, mutta huomattavasti kuitenkin. Oikealla taas on peukalo, johon levitin Digital Flashia huolimattomasti eikä leviämisen jälkiä ole siltikään nähtävissä. Kynsiä tuijottelin pitkään, ja olin tuloksesta suorastaan ihmeissäni: tämä tuote tulee todella pelastamaan monet päiväni. Käsin koristellessa tulee aina vastaan se ongelma, että lakkauksia täytyy todella kuivatella useita tunteja jottei päällyslakka levitä vaivalla viimeisteltyjä koristuksia, mutta nyt minulla ei ole enää sitä ongelmaa! Tulen ehdottomasti käyttämään tätä pikakuivattajaa aina, kun kynsilläni on jotain helposti leviävää. Seche Viten jättimäisestä täyttöpullostakin pitäisi päästä eroon, mutta eiköhän sen saa muihin lakkauksiin kulumaan.
Digital Flash oli muillakin tavoin itselleni mieluisa tuttavuus. Olen testannut monia erilaisia pikakuivattajia ja palannut aina Seche Viteen siksi, että tykkään sen paksusta koostumuksesta ja hyvin kiiltävästä lopputuloksesta. Inhoan kuitenkin Secheen helposti syntyviä kuplia ja lakkausten radikaalia kutistumista kun sitä sutii märän lakan päälle, ja tähän astisten testailujen mukaan en ole saanut Digital Flashilla ollenkaan yhtä suuria ongelmia aikaan – eikä ihmekään, sillä merkin sivuillakin kerrotaan, että tämä lakka on suunniteltu nimenomaan Seche Viten paremmaksi versioksi. Sechen tapaan lakka on kuitenkin ihanan paksua, ja tuntuu, että se kiiltäisi vielä voimakkaammin kuin Seche Vite. Kuivumisaika tuntuu myös olevan samaa luokkaa Sechen kanssa.
Jos kouluarvosana pitäisi antaa, pääsisi lakka hyvin lähelle täyttä kymmentä. Jonkin verran tämäkin on tuntunut aiheuttavan kutistumista, joten ihan täydelliseksi en tätäkään luokittelisi mutta onhan se nyt ehdottomasti paras tähän mennessä testaamani pikakuivattaja! Luulenpa, että kunhan täyttöpulloni Secheä on käytetty, en enää muita pikakuivattajia käytäkään.


Nail Pattern Boldnessin Digital Flashia voit tilata Mi Nailsilta: 15 ml pullo maksaa 11,50 euroa, joten kaiken muun hyvän lisäksi kyseessä on yksi suomalaisten markkinoiden edullisimmista pikakuivattajista. Tuotteen voit tilata täältä.
Oletteko te testanneet Digital Flashia? Entä mitäs pidätte kynsistä? ♥
Aiemmat 31 päivän haasteen lakkaukset:
12. Stripes
14. Flowers
17. Glitter
*** Pikakuivattaja saatu testiin yhteistyön merkeissä, en hyödy linkkien klikkailusta

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

22 Comments

 • Reply Mee

  Upeat kynnet ja ihan mieletön idea tuo farkkukuvio. 🙂 Tää on kyllä niin jännää, että miten kummassa mä sain tolla leimat leviämään, vaikkakin vain vähän. Alan epäillä mun koristelulakkoja, että ne on jotenkin viallisia tai jotain. 😀 Ehkä niiden täytyy antaa kuivua pidempään ennen päällyslakkaa. Mutta vaikuttaa kyllä ihan huipulta pikakuivattajalta, kunhan ensin tottuu taas levittämään sitä paksuhkon koostumuksen vuoksi.

  30.8.2015 at 05:07
 • Reply Satsuli

  Kynnet on ihanat! Koska sininen :d Uu tuo vaikuttaa kyllä tosi hyvältä pikakuivattajalta, oon lukenu muistaki blogeista pelkkää hyvää tuosta. 🙂

  30.8.2015 at 07:20
 • Reply eekku

  Nätit

  30.8.2015 at 09:07
 • Reply Bunnytailnails

  Olen edelleen sitä mieltä, että sä oot ihan kone! Ei kukaan voi tehdä näin suoria viivoja käsin. Todella kauniit kynnet muutenkin. Farkku on kynsillä aina yhtä ihanaa. Pitääkin käydä nappaamassa jostain farkun palanen pöydälle muistuttamaan tästä tekniikasta :). Mulla on vielä HK Girliä jäljellä vähäsen mutta sen jälkeen pitää ehkä hankkia tätä NPB:n lakkaa testiin. Itselläni on Glitter Food ja Glitter A-peel ja ne on ollut kyllä niin huonoja, etten ihan heti tähän merkkiin haluaisi koskea uudestaan. Tykkään HK Girlistä ja Poshesta eniten, mutta nekin kyllä suttaa käsinmaalauksia ja leimauksia. Sechestä en tykkää kamalan hajun ja kutistamisen takia.

  30.8.2015 at 09:10
 • Reply kahden tytön kynnet

  nää on upeat ! tosi hauska tuo painallustyyli, olisko mahdollista saada tutoriaalia siitä ? 🙂 ja Digital Flash on ehdottomasti tilattava kun mun HK Girl loppuu !

  30.8.2015 at 09:32
 • Reply Tintti

  Tuo nailOxtailin farkkukangaskoristeluidea on kyllä ihan nerokas, täytyy itsekin testata joskus. Toistelen tässä itseäni ja Malleakin, mutta en kertakaikkiaan voi käsittää miten sä voit tehdä noin suoria ja tarkkoja viivoja käsin. Miten tuollainen on edes mahdollista!

  Upeat kynnet ja NPB:n Digital Flash ei näemmä tosiaankaan levittele koristeluja yhtään. Mä tilasin ton Digital Flashin NPB:ltä USA:sta joskus viime keväänä ja käytin sitä muutamiin lakkauksiin viime vuonna. Joku siinä päällyslakassa harmitti mua, mutta en yhtään muista mikä se oli. Nyt mun on kyllä pakko kaivaa se laatikosta esiin ja testata sitä uudelleen :).

  30.8.2015 at 11:28
 • Reply Nanne

  Pitääpä kyllä laittaa tämä Nail Pattern Boldness Digital Flash korvan taakse, kun pitää seuraavan kerran tilata/hommata pikakuivattajaa 🙂
  Vitsit, että on nätit lakkaukset, aivan ihanat! ^.^

  30.8.2015 at 15:59
 • Reply Enail

  Kaunis lakkaus 🙂 En ole koittanut Digital Flashia. Käytössä on ollut HK, johon olen ollut tosi tyytyväinen ei levitä mitään koristeluja ja myöskin pikakuivatusominaisuudet toimii.

  30.8.2015 at 17:12
 • Reply Kaisa

  Nää kynnet on ihanaaaat!

  30.8.2015 at 18:56
 • Reply Sissi

  Onpas mahtavat kynnet, tykkään!

  31.8.2015 at 08:46
 • Reply Tinkerbell

  Upee lakkaus ja jestas miten suorat viivat!

  31.8.2015 at 19:48
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Mee! 🙂 Hmm, mulla kyllä tää pikakuivattaja on ollut ihan huippu vaikka on laittanut heti koristelemisen jälkeen, kummallista :/

  2.9.2015 at 19:08
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Satsuli! 🙂 Tästä tuli kyllä mulle ihan luottotuote kun ei levitä koristeluja 🙂

  2.9.2015 at 19:10
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  2.9.2015 at 19:12
 • Reply Nena Sofia

  Hahhah, kiitos! 😀 <3 Mä taas en koskaan oikein tykästynyt HK Girliin sen lirun koostumuksen takia, ja siksi palasinkin Secheen... Jännää kun kaikilla on niin erilaiset mieltymykset näissä asioissa 😀

  2.9.2015 at 19:14
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia! 🙂 <3 Jään miettimään tuota tutoriaali-asiaa, en tiedä, josko vaikka Sole itse haluaisi sellaisen tehdä 🙂

  2.9.2015 at 19:16
 • Reply Nena Sofia

  Mä en tiiä, mun mielestä nää viivat näyttää tosi kömpelöiltä mun silmään jälkikäteen katsottuna 😀 Mutta harjoittelustahan tässäkin on kyse – mullahan on oikeasti ihan kamalan tärisevät kädet, joten aika paljon on pitänytkin harjoitella tätä hommaa 😛 Mutta kiitos kehuista! 🙂 <3

  Kummaa, mikäköhän siinä mättöi? Kaivapa se nyt esille ja kerro sitten, jos keksit unohtuneen ongelman 🙂

  2.9.2015 at 19:19
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Nanne! 🙂 <3 Suosittelen kyllä muistamaan tämän 🙂

  2.9.2015 at 19:23
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Enail 🙂 Mulla HK kyllä levitti koristeluja, mutta ei kyllä yhtä pahasti kuin esim. Seche. Kiva kuitenkin kuulla että oot löytänyt itsellesi sopivimman pikakuivattajan, sehän se tärkeää on 🙂

  2.9.2015 at 19:28
 • Reply Nena Sofia

  Vooi kiitos! 🙂

  2.9.2015 at 19:29
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Sissi! 🙂

  2.9.2015 at 19:31
 • Reply Nena Sofia

  Hihhii, kiitos Tinkerbell! 🙂

  2.9.2015 at 19:37
 • Leave a Reply