Follow:

Wild & Mild: Leimauslaatat ja Chrome-lakat

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

 

Sain I love me -messuilta mukaani kasan Wild & Mild -tuotteita, joiden joukossa oli muun muassa merkin uusia leimauslaattoja ja Chrome -kynsilakkoja. Tänään esittelen hieman swatcheja, leimaustuloksia ja yhdet kynnet näillä tuotteilla tehtynä. Nyt kannattaa olla silmät tarkkana, sillä ihan hetkeen en ole näin loistaviin metallilakkoihin törmännyt!

Sain testiin myös pari merkin glitter-lakkaa, joista toinen esiintyy tämän päivän lakkauksessakin. Tein myös swatchit näistä, aivan ihana kaksikko talven rientoihin ♥

 

Aloitetaan esittely kuitenkin näistä upouusista leimauslaatoista. Sain valita itselleni mieluisimmat laatat kokeiltavaksi, ja valintani osui ylläolevaan kolmikkoon. Näiden tunnisteet ovat: AP-19, XY-A09 ja XIU-14. Kokeilin ensimmäisenä AP-19 -laattaa, joka sisältää syksyisiä kuvioita. Sillä päädyin toteuttamaan myös oman lakkaukseni, joka onnistuikin yllättävän hyvin.

Itse en ole mikään kummoinenkaan leimailija, mutta täysin odotusten vastaisesti näiden kanssa homma sujuikin kuin tanssi.

Käytin omaa vakioleimasintani, sellaista ikivanhaa pinkkiä löllöstamperia ja skraperina The Body Shopin vanhaa kanta-asiakaskorttia. Lakkoina kokeilin Wild & Mildin erilaisia kynsilakkoja, omia leimauslakkojani ja viimeisenä Wild & Mildin uusia kromilakkoja. Ja kaikki leimat nousivat vaivattomasti ja vieläpä oikein hyvännäköisinä leimauslakasta riippumatta!

Leimauslaattoja löytyy tällä hetkellä Prismoista ja Ninjan Kampin liikkeestä. Hintaa näillä ei montaa euroa ole, ja minusta onkin erikivaa että tällaisia hyvin käyttäytyviä laattoja voi napata näppärästi mukaansa ruokaostosten yhteydessä. Tietojeni mukaan nämä tulevat viikolla 46 myyntiin myös Ninjan verkkokauppaan.

Seuraavaksi vuorossa olisi jo alussa hehkuttamani kromilakat. Itse sain kokeiltavakseni ylläolevat neljä sävyä, mutta ilmeisesti näitä löytyy yhteensä kuusi. Kaksi tästä puuttuvaa sävyä ovat siis persikkaan taittava vaaleanpunainen “Rise & Shine” sekä merellisen vihreä “Magic Moment”.  Kaikki Chrome-lakat ovat selattavissa ja tilattavissa Ninjan verkkokaupasta, täältä.

Sävyt ovat todella nätit, lakat levittyvät hyvin ja kuivuvat mukavan nopeasti. Mutta se, mikä näissä on huikeaa, on pigmentti!

Feministry, 4-Give Me ja Attraction ovat kaikki ns. one coat wondereita eli peittävät täysin vain yhdellä kerroksella. Myös Angel Delightia on tikkukuvassa vain yksi kerros, mutta levitystekniikasta riippuen se saattaa vaatia pitkillä kynsillä kaksi kerrosta. Lyhyet kynnet sekin peittää heittämällä yhdellä kerroksella.

Tässä näkyy nuo aiemmin vilahtaneet glitterlakat swatchattuina. Snow-Showia tullaan takuulla näkemään blogissa vielä useita kertoja talven aikana, sillä olen keksinyt jo luvattoman monta ideaa sen käyttämiseen!

Ja sitten pientä yhteenvetoa leimauslaatoista ja kromilakoista. Tämä on se kohta, missä en meinaa pysyä pöksyissäni! Ihan oikeasti riemunkiljahdukset oli lähellä, kun kokeilin näitä yhdessä. Kyllähän minä jo etukäteen ajattelin, että Chromet voisi toimia leimaamisessa vähintään ok-tasolla ja että leimauslaatat tuskin mitään susia on, mutta silti yllätyin toden teolla näitä kokeillessani.

Yllä näkyy testivedokset kromileimoista mustan lakan päällä. Siis mikä pigmentti! Ja kaikki leimathan nousi ihan ensiyrityksellä vähintään tämän tasoisina. Nyt voin sanoa, ettei yhtään ahdista palata leimauspuuhiin, niin kiva kokemus näiden kanssa puuhailu oli.

Näille Chrome-sarjan lakoille lähtee nyt kyllä todella vahva suositus. Varsinkin leimauspuuhissa nämä ovat ihan ässiä, etenkin kun ottaa huomioon lakkojen matalan hintatason!

Viimeisenä vielä ne toteuttamani kynnet. Syyskuvioita tyttömäisissä sävyissä pienellä blingillä höystettynä. Näissähän kokeilin ensimmäistä kertaa 2-värileimaa, ihan vain, kun olin kerrankin niin itsevarma onnistumisestani. Leimojen yläosassa on siis käytetty myös nimettömien pohjalla esiintyvää Wild & Mild – Magic Violencea, ja alaosassa Chrome-sarjan Feministryä. Leimojen pohjalla kaksi kerrosta Silk Effect -sarjan Say Yes:ia ja nimettömien glitterlakkana käytin tässä postauksessa jo aiemminkin näkynyttä ruusukultaista Party Animalzia. Lasistrassit taas napsin Wild & Mild Glamorous -sarjan kynsikoriste-arkista, josta löytyy erikokoisia timantteja vaalenpunaisen, pinkin ja punaisen sävyissä. Päällyslakkana käytin Seche Viteä.

Wild & Mildin kynsilakkojen hinnat pyörivät kolmen euron tienoilla, ja suunnilleen samaan hintaan saa ostettua kynsitarroja ja leimauslaattoja. Tällä hetkellä postauksen tuotteita voi bongailla Prismoista ja Kampin Ninjasta, mutta ainakin Chrome-lakat löytyy myös jo Ninjan verkkokauppasta.

 

Lähteekö kokeiluun?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

24 Comments

 • Reply Hanska

  Oi, kyllä ihastuttaa tuo viljakuvio, en ole sellaisia kamalasti nähnyt.

  5.11.2017 at 07:51
  • Reply Nena Sofia

   Se on kyllä tosi nätti 🙂 Näissä oli muutenkin tosi nättejä kuoseja.

   5.11.2017 at 13:11
 • Reply Becky

  Ihan uusi merkkituttavuus mulle, mutta kyllä seuraavalla kauppareissulla nappaan mukaan noita chrome-lakkoja. Älyttömän hyvän näkösiä noi leimaukset.

  5.11.2017 at 10:33
  • Reply Nena Sofia

   Suosittelen kyllä kokeilemaan! Mä olin ihan ymmälläni siitä, miten hienosti nämä leimaa 🙂

   5.11.2017 at 13:12
 • Reply Hanna

  Olen vasta alustavasti kokeillut m&w-lakkoja ja yllättynyt miten hyviä ne ovat.
  Ei tullut otettua chromeja testiin. Kuivavatko ne leimauksessa älypian? Tämä ongelma ollut muutaman Chromemerkin kanssa, jotka toimisivat leimauksessa mutta pitäisi olla nopeampi kuin salama?

  5.11.2017 at 11:01
  • Reply Nena Sofia

   Siis ehdottomasti kannattaa napata Chromeja kokeiluun, nämähän ei paljoa maksakaan 🙂 Ja siis tuohon kuivumiseen on pakko todeta, että mä olen varsinainen etana mitä tulee leimaamiseen. Eikä tullut mikään hoppu näiden kanssa!

   5.11.2017 at 13:13
 • Reply Anniina

  Wau aivan ihanat lakkaukset taas! ♥
  Itsellä nousee aina niskavillat pystyyn, kun kuvittelenkin leimaamista ja tämän vuoksi oonkin hyvin lahjakkaasti sitä koristelutyyliä kartellut viime vuodet. 😀

  5.11.2017 at 14:18
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos ihan superisti! <3 Leimaus ei tosiaan oo munkaan lempipuuhaa, mutta näiden kanssa homma sujui niin helposti että olin oikeasti tosi innoissani! 😀

   6.11.2017 at 15:38
 • Reply Timantteja Kynsillä

  Apua 😀 mä kävin heti ostamassa kaksi noista chromeist, kun luin tän 😀 oon nimittäin kaivannut uutta hopeista leimauslakkaa..(p.s. miks en ajattellu tätä messuilla, että nää vois leimata.. kun otin laattoja testiin) Prismassa oli ainakin 6 eri sävyä myynnissä (:

  5.11.2017 at 16:14
  • Reply Nena Sofia

   Hei kiitos huomautuksesta, korjasinkin heti blogitekstiin! Mun pitää käydä myös hakemassa ne kaksi puuttuvaa 😀

   6.11.2017 at 15:38
 • Reply Minna

  Ihanat lakkaukset! ♥ Mä en ole vielä löytänyt täältäpäin noita leimauslaattoja, mutta heti kun löydän niin lähtee kyllä testiin itselleni! Leimaukset on ainakin itelle sellainen turvakoristelu, koska en vaan osaa käsin tehdä mitään hienoja kuviota 😀

  5.11.2017 at 22:49
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos! <3 Toivottavasti tulevat pian sinnekin myyntiin ja pääset testailemaan 🙂 Mun pitää myös käydä vielä kotiuttamassa nuo pari puuttuvaa Chrome-sävyä 🙂

   6.11.2017 at 15:42
 • Reply Heipyh

  Kiva, kun esittelit näitä ruokaostosten ohella saatavia leimausjuttuja. Näitä on helppo suositella, kun tietää että toimii ja on helposti saatavilla.
  Itsekin varmasti noita metallisialakkoja hamuaisin mikäli en China Glazen metallilakkoja omistaisi 🙂

  6.11.2017 at 08:56
  • Reply Nena Sofia

   No näitä todella oli ihan ilo suositella, juuri noista mainitsemistasi syistä! 🙂 Ja siis mua on niin harmittanut että CG:n metallilakat on olleet aika huonosti saatavia, niin näistä olen jo siksikin tosi innoissani 🙂

   6.11.2017 at 15:44
 • Reply Marppa

  Ehdottomasti lähtee kokeiluun. Varsinkin nuo lakat. En niin välitä noista sävyistä, jos pitäis pelkältään käyttää, mutta juurikin leimausta ajatellen aion kyllä niitä hankkia. Attraction ainakin. 🙂

  6.11.2017 at 09:34
  • Reply Nena Sofia

   Joo, en mäkään metallilakoista niin kauheasti yksinään kynsillä tykkää, mutta koristeluissa nää on ihan täydellisiä 🙂

   6.11.2017 at 15:45
 • Reply Nanne

  Hyvältä näyttää nämä lakat ja vaikuttaa toimivilta 🙂 Mie omistan jo Chinan Romantique -kokoelman, joten en varmaan tule näitä ostamaan 🙂
  Kauniit lakkaukset olet tehnyt ♥

  6.11.2017 at 12:32
  • Reply Nena Sofia

   Kiitoksia Nanne! <3 Nämä on kyllä tosiaan varmasti aika vastaavat niiden Chinan versioiden kanssa! 🙂

   6.11.2017 at 15:49
 • Reply Funky and Fifty

  Kiitos vinkistä, täytynee kipaista pian kromilakkaostoksille, niin hyviltä näyttävät!

  6.11.2017 at 15:41
  • Reply Nena Sofia

   No eivätkö näytäkin! Ja vieläpä kivan edullisia 🙂

   6.11.2017 at 16:59
 • Reply Kata

  Hauskaa nahda sulta leimauksia! 🙂 Taalta ei taida saada W&M:ia, ja multa loytyy kylla chrome-lakkoja niin paljon etta riittaa ehka loppuelamaksi.. mut ehka silti nappaan mukaan seuraavalla Suomen-reissulla, varmuuden vuoksi. 😉 Toi AP-19 laatta loytyy multa muuten BP-19 nimella! 😀

  7.11.2017 at 01:50
  • Reply Nena Sofia

   Vaihtelu virkistää, vai mitenkäs se meni 😀 Mutta joo, mä kuulinkin että näitä laattoja on muillakin merkeillä liikkeellä. Ja itseasiassa kyselin asiasta niin selvisi, että ne on muualla valmistutettuja – mikä onkin nykyään aika yleinen käytäntö. Mua se ei sinänsä haittaa, kun toimivat hyvin ja löytyy lähi-Prismasta 😀

   9.11.2017 at 12:51
 • Reply Tinkerbell

  Vautsi miten hyvin noi leimaa!

  7.11.2017 at 17:22
  • Reply Nena Sofia

   No niinpä! ♥

   9.11.2017 at 12:52

  Leave a Reply